2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

sende sıcak bişeyler iç kendine i bakki bebeğinle ilgilene bilesin onların bize çok ihtiyacı var çokkk

çok geçmiş olsun.2 çocuklu anneler olarak bu kış biraz zor geçecek.

s_tekinozcanan kullanıcısından alıntı
benim dogumdan itibaren toplamda 2200 kilo almis bugun tam 67 gunluguz
pinarfrtn kullanıcısından alıntı
oglum 3.120 doğmuştu sonra 1 ayda 4.800 olmuş
pdr55 kullanıcısından alıntı
Benim oğlumda 2,900 doğdu.sarılığımızda ağır geçti 25 gün erken doğduğu için.2,600 e kadar düştü.ne çok ağlamıştım o günlerrr...şimdi tam 2 aylık 5.500 kilo...boşa üzülmüşüm yani:)
Allah askına kızlar ne yıyıp ıcıyosunuz da bebısler boyle kılo alıyo bana da soyleyın ne olur kafayı yıcem..
Suan hastanedeyız ıdrar ve kaka tahlılı vercez kızımın yapmasını beklıyoruz..
Bu ınek sutu alerjısıne teat yapılmadan anlasılmas dedı doktor bı ıdrar ve kakaya bakalım sonra da onu yaparız dedı.

nazli falan degil resmen cirkef bu kiz miz miz hic bi seyden memnun degil coook yoruldum ben yaaa 2. cocuk falan dusunmuyorum bi tanesi yeteronce yaslandirdi :-( altini acinca baglamayacakmisiz coraplari dahi giymek istemiyo uzerini ortuyorum bacaklariyla aciyo simdiden bole ilerde ne olur bilmem

geçmiş olsun tatlım.. evet yaaa 2 çocuk bakmak çok zordur heralde.

benim oğluşumun da bugün 2. günü kaka yapmayalı. geçen sefer fitille yaptırmıştık. ne zaman düzelir ki bu durum acaba?

Arkadaşlar şimdi de başka bi sorunla basım dertte.bebeğim emmemeye başladı. Bir aydır emme sorunumuz yoktu.son bir haftada geceleri emzirmeye calisinca sinirlenip ağlıyordu.artık gunduzleri de aynı şey olmaya başladı.çok canım sıkılıyor caresizim. Ne yapmalıyım? Varmı böyle bişey başına gelen? Emmeyi tamamen birakir diye çok korkuyorum.ne olur bi çare söyleyin..

çok saol tatlım sorma 2 çocukla gerçekten zor oluyormui bi ona koşuyorum bir bebeğe bazen yemek yemeye zamanım bile kalmıyor arada tansiyonum düşüyor bu seferde açlıktan

benim ilk çocuğum buna rağmen tansiyonum düşüyor yemek yiyemiyorum allah sabır versin gerçekten 2 çocuklulara

canım iyice ac kalmasını beklee belki bir işe yarar yada geçicidir yaa sıkıntı stres yapmaa
göğüs ucunu iyice cıkarıp verrr
geçicidir eminimm

Bebegım nerdeyse 2 aylık sankı ben 2 yas yaslandım kızlar (((

aynen katiliyorm ne zaman buyuyecekler bunlar yaaaa: -((((((((

ilahi kızlar yaaa

çok güldüm .... hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz resmen

Allahım yalnız değilim çok şükür.

bir de kızım sağ olsun hep kucakta olduğu için biz eşimle hiç sohbet edemez olduk... iki dk bile sarılıp şöyle oturamıyoruz hiç...

şuan aklım fikrim zaten hep kızım da ama bu da evlilik emek ister ama hal kalmıyor bende hiç

canım muhtemelen gazlıdır benim kızımda gece gaz varken emmiyo birde benim sütüm az geliyo gece iyice azalıyo sinirden de emmediği oluyor bende gece mama veriyorum

merhaba anneler bi şey sormak istiyorum benim kızım 2 aylık şu aralar ellerini birleştirip sürekli emiyo benimle aynı durumda olan var mı?

ağzına baktın mı? pamukçuk olursa emmez ağlar demişlerdi bana.

Bebegım nerdeyse 2 aylık sankı ben 2 yas yaslandım kızlar (((

aynen katiliyorm ne zaman buyuyecekler bunlar yaaaa: -((((((((

Kıyamam ya
Kızlar merak etmeyin bu alışma süreci olduğu için daha zor geçiyor ama hepsi bitecek mi tabi ki hayır büyüdükçe başka başka teleşlar başlayacak.(Benim de ikincisi ordan biliyorum)
Zaman o kadar çabuk geçiyor ki nasıl bu kadar büyüdü diyeceksiniz.
Bir kaç daha sabredelim uykusuzluğumuz azalacak en azından.
Allah sağlık versin,gülücüklerini eksik,rahatlarını eksik etmesin yeter.Yüzünüze şöyle bir güldüğünde erimiyor musunuz ?

benim oğlum da emiyo elini Bende aç diye memeyi dayıyorum çocuğa. Elini mi tanıyomuş garibim. :)

ben de öyle yapıyodum ama sonra bi baktım içtiği sütler geri geliyo anladım ki açlıktan değil.tecrübeli anneler acaba bu durum geçici mi bizim bıraktırmak için bi şey yapmamıza gerek var mı yoksa o kendi kendine bırakır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…