- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
Iznım bıtıyo okula baslamak ıstemıyorum annemın tedavısı mayıs basında bıtıyo ancak o zaman gelebılır subatta ıse baslamam lazım knana ben bakarım dıyo daha altını bıle temızlemıs degıl kı 2 aylık cocuk guvenmıyorum ona da napcam bılmıyorum rapor hakkım 40 gun heyet raporunu da nasıl alırım bılemem. 1 defa aldım ama o zaman hamılelıgı gerekce gostermıslerdı kocıs annem bakar dıyo annesı bıgun cocugumu yıkamaya kalktı kocısle bırbırlerıne gırdıler kocıs sen hıc mı cocuk yıkamadın dedı beceremedı 4. ayında hemen ek besıne baslayacakmısım herseyı verecekmısım yanı boyle bı kadına ben nasıl kuzumu emanet edeyım...
Ah anam ah keske yanımda olsan.. Yoklugunu o kadar cok hıssedıyorum kı...
benim de iznim bitiyo ama heyet alacam sen de bi daha al bisi olmaz ki arkadasim ard arda aldi kimse bisi diyemedi ben insallah alacam kv gelip bakmaz benim keskge gelse ben katlanirim yabanci birine verecem ama buraya yazarken bile goz;lerim doluyo anem de gelemez cunku erkekckardesim okuyo ve mersindeler maalesef artik Allah kerim: ( dua edelim de martin basinda uzasin ucretli izzin
kızlar dün bir arkadaşıma gittimbir sürahi üzüm suyu içtim konserveymiş çokgüzeldi bitirdim hepsini bende :) sabahı sabahettim afedersiniz ishal oldum dakka başı tuvalete gidiyorum hiçbirşey iyemiyorum midem de bulanıyo hiç halim de yok.birde birüşüme tuttu kalorifere yapıştım resmen üstümde battaniye yelek kazak ne ararsan elektrikli sobayı da açtım hiç ısınamadım . sağolsun eşim çocuğu tuttu da oğlumu öyle emzirdim .çoksa düşürüverirdim ellerimin titremesinden.çok şükür sabaha kadar oğlumu kociş uyuttu gazını çıkarttı yatırdı o olmasa ne yapardım kayınvalidem nasılsın iyi misin bi çorba yapayım bile demedi.kendi annem olsaydı başımda beklerdi çorba yapardı elleriyle yedirirdisabah da sormadı nasıl oldun diye.eşim de çok kızdı sorcam bunun hesabını dedi. bugün aradı eşim meğer o da hastaymış da yorgan döşek yatıyormuş da ben gördüğümde hiç birşeyi yoktu akşam.nasıl oluyorsa artık en azından sorabilirdi nasılsın kızım diye.iyiliğine çok iyi ama bu halleri beni mafediyor kendi ailemi çok özledim ah izmir ah nerdesin şimdi
benim de iznim bitiyo ama heyet alacam sen de bi daha al bisi olmaz ki arkadasim ard arda aldi kimse bisi diyemedi ben insallah alacam kv gelip bakmaz benim keskge gelse ben katlanirim yabanci birine verecem ama buraya yazarken bile goz;lerim doluyo anem de gelemez cunku erkekckardesim okuyo ve mersindeler maalesef artik Allah kerim: ( dua edelim de martin basinda uzasin ucretli izzin
Slm kızlar ben kafayı yemek üzereyim. benim cadı geceleri hiç uyumuyor.ne yapacagimi şaşırdım. dün kirkimiz da çıktı.hala bi değişiklik yok. ne yapacam ben ya? Sizde var mi boyle bi durum yoksa tek ben miyim? yok mu bi yolu duzene sokmanin uykuyu...tecrübeli annelerin tavsiyelerine ihtiyacım var..
kızlar dün bir arkadaşıma gittimbir sürahi üzüm suyu içtim konserveymiş çokgüzeldi bitirdim hepsini bende :) sabahı sabahettim afedersiniz ishal oldum dakka başı tuvalete gidiyorum hiçbirşey iyemiyorum midem de bulanıyo hiç halim de yok.birde birüşüme tuttu kalorifere yapıştım resmen üstümde battaniye yelek kazak ne ararsan elektrikli sobayı da açtım hiç ısınamadım . sağolsun eşim çocuğu tuttu da oğlumu öyle emzirdim .çoksa düşürüverirdim ellerimin titremesinden.çok şükür sabaha kadar oğlumu kociş uyuttu gazını çıkarttı yatırdı o olmasa ne yapardım kayınvalidem nasılsın iyi misin bi çorba yapayım bile demedi.kendi annem olsaydı başımda beklerdi çorba yapardı elleriyle yedirirdisabah da sormadı nasıl oldun diye.eşim de çok kızdı sorcam bunun hesabını dedi. bugün aradı eşim meğer o da hastaymış da yorgan döşek yatıyormuş da ben gördüğümde hiç birşeyi yoktu akşam.nasıl oluyorsa artık en azından sorabilirdi nasılsın kızım diye.iyiliğine çok iyi ama bu halleri beni mafediyor kendi ailemi çok özledim ah izmir ah nerdesin şimdi
Slm kızlar ben kafayı yemek üzereyim. benim cadı geceleri hiç uyumuyor.ne yapacagimi şaşırdım. dün kirkimiz da çıktı.hala bi değişiklik yok. ne yapacam ben ya? Sizde var mi boyle bi durum yoksa tek ben miyim? yok mu bi yolu duzene sokmanin uykuyu...tecrübeli annelerin tavsiyelerine ihtiyacım var..
canım heyeti nerden alcan.kendi doğum doktorundan mı?yoksa başka bir özel veya devletten mi?ben de düşünüyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum.iznim maalesef pt itibariyle bitmiş oluyor.
Bızımkıler bı tasınırken guya yardıma geldıler kı onlar gelmeden zaten annem hamıle oldugum ıcın evı toplamıstı yalandan kaldı gıttıler bı de sımdı geldıler 1,5 yıllık evlıyım bende 15 gun kaldılar 15 gunu bana cehennem ettıler gıttıler kbaba cırkefın tekı cıktı knana ortalıgı karıstırıp gerı cekıldı bı kbaba gelınıne memenı tutta ver sut fazla gelıyo cocuk boguluyo dermı yerın dıbıne gectım o an. Benım babamında ıkı tane gelını var bı gun agzını acıp bısey dememıstır
kızlar ben bişi soracam ;
bizim kırkımız taaa 5 ocakta çıktı ve ben 11 ocakta adet oldum 7 gün normal sürdü sonra ayın 22 sinde kanamam oldu ve ağrılıydı çok değil leke leke 3 gün sürdü sonra kesildi 8 şubatta adet olmam gerekiyo karnım ağrıyo kasıklarım da ağrıyo ama bişi yok ki ben hamilelikten önce 26 günde bi adet olurdum.. emzirme gebeliği önlermiş tamam ama ben bebişi hıçkırık tutunca 1 çay kaşığı su verdim sonra rezene verdim yani korumuyo bi de eşimle prezervatifle korunuyoruz ama eşim baştan takmıyo ben hamile olacağım zaman da böle ağrılarım olmuştu şimdi asıl korkulan soruya gelelim sizce HAMİLE MİYİM testi zaman yaptırmalıyım çok korkuyorum yaa
Umarım hamile değilsindir.Bir test alıp dene şimdiden.biraz olsa rahatlarsın bence,bizi de haberdar et lütfen merak ettim bende.
çünkü 22 sinde kesik kesik olmuşsun :44:
Emzirme gebeliiği önlemez,süt korur falan derler ama maalesef yok öyle bişey.Emzirirken gebe kalan tanıdıklarım vardı.
valla devlet hastanesinden alacaz kimseleri tanımıyoruz buralarda rica minnet artık kendi doğum doktorum merkez devlet hastanesinde ben ilçede oturuyorum burdaki devlet hastanesinden de eşimin bi tanıdığı rica edecek bakalım hastane müdürü tanıdık mı ne öyle yoksa vermiyolar ya tanıdık bulman lazım hastaneden yani alacam diyorum ama bilmiyorum olacak mı gerçi heyet raporu için oturduğun yerden almak şart değil eğer başka bi ilde tanıdık falan varsa bi dene çünkü ben burdan bulamazsam memleket olmadığı önce çalıştığım ildeki hastanelere falan artık çocuk için yapacaz bişiler o zamana kadar da para biriktiriyorum işte 2 ay aylılacam ücretsiz izne temmuzda çalışmaya başlayacam o zamana kadar ek besine de başlar biraz daha büyür senin iznin ne çabuk bitiyo( benim 7 martta bitecek heyeti hemen alamazsan önce bi aile hekiminden al 10 günlük rapor ben önce heyret raporu sonra 10-10 normal rapor sonra 30 gün iznim var sonra 2 ay ücretsiz izin sen de bi an önce hallet bebişin daha çok küçük
slm kızlar uzun zamandır görüşemedik kuzucuğum hasta daha dğrusu gaz gaz diye delirdiğimiz şey meğer idrar ylu enfeksiynuymuş çiş yaptığı yer biraz darmış [dar derken delik nkta kadarmış genişlettiler] keserek biraz açtılar tabi bebeğim çk ağladı klavye bzuk umarım yazdıklarım anlaşılıyrdur dr. çk iyi hemen idrar enfeksiynu için ilaç yazdı dr. aralayıp fıstığına bakmasaydı bilmiyrduk umarım ilacı kullanınca srunlarımız çözülecek günlerdir ağlamaktan helak ldu geçmişe göz atamadım umarım hpiniz iyisinizdir sizi çk özledimm
bugun yapsam belli olur mu ki
valla devlet hastanesinden alacaz kimseleri tanımıyoruz buralarda rica minnet artık kendi doğum doktorum merkez devlet hastanesinde ben ilçede oturuyorum burdaki devlet hastanesinden de eşimin bi tanıdığı rica edecek bakalım hastane müdürü tanıdık mı ne öyle yoksa vermiyolar ya tanıdık bulman lazım hastaneden yani alacam diyorum ama bilmiyorum olacak mı gerçi heyet raporu için oturduğun yerden almak şart değil eğer başka bi ilde tanıdık falan varsa bi dene çünkü ben burdan bulamazsam memleket olmadığı önce çalıştığım ildeki hastanelere falan artık çocuk için yapacaz bişiler o zamana kadar da para biriktiriyorum işte 2 ay aylılacam ücretsiz izne temmuzda çalışmaya başlayacam o zamana kadar ek besine de başlar biraz daha büyür senin iznin ne çabuk bitiyo( benim 7 martta bitecek heyeti hemen alamazsan önce bi aile hekiminden al 10 günlük rapor ben önce heyret raporu sonra 10-10 normal rapor sonra 30 gün iznim var sonra 2 ay ücretsiz izin sen de bi an önce hallet bebişin daha çok küçük
slm kızlar nasılsınız?
bebişleriniz kaç aylık oldu? kilonuz ve boyunuz ne kadar olduu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?