2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

çok geçmiş olsun canım.benim de iki yavrum var ve anneliği şimdi daha iyi anladım.geçen gün oğlum ateşlendi de elim ayağıma dolaştı.ikisi birden hasta olursa naparım bilemiyorum.Allah kolaylık versin

çok geçmiş olsun canım inş çabuk iyileşir kuzun

slm kızlar bu fön makinesi ne mucizevi bişeymiş yaaa oğlum ağlayıp duruyodu açtım sustu ve uyudu çok sevindim vala :))))))))))

kesinlikle çok şanslısın. çocuğun her çıkardığı seste saliş noluyor diye soruyor... ona bunların normal olduğunu söylemekten yoruldum valla. çok panik. her konuda böyle o evham yapar ben onu sakinleştirirm aslında tersi olması lazım değil miydi

şaka bir yana özellikle çocuk konusunda ailecek kabul ediyorlar acayip evhamlılar. ay nefes mi alamıyor ay burnu tıkanık tüh iyi uyuyamadı ememedi v.s v.s koklama öpme yasak... aa dedim benim çocuğum sevildiğini nerden anlayacak idare etmeye çalışıyorum:)

maşallah tebarekallah senin adına çok sevindim. yorgunluğun ve uykusuzluğun sütü azalttığı çok doğru. ben uyuyunca sütüm çoğalıyor resmen.

öyle yapmamaya çalış canım. başka birini bul günah keçisi eşin sana daha çooook lazım boş yere ilişkiniz yıpranmasın. benim eşim daha bebek tutmayı yeni öğreniyor. hiç ilgilenmez sevmezdi de yenidoğanları. şimdi kendi kızı olunca bayılıyor ama hiç bir fikri yok nasıl ilgilenilir, gaz çıkartılır tutulur falan öyle işte

kızlar 40 ımız çıkalı 6 gün oldu ve ben adet oldum yahu normal mi sizce

çok normal maşallah vücudun çabuk toparlanacak demek ki.

canım bu misafirlik seni çok yıprattı. umursama diyeceğim ama sahi sen anasın bilerek nasıl ağlatırmışsın... ama bence karşılık vermeye bile değmez. onlardan farkın olsun. ne demişler (afedersiniz) it ürür kervan yürür.

youtube da fön makinesi sesi var fön makinen boşuna çalışmasın aç dinlet sprint bulmuş :)

birde anne karnının içinin seside varmış yani bebeğin o zamanlar duyduğu ses onuda bulun oda iyi geliyormuş :))bizim tanıdık dinletmiş şıp die kesmiş bebeği ağlamasını :)

youtube da fön makinesi sesi var fön makinen boşuna çalışmasın aç dinlet sprint bulmuş :)

ah canım umut u kesmedi bu ses:) çebuk uyandı yeniden açtım ama ağladı susmadı bi yerimi ağrıyo anlamadım dün akşamdan beri ağlaya ağlaya bi hal oldu yavrum gözünden uyku akıyo uyuyamıyo

Arkadaslar gaz sancısından bızde muzdarıptık sacımı basımı yoldum hungur hungur agladım artık bebegı fırlatıp atasım gelıyodu aksam 10gozunu acıp ertesı gun 11e kadar bagıra bagıra aglıodu son 5gundur bı ılac aldık doktorumuz kolık bebek demıstı COLICA dıe bı ılac verdı ılac bıtkısel bı ılac oldugu ıcın etkısını 4-5gun sonra gosterıomus bu gece cok rrahat uyudu (masallah )tavsıye ederım arkadaslar kesınlıkle cok rahatlatıo

[video]http://www.hamilelikveannelik.com/buzuki-orhan-osman-bebeginiz-aglamasin-dinle-1341.html[/video]

kızlar fön makinesi beynimi mahvetti eşim de netten araştırmış bunları bulmuş telefona attık hamileyken karnındaki sesler gibi dinleyin bence

ah canım umut u kesmedi bu ses:) çebuk uyandı yeniden açtım ama ağladı susmadı bi yerimi ağrıyo anlamadım dün akşamdan beri ağlaya ağlaya bi hal oldu yavrum gözünden uyku akıyo uyuyamıyo

ah canım ya şimdi nasıl acaba umut bebek

paylaşım için teşekkürler

buna bayıldım kızım da çok sevdi :)

canım bu misafirlik seni çok yıprattı. umursama diyeceğim ama sahi sen anasın bilerek nasıl ağlatırmışsın... ama bence karşılık vermeye bile değmez. onlardan farkın olsun. ne demişler (afedersiniz) it ürür kervan yürür.[/QUOTE]

Sorma canim sorma psikolojimi alt ust ettiler sagolsunlar bide hicbisey dememis gibi arsiz arsiz yuzume bakmalari yok mu asil o daha bi cileden cikariyo.. Bu zamana kadar sustum muhattap almadim anlamadilar canim.. Neyseki son 1 gun pazartesi gidiyolar..
Galiba bu sefer gercekten dusman isgalinden kurtuluyorum

Bu arada gaz sancisi ceken bebekleriniz icin sicak su tormasini deneyin iki gundur ben kizimin ayaklarina koyuyorum misil misil uyuyo uyku arasinda da gazini cikariyo birt birt birt :))))

biz bugün 40 günlük olduk şükür,zaman çabuk geçiyor.Vitamincim ben hiçbir şey yapmayacağım,inanmam öyle şeylere,zaten banyo günü,banyosunu yapacak,o kadar.

kuzum iyileşti ama abisi daha kötü oldu.Dün acile gittik,39.8 derece ateşi vardı,hemen iğne yaptılar.Antibiyotik başladık.İnşallah en kısa zamanda düzelir.

Ya kizlar bu sut meselesi ne gicik bi durum ya dun o kadar sey yedim ictim bugun gogusler yumusacik sut damla damla geliyo kizim ac bagiriyo deli gibi memeye saldiriyo acil yardim ne yapmaliyim???
Bu sut boyle gelip gidecek mi bi gun bakiyorum tasmis gitmis atlet filan hep islanmis bi gun damla damla bunun bi standarti yok mu napcaz biz ??

canım senin durumun stresle ilgili bence malum misafirlerinden dolayı

Sicak dus aldim sabahran beri sivi tuketiyorum durum ayni :;( fikri olan yok mu

bence de sebep psikolojik kendi kendini telkin et canım sadece bebeğine odaklan aklından moralini bozan şeyleri defet gitsin böyle söylüyorum çünkü aynısı bu hafta başıma geldi düşüncesiz misafrin biri hasta hasta bebek görmeye geldi hastalığını bana bulaştırdı beş gündür sayesinde sürünüyorum o kadar öfkeli ve depresiftim ki bi baktım yavrumun ağzından taşan sütüm damla damla geliyor daha da moralim bozuldu ama topladım kendimi dün nette oldukça cesaretlendirici şeyler okudum bugün sütüm eskisine yakın hale geldi diyebilirim pozitif ol bebişini bol bol emzir ki süt artsın bir de bir göğüs tamamen boşalmadan diğerine geçme bu bilginin bana çok faydası oldu ayrıca bebeğin imkan tanıyor mu bilmiyorum ama uyku çok çok önemli mutlaka uykunu almalısın

biliyorumçok uzattım ama son birşey daha söylemek isterim hamileliğimin başlarında bu forumun anneleriyle tanıştım ama düzenli yazamadım hatta bir ara ev filan taşıdım hiç bakamadım ama artık fırsat buldukça güzel sohbetinize katılmak isterim hepinize selamlar Allah minik meleklerinizi sizlere bağışlasın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…