- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
slm herkeze, ya bana bi akil verin benim oglum kendini acayip sikiyo kipkirmizi oluyo ve siktikça poposundan gaz çikiyo ama gene de rahatlamiyo ama öyle fazla aglamasi yok ve herhalde kendini siktindan emdini arada geri çikariyobide bi kaç gundur poposu acayip pisik oldu neden bilmiyorum krem sürüyorum ama geçmiyo
sihirli değnek değiyo değmesine ama başka başka huylar çıkarıyo ya bizm hanfendi ayağına çağrııy resmen bağrırarak sinirleniyo falan ağlamıyo ağladığı zaman anlıyorum çünkü büyüdükçe çeşit çeşit huyları çıkıyo yahu
oy maşallah senin bebişinede canım benim ben oğlumu ilk gördüğümde çok ağlamıştım hem yoğunbakımdaydı hemde çok zayıftı çok üzülmüştüm . senin sütünde yaramış maşallah annesi zaten zayıf doğan bebişler çabuk toparlanıyo derler gerçeten doğruymuş. evet canım hemde ne minik arada baya fark var şimdi
canım bence normaldirpeki bişey soracam benim kızın hemen hemen her bezinde kaka oluyo yani az ya da çok ama oluyo sütüm yaramıyo diye düşünmeye başladım her bezde olması normal mi günde 6-7 bez değiştiriyoruz gündüz gece bi kere o da bazen çünkü uyanmadığı için yapmıyo annem acaba sütün yaramıyo mu dedi aklım karıştı :44::44::44::44::44::44:
benim de öyleydi sağı hala almakta zorlanıyor ama hiç almıyordu ucu yoktu tersten verdik ucu eme eme çıktı sende öyle yap silikon göğüs ucu da deneyebilirsin o emdiçe zaten ucu çıkacak ve rahat alacakmerhaba kızlar nasılsınız?
benim gögüsler yeni toparladı iyileşti yaralar bu seferde sağ göğsümü alamıyor yavrum çünkü yaradan oyulmuştu kenarı silindi tutamıyor basıyor çığlığı önceden alabiliyordu. solla emziriyorum sağ tarafıda sağıp veriyorum biberonla doktor kaşık biberon al ver dedi bugün aldım denedim oda akıtıyor sütü.önce memeyi veriyorum doymazsa sağdığım sütü yardım edin ne yapıcam ben?biberonla vermeyi devam edersem ya memeyi almazsa normal kaşıkla versem doyarmı bilmiyorum.çevrenizde varmı tek memeyle emzirenler nasıl yapıyorlar?
teşekkür ederim.evet urfadayız siverekte.umarım kısa zamanda geçer ve bi daha olmaz.Allah ım tüm bebekleri korusun.
slm herkeze, ya bana bi akil verin benim oglum kendini acayip sikiyo kipkirmizi oluyo ve siktikça poposundan gaz çikiyo ama gene de rahatlamiyo ama öyle fazla aglamasi yok ve herhalde kendini siktindan emdini arada geri çikariyobide bi kaç gundur poposu acayip pisik oldu neden bilmiyorum krem sürüyorum ama geçmiyo
Canim gecmisi yeni okuyabildim gecmis olsun unarim minigin hemen iyilesir....
Bu arada hamileyken daha mi rahattik acaba :)))
kızlar biz de aylık aşımızı olmaya gittik oğlum 3550 doğmuştu şişi gidince 3300 olmuştu bir ay geçti aradan 4200 olmuş .900 gr almış.boyuda 3 cm uzamış 51 di 54 olmuş.çok şükür sütüm yarıyomu açmı diye düşünmüyorum artık.:)kaka problemimiz de geçti.çok şükür.artık her bezde kaka yapıyor oğlum.
kızlar biz de aylık aşımızı olmaya gittik oğlum 3550 doğmuştu şişi gidince 3300 olmuştu bir ay geçti aradan 4200 olmuş .900 gr almış.boyuda 3 cm uzamış 51 di 54 olmuş.çok şükür sütüm yarıyomu açmı diye düşünmüyorum artık.:)kaka problemimiz de geçti.çok şükür.artık her bezde kaka yapıyor oğlum.
benim ilk yanima getirdiler aldığımız hic bir kıyafet olmadı eşim prematüre kıyafet satan bi dükkanın Elinde olan en küçük kıyafetleri almış onlar bile büyük geldi..annem bezini bağladı.bezin içinde ayakları kayboldu.çok ağladım Sanki hic büyümeyek gibi hissetmiştim..ama Birkaç gün içinde gözüm alıştı.öyle güzel kokusu var ki.öpmelere koklamara doyamiyorum..önce incinecek diye çok nazik davranıyordum.şimdi heryerini minciriyorum
Kizlar bisey sorcam be im kizim uyanik oldugu zamanlarda cogunlukla agliyo karnini doyuruyorum alti temiz oluyo hep mi gazi var oluyo anlamadim metsil kullaniyoruz gaz icin ya galiba bi ise yaramiyo dun kimyonlu su icirdim biraz siz neler yapiyosunuz ilac vermek disinda ve sizinkilerde benimki gibi hep miz miz mi?
slm kızlar Umut grip oluyo sanırım gözleri yaşarmaya başladı akşamda burnu aktı off inş çabuk iyileşir((((((((((((((
bizimde bütün kıyafetleri kocaman geliyodu şimdi olmaya başladılar yavaş yavaş :) bende öyleydi ilkten çok naziktim ama şimdi çocuğun haşatını çıkarıyorum nerdeyse :) evet canım öpmeye koklamaya onu izlemeye doyamıyorum bende annelik muhteşem bi duygu hiç bişeyinden tiksinmiyosun . kusmadığı yer kalmadı üstümde koynuma yüzüme . sonra işedi kakadını yaptı koluma :) ama hiç tiksinmiyosun bile başka bebek olsa belkide tiksinir yapamazsın ondan gelen herşeye razı oluyosun
:) katılıyorum her söylediğine..ben altını nasıl temizlerim diye dertlenirken poposunu öpüyorum şimdi....hayatım benim oğlum sallanmayi sevmiyor.ne beşikte ne ayakta..göğüsümde durmak istiyor sürekli.orda uyuyayim diyor.indirir indirmez uyanıyor..ilk doymuyormu diye tedirgindim.doktor kontrolünden sonra o tedirginligim de gitti..gece uykusu çok iyi maşallah gündüz ise hep kucağımı istiyor.sallanmayi falan da sevmediği için başka türlüde avutamiyorum..göğüslerim artık okadar çok sızlıyorki..çatlakta degil..seninkinin gündüz uykusu nasıl..işlerini falan rahat yapabiliyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?