- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
bence de sebep psikolojik kendi kendini telkin et canım sadece bebeğine odaklan aklından moralini bozan şeyleri defet gitsin böyle söylüyorum çünkü aynısı bu hafta başıma geldi düşüncesiz misafrin biri hasta hasta bebek görmeye geldi hastalığını bana bulaştırdı beş gündür sayesinde sürünüyorumo kadar öfkeli ve depresiftim ki bi baktım yavrumun ağzından taşan sütüm damla damla geliyor daha da moralim bozuldu ama topladım kendimi dün nette oldukça cesaretlendirici şeyler okudum bugün sütüm eskisine yakın hale geldi diyebilirim pozitif ol bebişini bol bol emzir ki süt artsın bir de bir göğüs tamamen boşalmadan diğerine geçme bu bilginin bana çok faydası oldu ayrıca bebeğin imkan tanıyor mu bilmiyorum ama uyku çok çok önemli mutlaka uykunu almalısın
biliyorumçok uzattım ama son birşey daha söylemek isterim hamileliğimin başlarında bu forumun anneleriyle tanıştım ama düzenli yazamadım hatta bir ara ev filan taşıdım hiç bakamadım ama artık fırsat buldukça güzel sohbetinize katılmak isterim hepinize selamlar Allah minik meleklerinizi sizlere bağışlasın:)
,biz bugün 40 günlük olduk şükür,zaman çabuk geçiyor.Vitamincim ben hiçbir şey yapmayacağım,inanmam öyle şeylere,zaten banyo günü,banyosunu yapacak,o kadar.
kuzum iyileşti ama abisi daha kötü oldu.Dün acile gittik,39.8 derece ateşi vardı,hemen iğne yaptılar.Antibiyotik başladık.İnşallah en kısa zamanda düzelir.
Ya kizlar bu sut meselesi ne gicik bi durum ya dun o kadar sey yedim ictim bugun gogusler yumusacik sut damla damla geliyo kizim ac bagiriyo deli gibi memeye saldiriyo acil yardim ne yapmaliyim???
Bu sut boyle gelip gidecek mi bi gun bakiyorum tasmis gitmis atlet filan hep islanmis bi gun damla damla bunun bi standarti yok mu napcaz biz ??
hadi gözünaydın cnm,inşallah sütün de gelir bol bol
ah canım ya şimdi nasıl acaba umut bebek
paylaşım için teşekkürler
buna bayıldım kızım da çok sevdi :)
Canim dunden beri yapmadigim kalmadi en sonunda annemin tavsiyesi ile kuru sogan yedim midem agriya agriya hic hayatta yemem. Yedikten sinra gogus uclarimda karincalanma oldu 2 saat sonra da az az sutum gelmeye basladi...
Annelerimiz de olmasa ne yapcaz bilemiyorum keske benimki de benim yanimda olabilseydi...
En sonunda dusman isgalinden de kurtultum kvalideler gitti bugun icimden bi ohhhh diyesim geldi eve huzur geldi sanki....
Tabiki gelecekler ogullarinin evi ama ceneleri dursun bari... Neyse unutayim o gunleri de huzurun tadini cikarayim ben en iyisi...
Formda bana destek olan tum annislere tesekkurler... Gercekten birbirimizi yakindan tanimasakta birer dost gibi olduk ve sikintilatimizi hepbirlikte atlatmaya calistik cok cok cok sagolun kizlar iyiki varsiniz :))))
gözün aydın canım benimm. bu arada soğan gaz yapıyomuş haberin olsun fazla yeme
Gunduz ayri yeree gece ayri yerde yatirin ayrim yapabilsin gunduz ev aydinlik olsun gece yatscagi yerin karanlik olmasini oneriyorlarSelam guzellerr,gun icinde kuzulari nerde yatiriyosunuz?
Benim genelde salonda pusetinde uyuyo kizim.yatak odasinda besigi gunduz oraya atmiyorum pek,annem dun yerine yatir kizi diyince kafama takildida benimde..
slm kızlar nasılsınız bizim gaz sancımız devam ediyorkurtulamadı kuzucuğum hala böylede sürüp gidecek sanki iyice umudumu kaybettim zeytinyağ yardımı olmadan kakasını yapamıyor kıvranıp duruyor
canım sancılarımız bitmiyo malesefkıvranıyo hep çocuğum birde kesik kesik işyo demiştim ya burda işerken ağlıyodu geçen hafta idrar kültürü iştemişti doktorum malesef iyi çıkmadı antibiyotık verdi ve üniversite yada araştırmaya götürmemi söyledi
canım sancılarımız bitmiyo malesefkıvranıyo hep çocuğum birde kesik kesik işyo demiştim ya burda işerken ağlıyodu geçen hafta idrar kültürü iştemişti doktorum malesef iyi çıkmadı antibiyotık verdi ve üniversite yada araştırmaya götürmemi söyledi
slm kızlar nasılsınız bizim gaz sancımız devam ediyorkurtulamadı kuzucuğum hala böylede sürüp gidecek sanki iyice umudumu kaybettim zeytinyağ yardımı olmadan kakasını yapamıyor kıvranıp duruyor
mrb kızlar.bizimde bugün doktor kontrolümüz vardı kalça çıkılığı testi falan yaptırdık iyi çıktı çok şükür.ama bu aralar çok huysuz akşama doğru bi uyanıyo gece 12lere kadar ayakta ağla ağla bi hal oluyor.sadece memeye gelince susuyokolik varmış kızımda 3,4 ay devam etcekmiş bu böyle.. şurup falan verdi doktor deniycez bakalım umarım biraz olsun sakinler.o kadar yorgun düşüyorumki uyumadığı zamanlar çok zormuş bu kolik denen şey
Canım yeni gördüm yazdıklarını biraz geç oldu ama cevap yazayım yine de..benim de sütüm bi azalıyo bi normale dönüyo..
Ahhh ahh başlıca etken stres tabiki ben de çok sıkıntı yaşadım anında azaldı...
yediğim şeyleri yazaayım canım. dut kurusu, incir kurusu, humana still tee, hurma, süt (gaz yapıyo dediler ama ben içtim bende gaz yapmadı), kuru üzüm hoşafı, bol su, tahin-pekmez, kestane (doktor söylemişti)..vs ne bulduysam yiyip içiyorum. 3 gündür azdı sütüm,yavaş yavaş çoğalıyor..yiyip içtiklerimin de etkisi olmuştur ama en önemli şey stresten uzak durmak. o da çok zor ne yazıkki. benim de kv burdaydı, çok zor günler geçirdim.. dün gitti, anında sütüm çoğalmaya başladı :))
gözün aydın canım benimm. bu arada soğan gaz yapıyomuş haberin olsun fazla yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?