- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
Artik pek nobetci annisler olmuyo sanirim topiclerde kuzular uykuya alisti,
Yalniz biz iki gundur bi kaka derdi cekiyoruzki sormayinnn.
Dun artik son care sabun verdim bi parca onla yapti.
Karnina masaj,poposuna masaj,derece ile uyarma,zeytinyagi surme,bacaklari ittirme hic bise fayda etmedi.
Bugunde yine ayni sekilde aksamdan beri katildi yawrum artik aglamaktan.
Banyo dahi yaptirdim ama sonuc yine ayni.
Zar zor uykuya daliyo ciglik cigliga uyaniyo geri,simdi yine biraz daldi bende basinda oturuyoruum,iyice dalarsa yaticam.
Niye boyle oldu anlamadim.degisik biseyde yiyip icmedim.bide bugun aşi olduk agri kesicide verdim uykulu bi gece diliyorum bizede.vee tum kuzularaaa..
Kizlar bebeklerinizi acken mi karinlari tokken mi yikiyorsunuz? Bana tok oldugunda yikamayin dediler ama tok oldugu zaman uyuyor oluyor uyandirmaya kiyamiyorum, uyandiginda da acikmis oluyor ve yeri göğü inletiyor hemen meme vermekten baska carem olmuyor. Ne onerirsiniz?
Kizlar bebeklerinizi acken mi karinlari tokken mi yikiyorsunuz? Bana tok oldugunda yikamayin dediler ama tok oldugu zaman uyuyor oluyor uyandirmaya kiyamiyorum, uyandiginda da acikmis oluyor ve yeri göğü inletiyor hemen meme vermekten baska carem olmuyor. Ne onerirsiniz?
Kizlar yardimmmmmmm
Kizim bu aksamda dun aksamki gibi pert oldu aglamaktan.
Kaka yapamiyo,birde civik oldugu halde yapamiyo.herseyi denedim,iki aksamdir sabun ve fitiL ile yapti.
Napcam ben basina gelen varmi bu durumda neler yapilabilir.
benim kızımda 6 gun yapmadı fitil verdim yaptı..son 3 gündür yine yapmıyor ama sıkıntılıda değil anlamadım gitti
Canim simdi epey kurcaladim netide 7-8 gune kadar normalmis anne sutu alan bebeklerde.uyarmayin deniyo.
Bende artik mudahale etmicem sanirim.ikinmayi bilmedikleri icinmis
Birde 40 gunu gecince bagirsaklarda bi gecis donemi oluyomus.sanirim zorlu gecicek.
Bence mudahale etme sende.
Kizlar yardimmmmmmm
Kaka yapamiyo,birde civik oldugu halde yapamiyo.herseyi denedim,iki aksamdir sabun ve fitiL ile yapti.
Kizlar yardimmmmmmm
Canim simdi epey kurcaladim netide 7-8 gune kadar normalmis anne sutu alan bebeklerde.uyarmayin deniyo.
Bende artik mudahale etmicem sanirim.ikinmayi bilmedikleri icinmis
Birde 40 gunu gecince bagirsaklarda bi gecis donemi oluyomus.sanirim zorlu gecicek.
Bence mudahale etme sende.
Cevaplar icin saolun kizlarrr
Gece yatmadan once kendi kendine yapti bi kerede epeyyce bi.sonrasinda zor uyudu epey ama sukur gece iyidi.
Bugun gunduz yapmazsa eger aksam uzeri yag vermeyi denicem bende.dedigim gibi kati degi ama gazla beraber olunca kivrandiriyo sanirim.gun icinde gaz cikariyo bacaklariyla masaj yaptigimda ama kaka iste sıkıntilı.yaptirmakmicin ugrasmicam artik.kendi kendine yapabilmesi gerekiyoncunku,surekli ben yaptirdikcada alisicak mudahale olmadan yapmicak bu sefer buda sakincali bi durum tabiki
bugün 37 günlük oldu kendisi dönderiyo kafasını çok dik kafası çok tutabiliyo doğduğundan beri maşallah bende senin gibi ilkten korktum önce gündüz denedim baktım birşey olmuyor gece de yatırdım o kadar rahat uyuyor ki
kızlar benim oğluşumdada uyku denilen şey yok neyazıkki memede uyuyor memeden ayrılınca basıyır çığlığı dün arkadaşım davet etti çaya gittik oğluşumla arkadaşın yengesininde var bizim bebek gibi kadın emzirdi bebeği ana kucağını yatırdı bebeişi uyudu benimki canı saolsun memeden ayrılmadı arkadaş çayıma şeker attı tek elimle bebeğimi emzirdim diğeriylede çayımı içtim diğer bebekte maşallah diyeyimde derin uykulara daldı benim kızımda böyle uyumazdı demekki oluşumda ablasına çekti buna mememi dayanır canmı ve benim tek çocuğum daha var allahım yardımcım olsun...hareketsizlikten kabızlık başladı bende neyazıkki...sabahtan akşama kadar oturduğum yerde emziriyorum yanımda suyumu rezene çayımı koyuyorum
Yaa kizlar bizim 3.haftada kolik sancilari baslamis sonra birkac haftada azalarak gecmisti. 2gundur yine surekliagliyor, uyumuyor. Uyusa bile 5 dakika bilemedin 30 dakika sonra tekrar uyaniyor. Kolik gecmisken tekrar baslar mi acaba? Ya dabu durup dururken ortaya cikan aglamalar niye? Atesi yok, emmesi guzel ama cok huysuz, sik sik gaz sancisi tutuyor ve uyumuyor. Fikri ve onerisi olan var mi? Bu arada davlumbaz ve sac kurutma ise yariyor ama kapattiktan bir sure sonra yine uyaniyor. Bu arads 8,5 haftaligiz.
gaz sancısıdr canım sen rezene çayı iç belkide kulağı ağrıyodur bak bakalım kulağında akıntısı varmı ayy canımya minnacıklar biyerleri ağrsa bile söyleyemiyorlarki benim oğlanda elekrik süpürgesi sesinde uyor kapatınca kurulu bebek gibi gözlerini açıyor..he bu arada konuşuncada hoşuna gidiyor devamlı dinliyor beniYaa kizlar bizim 3.haftada kolik sancilari baslamis sonra birkac haftada azalarak gecmisti. 2gundur yine surekliagliyor, uyumuyor. Uyusa bile 5 dakika bilemedin 30 dakika sonra tekrar uyaniyor. Kolik gecmisken tekrar baslar mi acaba? Ya dabu durup dururken ortaya cikan aglamalar niye? Atesi yok, emmesi guzel ama cok huysuz, sik sik gaz sancisi tutuyor ve uyumuyor. Fikri ve onerisi olan var mi? Bu arada davlumbaz ve sac kurutma ise yariyor ama kapattiktan bir sure sonra yine uyaniyor. Bu arads 8,5 haftaligiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?