- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
Bı gun bakıyorum cok ıyı bıgun bakıyorum damla damla gelıyo bıktım vall bu sut meselesınden tahın pekmeZ su maltana hepsını yıyorum ıcıyorum fosur fosur olması gerekırken yıne bıgun damla damla gelıyo kızlar nerde yanlıs yapıyorum bırı soylesın bana..
Bu sut yapan seylerı ne zaman yemelıyız ne yapmalıyız akıl verın
Bugun kizimda gaz sancilari hat safada geceden beri agliyor sozde damla surup veriyorum. bugun hic soyle 5 dakka durmuyo hep aglamakli yirtiyo ortaligi kaka yapinca malum acisini memeden aliyor. zorla bagris cigris ayagimda uyuttum. memeden sonra sakinledi 2 gulucuk atti bana ama yavrum gazdan kendine gelemiyo yine mizmizlandi yine ayakta sallayip uyutmaya calisacagim. Ya su gaz olayi bitsin artik kizimda bende cooooooook sıkıldı. dun banyo yapti suyun icinde mutlu mesut giyinirken ortaligi yikti. bebegi boylezor olupta yalniz bakan varmi kayin valideyi evden gondermek istiyirum 2 hafta sonra bide o stres yaratiyo bana. yalniz bakan arkadaslardan tavsiye bekliyorum ev isi yemekti nasil yapiyorsunuz siz.
Bugun kizimda gaz sancilari hat safada geceden beri agliyor sozde damla surup veriyorum. bugun hic soyle 5 dakka durmuyo hep aglamakli yirtiyo ortaligi kaka yapinca malum acisini memeden aliyor. zorla bagris cigris ayagimda uyuttum. memeden sonra sakinledi 2 gulucuk atti bana ama yavrum gazdan kendine gelemiyo yine mizmizlandi yine ayakta sallayip uyutmaya calisacagim. Ya su gaz olayi bitsin artik kizimda bende cooooooook sıkıldı. dun banyo yapti suyun icinde mutlu mesut giyinirken ortaligi yikti. bebegi boylezor olupta yalniz bakan varmi kayin valideyi evden gondermek istiyirum 2 hafta sonra bide o stres yaratiyo bana. yalniz bakan arkadaslardan tavsiye bekliyorum ev isi yemekti nasil yapiyorsunuz siz.
yanlış yapmıyorsundur canım,süt işi bünyeyle alakalı.Boza,incir ve dutu tavsiye ederim.
benim minik de öyle canım ve ben baştan beri yalnızım.İlk 2 gün dışında.Niye yapamayasın ki? Ben 2 çocuğa da bakıyorum,evimin işini de yapıyorum.Akşam olunca erkenden uykum geliyor ama o da olsun artık.
ben bastan beri yapniz olanlardanim ev dogalgazli oldugu icin cok kirlenmiyo haftada bir koklu temizlik yapiyorum hafta'son o da esim bakiyo o ara zaten elktk sprgesine benim kiz hipnoz oluyoyemege gelince aksam kiz uyuduk?tan sonra yapiyorum babasi salliyo bazen ben aksam yattigi icin sansliyim aksam erkenden yatmasa daha zor olurdu. bakalim ise baslayinca nasil olacak kara kara onu dusunuyorum
Bravo canim sana ya yaparim bende degil mi cunku kayin validemin yaptiklari iyice bana batar oldu kendince iyi seyler yapiyo ama benim kafam goturmuyo hem bebek hem kv yoruyo beni sagolsun bi suru sey yapiyo evde ama ama cogu hareketlerini konustuklarini kafam goturmuyo. kendi kizlari zor geciniyo bi ton laf ediyolar
Benimde ev pek kirlenmiyo acikcasi esim haftada 3 gece evde 2 gunduz evde o yuzden geceleri yalniz kaldigim zamanlar olucak ondan cekiniyorum. neyse yapacagim ben bu isi baska yolu yok belki daha az strese girerim yalniz olursam. Calisinca kim bakacak bebege ne zaman baslayacaksin.
tabii ki yaparsın canım,muhtemelen ben de kalamazdım kimseyle.Düşün ben çok titiz olduğum halde yetiştirebiliyorum.2 güne bir ev siliyorum,her gün de süpürüyorum.Hemen her gün çamaşır yıkanıyor.Sabah eşimle oğluma kahvaltı,öğleye ve akşama ayrı yemek hazırlıyorum.
canım biz kayınvalidemle beraberiz ama o işleri konusunda hastalık hastası olduğundan çocuğa hiç bakamıyor kendi evinin işini anca bitiryor akşama kadar .beraberden kastım da evimşz ayrı ama yeme içme bir.zaten o ilgilenmek istesede ben müsade etmiyorum herişimi kendim yapayım istiyorum sabah kalkınca 10 gibi çocukla bir emişiyoruz gazdı felAN 11 oluveriyor kahvaltı etti 12 sonra bizimkini uyutuyorum emziripte.o uyurken düzenli hergün evimi süpürüp siliyorum hergün misafir geliyor ayaküstü çünkü.sonra saat 2gibi uşak uyanıyo.onu emziriyorum yatırıyorum tekrar o arada yemek yapıyorum 1 saatte saat 4 ten sonra hiçbirşeyim olmuyor eve dair 2-3 günde bir ütü yapıyorum atleti külotu bile ütüleyen bir manyak olduğumdan yığınla ütüm oluyor malum.çocukda var onun kıyafetleri de devamlı çıkıyor çünkü.ama bebeğim çok zor bir bebek değil allaha şükür bazen deliriyor o da gazdan karın ağrısından ama o zamanda uyuyunca düzeliyor çok şükürallah yardımcın olsun canımBugun kizimda gaz sancilari hat safada geceden beri agliyor sozde damla surup veriyorum. bugun hic soyle 5 dakka durmuyo hep aglamakli yirtiyo ortaligi kaka yapinca malum acisini memeden aliyor. zorla bagris cigris ayagimda uyuttum. memeden sonra sakinledi 2 gulucuk atti bana ama yavrum gazdan kendine gelemiyo yine mizmizlandi yine ayakta sallayip uyutmaya calisacagim. Ya su gaz olayi bitsin artik kizimda bende cooooooook sıkıldı. dun banyo yapti suyun icinde mutlu mesut giyinirken ortaligi yikti. bebegi boylezor olupta yalniz bakan varmi kayin valideyi evden gondermek istiyirum 2 hafta sonra bide o stres yaratiyo bana. yalniz bakan arkadaslardan tavsiye bekliyorum ev isi yemekti nasil yapiyorsunuz siz.
benimde gece taş gibi.gündüz daha yumuşak .ama yumuşak bile olsa maşallah çocuk şapırtada şapırdata sütünü içiyor bana süt yok gibi gelsede ağzının kenarlarından sütler damlıyor içerken gırk gırk yapıyor , sıktığında biir damla bile süt gelmese de o çekince geliyor merak etme aç değildir sütün de vardır canım yumuşak diye aldanma .gece 2-3 saat emmediği için ve dinlenince bütün vücudumuz hareketsiz oluyor yani enerji harcamıyoruz onun için göğüslere süt daha çabuk doluyor.bütün bedenimiz oraya çalışıyorkızlar benim göğüslerim geceleri sertleşiyor ama gündüz hep yumuşacık. bugün tarttım 7 günde 150 gr almış
sütüm yetmiyor mu acaba diye düşünüyorum ama kestirip kusuyor sonr nerdeyse her bezi kakalı ve bir de gece uyuyor sütüm yetmese uyumazdı değil mi?
sizin göğüsler nasıl?
tabii ki yaparsın canım,muhtemelen ben de kalamazdım kimseyle.Düşün ben çok titiz olduğum halde yetiştirebiliyorum.2 güne bir ev siliyorum,her gün de süpürüyorum.Hemen her gün çamaşır yıkanıyor.Sabah eşimle oğluma kahvaltı,öğleye ve akşama ayrı yemek hazırlıyorum.
tek. basina olunca daha iyi en azindan soru sorup da seni sinir eden olmuyobenim 7 martta bitiyo iznim dua ediyorum 6 aya ciksin diye cikmazsa 1 ay heyet raporu almaya calisacaz sonra 20 gun normal rapor 30 gun de iznim var 2 ay yetecek oara biriktirdik 2 ay da uyutuyoru z izne ayrilacam simdi 2 ay 10 gunluk bunlari yapinca baya buyuyo sonra bakici tutacaz aka ben nasl ayrilirim bilmiyorum kimse kizimin nazini cekemez benden baska babasina bile zor veriyorum
canım biz kayınvalidemle beraberiz ama o işleri konusunda hastalık hastası olduğundan çocuğa hiç bakamıyor kendi evinin işini anca bitiryor akşama kadar .beraberden kastım da evimşz ayrı ama yeme içme bir.zaten o ilgilenmek istesede ben müsade etmiyorum herişimi kendim yapayım istiyorum sabah kalkınca 10 gibi çocukla bir emişiyoruz gazdı felAN 11 oluveriyor kahvaltı etti 12 sonra bizimkini uyutuyorum emziripte.o uyurken düzenli hergün evimi süpürüp siliyorum hergün misafir geliyor ayaküstü çünkü.sonra saat 2gibi uşak uyanıyo.onu emziriyorum yatırıyorum tekrar o arada yemek yapıyorum 1 saatte saat 4 ten sonra hiçbirşeyim olmuyor eve dair 2-3 günde bir ütü yapıyorum atleti külotu bile ütüleyen bir manyak olduğumdan yığınla ütüm oluyor malum.çocukda var onun kıyafetleri de devamlı çıkıyor çünkü.ama bebeğim çok zor bir bebek değil allaha şükür bazen deliriyor o da gazdan karın ağrısından ama o zamanda uyuyunca düzeliyor çok şükürallah yardımcın olsun canım
bende oyle canim kendim bakiyorum sadece yemek ve kahvalti icin birakiyorum kuafore gidiyim evimin yakininda birakasim gelmedi. Daha 2 aylik olmasina 1 hafta var yatan cocugu tutmus kollarindan kaldiriyo napiyosun anne dedik esimle daha o cok kucuk hic oyle kaldirilirmi, dik tutarken cocugu ayaklarini yere bastiriyo yamuluyo ayaklari yavrumun esim napiyosun ayaklari yamuk olcak cocugun diyo iyiki esim kendi goziyle goruyo yoksa abartiyo olurdum bende kendim bakiyorum vermek istemiyorum ona. gazimiz olmasa daha rahat uyucak bebegim gunduz isimi yaparim bende. zorla ayagimda salliyorum oyle uyuyor kendiliginden uyuyan bi cocuk degil gunduzleri.
bende oyle canim kendim bakiyorum sadece yemek ve kahvalti icin birakiyorum kuafore gidiyim evimin yakininda birakasim gelmedi. Daha 2 aylik olmasina 1 hafta var yatan cocugu tutmus kollarindan kaldiriyo napiyosun anne dedik esimle daha o cok kucuk hic oyle kaldirilirmi, dik tutarken cocugu ayaklarini yere bastiriyo yamuluyo ayaklari yavrumun esim napiyosun ayaklari yamuk olcak cocugun diyo iyiki esim kendi goziyle goruyo yoksa abartiyo olurdum bende kendim bakiyorum vermek istemiyorum ona. gazimiz olmasa daha rahat uyucak bebegim gunduz isimi yaparim bende. zorla ayagimda salliyorum oyle uyuyor kendiliginden uyuyan bi cocuk degil gunduzleri.
kızlar tam 2 ay 2 günlük olduk çok şükür...yarın aşımız var çok sitresliyim gerçekten ağır bir aşı olduğunu söylüyolar siz yaptırdınızmı acaba?bebişler çok etkilendimi?
kızlar benim göğüslerim geceleri sertleşiyor ama gündüz hep yumuşacık. bugün tarttım 7 günde 150 gr almış
sütüm yetmiyor mu acaba diye düşünüyorum ama kestirip kusuyor sonr nerdeyse her bezi kakalı ve bir de gece uyuyor sütüm yetmese uyumazdı değil mi?
sizin göğüsler nasıl?
Evet canim ya sorma her agladiginda neden agliyo sorusu beni gicik ediyo artik gazi var bu yani. sadece soru olsa dun gece bebegi esimle yikadik odamiza cekildik gece lambasi yanik pijamami giyicem soyundum baktim odaya daldi bebegi sevcekmis uyudu bebegimde ne sevmesi. bugunde yattik yatagimda bebegimle uyucaz iceri gelmis naptiniz diyo ya sabir uyuyoruz anne dedim ay cok zor ya kafam goturmuyo artik daha neler neler. canim Allah sanada gonlune gore bi bakici versin cok sevson bebegini.
Geceleri kimse olmuyoo herkesler uyuyo sanirimm.
Biz yine 10-4 nobetindeyiz.
Kizlar mamada denedim belki aksam saatlerinde sut kalmiyodur diye ama o gecede ayni gecti.yarin gece tekrar deniycemm
Bu saat oldu benimki hala cirliyo.biraz sakinlesip uyuyo sonra yine basiyo yaygarayi.
Ayagimda sallliyorum kucagimda salliyorm o zaman iyi.biraz zaman gecince hoopp sar başa.
Allahtan gece 3-4 oldumu uyuyo oglene kadar.oglumda uyursa eger uyuyoruz sabahlari.iyiki oda gec yatiyoda pek erken kalkmiyo.babamizda ise oglen gittigi icin sabahlari rahatiz.
Sizde gece uykulari nasil? Bu kiz ne zaman erkenden uyumaya baslicak.2 aylik olucaz 1 hafta sonra.ama bu duzensizlik beni bitiriyo.aksam olsun istemiyorum artikkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?