- 29 Kasım 2008
- 1.184
- 8
- 681
- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
ilahi kızlar yaaa
çok güldüm .... hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz resmen
Allahım yalnız değilim çok şükür.
bir de kızım sağ olsun hep kucakta olduğu için biz eşimle hiç sohbet edemez olduk... iki dk bile sarılıp şöyle oturamıyoruz hiç...
şuan aklım fikrim zaten hep kızım da ama bu da evlilik emek ister ama hal kalmıyor bende hiç
Kıyamam ya
Kızlar merak etmeyin bu alışma süreci olduğu için daha zor geçiyor ama hepsi bitecek mi tabi ki hayır büyüdükçe başka başka teleşlar başlayacak.(Benim de ikincisi ordan biliyorum)
Zaman o kadar çabuk geçiyor ki nasıl bu kadar büyüdü diyeceksiniz.
Bir kaç daha sabredelim uykusuzluğumuz azalacak en azından.
Allah sağlık versin,gülücüklerini eksik,rahatlarını eksik etmesin yeter.Yüzünüze şöyle bir güldüğünde erimiyor musunuz ?
ben de öyle yapıyodum ama sonra bi baktım içtiği sütler geri geliyo anladım ki açlıktan değil.tecrübeli anneler acaba bu durum geçici mi bizim bıraktırmak için bi şey yapmamıza gerek var mı yoksa o kendi kendine bırakır mı?
Kıyamam ya
Kızlar merak etmeyin bu alışma süreci olduğu için daha zor geçiyor ama hepsi bitecek mi tabi ki hayır büyüdükçe başka başka teleşlar başlayacak.(Benim de ikincisi ordan biliyorum)
Zaman o kadar çabuk geçiyor ki nasıl bu kadar büyüdü diyeceksiniz.
Bir kaç daha sabredelim uykusuzluğumuz azalacak en azından.
Allah sağlık versin,gülücüklerini eksik,rahatlarını eksik etmesin yeter.Yüzünüze şöyle bir güldüğünde erimiyor musunuz ?
evıet benim kız baş parmağını ağzına sokmaya çalışırken işaret parmağını burnuna sokuyo
ben de öyle yapıyodum ama sonra bi baktım içtiği sütler geri geliyo anladım ki açlıktan değil.tecrübeli anneler acaba bu durum geçici mi bizim bıraktırmak için bi şey yapmamıza gerek var mı yoksa o kendi kendine bırakır mı?
Arkadaşlar şimdi de başka bi sorunla basım dertte.bebeğim emmemeye başladı. Bir aydır emme sorunumuz yoktu.son bir haftada geceleri emzirmeye calisinca sinirlenip ağlıyordu.artık gunduzleri de aynı şey olmaya başladı.çok canım sıkılıyor caresizim. Ne yapmalıyım? Varmı böyle bişey başına gelen? Emmeyi tamamen birakir diye çok korkuyorum.ne olur bi çare söyleyin..
ah canım aynı dert bendede var memeyi gördüğü an basbas bağırıyor gece uyku sersemi biraz emiyor ama gündüz hiç emmeye başladı ne yapacğız ya bu durumda şaşırdım kaldım biberona alıştı galiba benim oğlan
evıet benim kız baş parmağını ağzına sokmaya çalışırken işaret parmağını burnuna sokuyo
ah canım aynı dert bendede var memeyi gördüğü an basbas bağırıyor gece uyku sersemi biraz emiyor ama gündüz hiç emmeye başladı ne yapacğız ya bu durumda şaşırdım kaldım biberona alıştı galiba benim oğlan
ayy tatlım sen deneyimlisin sormuşmuydum bilmem her yerde 3. ayın sonuna doğru gaz sancısı biter diyor 12 haftaya denk geliyor yazanda var.benim kızım 64 günlük yani 90 günün sonundamı 3. ay sonu oluyor yani 1 ayımızmı kaldı yoksa 120 gün yani 4. aya girerkenmi bitecek.
umarım geçicidir sürekli emmiyor eldiveni çıkarmıyorum elleri ya kirli ise sık sık eldiven değiştiriyorum.bide elleri buz gibi onun içinde eldiven çıkaramıyorum ayrıca gaz sancısı var ellerini nereye vuracağını şaşırıyor sancıdan kendine zarar verebilir diyede eldiven çıkarmıyorum.herkes çıkar diyor ama ne yapayım.
merhaba kızlar oğlum 52 günük oldu. yaklasık 1 haftadır agulaşıyor .bişeyler söylüyoruz ooo ooooo aaaa uuuubirşeyler anlatmaya çalışıyor keşke anlasam ne dediğinibirde çenesini elliyorum aglum oğlum diyorum nasıl gülüor .acaba ne diyorum sanıyor ki .biizim ev çok kalabalık hep herkes konuşuyor onunla .ondanmıdır bilmem çok sesli ortamda bile uyuyor hiç uyanmıyor etkilenmiyor.birde başkasının kucağındayken dönüyor bana bakıyor hep anasının kuzusu. sizlerin bebekleri nasıl.hareketleri ne durumda.bir de kızlar bıngıldak ne zaman kapanıyor kafası hala yumuşak
merhaba kızlar oğlum 52 günük oldu. yaklasık 1 haftadır agulaşıyor .bişeyler söylüyoruz ooo ooooo aaaa uuuubirşeyler anlatmaya çalışıyor keşke anlasam ne dediğinibirde çenesini elliyorum aglum oğlum diyorum nasıl gülüor .acaba ne diyorum sanıyor ki .biizim ev çok kalabalık hep herkes konuşuyor onunla .ondanmıdır bilmem çok sesli ortamda bile uyuyor hiç uyanmıyor etkilenmiyor.birde başkasının kucağındayken dönüyor bana bakıyor hep anasının kuzusu. sizlerin bebekleri nasıl.hareketleri ne durumda.bir de kızlar bıngıldak ne zaman kapanıyor kafası hala yumuşak
insallah canım düzene girer ben rezene çayının çok faydasını gördüm güzel uyuyor onu içince.tavsiye ederim canım.bizimki de 2 gündür kaka yapmadı ama rahatsız da olmuyor şaşılcak iş doğrusuoy maşallah oğluşuna
canım dua et benim kızım da uyusun ya ... gündüz bana hiçbir iş yaptırmıyor. bir de kucakta uyuyor çok yoruluyorum
gerçi bu kadarcık zorluğu da olsun dimi :)
Slm kızlar biz 1 aylık olduk nihayet. bizim de gece uyku problemimiz var ne yazıkki. sadece uyku olsa iyi, sürekli ağlıyor saatlerce ve en önemlisi emmiyor, sinirleniyor. çok korkuyorum memeyi tamamen bırakırsa diye.. sizde de oluyo mu böyle bişey? acaba ağladığı için mi emmiyor, yoksa sütüm az olduğu için mi sinirleniyor anlamıyorum. çok çaresizim... korkuyorum ya sütüm yetmezse büyüdükçe...var mı önerisi olan?
Bakıyorum da herkesin bir derdi var. Bizimki de gaz değil de kusma. Türlü türlü yöntemler deniyoruzŞimdilik az az ve sık sık beslemeye çalışıyorum biraz toparladık gibi.Önerisi olan varsa beklerim.
slm kızlar dün oğluşumla verem aşısı yaptırmaya gittik oğluşum 6 kilo olmuş boyuda 5cm uzamış dedimki ebeye devamlı yapışık geziyoruz ee yediğini inkar etmemiş dedi:) allahtanki ateş filan yapmadı aşımız bidahaki aşıda 26 şubatta...
Kızlar bir de siz bebeklerinizi öpüyor musunuz :) Küçük bebek öpülmez diyorlar ama ben dayanamıyoruuuum
merhaba anneler bi şey sormak istiyorum benim kızım 2 aylık şu aralar ellerini birleştirip sürekli emiyo benimle aynı durumda olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?