2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

canım ağlamadığı zamanlar hemen yatır.dönenece gibi bir şeyi varsa altına yatırabilirsin.zamanla unutur biraz uğraşırsan

Ve mutlu son kızım oyle bır kaka yatkı bı taaa pantolonu doldu malum yıkamak zorunda kaldım :))) rahatladı ya :))) kaka sorunu olan arkadaslar zeytınyagı ıcırın benımkı ıkı gundur az az yapıyodu dun sancılanmaya basladı sabah 6 da zeytınyagı ıcırdım sımdı mutlu son rahatladı yavrum :)))

Bende yalnızım ve buko uda sana cok katılıyorum canım ısıne karısan yokcenesıyle bıktıran yok ısı gucu bosverın bebeklerınıze ve kendınıze bakın yeter ben esım evdeyken yapıyorum ıslerı bebegımıze bakıyo :))) kendınızı yıpratmayın ve baskalarının yıpratmasına da ızın vermeyın ben cok yasadım bılenler bılır:))

sağolun kızlar valla sürekli sabır çekiyorum rabbim kuvvet versin hepimize.

Kızlar bebegıme zeytınyagı verdım kakasınu yapsın dıye kakasında yumurta akına benzer seyler vardı zeytınyagından mı boyle oldu ondan ınce hıc boyle degıldı. Rengı kıvamı eskısı gıbı ama bahsettıgım seyler var. Bunlar ne fıkrı olan var mı?

benim oğlum da kakasını akşam yaptı çok şükür. bizimkinde de dediğin gibiydi. bugün doktora sordum. o normaldir kaka beklediği için öyle olmuştur dedi. ne kadar doğrudur bilemiyom.. bakalım diğer kakayı ne zaman yapıcak

dr gaz ilacımızı değiştirdi. bir de kimyonlu rezene çayı verdi bebek için..

kereta dğn bii hiç uyutmadı. göğüslerimin uçları çok fena kızlar. eczaneden silikon gögüs ucu aldım. inşallah işime yarar

canım geçmiş olsun.ufak tefek kazalar olur üzme kendini.normal tırnak makası gibi olandan kullanıyorsan onun yerine makas şeklinde olanları bir dene çok rahat oluyor

ayy evett cnm yaaa
daha tövbe dedim kesememm gidip törpü alıp törpüyle kısaltırım sürekli cok uzamadan diye düşünüyrdum olursa tabi odaa
ama dediğin gibi olanlardan alıcammm
inş tekrar yasanmazz

ayy benim kızımda aynı durum çok yoruldum vallahi.allahtan annem var hemen çağırıyordum oda grip olmuş artık 1 hafta 10 gün geçmesi için bekleyecem grip geçmeden gelmesini istemiyorum ama çokta yoruluyorum ya. allah sabır versin bizim gibi annelere zor bebeklerimiz var resmen.

bizdede konak var nasıl kurtuldun canım.bizdede azaldı gibi ama gitmedi ya.şampuan dalindi değiştirdim johson baby yaptım.ama sebamed daha iyiymiş bulursam onu alacam.

canım ağlamadığı zamanlar hemen yatır.dönenece gibi bir şeyi varsa altına yatırabilirsin.zamanla unutur biraz uğraşırsan

bizde sancı var resmen kolik bebek ama genede kucaktan vazgeçirebilirmiyim acaba sence nasıl yapacam bilemiyorum.

canım rezene ve kimyon çayı diye bi ilaçmı var yoksa sen kaynatıp içir diyemi söyledi.AYYY EN ÇOK MERAK ETTİĞİM KONU BU.rezene kimyon ÇAYINA DOKTORLAR NE DİYOR UYGUN GÖRÜYORLARMI BENDE VERMEK İSTİYORUM 1 2 SEFER VERDİM AMA YANLIŞMI YAPIYORUM DİYE ÇOK KORKUYORUM.YA BEBEĞİME ZARAR VERİYORSAM DİYORUM

Son düzenleme:
bu arada kızlar oğluşum dünden beri agucuklar yapmaya gülücükler atmaya başaldı hele bide yandan gülmesi yokmu beni deniyor alıp ciğerime sokasım geliyor...

sağracığım benim oğlumda kahkaha atıyor resmen:)) Ama 3 gün sonra 2.5 aylık olacak büyüdü...

kızlar ben de burdan bir arkadaşın önerisiyle nuk 1 numara damaklı silikon aldım.ve inanamadım.ilk seferde aldı.ve şimdi çoğu zaman onunla kendi kendine uyuyor.valla çok büyük rahatlık.

canım ben de bunu almıştım doğmadan. Almadı( of...

vitamin ben de kestim canım çok üzüldüm senin gibi...

kızlar çok zamandır bakmadım. Annelik zor da olsa çok keyifli...

çıldırcam ya benim oğlan saolsun mutfak dışında biyerde uyumaz oldu artık eskiden memede uyurdu 1 haftadır mutfakta aspiratör sesini açınca uyuyor aşçımı ne olucak kerata saat kaçtan benri uğraşıyom uyumadı az önce mutfaga götürdüm aspiratörüde açtım 2dk içinde gözlerini kapadı az dalsında iice yerine yatırcam şaka gibi...

Konağımız çok çok azaldı Ben her duştan 1 saat evvel sızma zeytinyağı ile hafif masaj yaptım.Dr içine biraz karbonat ilave etmemi söyledi.Sonra bebek saç fırçası ile duşta hafifçe taramaya çalışıyordum.
Sonra dr bize en son gittiğimizde b.....a (bizim sigorta karşılamadı)diye bir krem yazdı.Onu da kullandım.Çok şükür şimdi iyiyiz.

Bebeğim uykusunda hep inliyor,kusan bir bebek ama dün ve bugün çok arttı,gaz sancısı tavan yaptı(nurse harveys kullanıyoruz) bir kaç kez kakasıda mukuslu olunca, bugün eşim kakasını yakınımızdaki hastaneye götürdü tahlile.Kendi dr umuzu aradık gelin dedi.
Çok şükür tahlil temiz çıktı,bir kaç ilaç yazdı şikayetler devam eder ya da kakası kanlı olursa gelirsiniz dedi.

Sümüksü kakayı tahlile götürek olanlar varsa eğer yarım saat içinde götürmek gerekiyor,bilmeyenler için dip not

Bugün dr gitmişken daha evvel konuştuğumuz kimyon ve rezene çayını da sordum.
Kimyon verme daha midesi hazır değil onun yerine kimyon yağıyla masaj yapılabilir,günde bir kaç kaşık rezene verebilirsin sorun olmaz dedi bizim doktor.
Kimyonu anneler içebilirmiş,

kesinlikle katılıyorum,yalnız olmak en güzeli

malesef bu huyunu bırakmaz canım,hareketleninceye kadar devam eder

hadi gözünaydın :))

geçmiş olsun canım

ilahi,ilginç cidden .

Ama nurse harvey's 'te de kimyon var,o zaman onu da vermemek gerek dr'un söyleyişine göre.Anlamadım şimdi.

Gunaydın kızlar dun 3 kere kaka yağptı kızım bıgun daha yapmadı en son yaptığında da sumuksu kaka batdı zeytınyagına baglıyorum ben ya bakalım.. Bugun normal yapar ınsallah yoksa bezı tahlıle gondereyım o zaman

evet HU..NA nın kimyonlu rezene çayı varmış..üzerinde de 1. haftadan itibaren kullanılır yazıyor.. bize dr dedi..günde 30cc verebilirsini dedi

canım bebeklerde geniz akıntısı olunca onu yutuyorlar o da kakada balgamımsı sümükümsü bir görüntü oluşturuyor bu benim oğlumda olmadı ama biliyorum.başka bir olasılıkta bir mikrop kapmış olabilir bence doktora götür canım

slm herkeze okudum kadariyla herkezde gaz sorunu var :) malesef bizdede sorun ayni, bize doktur zi..o damla verdi ama hiç bi faydasini gormedik yavrum halen kendini bi acayip sıkıyo bugun esime nursen harvesi aldirdim veriyorum bakalim ama doktur tavsiyesiyle deil bi arkadas soyle ama ne kadar vermeliyim ve ne zaman ve ne zaman etki eder kullananlar bilgilendirirse sevinirim, bide ben o kimyonlu rezene çayini ben içiyorum ogluma vermiyorum sutumden geçer diye bilgiler için simdiden tesekurler

ayy bende takıldım şimdi nurse harveyste kimyonlu humananın çayıda kimyonlu.doktor kimyon verme demiş çok ilginç geldi gerçekten bütün gaz gidericlerdede kimyon var üstüne üstlük.

Benim oglum da gazli ve uyuma problemli bir bebek biz sab simpleks kullaniyoruz ise yariyo gibi bebegim kendi basina uyumuyor hep kucakta hi hi hi hi diye sallayarak uyuyor bir de cok agladigi uykusu oldugu uykuya dalamadigi zaman fon makinesi calistiriyoruz susuyor

Selam Kizlar nasilsiniz bebislr nasil ? Benm pc bozk telden de grmk zor oluyo malsef.. benim oglum da huysuz sallamayinca uyumuyor eeeeeeeee eee diyeceksin sallayacaksin oyle. Birde alttan gaz cikartacagi zaman cok kizariyo sIKIyo kendini agliyo. Bizm kakalardada oluyo bazen sumuksu seyler
Bnmde akciger iltihabi varmis agrim oldukca antibiyotik kullaniyorm.tabiki emzirirkn kullanabilecegimiz ilaclar.. kirkimiz da. Cikti ama uykusuzluga devammmm napalim :)))

Canim aspiratrde fon makinesi sesi gibi bi ses cikardigi icin sevmistir onu :)) nette fon makinesi sesi var onuda acsan ayni islevi gorur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…