- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
Kızlar benım bebeğim 13 günlük oldu bugun ve son 3-4 gündür gece 12 giibi uyanıyo ve sabah 7-8 e kadar uyumuyoosallama ve pişpişlemekten bi haal oluyoruz .. gündüzleri full uyuyoo.. Sizin düzeniniz nasıl yanı şuan henuz çok erken bende biliyorum hayata adapte olması lazım anne karnını arıyo yavrum daha. Ama insan dayanamıyo gece uykusuzluğnaa. Sizinn bebekleriniz nasıl.. Daha büyüklerin düzenını merak ediyorum 1 aylık olan ve 40ı çıkan bebişlerr düzene giriyomuu..
:) anlıyorum sürekli değişecek galiba düzen diye bişey yok bencebebislerde . Bende suan ayakta sallama modundayim :) Allah yardımcımız olsun Bize güç kuvvet versin de bebeklere Bakarız yeter ki sağlıkli olsunlar :)canım 38 günlük bebeğim ve saat 4:30 dan beri beşik sallıyorum bugün en iyi uyuduğu gün gece 2:30 dan 4 e kadar hesap et:) gündüzde gece yorulduğu için sızıyo:)
Kizlar merhaba benimde 19 günlük bir oğluşum var 23.12.12 de doğduk..
Uykusuzluk sorunu bizde de mevcut Allahtan eşim akşam işten gelince bakıyor da iki saat felan uyuyorum
(null)
sagol canımm
ayy vallamı hemen bnde anneme yaptırıyrum karısımı balgamıda var galiba uyurken hırlıyo kuzucumm
inşş bizede dediğin gibi iyi gelir cnmm
siz nasıl oldnuz gaz problemi ne durumdaa
sende üşütme dikkat ett
sagol cnmm
nazar ettim bebeğe yaa bugün öğlen saat 1 gibi başladı ağlamaya daha yeni yattı o da tam yattı mı yatmadı mı bilemiyorum.. kızlar sizin bebekler gaz sancısı olduklarında gözlerinden yaş geliyor mu ? benim kızın önceden gaz sançısı olduğunda sadece bağırıyodu ama bugün ağladı ya boncuk boncuk göz yaşı döktü o ağladı ben ağladım((
dun doktor kontrolune gıttık cok sukur bır sorunumuz cıkmadı ama kılo bıraz eksık dedı 3500 dogmustu 3870 olmus 130 gram daha alsaydı keske dedı doktor ve moralım cok bozuldu acaba sutum yetmıyormu dıye bugun de oğlum cok huysuz nıyese sabah 8.30 da bır uyandı aksamın bu saatınde yenı uyudu tabı uyanmazsa tekrar gazı da yok gıbı ama uyumuyoruz gunduzlerıhayatımda tek ozledıgım sey delıksız bır gece uykusu hem de öğlene kadar..bazen sütümü sağıp dolaba koysam da geceleri annemle mı kalsa dıye dusunuyorum ama bu sefer de oglumu gormemeye dayanamam gıbı gelıyor alısma surecı epey zormus cıdden ınsan hamıleliği ozluyor o zaman da bır an önce doğsun ıstıyordum :)
Kızlar benım bebeğim 13 günlük oldu bugun ve son 3-4 gündür gece 12 giibi uyanıyo ve sabah 7-8 e kadar uyumuyoosallama ve pişpişlemekten bi haal oluyoruz .. gündüzleri full uyuyoo.. Sizin düzeniniz nasıl yanı şuan henuz çok erken bende biliyorum hayata adapte olması lazım anne karnını arıyo yavrum daha. Ama insan dayanamıyo gece uykusuzluğnaa. Sizinn bebekleriniz nasıl.. Daha büyüklerin düzenını merak ediyorum 1 aylık olan ve 40ı çıkan bebişlerr düzene giriyomuu..
rica ederim inş. sizede iyi gelir kuzucuklarımız iyi olsun :)
gaz problemi devam ediyor babs diye bitkisel şurup aldık o biraz işe yaradı ama dün ne gündüz ne gece uyumadı uykusuzluktan ağlıyor fakat sancıdan uyuyamıyor gece saat 3.00 gibi zeytinyağ elimizde ovaladık ovaladık kaka yapabildi sonra hemen uyudu(
Ayy canim ben daha panik oluyorum inanirmisin gecen aksam agliyor kuzum noluyor anlamadim baktim esim geldi altina baktinmi dedi? Şok oldum uykusuzluktan aklima gelmiyor cocugun altina bakmak yaaa altini aldim sonra esim birgüzel aldı kucagimdan gel bakiyim babacik dedi yatirdi göğsüne bir güzel gazını çıkardı banada sen yat ben uyuturum dedi.. Masaallah sabah bide kalkip işe gidiyor.. çok şanslıyım bu açıdan
kızlar 40 ımız çıkalı 6 gün oldu ve ben adet oldum yahu normal mi sizce
Canim bebegin emiyomu? Gazi olmadiindan eminmisin?
Aşi olan bacagina baktinmi sislik,morarma gibi bisey varmi?
Emiyo canim gazi filan da yok cok rahat cikariyo asi olan yerinde de kizariklik morarma filan yok doktorda bakti biseyi yok dedi bogazi sadece biraz kizarmis dedi ilac verdi ama bebegimin aglamasi dinmiyo aglayinca yer gok inliyo be yapacagimi sasiriyorum susturamiyorum bi turlu neyi var anlamdim
İlk aklima asi yeri geldi canim,valla allah kolaylik versin.cok zor surekli aglayan cocuk.sac kurutma makinesi calistirmayi denesen aglarken biraz sakinlestiriyo.mutfak aspiratorude ayni sekilde,sesi biraz rahatlatiyo.baska aklima bise gelmiyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?