- 2 Mayıs 2012
- 1.106
- 11
- 158
- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
kilo alımı normaldi ama çok değil.3100 doğmuştu şuan 5 kilo galiba evdeki tartıya göre.maalesef bebeğin kilosunu öğrenemiyorum.ne hikmetse hem özel hastanenin hem sağlık ocağının pilleri bitmiş oluyor tarttıramıyoruz.kakası bayağı mukusluydu.ilaca başlayalı 2 gün oldu normale döndü gibi çok şükür.bir hafta önce banyo yaptırırken elini emmişti galiba ondan oldu yani banyo suyundan.maalesef sular temiz olmadığı olmadığı için bebeğim hastalandı.çok dikkatli olmak lazım.
kilo alımı normaldi ama çok değil.3100 doğmuştu şuan 5 kilo galiba evdeki tartıya göre.maalesef bebeğin kilosunu öğrenemiyorum.ne hikmetse hem özel hastanenin hem sağlık ocağının pilleri bitmiş oluyor tarttıramıyoruz.kakası bayağı mukusluydu.ilaca başlayalı 2 gün oldu normale döndü gibi çok şükür.bir hafta önce banyo yaptırırken elini emmişti galiba ondan oldu yani banyo suyundan.maalesef sular temiz olmadığı olmadığı için bebeğim hastalandı.çok dikkatli olmak lazım.
artık dayanamıyorum şuan hem oğlumu hem sallıyorum hem yazıyorum sabah 7.30 da bır kalktık bır daha uyumadı benım de sınırlerım altust oldu sabah yataktan nasıl kalktıysam oyleyım ve delırmek uzereyım ben bugun oğluma bakamadım dıye ağlamaya da basladım uyutmak ıcın herseyı denedım ne yapıyorsunuz sız uyutmak ıcın değişik bısey bılen varsa ne olur soylesın
artık dayanamıyorum şuan hem oğlumu hem sallıyorum hem yazıyorum sabah 7.30 da bır kalktık bır daha uyumadı benım de sınırlerım altust oldu sabah yataktan nasıl kalktıysam oyleyım ve delırmek uzereyım ben bugun oğluma bakamadım dıye ağlamaya da basladım uyutmak ıcın herseyı denedım ne yapıyorsunuz sız uyutmak ıcın değişik bısey bılen varsa ne olur soylesın
Merhabalar,
Bende aralık annesiyim, 6 aralık sabahı bebişimi aldım kucağıma.
Yavrularımız Allah a emanet olsun.
Uzuldum canim. Memeni sikip baktin mi sutun var mi? Mama vermeyi dene belki ondandir.
Bir de kolik nedeniyle agliyorsa sac kurutma makinasi, aspirator, elektrikli supurge calistirmayi veya camasir makinasi calisirken ustune koymayi deneyebilirsin, sakinlestiriyor ve uyuyorlar. Bir de bizimki disariya cikarinca agliyorsa bile hemen susuyor, bebek arabasiyla veya arabada gezmeyi seviyor, hemen uyuyor.
Kizlar bisey sorcam be im kizim uyanik oldugu zamanlarda cogunlukla agliyo karnini doyuruyorum alti temiz oluyo hep mi gazi var oluyo anlamadim metsil kullaniyoruz gaz icin ya galiba bi ise yaramiyo dun kimyonlu su icirdim biraz siz neler yapiyosunuz ilac vermek disinda ve sizinkilerde benimki gibi hep miz miz mi?
ayakta sallamayı umut ta istemiyo tatlım oda kucak istiyo kucağımda uyuyo yatağına atıyorum uyanıyo işlerimi pek yapamıyorum malesef canım gece uykumuzda pek iyi sayılmaz bi uyanırsa saatlerce uyumuyooğlumda göğsümde uyumak istiyo emzik niyetine kullanıyo beni saatlerce emiyo bırakmıyo artık acıdan kıvranıyorum zorla bıraktırıyorum
merhaba benim kızımda 6 aralıkta dogdubirsey sorcam siz bebklerinize saf su veriyormusunuz? bi de ben kimyonlu su veriyorum gaz icin ama bi yandanda acabamı diyorum? bi zararı olur mu acaba?
slm cvr nasılsın tatlım hatırladınmı beni bilmem pkolu topiğinden.tatlım maşşallah 78 günlük olmuş ne güzel bende KAsım sonu annesiyim 28 kasım.aralık annesi olacaktım kısmet kasım oldu aralık annelerini okuyorum genelde ama KASIMI TAKİP ETMEM LAZIM HERHALDE :)))
sana ve burdaki arkadaşlara soracak çok sorum var umarım cevaplarsınız
1-biyerde okudum gaz sancısı 4 ve 8. haftada pik yapar ve genelde 3. ay bitince geçermiş.8. haftadayız gerçekten pik yaptı ve 4. haftada pik yapmıştı çocuk zor uyuyor sürekli ağlıyorrr ne yapacağı şaşırıyorum NURVEY HARVEYSMİ NE öyle bitkisel ilaç verdi yeni başladım sabah ve akşam 1 çay kaşığı içriyorum sanki yaradı gibi kullanan varmı zararlı bişeymi bu.içinde KİMYON VE DERE OTU İÇERİKLİ YAZIYOR.
2-hangi bebek bezi daha güzel ben şimdi primanın çiş göstergelisini kullanıyorum hassas ciltler için olanı güzel gibi.başlarda göbek oyuntulu molfix aldım hiç güzel değildi.pampers prima aldım ehhh fena değil.en güzeli bu herhalde canım.ama NE KULLANIRSAM KULLANAYIM BEBEĞİM AYAK TARAFI LASTİKLİ OLAN KISMI HEP KIRMIZI İZ KALIYOR BEZİN NUMARASINI DEĞİŞTİRDİM GENE İZ VAR .bu lastik izi sizimkilerdede oluyormu.
3.popo su pişik olmasın diye zeytinyağı sür dediler sizce sürülürmü.karnına masaj için sürüyorum ama popoya sürülürmü.
biyerde okudum gaz sancısı 4 ve 8. haftada pik yapar ve genelde 3. ay bitince geçermiş.8. haftadayız gerçekten pik yaptı ve 4. haftada pik yapmıştı çocuk zor uyuyor sürekli ağlıyorrr ne yapacağı şaşırıyorum NURVEY HARVEYSMİ NE öyle bitkisel ilaç verdi yeni başladım sabah ve akşam 1 çay kaşığı içriyorum sanki yaradı gibi kullanan varmı zararlı bişeymi bu.içinde KİMYON VE DERE OTU İÇERİKLİ YAZIYOR.
bide ben kendim kimyon rezene anason karışımı çay içiyorum benim gazım giderse bebekte gaz olmaz diye düşünüyorum DOĞRUMU BİLMİYORUM GERÇİ.
AYY BENDEDE AYNI DURUM VAR YA.emzikte almıyor bir alsaa çok rahatlarım herhalde
doktor bana sakın saf su filan verme pamukcuk olur dedii .
bikaç sorum var.CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM.
1-hangi bebek bezi daha güzel ben şimdi primanın çiş göstergelisini kullanıyorum hassas ciltler için olanı güzel gibi.başlarda göbek oyuntulu molfix aldım hiç güzel değildi.pampers prima aldım ehhh fena değil.en güzeli bu herhalde canım.ama NE KULLANIRSAM KULLANAYIM BEBEĞİM AYAK TARAFI LASTİKLİ OLAN KISMI HEP KIRMIZI İZ KALIYOR BEZİN NUMARASINI DEĞİŞTİRDİM GENE İZ VAR .bu lastik izi sizimkilerdede oluyormu.
2.poposu pişik olmasın diye zeytinyağı sür dediler sizce sürülürmü.karnına masaj için sürüyorum ama popoya sürülürmü zararlı omasın kaş yapayım derken.pişiğimiz bazen az oluyor gerçi hemende geçiyor ama zeytinyağı koruyorsa deneyeyim diyorum.
merhaba benim kızımda 6 aralıkta dogdubirsey sorcam siz bebklerinize saf su veriyormusunuz? bi de ben kimyonlu su veriyorum gaz icin ama bi yandanda acabamı diyorum? bi zararı olur mu acaba?
Yaa disari cikiyomusunuz bu havalardaaa?
biyerde okudum gaz sancısı 4 ve 8. haftada pik yapar ve genelde 3. ay bitince geçermiş.8. haftadayız gerçekten pik yaptı ve 4. haftada pik yapmıştı çocuk zor uyuyor sürekli ağlıyorrr ne yapacağı şaşırıyorum NURVEY HARVEYSMİ NE öyle bitkisel ilaç verdi yeni başladım sabah ve akşam 1 çay kaşığı içriyorum sanki yaradı gibi kullanan varmı zararlı bişeymi bu.içinde KİMYON VE DERE OTU İÇERİKLİ YAZIYOR.
bide ben kendim kimyon rezene anason karışımı çay içiyorum benim gazım giderse bebekte gaz olmaz diye düşünüyorum DOĞRUMU BİLMİYORUM GERÇİ.
AYY BENDEDE AYNI DURUM VAR YA.emzikte almıyor bir alsaa çok rahatlarım herhalde
doktor bana sakın saf su filan verme pamukcuk olur dedii .
bikaç sorum var.CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM.
1-hangi bebek bezi daha güzel ben şimdi primanın çiş göstergelisini kullanıyorum hassas ciltler için olanı güzel gibi.başlarda göbek oyuntulu molfix aldım hiç güzel değildi.pampers prima aldım ehhh fena değil.en güzeli bu herhalde canım.ama NE KULLANIRSAM KULLANAYIM BEBEĞİM AYAK TARAFI LASTİKLİ OLAN KISMI HEP KIRMIZI İZ KALIYOR BEZİN NUMARASINI DEĞİŞTİRDİM GENE İZ VAR .bu lastik izi sizimkilerdede oluyormu.
2.poposu pişik olmasın diye zeytinyağı sür dediler sizce sürülürmü.karnına masaj için sürüyorum ama popoya sürülürmü zararlı omasın kaş yapayım derken.pişiğimiz bazen az oluyor gerçi hemende geçiyor ama zeytinyağı koruyorsa deneyeyim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?