- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
bizde yaptırdık. 3 aşıyı birden yiyince çok ağladı bebişim. ilk gün huzursuz geçti 2. gün kendine geldi çok şükür. zaten eskisi gibi aşı sonrası ateş falan pek olmuyormuş.
O değil de ben grip oldum yaa. ne halt etcem şimdi
çok geçmiş olsun canım benim kızda gripti dün akşam banada geçmiş baktımki oğluşum da5.10geçe uyudu kızda idrar yolllarını üşütmüş ve gripti sonrada onla ilgilendim resmen haşatım çıktı boğazlarım ağrıyor konuşamıyorumda çocuklarla uğraşcam diye kendimede bakamıyorum allah yardımcımız olsun tatlım sıcak bir çay yaptım onu içiyorum oğluşumda kakasını 2 gündür yapmadı altını açtım bekliyoruz dahada yapmazsa bebek yağıyla masaj yapacam inşallah işe yarar....
Kusan bebekler sıkıntılı gerçekten, ben fazla hareket ettirmeyince,biraz daha iyi oluyor,sizinki hiç harekete gelmiyomuş,nazlı bebiş sizin ki.
Sütten sonra altını değişmiyorum msela hemen atyor.Bazı şeyleri deneyimleyerek öğreniyor insan ,her bebiş farklı çünkü.
çok geçmiş olsun.2 çocuklu anneler olarak bu kış biraz zor geçecek.
çok geçmiş olsun canım benim kızda gripti dün akşam banada geçmiş baktımki oğluşum da5.10geçe uyudu kızda idrar yolllarını üşütmüş ve gripti sonrada onla ilgilendim resmen haşatım çıktı boğazlarım ağrıyor konuşamıyorumda çocuklarla uğraşcam diye kendimede bakamıyorum allah yardımcımız olsun tatlım sıcak bir çay yaptım onu içiyorum oğluşumda kakasını 2 gündür yapmadı altını açtım bekliyoruz dahada yapmazsa bebek yağıyla masaj yapacam inşallah işe yarar....
çok saol tatlım sorma 2 çocukla gerçekten zor oluyormui bi ona koşuyorum bir bebeğe bazen yemek yemeye zamanım bile kalmıyor arada tansiyonum düşüyor bu seferde açlıktan
Arkadaşlar şimdi de başka bi sorunla basım dertte.bebeğim emmemeye başladı. Bir aydır emme sorunumuz yoktu.son bir haftada geceleri emzirmeye calisinca sinirlenip ağlıyordu.artık gunduzleri de aynı şey olmaya başladı.çok canım sıkılıyor caresizim. Ne yapmalıyım? Varmı böyle bişey başına gelen? Emmeyi tamamen birakir diye çok korkuyorum.ne olur bi çare söyleyin..
Bebegım nerdeyse 2 aylık sankı ben 2 yas yaslandım kızlar(((
aynen katiliyorm ne zaman buyuyecekler bunlar yaaaa: -((((((((
Arkadaşlar şimdi de başka bi sorunla basım dertte.bebeğim emmemeye başladı. Bir aydır emme sorunumuz yoktu.son bir haftada geceleri emzirmeye calisinca sinirlenip ağlıyordu.artık gunduzleri de aynı şey olmaya başladı.çok canım sıkılıyor caresizim. Ne yapmalıyım? Varmı böyle bişey başına gelen? Emmeyi tamamen birakir diye çok korkuyorum.ne olur bi çare söyleyin..
merhaba anneler bi şey sormak istiyorum benim kızım 2 aylık şu aralar ellerini birleştirip sürekli emiyo benimle aynı durumda olan var mı?
aynen katiliyorm ne zaman buyuyecekler bunlar yaaaa: -((((((((
ilahi kızlar yaaa
çok güldüm .... hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz resmen
Allahım yalnız değilim çok şükür.
bir de kızım sağ olsun hep kucakta olduğu için biz eşimle hiç sohbet edemez olduk... iki dk bile sarılıp şöyle oturamıyoruz hiç...
şuan aklım fikrim zaten hep kızım da ama bu da evlilik emek ister ama hal kalmıyor bende hiç
merhaba anneler bi şey sormak istiyorum benim kızım 2 aylık şu aralar ellerini birleştirip sürekli emiyo benimle aynı durumda olan var mı?
benim oğlum da emiyo elini Bende aç diye memeyi dayıyorum çocuğa. Elini mi tanıyomuş garibim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?