2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

canım geçmiş olsun.rabbim acil şifasini versin.çok yıpratma kendini muhtemelen sunnetle hallolur. senin oğlunda küçük doğmuştu sanırım yanlış bilmiyorsam.minicik olunca insan hic kıyamıyor.yüreğin parçalanıyor.benim oğlumda karnımda gelişimi durdu kilosu düşük dünyaya geldi..bir ayın sonunda nekadar kilo aldınız siz.bide kaç kilo doğmuştu

Slm annisler okuyorum ama yazamiyorum ben cok yoruluyorum sozde annem var yanimda yemegi yapiyo temizlik yapiyo bazen banada yardim ediyo ama benim kiz cadi. hep yuzu asik hep miz miz gece 2 saatlik 3 saatlik uyuyor gunduz zor uyuyor derin uykuya dalamiyoruz mikirdaniyo hep meme istiyo gaz olunca 40 miz daha dolmadi pzt cikicak annem degisir o zaman diyor insallllah.

Bir kiyamet kopardi simdi uyurken gazini yapiyormus zor sakinlestirdim annem gidince ben napicam ya yemek bile yapamam insallah degisir Allah kolaylik versin heoimize

çok saol canım benim inan yıpratmamak elde değil o acı çektikçe bende mehvoluyorum. evet canım 37haftalık doğmuştu 2510 gr dı bebişim çabuk toparladı şükürler olsun 3800 çıktı geçen hafta çok mutlu oldum inanki senin bebişin kaç haftalık ve kaç kilo doğmuştu şimdi kaç kilo bide yoğun bakımda felan kaldımı

inş değişir canım bende bende 40mızın çıkmasını bekliyorum bi ümit belki düzelir diyorum ama bakalım tatlım

Aman aksatmayin. Eger enfeksiyon tedavi edilmezse bobreklere gecer hemen goturun doktora. O bakar pipisine ne yapilacaksa soyler zaten. Antibiyotikle iyilesiverir hemen. Belki bobrek ultrasonu falan cekerler. Sormak istedigin birsey olursa sorabilirsin, biz ne yazik ki bayagi sey ogrendik.
Bizim pipi ucu genis o yuzden sunnet icin cok acele etmeye gerek yokdedi. Bir de bizimkinin yumurtaligi inmedi hala. Eger onumuzdeki aylarda enfeksiyon tekrarlamazsa 8-9 aylik olana kadar bekleyecegiz yumurtalik ameliyatiyla birlikte yapacagiz sunneti. Ama kesinlikle 1 yas dolmadan yapilmis olacak.

herkese günaydın. 64 günlük bebeğimin kakasında amipli dizanteri çıktı.çok üzgünüm.kaç gündür çok huzursuzdu doktor gaz sancısı deyip durdu meğer enfeksiyon varmış.

canım sen urfadaydın demi.maalesef çok yaygın amipli dizanteri.çok geçmiş olsun.biz 5 yıl önce ilk geldiğimizde hepimiz kayınvalideler dahil geçirmiştik.şimdi kızım için ben de korkuyorum.hijyene sen ne kadar dikkat etsen de eve gelen misafirlere bi şey denmiyor maalesef.ilacını düzenli kullan ve sık sık emzir su kaybı olmasın bebişinin.iyileşince de takibi bırakma tekrarlayabiliyor arada yine kaka tahlili yaptır.

saol canım benim doktor ilaç verdi antibiyotiğe başladık böbrek ultrasonuda çekildik bişey çoıkmadı

herkese günaydın. 64 günlük bebeğimin kakasında amipli dizanteri çıktı.çok üzgünüm.kaç gündür çok huzursuzdu doktor gaz sancısı deyip durdu meğer enfeksiyon varmış.

geçmiş olsun canım,inşallah kısa sürede atlatır

size de geçmiş olsun canım,Allah şifa versin

Aralık bebekleri büyürkenn bende bu durumdayım sanırım şuann :) işin şakası ama gerçekten bebek demek sabır,uykusuzluk demekmiş onu anladım , ve anneliğin ne kadar zor olduğunu,bunun yanında hernekadar geceleri babamız yardımcı olsada herşey annenin eline bakıyomuş en büüyk fedakarlığı anne yapıyomuş, yeri geliyo dayanılmaz yorgunluk uykusuzluk bitkinlik çekiyorum,ama bebeğim uyuyup sakinleşince onun yüzüne bakıp yıne mutlu olabiliyorum.. Ama biran önce şu günleri atlatıp biran önce büyüsün bebişim istiyorum :)

Bir kiyamet kopardi simdi uyurken gazini yapiyormus zor sakinlestirdim annem gidince ben napicam ya yemek bile yapamam insallah degisir Allah kolaylik versin heoimize

Ooo gaz sancilari yok mu !!! Ne gazmis ya anlamadim ben !!! Valla canim ben yanliz kaldim ve dun 3 saatte yemek yapabildim salcayi koyuyorum ses geliyo gidiyorum emzir gazini cikar gel sofrayi hazirla git uyut gel oyle oyle yemek yaptim .. 40imiz cikti bugun o sihirli degnegi bekliyorum insallah en kisa zamanda gelir ve degisiir kizim

sihirli değnek değiyo değmesine ama başka başka huylar çıkarıyo ya bizm hanfendi ayağına çağrııy resmen bağrırarak sinirleniyo falan ağlamıyo ağladığı zaman anlıyorum çünkü büyüdükçe çeşit çeşit huyları çıkıyo yahu

teşekkür ederim.evet urfadayız siverekte.umarım kısa zamanda geçer ve bi daha olmaz.Allah ım tüm bebekleri korusun.

hiç sıkma canını benim annem daha görmedi bile beni haftaya gelecek kaynvalidem de 15 günlükken bırakıp gitti el elde baş başta kalınca yapıyor insan çünkü mecbursun:) eşim var Allahtan akşamları o bakıyo dolaştırıyo bi de bizimki lafçı otur konuş gıkını çıkarmıyo ama gündüzleri çok az uyuyo ben de sayesinde hiç iş yapamıyorum :S annem gelsede bi satsaydım kızı direk yatacam :))))

38.hafta doğdu bir hafta önce doktor doğum önerdi ama çok az alınca doktor daha bekleyemem riske girer dedi..38 de 2630 doğdu 3620 olmuş.baş çevreside 37 ..1 kilo doktor çok iyi dedi..ama maşallah maşallah ki seninki 1 kilonun üzerinde almış sütün çok yaramış..Tekrardan maşallah..sadece anne sütü mü veriyorsun..ilk doğduklarında nekadar miniklerdi demi..gözümün önünde canlandı Sanki..ilk haftalar sürekli uyudu..hastanede kalmadık canım..evimize geldik hemen şükür.

burcu maşallah ne kadar kilo almış bende mama veriyorum aptamil 1 günde 1 kere yinede çok az kilo almış biraz üzüldüm ama sağlıklı olsunda toparlanır inşallah

bez olarak prima piremium care kullanıyorum eşim yok diye marketten hugies almış kullandınız mı nasıl pişik yapmadım ama hugies kötüyse hiç açmayayım
canım ben hep huggies kullandım hiç pişiğimizde olmadı çok şükür kızımdada huggies ve prima kullanmıştım

geçmiş olsun allahım acil şifalar versin bol bol emzir

teşekkürler kızlar artık deneyip bizimkinin poposunun tepkisine bakıcam huggies nasıl olacak. Gaz için daha önce de söylemiştim eğri otu kaynatıp bir tatlı kaşığı günde veriyorum diye valla şeytan kulağına kurşun çok iyi geldi deneyin acı tadı ama etkisini gösteriyo. 40 çıkınca mucize olmuyomuş 44 günlüğüz sadece 44 günlük deli bi kızım var :) bugün tırnaklarını kestik eldivenlerini çıkardık elini ağzına soktu suratını bi buruşturuyo bir de babası dudaklarını yanaştırıyo o da dudaklarına yiycem diye saldırıyo her halde hiperaktif olacak emmek gaz çıkarmak ve uyumak üçünü bir arada yapmak istiyo:)

slm herkeze, ya bana bi akil verin benim oglum kendini acayip sikiyo kipkirmizi oluyo ve siktikça poposundan gaz çikiyo ama gene de rahatlamiyo ama öyle fazla aglamasi yok ve herhalde kendini siktindan emdini arada geri çikariyo bide bi kaç gundur poposu acayip pisik oldu neden bilmiyorum krem sürüyorum ama geçmiyo

kızlar benm daha 40 ın cıkmasına 4 gün varda galbia ben regl oldum yaa
3- 4 gündür kanamam vss yoktuu
bugün kanamam basladıı anlamadım daha erken değil miii

oy maşallah senin bebişinede canım benim ben oğlumu ilk gördüğümde çok ağlamıştım hem yoğunbakımdaydı hemde çok zayıftı çok üzülmüştüm . senin sütünde yaramış maşallah annesi zaten zayıf doğan bebişler çabuk toparlanıyo derler gerçeten doğruymuş. evet canım hemde ne minik arada baya fark var şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…