2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

yanlış yapmıyorsundur canım,süt işi bünyeyle alakalı.Boza,incir ve dutu tavsiye ederim.

benim minik de öyle canım ve ben baştan beri yalnızım.İlk 2 gün dışında.Niye yapamayasın ki? Ben 2 çocuğa da bakıyorum,evimin işini de yapıyorum.Akşam olunca erkenden uykum geliyor ama o da olsun artık.

ben bastan beri yapniz olanlardanim ev dogalgazli oldugu icin cok kirlenmiyo haftada bir koklu temizlik yapiyorum hafta'son o da esim bakiyo o ara zaten elktk sprgesine benim kiz hipnoz oluyo yemege gelince aksam kiz uyuduk?tan sonra yapiyorum babasi salliyo bazen ben aksam yattigi icin sansliyim aksam erkenden yatmasa daha zor olurdu. bakalim ise baslayinca nasil olacak kara kara onu dusunuyorum

Bravo canim sana ya yaparim bende degil mi cunku kayin validemin yaptiklari iyice bana batar oldu kendince iyi seyler yapiyo ama benim kafam goturmuyo hem bebek hem kv yoruyo beni sagolsun bi suru sey yapiyo evde ama ama cogu hareketlerini konustuklarini kafam goturmuyo. kendi kizlari zor geciniyo bi ton laf ediyolar

Benimde ev pek kirlenmiyo acikcasi esim haftada 3 gece evde 2 gunduz evde o yuzden geceleri yalniz kaldigim zamanlar olucak ondan cekiniyorum. neyse yapacagim ben bu isi baska yolu yok belki daha az strese girerim yalniz olursam. Calisinca kim bakacak bebege ne zaman baslayacaksin.

tabii ki yaparsın canım,muhtemelen ben de kalamazdım kimseyle.Düşün ben çok titiz olduğum halde yetiştirebiliyorum.2 güne bir ev siliyorum,her gün de süpürüyorum.Hemen her gün çamaşır yıkanıyor.Sabah eşimle oğluma kahvaltı,öğleye ve akşama ayrı yemek hazırlıyorum.

tek. basina olunca daha iyi en azindan soru sorup da seni sinir eden olmuyo benim 7 martta bitiyo iznim dua ediyorum 6 aya ciksin diye cikmazsa 1 ay heyet raporu almaya calisacaz sonra 20 gun normal rapor 30 gun de iznim var 2 ay yetecek oara biriktirdik 2 ay da uyutuyoru z izne ayrilacam simdi 2 ay 10 gunluk bunlari yapinca baya buyuyo sonra bakici tutacaz aka ben nasl ayrilirim bilmiyorum kimse kizimin nazini cekemez benden baska babasina bile zor veriyorum

valla tebrik ediyorum helal olsun

kızlar benim göğüslerim geceleri sertleşiyor ama gündüz hep yumuşacık. bugün tarttım 7 günde 150 gr almış
sütüm yetmiyor mu acaba diye düşünüyorum ama kestirip kusuyor sonr nerdeyse her bezi kakalı ve bir de gece uyuyor sütüm yetmese uyumazdı değil mi?

sizin göğüsler nasıl?

canım biz kayınvalidemle beraberiz ama o işleri konusunda hastalık hastası olduğundan çocuğa hiç bakamıyor kendi evinin işini anca bitiryor akşama kadar .beraberden kastım da evimşz ayrı ama yeme içme bir.zaten o ilgilenmek istesede ben müsade etmiyorum herişimi kendim yapayım istiyorum sabah kalkınca 10 gibi çocukla bir emişiyoruz gazdı felAN 11 oluveriyor kahvaltı etti 12 sonra bizimkini uyutuyorum emziripte.o uyurken düzenli hergün evimi süpürüp siliyorum hergün misafir geliyor ayaküstü çünkü.sonra saat 2gibi uşak uyanıyo.onu emziriyorum yatırıyorum tekrar o arada yemek yapıyorum 1 saatte saat 4 ten sonra hiçbirşeyim olmuyor eve dair 2-3 günde bir ütü yapıyorum atleti külotu bile ütüleyen bir manyak olduğumdan yığınla ütüm oluyor malum.çocukda var onun kıyafetleri de devamlı çıkıyor çünkü.ama bebeğim çok zor bir bebek değil allaha şükür bazen deliriyor o da gazdan karın ağrısından ama o zamanda uyuyunca düzeliyor çok şükürallah yardımcın olsun canım

benimde gece taş gibi.gündüz daha yumuşak .ama yumuşak bile olsa maşallah çocuk şapırtada şapırdata sütünü içiyor bana süt yok gibi gelsede ağzının kenarlarından sütler damlıyor içerken gırk gırk yapıyor , sıktığında biir damla bile süt gelmese de o çekince geliyor merak etme aç değildir sütün de vardır canım yumuşak diye aldanma .gece 2-3 saat emmediği için ve dinlenince bütün vücudumuz hareketsiz oluyor yani enerji harcamıyoruz onun için göğüslere süt daha çabuk doluyor.bütün bedenimiz oraya çalışıyor

Son düzenleme:
hem bebeğe bakıp hem ev işlerinin üstesinden gelen arkadaşları gerçekten tebrik ediyorum, bende yalnızım evde ama sadece bebeğimle ilgilenebiliyorum açıkçası her işe yetişeyim diye de kendimi heba etmiyorum eşim sağolsun yemeklerimizi hallediyo onun dışında bebeğim uyuduğunda etrafımıza döküp saçtıklarımızı topluyorum

Tesekkur ederim boyle kendime bi guven geldi su gaz probleminide bi hallettik mi o zaman daha kola olur benim icin yavrumu uykusundan uyandiriyor pis gaz masallah sende ben yemek yapip yiyebilsem yeter bana.

Evet canim ya sorma her agladiginda neden agliyo sorusu beni gicik ediyo artik gazi var bu yani. sadece soru olsa dun gece bebegi esimle yikadik odamiza cekildik gece lambasi yanik pijamami giyicem soyundum baktim odaya daldi bebegi sevcekmis uyudu bebegimde ne sevmesi. bugunde yattik yatagimda bebegimle uyucaz iceri gelmis naptiniz diyo ya sabir uyuyoruz anne dedim ay cok zor ya kafam goturmuyo artik daha neler neler. canim Allah sanada gonlune gore bi bakici versin cok sevson bebegini.

kızlar tam 2 ay 2 günlük olduk çok şükür...yarın aşımız var çok sitresliyim gerçekten ağır bir aşı olduğunu söylüyolar siz yaptırdınızmı acaba?bebişler çok etkilendimi?

yok canım ben hiçbırakmıyorum kayınvalideme uyutup yapıyorum ne yapıyosam .aslında bıraksam benden iyi bakar çok bilgili ama ben ona alışsın onu sevsin istemiyorum kıskanıyorum birde beraberiz ya bide ona anne der intihar ederim yaşayamam sonra.senin kayınvalidenlede zormuş canım ya allah sabır versin ama iyiki eşin destek oluyor .keşke gündüzleri uyusa çok rahat edersin.ben kuaföre bile götürdüm kırkımız çıktığı gün pusetinde uyudu.acıktı emzirdim geri yattı.

kızlar tam 2 ay 2 günlük olduk çok şükür...yarın aşımız var çok sitresliyim gerçekten ağır bir aşı olduğunu söylüyolar siz yaptırdınızmı acaba?bebişler çok etkilendimi?

bizimde haftaya var aşımız, benide şimdiden stres bastı çok merak ediyorum arkadaşların cevaplarını

yapmak istersen yaparsın ama bebeğin gazlıysa ve benimki gibi hiç durmuyorsa çok yıpranırsın benim 2 oğlum var biri 2 aylık diğeri 4 yaşında bir kere onlarla ilgilenmekten mutfağa gidip su içemedim bazen tuvalete gidemediğim zorla gittiğim zamanlar oluyor o yüzden şimdi yeni bir yöntem buldum oğlum gece uyumadığı için sabah 7-8 arası uyuyor o zmaan ben de hemen yemeğimi yapıyorum etrafı topluyorum sonra uyanıyor ama yemeğim hazır olduğu için stres yapmıyorum çünkü bazen gündüz 10 dakikadan fazla uyumayıveriyor o zmaan çok zor oluyor bir kereisnde kanguruya koyup yemek yapmak zorunda kaldım hiç susmuyordu çünkü onun ağlamasından herşeyi kırdım evde o odasında ağlarken ben su bile içmeye çalışsam telaş yaptığım için bardağı kırıyorum bebeğin biberonuna kadar kırdım yani bu durumda temizlik yapmam mümkün bile değil evin her yanından tozlar ve pislikler fışkırıyor yarın kadın getiriyorum

Geceleri kimse olmuyoo herkesler uyuyo sanirimm.
Biz yine 10-4 nobetindeyiz.
Kizlar mamada denedim belki aksam saatlerinde sut kalmiyodur diye ama o gecede ayni gecti.yarin gece tekrar deniycemm
Bu saat oldu benimki hala cirliyo.biraz sakinlesip uyuyo sonra yine basiyo yaygarayi.
Ayagimda sallliyorum kucagimda salliyorm o zaman iyi.biraz zaman gecince hoopp sar başa.
Allahtan gece 3-4 oldumu uyuyo oglene kadar.oglumda uyursa eger uyuyoruz sabahlari.iyiki oda gec yatiyoda pek erken kalkmiyo.babamizda ise oglen gittigi icin sabahlari rahatiz.
Sizde gece uykulari nasil? Bu kiz ne zaman erkenden uyumaya baslicak.2 aylik olucaz 1 hafta sonra.ama bu duzensizlik beni bitiriyo.aksam olsun istemiyorum artikkk.

benimki de gündüz yumuşak canım,ama oğlum emerken süt geldiği belli.Seninki de yetiyordur

3-4 çok geç ya,bizimki huysuz ama o saate hiç kalmaz,inş daha da erkene alışır zamanla.Büyük oğlum öyleydi ,3-4'e kadar yatmazdı,öyle olunca da öğleye kadar yatıyordu.Çok kötü bir düzendi.İnşallah seninki değişir.

uuuuuuuuuuuuuuu
kızlar bu kaynanalardan cektiğimiz nedirrrrrrrr

benimkide annemi cagırıp konusmus
ben bebeği ondan sakınyıyormusummm
yok kucagına almadiyomusumm
sallama sırtına vurarak gazını cıkarma diyomusumm ( bunu dedim çünkü kızım kendisi gazını cok rahat cıkarıyrdu ozmanlr ve ben sallayarak uyumaya alısmasını istemiyrdum sanki hep o bakcakkk )
arkadasları gelince surat asıyormusumm
evden kovmaktan beter etmişimmmm

annemde tamam surat asmasını kabul ederim ama madem kızım diye sevdin kızımı.banda dedii anne senin yüzünden bu cocuk sarılık oldu mama verdirtmedin dedii bendemi küseyim kızıma gelmiyim aramıyım,madem kızındı sende göz yumsaydn evladım diye yaptıklarını hem lohusalıktı aglıyordu cocuga bakamıcam diyip diyip suruyorduu
coıcuk hastaneye yattı sarılıktan yabancı gibi ziyaret edip gittinn , bebeği kucagına bile almıyormusun sendede var yani demişş
daha detaylı şeylerde varda işte bnemle ilgili söylenenler bukdrr

annemde dedi areanızdaki buzları eritin.salaklık yaapma onun rolünü oyna diyo,sonra kocanla aran bozulcak salakk sdiyo bana.ama ben rol yapmama kii...
ne güzel rahttım gelmyrdu etmdiyrdu.şimdi kahveye cagırdım haftasnu geldii,artık haftaiçleri damlarrr :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…