- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
ayy bende takıldım şimdi nurse harveyste kimyonlu humananın çayıda kimyonlu.doktor kimyon verme demiş çok ilginç geldi gerçekten bütün gaz gidericlerdede kimyon var üstüne üstlük.
özellikle gaz problemi yaşayan anneler sütünüz yetiyomu benim sütüm az ve bebeğim emince karnı davul gibi şişiyo diyorum acaba hava çekiyoda ondan mı bende saat aralığı koydum 2 saat arayla emziriyorum gece yatırıcağımda mama veriyorum bakalım ne olcak ama kafayı yiycem süt sıkıntısını bi aşamadım yemediğim içmediğim kalmadı pompayla çeksem bu sefer göğüslerimde emzirmeye bişey kalmıycak sizde de acaba aynı sıkıntıdan mı gaz var yani süt yetmediğindenmi çünkü emzirme sonrası karnı çok şişiyo korkuyorum biberona alışıp bırakırsa mememi diye ama zaten çok az geliyo bigün muhahkak mama vermek zorunda kalıcam
Yetmiyo derken nasıl anladın ,kilo alımımı düşük.
özellikle gaz problemi yaşayan anneler sütünüz yetiyomu benim sütüm az ve bebeğim emince karnı davul gibi şişiyo diyorum acaba hava çekiyoda ondan mı bende saat aralığı koydum 2 saat arayla emziriyorum gece yatırıcağımda mama veriyorum bakalım ne olcak ama kafayı yiycem süt sıkıntısını bi aşamadım yemediğim içmediğim kalmadı pompayla çeksem bu sefer göğüslerimde emzirmeye bişey kalmıycak sizde de acaba aynı sıkıntıdan mı gaz var yani süt yetmediğindenmi çünkü emzirme sonrası karnı çok şişiyo korkuyorum biberona alışıp bırakırsa mememi diye ama zaten çok az geliyo bigün muhahkak mama vermek zorunda kalıcam
Cok uzun sure emerse, emzik gibi kullandiginda gaz olur demislerdi belki sutu yeterince cekemeyince beraberinde hava da emiyor olabilir. Bir de meme ucunun tamaminin agzinda olduguna emin ol.çekerken sesleri boş emiyo birde elimle sıkıyorum damla damla geçen ay 700 gr aldı bu ay için 1 hafta sonra gtcz bende merak edyrm
Canim aspiratrde fon makinesi sesi gibi bi ses cikardigi icin sevmistir onu :)) nette fon makinesi sesi var onuda acsan ayni islevi gorur :))
Ben de Nur....veys veriyorum gaz için.
Dediğim gibi belki kimyon tek olunca daha yoğun olur,diğerleri karışım olduğundan dozu daha düşüktür.Sormak aklıma gelmedi açıkçası,keşke sorsaymışım.
çekerken sesleri boş emiyo birde elimle sıkıyorum damla damla geçen ay 700 gr aldı bu ay için 1 hafta sonra gtcz bende merak edyrm
kizlar lutfen bilgili olanlarin cevaplarina ihtiyacim var ... dun bunu yazmistim ama kimse bisey yazmamis daha
slm herkeze okudum kadariyla herkezde gaz sorunu var :) malesef bizdede sorun ayni, bize doktur zi..o damla verdi ama hiç bi faydasini gormedik yavrum halen kendini bi acayip sıkıyo bugun esime nursen harvesi aldirdim veriyorum bakalim ama doktur tavsiyesiyle deil bi arkadas soyledi ama ne kadar vermeliyim ve ne zaman ve ne zaman etki eder kullananlar bilgilendirirse sevinirim, bide ben o kimyonlu rezene çayini ben içiyorum ogluma vermiyorum sutumden geçer diye bilgiler için simdiden tesekurler
Lutfen birileri bilgilendirirse cok sevinirim :)
dün gece saolsun saat 11de mutfağa gittik uykusu var ama inatcı uyumuyor 12.10kadar asipratörünün olduğu yerde uyudu dedimki aman ii yatağına koyayım yatağına aldım koydum anında aspiratör sesi yokya gözlerini açtı bende telefona kaydettim aspiratörün sesini kendi yatağımın ortasına koydum bebişi telefonuda uzağaına koydum malum telefonon zararı çok orda o telefondaki aspiratör sesiyle uykuyla daldı
Cok uzun sure emerse, emzik gibi kullandiginda gaz olur demislerdi belki sutu yeterince cekemeyince beraberinde hava da emiyor olabilir. Bir de meme ucunun tamaminin agzinda olduguna emin ol.
Tabihersey normal olsa da yeterince gaz sorunu yasiyoruz, benim sutum var ama aralarda ciddi sikintimiz oldu.
Ben son 4 gundur ayak ucuna sicak su torbasi koyuyorum ve gaz sorunu cok azaldi.
bende devamlı rezene çayı içiyorum dün bürüksel lahanası ayy yemez olaydım yavrum gazdan ağla ağla bir hal oldu en sonunda baktımki artık sesi çıkmıyor okadar çok ağladıki bebeğim içim eridi..
sıcak su torbasını nasıl koyuyorsunuz ya benimki sürekli ayaklarını itiriyor koyarsam yanmazmı çocuk ya.bu konuyu tam ayrıntılı açıklarmısınız.
ayyy bende dün kırmızı biberi yedim ezme gibi olanı eyvah eyvah öldü yavrucak ağrıdan.kırmızı biber gaz yapmaz diye biliyorum ben yanlışmı biliyorum acaba.
Kızlar emzırme duzenınız nasıl benım kızım gecede gunduzde 2 saatte bır emıyo gunduz uyumazda sa da emıyo uyusada uyanıp emıyo bı de gunduz uyumadıgı zamanlarda bırlıkte oldugumuz ıcın ben dınlenemıyırum ve sutum bırıkmıyo sızde durumlar ne ?? Ya da ben ne yapmalıyım ???
sıcak su torbasını nasıl koyuyorsunuz ya benimki sürekli ayaklarını itiriyor koyarsam yanmazmı çocuk ya.bu konuyu tam ayrıntılı açıklarmısınız.
ayyy bende dün kırmızı biberi yedim ezme gibi olanı eyvah eyvah öldü yavrucak ağrıdan.kırmızı biber gaz yapmaz diye biliyorum ben yanlışmı biliyorum acaba.
kizlar lutfen bilgili olanlarin cevaplarina ihtiyacim var ... dun bunu yazmistim ama kimse bisey yazmamis daha
slm herkeze okudum kadariyla herkezde gaz sorunu var :) malesef bizdede sorun ayni, bize doktur zi..o damla verdi ama hiç bi faydasini gormedik yavrum halen kendini bi acayip sıkıyo bugun esime nursen harvesi aldirdim veriyorum bakalim ama doktur tavsiyesiyle deil bi arkadas soyledi ama ne kadar vermeliyim ve ne zaman ve ne zaman etki eder kullananlar bilgilendirirse sevinirim, bide ben o kimyonlu rezene çayini ben içiyorum ogluma vermiyorum sutumden geçer diye bilgiler için simdiden tesekurler
Lutfen birileri bilgilendirirse cok sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?