2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

bende bebeğe vermiyorum ama versem dahamı iyi acaba bilemedim.rezeneli su vermek istiyorum zararı olurmu ki acaba.

Valla zararı olur mu bilmiyorum ki kontrole gittiğimizde dr sorayım bakalım ne diyecek.

Gece yüzüstü yatırmak bebek için çok tehlikeli diye biliyorum Allah korusun,gözümüzün önünde olduğu zamanlar için uygun bir pozisyon.Yine de siz bilisiniz tabi.

aylarca eşofmanlarla ve hepsinde muhahkak kusmuk lekesiyle dolaşmak, bebeğinin kakasının renginin yeşil mi sarı mı olduğunu hayati mesele saymak, her ingayı anne dedi diye havalara uçmak, alınan kiloları süt için diye umursamamak ve uykusuz her gecenin ardından diğer uykusuz gecelerin geleceğini bile bile onun başucundan ayrılmayıp beklemenin anlamı=ANNELİK

günaydın kızlarr

gaz için kimyon çok iyii geliyoo her yemeğinizde muhakkakkk koyunn bol bollll bebeğin ossurugu biraz kokuyuooo ama olsun :))))

birde benm tecrübemmm inşş sizdede yararrr

mesela gaz sancsımı varr
altını acın biraz bekleyinn
benim kızım o seklde cok rahat gaz cıkarıyoo kendi ayaklarını havaya kaldırıyoo hem altı acıkta rahat ediyolar ondann

inş şişinize yarar sizde de etkili olur

kızlar doktora muayne olmaya ne zaman gitmek lazım ben kontrole gittğimde doktorum amelyattaydı bebeğimde yanımda oldugu için göremedim sadece tek dikişimi aldırdım eve döndümm

myomda alındı bende acaba bir gitsem mi doktorumaa

bende bebeğim hasta olur da anlayamam diye çok korkuyorum size de çok geçmiş olsun

bende hırpalamayı deneyeyim bakalım ne olacak. aslında hırpalamak gaz çıkarmasını da kolaylaştırır.gerçi biz gazı olunca masaj yapıyoruz. o da çok işe yarıyor.
Bi de seninki nasıl gece 1 kere uyandı ki, acıkmadı mı?. benimki her gece 2 kere uyanıyor, emip uyuyor.

bence doktorunu arayıp sor. seni çağıracağını düşünüyorum.
bana 6 hafta sonra gel demişti doktorum. smear testi vajinal ultrason falan yapcaz demişti.

Bende aynen boylr yapiyorum,gazi varsa ve agliyosa cok altini aciyorum hemen yatirip bacaklarini iki uc sefer biraz uzun sureli tutunca karninda hemen cikariyo hatta varsa kakasinida yapiyo hemen geri cekmeyin bacaklari bi muddet tutun karninda zaten varsa tutmaniza izin veriyo,eger cok fazlaysa ayaklarini ittirmek icin cabalicaktir,pes etmeden indirip yeniden iterseniz mutlaka cikarir..

Bende gunduz cok yatiriyorum yuzustu kafasinida tutabiliyo dedigin gibi ama yinede cesaret edemem sanirim uzunca bi sure daha,rabbim guzel uykular versin hepsineeee,benim kizimda dun gece 1 kere uyandi sadece,iyice doyup yatti 11i gecerek sabah 5 de uyanmis saati gorunce cok sasirdim ilk kez bu kadar uzun uyudu.gece uykusuna alisti artik cok sukur,ayirt ediyo.uyansa bile emerken hmen geri daliyo.

canım o şekilde yatırmak çok sakıncalı ben hep yan yatırıyorum allah korusun genzine falan birşey kaçsa yinede sen bilirsin

bana 40ın çıkınca gel demişti kırkımız cumartesi çıktı yarın doktor kontrolüm var muhtemelen sanada öyle birşey diyecektir ara sor istersen

Canim bende odama surahi koydum litrelik takip etmeye calisiyorum demekki daha cok icmem lazim senim gibi yapiyimher emzirmeden sonra devireyim yarim litreyi hic saat olarak uyumuyo kizim 20 dk 30 dk belki 1 saat anca yoruyo beni dinlenemedimden sanirim sut olmuyo rezeme cayi veriyodum kasikla vermiyim baari.

ben sadece anne ütü veriyorum hergunde rezene kimyon karısımı iciyorum bi bardak ama aglamay baslayınca annemde baslıyor kimyon verelim die bende veriyorum bi zararı yoktur inş

Gunaydin uykusuz anneler ((

Kizlar benim kizimin kafasi pul pul oldu ya sac derisi dokuluyo kepek gibi ama saci var nasil dokulecek ???
Bi de gece 3 -5 arasinda uyanik kalmayi adet edindi benimki uyuyamiyorum bu saatler arasi ne yapmaliyim ???
Konak olmustur muhtemelen banyodan once zeytinyagi sur bikac saat beklet sora banyo yaptir banyodan sora da nemlendirici sur bir mustelanin kopuk sampuani var konak olmasin diye biz onu kullanioz cok ise yariyo

evet canım farkı göreceksin

evetcanım ben de şaşırdım normalde uyandırıp emziriririm nasıl yorulduysam ben de uyumuşum yoksa 6 -7 saat çok uzun süreler

Kizlar bebeklerinizi acken mi karinlari tokken mi yikiyorsunuz? Bana tok oldugunda yikamayin dediler ama tok oldugu zaman uyuyor oluyor uyandirmaya kiyamiyorum, uyandiginda da acikmis oluyor ve yeri göğü inletiyor hemen meme vermekten baska carem olmuyor. Ne onerirsiniz?

bende bebeğe vermiyorum ama versem dahamı iyi acaba bilemedim.rezeneli su vermek istiyorum zararı olurmu ki acaba.

Valla zararı olur mu bilmiyorum ki kontrole gittiğimizde dr sorayım bakalım ne diyecek.

ben dün yarım çay kaşığı verdim iyi geldi sanki uyudu kızım bugünde çok ağlıyordu yarım çay kaşığı verdim gene sakinleşti.ama doktora sorarsan mutlaka yaz canım bu arada ne zaman gideceksin doktora.

bebek açken huzursuz olduğu için tokken yıkanması daha iyi diyolar ben de uyanıdığı zaman önce emziriyorum ama karnı doyuncaya kadar değil yani doymaya yakın ağlıyo memeden ayrılınca ama altını açınca susuyo sıpa :) yıkıyorum yıkanırken sıkıntı yok sırıtıyo ama sudan çıktıktan sonra yıkıyo ortalığı üzerini giydirinceye kadar şaftım kayıyo sonra emziriyorum ve uyuyo mutlu son mesela bugün saat 6 da yıkadım biraz da gazımız vardı metsil verdim beş damla busaate kadar ses yok deriiiiin bi uykuda maşallah subhanallah banyo akşamlarını seviyorum çünkü daha çabuk uyuyo

2 hafta sonra dr randevumuz yakın zamanda değil ama sorunca yine de yazarım muhakkak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…