- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
:) katılıyorum her söylediğine..ben altını nasıl temizlerim diye dertlenirken poposunu öpüyorum şimdi....hayatım benim oğlum sallanmayi sevmiyor.ne beşikte ne ayakta..göğüsümde durmak istiyor sürekli.orda uyuyayim diyor.indirir indirmez uyanıyor..ilk doymuyormu diye tedirgindim.doktor kontrolünden sonra o tedirginligim de gitti..gece uykusu çok iyi maşallah gündüz ise hep kucağımı istiyor.sallanmayi falan da sevmediği için başka türlüde avutamiyorum..göğüslerim artık okadar çok sızlıyorki..çatlakta degil..seninkinin gündüz uykusu nasıl..işlerini falan rahat yapabiliyormusun
Bizde de durum ayni,uyanik oldgu zaman hep kucakta kalmk istiyo,is guc sadece uyudugu zaman,bide oglum var 3 yasinda siz dusunun halimiii,
Gece masallah fena degil uykumuz ama surekli kucak yoruyo beni.zaman gectikce birakir diye umuyorum..
ayakta sallamayı umut ta istemiyo tatlım oda kucak istiyo kucağımda uyuyo yatağına atıyorum uyanıyo işlerimi pek yapamıyorum malesef canım gece uykumuzda pek iyi sayılmaz bi uyanırsa saatlerce uyumuyooğlumda göğsümde uyumak istiyo emzik niyetine kullanıyo beni saatlerce emiyo bırakmıyo artık acıdan kıvranıyorum zorla bıraktırıyorum
bişeyleri terk etmesi aslında biraz da bizim elimizde o mu inat sen mi sonuçta senin bebeğin kucağıma gelince rahat bizim hanfendi ama uyumayacak gezecez öyle istiyo gezince susuyo ama ben bi tur atıyorum sonra direk yatağa:) ayağımda sallamaya da alıştırmadım sadece yatağında yatıyo ilk başlarda ağladı falan ama alıştı çünkü annesi benim :))) baştan yapsan da yine aynı olacak fabrika aynı çünkü :)))))))Canim benimki miziklanmadan uyumuyo bu huyunu terk etsin yeter yaa... Bi de kucakta kalmak istiyo onu da terk etsin.... Bi de geceleri uyaniyo bu sire uyumuyo onu da terk etsin...
Cok mu sey istedim ne :)))) ben bastan yapayim bu cocugu :))
ben sabah ezanı kendiliğnden uyanıp da garip garip sesler çıkardığı zaman iyi ki doğurmuşum diyorum ama öğlen çirkefleşiyor resmen bağırıyo ya sinirleniyo kasıyo kendini sonra bende bıkkınlık başlıyo nerden evlendim nerden doğurdum psikolojisine girdiğim çok oldu ama ben uyansa da sevsem demedim uyanınca uyumuyo çünkü :) uyurken uzaktan da seviyom benbence değildik. bu fikre hiç katılmıyorum. hayatın her döneminin zorluğu da güzelliğide farklıdır bence.gecenin bi yarısı kafamı çevirip oğluma baktığımda uyansa da sevsem diyesim geliyorsa uyanık kaldığım geceler çok ta önemli değildir bence.
Kizlar bisey sorcam be im kizim uyanik oldugu zamanlarda cogunlukla agliyo karnini doyuruyorum alti temiz oluyo hep mi gazi var oluyo anlamadim metsil kullaniyoruz gaz icin ya galiba bi ise yaramiyo dun kimyonlu su icirdim biraz siz neler yapiyosunuz ilac vermek disinda ve sizinkilerde benimki gibi hep miz miz mi?
Hm nasıl olacak ki..neyse canları sağolsun..şimdi gülümseyecegi anı bekliyorum ben.yüzüme bakıp bilinçli bir şekilde gülümseyecegi anı..bi gülümsese tum uykusuzlugumu sızılarımı unutacagim
Bizde de durum ayni,uyanik oldgu zaman hep kucakta kalmk istiyo,is guc sadece uyudugu zaman,bide oglum var 3 yasinda siz dusunun halimiii,
Gece masallah fena degil uykumuz ama surekli kucak yoruyo beni.zaman gectikce birakir diye umuyorum..
Allah yardımcın olsun senin işin daha zor tabi..seni çok iyi anlayamam ama tahmin edebiliyorum zorluğunu..oğlunda daha bebek sayılır 3 yaşında.oda ilgi bekliyordur..ben şimdi bi taraftan Emziriyorum bi taraftan telden yazıyorum.
o günlerde geliyo merak etme sonra kendini çok değerli hissediyosun çünkü seni en çok seven varlık o bebeğin
Hemde ne ilgiii,onceden kendi kendine gidip isigi acip tuvaletini yapan cocuk simdi hayir korkuyorum diyo,mecburen gidiyorum pesinden cogu zaman kizim emerken bile..bi yandan kendimi bi yandan oglumu doyurmaya calisirken bi yandanda ayagimla puset salladigim zamanlar oldu dusun o dereceama gecicek bu gunlerde onu biliyorum ve kendi kendimi telkin ediyorum sanirim
Ayy inşallah hemen gülümsesin..senin ki gülümsemiş herhalde..duygusunu biliyorsun
Hm nasıl olacak ki..neyse canları sağolsun..şimdi gülümseyecegi anı bekliyorum ben.yüzüme bakıp bilinçli bir şekilde gülümseyecegi anı..bi gülümsese tum uykusuzlugumu sızılarımı unutacagim
evet :)) babası bi ton laf söylüyo kızımmm falan diye ona pas yok ben iki laf ediyom başlıyo gülmeye ana kucağından kafayı öne atıyo çok güzel insan havaya giriyo ya :))) bol bol konuş bi ton laf anlat ben reklamların bile şarkısını söylüyorum merinosta mobilyada vaarsağolsun bol su içmeme sebep oluyo kızım çünkü boğazım kuruyo onla konuşacam diye
bende o anı bekliyorum canım bu arada sizin doğum tarihiniz ne ne zaman doğdu bebişin
:) ne kadar güzel..bende konuşuyorum da reklam derecesinde degil :) ne kadarlık oldu seninki..nezaman gülmeye başladı
25 kasımda doğdu kızım daha yeni yeni gülmeye başladı ve çok üç kağıtçı ya bu saat oldu daha yeni uyuttum şaftım kaydı valla :S:S:S
25 kasımda doğdu kızım daha yeni yeni gülmeye başladı ve çok üç kağıtçı ya bu saat oldu daha yeni uyuttum şaftım kaydı valla :S:S:S
canım bu arada huzursuzluk dışında ne şikayetiniz vardı.kilo alımı nasıldı?ben de sürekli kakasına bakıyorum kaptıysa mikrbu geç kalmayayım diye.bugün biraz sümüklü gibi geldi korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?