- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
moralim bozuk kızım yine gece 12 den sabah 10 lara kadar ağlıyo gazlı bir bebek ama sütüm o kadar az ki aşkım saatlerce emmek istiyo ve hava yuttukça gaz yapıyo pompa ile çektim 40 cl anca çıktı 2 göğüsten kızım açlıktan ağlıyo demekki gece mama versem sütten kesilirmi ne kadar mama vermeli, birde kızımın kaşları çıkıyo üstü sarı sarı kabuklu yara gibi sizde de oldu mu
kaşları konak olmuş banyo yaptırmadan yarım saat önce oraya zeytinyağ sür geçer o zaman
bence mamaya başla aç kalması daha kötü halsiz düşer daha çabuk hastalanır kızın
moralim bozuk kızım yine gece 12 den sabah 10 lara kadar ağlıyo gazlı bir bebek ama sütüm o kadar az ki aşkım saatlerce emmek istiyo ve hava yuttukça gaz yapıyo pompa ile çektim 40 cl anca çıktı 2 göğüsten kızım açlıktan ağlıyo demekki gece mama versem sütten kesilirmi ne kadar mama vermeli, birde kızımın kaşları çıkıyo üstü sarı sarı kabuklu yara gibi sizde de oldu mu
Dun 1 aylik olduk hepatit b nin 2. Dozu yapildi aksamdan gecey kadar bi sese bagirdi kizim uyku yok emmek yok habire agladi. Asinin yan etkisinde nadir uykusuzluk huzursuluk yaparmis o da geldi bizi buldu bu zamana kadar hic bu kadar aglamamisti.
Doktor boynundaki pisige travazol verdi.
Gaz sancisi var dedim masaj yap dedi ilac icin cok erken dedi.
Simdi de 8 de uyandi hala uyku yok kanguru gibi geziyoruz evde..
bugün tam 45 günlük olduk akşamları annesi dizilerini izlesin diye hiç uyanmıyo kızım ama çok erken yatıyo ve sabah ezanı uyanıyo gözler fıldır fıldır :)) ama bu gece saat 3 te kalktı kabız olmuş ıkınıyo sıkılıyo yapamıyo yırttı ortalığı babannemden kalma bi tekniği uygulamak zorunda kaldık maalesef sabundan küçücük bi parçe kesip zeytinyağına buladık poposundan gönderdik içeri çıkarmasın diye bastırdım biraz parmaığımda sonra bezini bağlayıp kaldırdım gök gürültüsü sağnak yağış :))))))) rahatladı yavrum en son çare olarrumak deneyebilirsiniz işe yaradı bizde hoş yine sabah ezanı uyandık artık alışkanlık haline getirdi ya akşam uyutmayacam dedim biraz daha geç yatsın dedim 6 buçuğa kadar zor dayandı ağlıyo habire yatağına yatırınca sallamaya gerek kalmadan uyudu sıpam:))) ve 3 gündür elim yüzünden yıkayamıyorum eldiven olmadı maalesef kızım koktu:)) bugün pansumandan sonra akşam yıkayacaz babasıyla çare yok
ilahi demek dizileri izlemene müsaade ediyor yerim ben onu ya
bir de gece arada hiç uyanmıyor mu?
benim kızım 10 gün sonra 1 aylık olacak, gece saat başı uyanıp meme emiyor..
kızlar
ya ben bu 40 ından sonra uyku ve emzirme sürelerinin değişceğini herkesten duydum peki
şimdi bu bebişlrimiz suan en gec 3 saatte bir acıkıyo ozmn ac kalmıcaklarmı 5 saat uykuyla yaa ben onu anlamadım
büyüdükçe saatler değişcekmi yaniii
kızlar
ya ben bu 40 ından sonra uyku ve emzirme sürelerinin değişceğini herkesten duydum peki
şimdi bu bebişlrimiz suan en gec 3 saatte bir acıkıyo ozmn ac kalmıcaklarmı 5 saat uykuyla yaa ben onu anlamadım
kızlar
iyi akşamlar herkese kızlar
çok fazla oynama olmuo biz 45 günlüğüz ama çok değişme olmdı şimdilik ilerde olur mu bilmiyorum :26::26::26::26:
inanma canım,büyük oğlumda hiçbir şey değişmemişti,deli gibi ağlardı,saatlerce hem de.O yüzden bunda da umudum yok benim
Biz gece 1 veya 2 kere mama veriyoruz bu sayede daha iyi uyuyor. Ac kaldigi zaman uyumuyor, inatla emzirmeye calisiyordum ben de surekli agliyordu megerse doymadigindanmis. aksamlari daha az sutum oluyor, dun okudum vucut yoruldugu icin genelde gece azalirmis sut. Doktor da zaten bazen sutum yetmiyor dedigimde gece mama verin rahat edin demisti bize. Sutten kesilmedi, o kadar obur ki ne versen yer zaten bizimki :)
Evet buyudukce gece uykulari uzarmis, gece ile gunduzu ayirt etmeye baslarlarmis. 8 saate kadar acligi tolere edermis bebekler korkmayin ac kalacaklar diye. Zaten buyudukce acliklarini hissediyor ve tepki veriyorlar, yani uyaniyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?