2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

Canim benimkinin poposuda hafif kizarmaya baslamisti ben hemen travazol surdum 2. Surmene gercekten fark ediyo dene derim.

Canim gecmisi yeni okuyabildim gecmis olsun unarim minigin hemen iyilesir....

Bu arada hamileyken daha mi rahattik acaba :)))

Canim benimki miziklanmadan uyumuyo bu huyunu terk etsin yeter yaa... Bi de kucakta kalmak istiyo onu da terk etsin.... Bi de geceleri uyaniyo bu sire uyumuyo onu da terk etsin...

Cok mu sey istedim ne :)))) ben bastan yapayim bu cocugu :))

benim ilk yanima getirdiler aldığımız hic bir kıyafet olmadı eşim prematüre kıyafet satan bi dükkanın Elinde olan en küçük kıyafetleri almış onlar bile büyük geldi..annem bezini bağladı.bezin içinde ayakları kayboldu.çok ağladım Sanki hic büyümeyek gibi hissetmiştim..ama Birkaç gün içinde gözüm alıştı.öyle güzel kokusu var ki.öpmelere koklamara doyamiyorum..önce incinecek diye çok nazik davranıyordum.şimdi heryerini minciriyorum

canım bence normaldir

benim de öyleydi sağı hala almakta zorlanıyor ama hiç almıyordu ucu yoktu tersten verdik ucu eme eme çıktı sende öyle yap silikon göğüs ucu da deneyebilirsin o emdiçe zaten ucu çıkacak ve rahat alacak

kızlar biz de aylık aşımızı olmaya gittik oğlum 3550 doğmuştu şişi gidince 3300 olmuştu bir ay geçti aradan 4200 olmuş .900 gr almış.boyuda 3 cm uzamış 51 di 54 olmuş.çok şükür sütüm yarıyomu açmı diye düşünmüyorum artık.:)kaka problemimiz de geçti.çok şükür.artık her bezde kaka yapıyor oğlum.

teşekkür ederim.evet urfadayız siverekte.umarım kısa zamanda geçer ve bi daha olmaz.Allah ım tüm bebekleri korusun.

canım bu arada huzursuzluk dışında ne şikayetiniz vardı.kilo alımı nasıldı?ben de sürekli kakasına bakıyorum kaptıysa mikrbu geç kalmayayım diye.bugün biraz sümüklü gibi geldi korktum

trosyd kremi tavsiye ederim canım,iyi gelecektir pişiğine

kesinlikle daha rahattık,hamilelikte ne var ki....

maşallah kuzuna canım

bence değildik. bu fikre hiç katılmıyorum. hayatın her döneminin zorluğu da güzelliğide farklıdır bence.gecenin bi yarısı kafamı çevirip oğluma baktığımda uyansa da sevsem diyesim geliyorsa uyanık kaldığım geceler çok ta önemli değildir bence.

Son düzenleme:

maşallah oğluna iyi bakmışsın annesi

Kizlar bisey sorcam be im kizim uyanik oldugu zamanlarda cogunlukla agliyo karnini doyuruyorum alti temiz oluyo hep mi gazi var oluyo anlamadim metsil kullaniyoruz gaz icin ya galiba bi ise yaramiyo dun kimyonlu su icirdim biraz siz neler yapiyosunuz ilac vermek disinda ve sizinkilerde benimki gibi hep miz miz mi?

kızlar günaydın bugün sabah oğlumu babasıyla yıkadık ilk defa kayınvalidem olmadan yıkadık oğlumu çok mutluyum kendimi anne gibi daha çok hissettim sanki

saol canım benim. vala daha rahat olmamızın sebebi bi yeri ağrımıyodu gazı sancısı olmuyodu oluyosa bile biz bilmiyoduk bu yüzden daha rahattık . geçen ben doktorumu ziyaret ettim oda diyo karnındayken daha kolay doğunca çok zor demi diyo adam bende öyle vala dedim :)

bizimde bütün kıyafetleri kocaman geliyodu şimdi olmaya başladılar yavaş yavaş :) bende öyleydi ilkten çok naziktim ama şimdi çocuğun haşatını çıkarıyorum nerdeyse :) evet canım öpmeye koklamaya onu izlemeye doyamıyorum bende annelik muhteşem bi duygu hiç bişeyinden tiksinmiyosun . kusmadığı yer kalmadı üstümde koynuma yüzüme . sonra işedi kakadını yaptı koluma :) ama hiç tiksinmiyosun bile başka bebek olsa belkide tiksinir yapamazsın ondan gelen herşeye razı oluyosun

benim oğlumda mızmız canım malesef ama benimki sancılardan öyle bence çünkü sancısı olmadığında pek sesi çıkmıyo yavrumun . bende oğluma aldığım humananın çayını içiyorum metsil verdi bizede doktor ama umut beğenmedi tükürüyo hep :)

slm kızlar Umut grip oluyo sanırım gözleri yaşarmaya başladı akşamda burnu aktı off inş çabuk iyileşir ((((((((((((((

:) katılıyorum her söylediğine..ben altını nasıl temizlerim diye dertlenirken poposunu öpüyorum şimdi....hayatım benim oğlum sallanmayi sevmiyor.ne beşikte ne ayakta..göğüsümde durmak istiyor sürekli.orda uyuyayim diyor.indirir indirmez uyanıyor..ilk doymuyormu diye tedirgindim.doktor kontrolünden sonra o tedirginligim de gitti..gece uykusu çok iyi maşallah gündüz ise hep kucağımı istiyor.sallanmayi falan da sevmediği için başka türlüde avutamiyorum..göğüslerim artık okadar çok sızlıyorki..çatlakta degil..seninkinin gündüz uykusu nasıl..işlerini falan rahat yapabiliyormusun

ayakta sallamayı umut ta istemiyo tatlım oda kucak istiyo kucağımda uyuyo yatağına atıyorum uyanıyo işlerimi pek yapamıyorum malesef canım gece uykumuzda pek iyi sayılmaz bi uyanırsa saatlerce uyumuyo oğlumda göğsümde uyumak istiyo emzik niyetine kullanıyo beni saatlerce emiyo bırakmıyo artık acıdan kıvranıyorum zorla bıraktırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…