- 2 Mayıs 2012
- 1.106
- 11
- 158
- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
gaz sancımız yetmiyormuş gibi bir de hastalandı kuzum .Ateşi var dünden beri.Abisi hastaydı,bulaştı malesef.Çocuklar hiç hasta olmasa keşke,onlar yerine hep ben olayım.Sab simplex kullandım gazı için,burda memnun olan çok kişi vardı çünkü.Ama sanki daha beter yaptı,inliyor resmen oğlum,sesler çıkarıyor,vermem bir daha.Zinco da bir işe yaramıyor zaten.Off,gerçi ateşi olmasındansa gazı olsun razıyım ben.Geceden beri sürekli iki kuzumun ateşine bakıyorum,duş aldırıp duruyoruz,ilaç düşürmeye yetmiyor.
gaz sancımız yetmiyormuş gibi bir de hastalandı kuzum .Ateşi var dünden beri.Abisi hastaydı,bulaştı malesef.Çocuklar hiç hasta olmasa keşke,onlar yerine hep ben olayım.Sab simplex kullandım gazı için,burda memnun olan çok kişi vardı çünkü.Ama sanki daha beter yaptı,inliyor resmen oğlum,sesler çıkarıyor,vermem bir daha.Zinco da bir işe yaramıyor zaten.Off,gerçi ateşi olmasındansa gazı olsun razıyım ben.Geceden beri sürekli iki kuzumun ateşine bakıyorum,duş aldırıp duruyoruz,ilaç düşürmeye yetmiyor.
Ayy canim ben daha panik oluyorum inanirmisin gecen aksam agliyor kuzum noluyor anlamadim baktim esim geldi altina baktinmi dedi? Şok oldum uykusuzluktan aklima gelmiyor cocugun altina bakmak yaaa altini aldim sonra esim birgüzel aldı kucagimdan gel bakiyim babacik dedi yatirdi göğsüne bir güzel gazını çıkardı banada sen yat ben uyuturum dedi.. Masaallah sabah bide kalkip işe gidiyor.. çok şanslıyım bu açıdan
Kizlar merhaba;
40i cikinca huyu degisir bebeklerin diolar ya cok dogru:)
Defne artik geceleri 7-8saat uyuyo..sadece 11dede yatsa 12bucuktada mutlaka 1de bi uyanioruz..
Gunduzleri daha cok uyanik kalioruz gerci..gunduz 2ser saatten 2kez uyuyo..
Bizim ole gaz sorunumuz pek olmuo onunda rahatligi var tabi..defnenin tek sıkıntısı 5gun kaka yapamamasi..
Gerci o bu durumdsn rahatsz degil kucukken bnde oleymisim sanirim bana cekmis..
Defne beni cok yordugunda anneme gidiodum ben geceleri annem ilgileniodu..sadece emsin die getiriodu annem..
uykusuzluk yorgunluk sutunuzu azaltir..arada anneye devretmeyi vicdan azabina cevirmeyin..siz mutlu olunca bebeklerimz dha mutlu oluo..
slm, evet bencede cok sanslisin :) biz 27gunluk olduk bebegim cok duzensiz bi bakiyorum gunduz uyumuyo bi bakiyorum gece neyse ona alistik artik ama esimden hiç bi fayda gormuyorum malesef gece isten geliyo uyanik olursak biraz al pispisla diyorum biraz yapiyo ediyo gazini çikariyo ama sonra bakiyo olmuyo zora gelecek uyumuyacak bebe hemen basliyo al emzir bende meme olsa zaten sana vermem diyo ama emziren sensin diyo ben napim diyo isin içinden çikiyo ve bana geliyolar tabi dogum yapali esimle baya bi kavga etmeye basladim :))) hem yorgunluk uykusuzluk hirsimi ondan çikariyorum :)
kızlar 40 ımız çıkalı 6 gün oldu ve ben adet oldum yahu normal mi sizce
Bilenler bilir kvalide ile kbaba bende kaliyolar hala gitmediler dusman isgalinden kurtulamadim(((
Bebegim sin 3 gundur rahatsiz surekli aliyo(( bugunde agladi ben durduramadim kbaba aldi sustu minik canavarim.. Sonra uyudu ben yatagina yatirdim yan odada da kbaba ile kvalide konusuyolar. Kbaba benim hakkimda kvalideye cocugu bilerek aglatiyo , cocuk benim kucagima geldi hemen sustu dedi. Sok oldum ya ben kendi yavrumu bilerek Glayiyomusum mantiga bakin.... Neyse kuzum uyudu uyandi tekrar aglamaya basladi yine geldi niye agliyo dedi bende ben bilerek aglatiyorum dedim hemen yanimdan gitti. Bende kvalideye yaptiginin ayip oldugunu soyledim. Surekli olarak dedikodumu yaptigini bunun ayip oldugunu kendi cocugumu bilerek aglatacak halimin olmadigini soyledim.
Bakalim esime ne diyecekler??? Biktim ya laf soz geldiklerinden beri surekli dedikodumu yapiyo beni esime karaliyolardi iyi oldu.. Saygiyi haketmiyolardi zaten..
İyi yaptim icim rahatladi 15 gundur susuyodum....
slm kızlar bu fön makinesi ne mucizevi bişeymiş yaaa oğlum ağlayıp duruyodu açtım sustu ve uyudu çok sevindim vala :))))))))))
youtube da fön makinesi sesi var fön makinen boşuna çalışmasın aç dinlet sprint bulmuş :)
slm kızlar bu fön makinesi ne mucizevi bişeymiş yaaa oğlum ağlayıp duruyodu açtım sustu ve uyudu çok sevindim vala :))))))))))
youtube da fön makinesi sesi var fön makinen boşuna çalışmasın aç dinlet sprint bulmuş :)
sana daha güzelini söyliyim canım.internete koymuşlar o sesi
Saç Kurutma Makinesi HQ ( Hair Dryer Sound ) - YouTube
ah canım umut u kesmedi bu ses:) çebuk uyandı yeniden açtım ama ağladı susmadı bi yerimi ağrıyo anlamadım dün akşamdan beri ağlaya ağlaya bi hal oldu yavrum gözünden uyku akıyo uyuyamıyo
Arkadaslar gaz sancısından bızde muzdarıptık sacımı basımı yoldum hungur hungur agladım artık bebegı fırlatıp atasım gelıyodu aksam 10gozunu acıp ertesı gun 11e kadar bagıra bagıra aglıodu son 5gundur bı ılac aldık doktorumuz kolık bebek demıstı COLICA dıe bı ılac verdı ılac bıtkısel bı ılac oldugu ıcın etkısını 4-5gun sonra gosterıomus bu gece cok rrahat uyudu (masallah )tavsıye ederım arkadaslar kesınlıkle cok rahatlatıo
[video]http://www.hamilelikveannelik.com/buzuki-orhan-osman-bebeginiz-aglamasin-dinle-1341.html[/video]
kızlar fön makinesi beynimi mahvetti eşim de netten araştırmış bunları bulmuş telefona attık hamileyken karnındaki sesler gibi dinleyin bence
Ya kizlar bu sut meselesi ne gicik bi durum ya dun o kadar sey yedim ictim bugun gogusler yumusacik sut damla damla geliyo kizim ac bagiriyo deli gibi memeye saldiriyo acil yardim ne yapmaliyim???
Bu sut boyle gelip gidecek mi bi gun bakiyorum tasmis gitmis atlet filan hep islanmis bi gun damla damla bunun bi standarti yok mu napcaz biz ??
Sicak dus aldim sabahran beri sivi tuketiyorum durum ayni :;( fikri olan yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?