2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

off off gaz sancısı bizde de var malesef

Selam guzellerr,gun icinde kuzulari nerde yatiriyosunuz?
Benim genelde salonda pusetinde uyuyo kizim.yatak odasinda besigi gunduz oraya atmiyorum pek,annem dun yerine yatir kizi diyince kafama takildida benimde..

gündüz oturma odasında koltuğun üstünde yatıyor,akşam yatağında.Pusette rahatsız olur sanki yamuk yumuk

Sagol kizlar cikmam lazim ben benim minik cabavari uyutmustum 5 dakika once simdi hickirik sesi geliyo :))

emzirdikten hemen sonra hıçkırık tutuyosa bi çay kaşığına bi damla limon damlatıp versene hemen kesiliyo tekrar emzirip gaz çıkarmaz zorunda da kalmıyosun

çok geçmiş olsun canım inşallah bi sıkıntı çıkmaz bi an önce iyileşir bebişin

emzirdikten hemen sonra hıçkırık tutuyosa bi çay kaşığına bi damla limon damlatıp versene hemen kesiliyo tekrar emzirip gaz çıkarmaz zorunda da kalmıyosun

Valla ben tekrar emzirip tekrar gazini cikariyorum simdiye kadar sut disinda bisey vermedim kizima .. Limonu ben bile agzima koyamiyorum yazik teyzesi o nasil icsin :)

Bende uyumak istiyorum (( bugun guya kizim uyudukca bende uyucaktim bugun kizimin uyumayacagi tuttu saat 2 de uyandi arada 5-10 dakika uyudu daha yeni uykuya daldi tabii uyursa simdi bende yatcam :)))

Valla ben tekrar emzirip tekrar gazini cikariyorum simdiye kadar sut disinda bisey vermedim kizima .. Limonu ben bile agzima koyamiyorum yazik teyzesi o nasil icsin :)

bi damlacık ya bişi olmaz yalanıp duruyo zaten :) valla iki saat gaz çıkarmasıyla uğraşıyorum sonra bi de karnı tok olduğu için kusması da cabası bi damla limon bence daha iyi :)

canım kakasını bir hafta yapmasa normalmiş sadece anne sütü alıyorsa.bende herşey denedim zeytinyağı fitil ama gereksiz miş yediklerime dikkat ettim şimdi günlük nerdeyse her bezi kakalı bulgur süt yapıyor ama kabız yapıyor çocuğu pirinç patates ve ekmek.nişastalı şeyler kabızlık yapıyor.yani kabız değiller tabiki öyle olsa top top ve katı yaparlar zaten.ama geciktiriyo.ben çavdar ekmeği yiyorum bol bol marul yiyorum hayatımdan herşeyi çıkardım köfte bile yemiyorum baharatlı diye et tavuk bile gaz yapıyor hele sütlaç süt ve yoğurt ayran o kadar gaz yapıyorki ne yapalım bu dönem bitene kadar devam.bi de kuru kayısı ve incir yiyorum

peki bişey soracam benim kızın hemen hemen her bezinde kaka oluyo yani az ya da çok ama oluyo sütüm yaramıyo diye düşünmeye başladım her bezde olması normal mi günde 6-7 bez değiştiriyoruz gündüz gece bi kere o da bazen çünkü uyanmadığı için yapmıyo annem acaba sütün yaramıyo mu dedi aklım karıştı :44::44::44::44::44::44:

Bizimki de oyle bol bol kaka yapiyor. Bence normal. Sutun yaramasa kilo almaz oradan anlarsin yaramadigini.

Bizimki de oyle bol bol kaka yapiyor. Bence normal. Sutun yaramasa kilo almaz oradan anlarsin yaramadigini.

kontrole 30 ocakta götürecez kilo aldı almasına ama kaç kilo aldı onu bilmiyorum sırf kilo içinde götürmek istemiyorum bi 15 gün bekleyeyim mi ya ama kilosu normal herhal çünkü artık yeni doğan bezi olmuyo bi boy büyük aldık bugün :)))

merhaba kızlar nasılsınız?
benim gögüsler yeni toparladı iyileşti yaralar bu seferde sağ göğsümü alamıyor yavrum çünkü yaradan oyulmuştu kenarı silindi tutamıyor basıyor çığlığı önceden alabiliyordu. solla emziriyorum sağ tarafıda sağıp veriyorum biberonla doktor kaşık biberon al ver dedi bugün aldım denedim oda akıtıyor sütü.önce memeyi veriyorum doymazsa sağdığım sütü yardım edin ne yapıcam ben?biberonla vermeyi devam edersem ya memeyi almazsa normal kaşıkla versem doyarmı bilmiyorum.çevrenizde varmı tek memeyle emzirenler nasıl yapıyorlar?

Sol tarafını emzirdiğin pozisyonda sağ göğsüne yaklaştır öyle emzir bir yastık yardımıyla dene ben kızım da öyle yapmıştım ve faydasını da gördüm.İnşallah sende de işe yarar.

kolik denilen derdin tek nedeni annenin çok evhamlı pipirikli olmasıymış. eğer kendinizi paranoyakça düşüncelerle sıkarsanız bebekte kolik oluyormuş ve çözümü yokmuş. öyle okumuştum. aklınızda bulunsun sakin olun.

benim bebeğiminde her bezinde kakası var. maşallah kilosuda gayet iyi. barsakları güzel çalışıyordur. kötüye yorma bence.

benim bebeğimde aynı şekilde göğüs ucu yaralarından sonra sağ göğsümü almakta zorlanıyordu soldan emzirip sakinleştirip sonra sağı veriyordum. bağıra çağıra yapa yapa alıştı. şimdi ikisini de alıyor.

selam kızlar nasılsınız epeydir yazamadım malum 2 çocukla fırsatım olmuyor bizde de gaz sorunu var yavrunm ıkınıp duruyor kakasında çok zor yapıyır biraz önce zeytinyağı verdim az inşallah düzelir dün aşımız vardı kilo alımı biraz az geldi 700 gr almış acaba sütüm yetmiyormu sizinkiler ne kadar aldılar
seastire çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede atlatırsınız

ay kızlar benm kızım pişik olmusss
dötüü hep sivilce gibi kırmızıı
pişik kremi hemen etki yapmadı tabiiii

saf zeytinyagı sürdükk biraz toparladıı gibiii
başka bildiğini yöntem var mııı

dün portakal suyu içtim c vitamini olsun diye asitlliii diye biliyrdumda az içtimm belkide ondan olduuu
,
offf yasaya yasaya ögreniyoruzz ya bazı seyleriiii

sivilce gibi kırmızı top top varsa dağınık bi şekilde mantar eklenmiştir üstüne..
birkaç gun ekzemant jel sür sonra imazol krem ile devam et.günde 3 kez yap
birde pişik olmasın ,kaka ile çiş iel temaz etmesin die çinko oksitli %40 lık kremler var mesela oksizinc die onun alıp her bezleme de sür.

canım pısıge en ıyı gelen sey zeytın yagı benımkının de poposu ben domates yıyınce hemen kabarıyo bakıyorum kırmızı kabarcıkları var hemen zeytınyagına baslıyorum takı abarcıklar bıtene kadar.. bı de ben sebamedın pısık kremını kullanıyorum ona ragmen poposu reaksıyon gosterıyo asıtlı yıyeceklere portajak domnates tursu fılan yemıyorum.... sende dıkkat et bence...

Cooook gecmis olsun tatlim...

çok saolun kızlar sorma caım yaa mahvoluyorum o ağladıkça sütümde azaldı gibi üzüntüden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…