- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
:44:
çok saol canım benim bizde pipisi kapalı diye götürmüştük dokrtora doktor pipisine bakmadı tahlil istedi tahlildede kültürümüzde üreme çıktı malesef işte çocuk nefrolojisine götürmemi söyledi doktor
canım geçmiş olsun.rabbim acil şifasini versin.çok yıpratma kendini muhtemelen sunnetle hallolur. senin oğlunda küçük doğmuştu sanırım yanlış bilmiyorsam.minicik olunca insan hic kıyamıyor.yüreğin parçalanıyor.benim oğlumda karnımda gelişimi durdu kilosu düşük dünyaya geldi..bir ayın sonunda nekadar kilo aldınız siz.bide kaç kilo doğmuştu
Slm annisler okuyorum ama yazamiyorum ben cok yoruluyorum sozde annem var yanimda yemegi yapiyo temizlik yapiyo bazen banada yardim ediyo ama benim kiz cadi. hep yuzu asik hep miz miz gece 2 saatlik 3 saatlik uyuyor gunduz zor uyuyor derin uykuya dalamiyoruz mikirdaniyo hep meme istiyo gaz olunca 40 miz daha dolmadi pzt cikicak annem degisir o zaman diyor insallllah.
çok saol canım benim bizde pipisi kapalı diye götürmüştük dokrtora doktor pipisine bakmadı tahlil istedi tahlildede kültürümüzde üreme çıktı malesef işte çocuk nefrolojisine götürmemi söyledi doktor
herkese günaydın. 64 günlük bebeğimin kakasında amipli dizanteri çıktı.çok üzgünüm.kaç gündür çok huzursuzdu doktor gaz sancısı deyip durdu meğer enfeksiyon varmış.
Aman aksatmayin. Eger enfeksiyon tedavi edilmezse bobreklere gecer hemen goturun doktora. O bakar pipisine ne yapilacaksa soyler zaten. Antibiyotikle iyilesiverir hemen. Belki bobrek ultrasonu falan cekerler. Sormak istedigin birsey olursa sorabilirsin, biz ne yazik ki bayagi sey ogrendik.
Bizim pipi ucu genis o yuzden sunnet icin cok acele etmeye gerek yokdedi. Bir de bizimkinin yumurtaligi inmedi hala. Eger onumuzdeki aylarda enfeksiyon tekrarlamazsa 8-9 aylik olana kadar bekleyecegiz yumurtalik ameliyatiyla birlikte yapacagiz sunneti. Ama kesinlikle 1 yas dolmadan yapilmis olacak.
herkese günaydın. 64 günlük bebeğimin kakasında amipli dizanteri çıktı.çok üzgünüm.kaç gündür çok huzursuzdu doktor gaz sancısı deyip durdu meğer enfeksiyon varmış.
Bir kiyamet kopardi simdi uyurken gazini yapiyormus zor sakinlestirdim annem gidince ben napicam ya yemek bile yapamam insallah degisir Allah kolaylik versin heoimize
Ooo gaz sancilari yok mu !!! Ne gazmis ya anlamadim ben !!! Valla canim ben yanliz kaldim ve dun 3 saatte yemek yapabildim salcayi koyuyorum ses geliyo gidiyorum emzir gazini cikar gel sofrayi hazirla git uyut gel oyle oyle yemek yaptim .. 40imiz cikti bugun o sihirli degnegi bekliyorum insallah en kisa zamanda gelir ve degisiir kizim
canım sen urfadaydın demi.maalesef çok yaygın amipli dizanteri.çok geçmiş olsun.biz 5 yıl önce ilk geldiğimizde hepimiz kayınvalideler dahil geçirmiştik.şimdi kızım için ben de korkuyorum.hijyene sen ne kadar dikkat etsen de eve gelen misafirlere bi şey denmiyor maalesef.ilacını düzenli kullan ve sık sık emzir su kaybı olmasın bebişinin.iyileşince de takibi bırakma tekrarlayabiliyor arada yine kaka tahlili yaptır.
Bir kiyamet kopardi simdi uyurken gazini yapiyormus zor sakinlestirdim annem gidince ben napicam ya yemek bile yapamam insallah degisir Allah kolaylik versin heoimize
çok saol canım benim inan yıpratmamak elde değil o acı çektikçe bende mehvoluyorum. evet canım 37haftalık doğmuştu 2510 gr dı bebişim çabuk toparladı şükürler olsun 3800 çıktı geçen hafta çok mutlu oldum inanki senin bebişin kaç haftalık ve kaç kilo doğmuştu şimdi kaç kilo bide yoğun bakımda felan kaldımı
burcu maşallah ne kadar kilo almış bende mama veriyorum aptamil 1 günde 1 kere yinede çok az kilo almış biraz üzüldüm ama sağlıklı olsunda toparlanır inşallahAlmistir o zaman. Normal kontrol vaktini bekle. Benimki de oyle yapiyor kakasini ve biz asiri kilo almisiz o yuzden alakali oldugunu zannetmiyorum.
Gaz sorunu herkeste var herhalde. Kakasini guzel yapiyor ama ara ara cok sancilaniyor cigligi basiyor. Bizimki hastanede kaldigi zaman cok mama aldi dolayisiyla da cok kilo aldi. Sonrasinda ben evde emzirmeye calistim ama sutum yetmiyordundiye gece yatarkenki ogunu mama olarak vermeye devam ettik, en fazla gunde 2 kere mama verdik. Bugun burun tikanikligi nedeniyle doktora gittik, yine cok kilo almis. Doktor mamayi tamamen kesin dedi, bu aralar sutum de biraz daha fazla bir sure sad ece emzirmeye calisacagim umarim sutum yeterli olur. Eger boyle giderse obez olur dedi korkuttu beni. 52 gunluk olduk ve 6 kiloyuz.
Pisik oldugunda en az %40 cinko iceren krem surun dediler, bir de bepanten. Eger mantar olduysa o zaman buyuk ihtimal baska ilac verirler. Benim oglan antibiyotik nedeniyle pisik oldu, mantar da olmus o yuzden eczaneye ozel bir ilac yaptirtti doktor onu surduk gunde 2 kere, geri kalan zamanda da sudokrem veya desitin ile bepanten suruyorduk. Cok zor iyilesiyor bizdeki kuculdu ama gecmedi hala kac hafta oldu. Bir de eger yapabilirsen firsat bulunca poposunu silmek yerine yika bir de gunduzleri acik birakabildiginde bir sure poposu acik kalsin.
canım ben hep huggies kullandım hiç pişiğimizde olmadı çok şükür kızımdada huggies ve prima kullanmıştımbez olarak prima piremium care kullanıyorum eşim yok diye marketten hugies almış kullandınız mı nasıl pişik yapmadım ama hugies kötüyse hiç açmayayım
geçmiş olsun allahım acil şifalar versin bol bol emzirherkese günaydın. 64 günlük bebeğimin kakasında amipli dizanteri çıktı.çok üzgünüm.kaç gündür çok huzursuzdu doktor gaz sancısı deyip durdu meğer enfeksiyon varmış.
38.hafta doğdu bir hafta önce doktor doğum önerdi ama çok az alınca doktor daha bekleyemem riske girer dedi..38 de 2630 doğdu 3620 olmuş.baş çevreside 37 ..1 kilo doktor çok iyi dedi..ama maşallah maşallah ki seninki 1 kilonun üzerinde almış sütün çok yaramış..Tekrardan maşallah..sadece anne sütü mü veriyorsun..ilk doğduklarında nekadar miniklerdi demi..gözümün önünde canlandı Sanki..ilk haftalar sürekli uyudu..hastanede kalmadık canım..evimize geldik hemen şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?