2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

canım 38 günlük bebeğim ve saat 4:30 dan beri beşik sallıyorum bugün en iyi uyuduğu gün gece 2:30 dan 4 e kadar hesap et:) gündüzde gece yorulduğu için sızıyo:)

canım 38 günlük bebeğim ve saat 4:30 dan beri beşik sallıyorum bugün en iyi uyuduğu gün gece 2:30 dan 4 e kadar hesap et:) gündüzde gece yorulduğu için sızıyo:)
:) anlıyorum sürekli değişecek galiba düzen diye bişey yok bencebebislerde . Bende suan ayakta sallama modundayim :) Allah yardımcımız olsun Bize güç kuvvet versin de bebeklere Bakarız yeter ki sağlıkli olsunlar :)

Kizlar merhaba benimde 19 günlük bir oğluşum var 23.12.12 de doğduk..

Uykusuzluk sorunu bizde de mevcut Allahtan eşim akşam işten gelince bakıyor da iki saat felan uyuyorum

Ayy canim ben daha panik oluyorum inanirmisin gecen aksam agliyor kuzum noluyor anlamadim baktim esim geldi altina baktinmi dedi? Şok oldum uykusuzluktan aklima gelmiyor cocugun altina bakmak yaaa altini aldim sonra esim birgüzel aldı kucagimdan gel bakiyim babacik dedi yatirdi göğsüne bir güzel gazını çıkardı banada sen yat ben uyuturum dedi.. Masaallah sabah bide kalkip işe gidiyor.. çok şanslıyım bu açıdan

Kizlar merhaba;

40i cikinca huyu degisir bebeklerin diolar ya cok dogru:)
Defne artik geceleri 7-8saat uyuyo..sadece 11dede yatsa 12bucuktada mutlaka 1de bi uyanioruz..
Gunduzleri daha cok uyanik kalioruz gerci..gunduz 2ser saatten 2kez uyuyo..

Bizim ole gaz sorunumuz pek olmuo onunda rahatligi var tabi..defnenin tek sıkıntısı 5gun kaka yapamamasi..
Gerci o bu durumdsn rahatsz degil kucukken bnde oleymisim sanirim bana cekmis..

Defne beni cok yordugunda anneme gidiodum ben geceleri annem ilgileniodu..sadece emsin die getiriodu annem..
uykusuzluk yorgunluk sutunuzu azaltir..arada anneye devretmeyi vicdan azabina cevirmeyin..siz mutlu olunca bebeklerimz dha mutlu oluo..

rica ederim inş. sizede iyi gelir kuzucuklarımız iyi olsun :)
gaz problemi devam ediyor babs diye bitkisel şurup aldık o biraz işe yaradı ama dün ne gündüz ne gece uyumadı uykusuzluktan ağlıyor fakat sancıdan uyuyamıyor gece saat 3.00 gibi zeytinyağ elimizde ovaladık ovaladık kaka yapabildi sonra hemen uyudu (

gözyaşı boncuk boncuk dökülüyor kıpkırmızı oluyor o ağlıyor ben ağlıyorum aslında sakin olmak gerekiyormuş biz ağladıkça bebek daha çok ağlıyormuş ama yürek nasıl dayansın

canım sütünü sağ arada ver gece yatarken ver çenesi çabuk yorulduğu için sık emzirmek gerekiyor ben gece genelde sağdığım sütü veriyorum hem uykusu bölünmemiş hemde karnı doymuş oluyor :) ayda en az 600 gr kilo alması gerekiyormuş

daha çok küçük canım geceyi gündüzü bilmiyor kırkından sonra yavaş yavaş düzene girecek merak etme

yaa cnm vlla yaptıktaa gecmedi hırıltıı bakalım bugunde yaparız demekki çok tıkanmıs kuzumm (

inşş geçeer su gaz probleminiz

slm, evet bencede cok sanslisin :) biz 27gunluk olduk bebegim cok duzensiz bi bakiyorum gunduz uyumuyo bi bakiyorum gece neyse ona alistik artik ama esimden hiç bi fayda gormuyorum malesef gece isten geliyo uyanik olursak biraz al pispisla diyorum biraz yapiyo ediyo gazini çikariyo ama sonra bakiyo olmuyo zora gelecek uyumuyacak bebe hemen basliyo al emzir bende meme olsa zaten sana vermem diyo ama emziren sensin diyo ben napim diyo isin içinden çikiyo ve bana geliyolar tabi dogum yapali esimle baya bi kavga etmeye basladim :))) hem yorgunluk uykusuzluk hirsimi ondan çikariyorum :)

Kizlar yardim edin
Sali gunu hepatit b asini olduk o zamandan simdiye bebegim surekli aliyo ve uyku uyumyo doktora gittik bogazinda hafif kizariklik var dedi ilac verdi ama aglamasi kesilmedi ne yapcam

Canim bebegin emiyomu? Gazi olmadiindan eminmisin?
Aşi olan bacagina baktinmi sislik,morarma gibi bisey varmi?

Emiyo canim gazi filan da yok cok rahat cikariyo asi olan yerinde de kizariklik morarma filan yok doktorda bakti biseyi yok dedi bogazi sadece biraz kizarmis dedi ilac verdi ama bebegimin aglamasi dinmiyo aglayinca yer gok inliyo be yapacagimi sasiriyorum susturamiyorum bi turlu neyi var anlamdim

İlk aklima asi yeri geldi canim,valla allah kolaylik versin.cok zor surekli aglayan cocuk.sac kurutma makinesi calistirmayi denesen aglarken biraz sakinlestiriyo.mutfak aspiratorude ayni sekilde,sesi biraz rahatlatiyo.baska aklima bise gelmiyo valla

Sastim kaldim valla ne yapacagmi bilmiyorum ilaclari 5 gun kullan dedi doktor bakalim 5 gun sonunda da boyle aglayacak mi kuzum o agladikca bende agliyorum ya (

Bilenler bilir kvalide ile kbaba bende kaliyolar hala gitmediler dusman isgalinden kurtulamadim (((
Bebegim sin 3 gundur rahatsiz surekli aliyo (( bugunde agladi ben durduramadim kbaba aldi sustu minik canavarim.. Sonra uyudu ben yatagina yatirdim yan odada da kbaba ile kvalide konusuyolar. Kbaba benim hakkimda kvalideye cocugu bilerek aglatiyo , cocuk benim kucagima geldi hemen sustu dedi. Sok oldum ya ben kendi yavrumu bilerek Glayiyomusum mantiga bakin.... Neyse kuzum uyudu uyandi tekrar aglamaya basladi yine geldi niye agliyo dedi bende ben bilerek aglatiyorum dedim hemen yanimdan gitti. Bende kvalideye yaptiginin ayip oldugunu soyledim. Surekli olarak dedikodumu yaptigini bunun ayip oldugunu kendi cocugumu bilerek aglatacak halimin olmadigini soyledim.
Bakalim esime ne diyecekler??? Biktim ya laf soz geldiklerinden beri surekli dedikodumu yapiyo beni esime karaliyolardi iyi oldu.. Saygiyi haketmiyolardi zaten..
İyi yaptim icim rahatladi 15 gundur susuyodum....

gaz sancımız yetmiyormuş gibi bir de hastalandı kuzum .Ateşi var dünden beri.Abisi hastaydı,bulaştı malesef.Çocuklar hiç hasta olmasa keşke,onlar yerine hep ben olayım.Sab simplex kullandım gazı için,burda memnun olan çok kişi vardı çünkü.Ama sanki daha beter yaptı,inliyor resmen oğlum,sesler çıkarıyor,vermem bir daha.Zinco da bir işe yaramıyor zaten.Off,gerçi ateşi olmasındansa gazı olsun razıyım ben.Geceden beri sürekli iki kuzumun ateşine bakıyorum,duş aldırıp duruyoruz,ilaç düşürmeye yetmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…