- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
selam kızlar nasılsınız epeydir yazamadım malum 2 çocukla fırsatım olmuyor bizde de gaz sorunu var yavrunm ıkınıp duruyor kakasında çok zor yapıyır biraz önce zeytinyağı verdim az inşallah düzelir dün aşımız vardı kilo alımı biraz az geldi 700 gr almış acaba sütüm yetmiyormu sizinkiler ne kadar aldılar
seastire çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede atlatırsınız
Sagol canim senin yazini okuyunca benimde moralim yerine geldi yojsa gungur gungur aglayasim var( moral sifir malesef melegimi boyle gormek beni uzuyo ki daha 36 gunluguz. Allah hepimizin melegini bagislasin ve riziklarini artirsin
ay kızlar benm kızım pişik olmusss
dötüü hep sivilce gibi kırmızıı
pişik kremi hemen etki yapmadı tabiiii
saf zeytinyagı sürdükk biraz toparladıı gibiii
başka bildiğini yöntem var mııı
dün portakal suyu içtim c vitamini olsun diye asitlliii diye biliyrdumda az içtimm belkide ondan olduuu
,
offf yasaya yasaya ögreniyoruzz ya bazı seyleriiii
kontrole 30 ocakta götürecez kilo aldı almasına ama kaç kilo aldı onu bilmiyorum sırf kilo içinde götürmek istemiyorum bi 15 gün bekleyeyim mi ya ama kilosu normal herhal çünkü artık yeni doğan bezi olmuyo bi boy büyük aldık bugün :)))
selam kızlar nasılsınız epeydir yazamadım malum 2 çocukla fırsatım olmuyor bizde de gaz sorunu var yavrunm ıkınıp duruyor kakasında çok zor yapıyır biraz önce zeytinyağı verdim az inşallah düzelir dün aşımız vardı kilo alımı biraz az geldi 700 gr almış acaba sütüm yetmiyormu sizinkiler ne kadar aldılar
seastire çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede atlatırsınız
dün portakal suyu içtim c vitamini olsun diye asitlliii diye biliyrdumda az içtimm belkide ondan olduuu
,
slm, ay ne guzel benim oglan da emmeden yada sirtini pispislamadan kesinlikle kendilinden uyumuyo bende çok istiyorum kendilinden uyusun diye ama yok insallah senin ki böyle devam eder masallah diyelim :)
,
canım sancılarımız bitmiyo malesefkıvranıyo hep çocuğum birde kesik kesik işyo demiştim ya burda işerken ağlıyodu geçen hafta idrar kültürü iştemişti doktorum malesef iyi çıkmadı antibiyotık verdi ve üniversite yada araştırmaya götürmemi söyledi
Kızlar pişik bnmde kızım olmuştu hemde ılk haftada molfix bez yaptı dıe düşündüm Dr sıl sonra yumuşak bı tuvalet kağıdıyla kurula demiştı ama cmış taptıkta ağlıyordu bezı açınca rahatlıydu eczacı bı arkadaşı var esımın troysıd dıe mavi kapaklı bı krem vermış ertesi gun geçti o bütün pişikler)tavsıye ederim ...bezi de hemen degıstım farklı markaları da deneyın derım
bez olarak prima piremium care kullanıyorum eşim yok diye marketten hugies almış kullandınız mı nasıl pişik yapmadım ama hugies kötüyse hiç açmayayım
hugies primadan daha güzel pişik olmaması için özel tasarlanmış..kakasinin bile suyunu çekiyor Kuru kalıncaya kadar.ben ilk prima kullandım.sonra eşim numarasını bulamayınca hugies almis mecburi. daha çok memnun kaldım.şimdi sürekli onu kullanıyorum.gönül rahatlığı ile kullan
bez olarak prima piremium care kullanıyorum eşim yok diye marketten hugies almış kullandınız mı nasıl pişik yapmadım ama hugies kötüyse hiç açmayayım
moralini yüksek tutmadıktan sonra ne yaparsan yap bebişine zarar... sütünün gelmesine çok sevindim inşallah bir daha olmaz
çok geçmiş olsun benimkinde hafif kızartı olsa bepanten bir sürüşte geçiriyor hem bebişe hiç zararı yok denersen birkaç uygulamada iyileşir diye düşünüyorum
bu arada seastire sana da çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda bebişin iyileşir.
hanımlar bugün bir ilki yaşadım şaşkınım valla bebeğimi yıkayp emzirdim sakin sakin kucağımda yatıyordu ama uyuma belirtisi yoktu iki dk mutfakta işim var diye beşiğine koyup otomatik sallamayı açtım ağlarsa nasılsa yetişirim diye düşündüm geldim baktım ki sakince yatmaya devam ediyor ben de fırsattan istifade internete girdim bundan hala tık yok az önce baktım uyuyakalmış ayy keşke bunu alışkanlık edinse çok kucakçı olmaya başlamıştı kucağımdan başka yerde ve öncesinde emmeden hayatta uyumuyordu şimdi buna çok sevindim umarım istisnai değildir? siz nasıl uyutuyorsunuz kuzuları?
Seastire gecmis olsun. İyilesir canim merak etme, biz de gecirdik hem de cok agir ve tehlikeli bir enfeksiyon gecirdik. Eger kesik kesik isiyorsa (bize hep bu soruyu sormuslardi) sunnet onereceklerdir ucu dardir. Bizimki genisti bu arada ama yine de enfeksiyon oldu nasil olduysa. Biz hala kontrol altinda tutuluyoruz, enfeksiyonu atlatti. Simdi nefrolog takibindeyiz, her ay tahlil yaptiracagiz ki bobreklerde birsey olmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?