2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

benim de iznim bitiyo ama heyet alacam sen de bi daha al bisi olmaz ki arkadasim ard arda aldi kimse bisi diyemedi ben insallah alacam kv gelip bakmaz benim keskge gelse ben katlanirim yabanci birine verecem ama buraya yazarken bile goz;lerim doluyo anem de gelemez cunku erkekckardesim okuyo ve mersindeler maalesef artik Allah kerim: ( dua edelim de martin basinda uzasin ucretli izzin

Almaya calıscam canım bakalım artı Allah ınsallah meleklerımızın yuzune bakar baska carem yok zaten

Slm kızlar ben kafayı yemek üzereyim. benim cadı geceleri hiç uyumuyor.ne yapacagimi şaşırdım. dün kirkimiz da çıktı.hala bi değişiklik yok. ne yapacam ben ya? Sizde var mi boyle bi durum yoksa tek ben miyim? yok mu bi yolu duzene sokmanin uykuyu...tecrübeli annelerin tavsiyelerine ihtiyacım var..

a canım izmirli misin ben de öyle.memleketten uzak olmak hele ki izmirden öyle zor ki...ben de urfadayım ve burda hiç kimsem yok.hatta şimdi eşimde 10 günlüğüne gitti.kış günü dışarı çıkamayınca tek arkadaşım sizlersiniz iyi ki varsınız.
mesela benim kvde adanada geçen hafta burdalardı gezmek olunca gelirler 2 günlüğüne hizmet edende var nasıl olsa..eşimin 6 gündür olmadığını biliyor insan şöyle bir arar 2 çocukla napıyon bir sorar.sorsan aramız iyi hatta ben 1 hafta aramayınca trip yapanlardan kızım sesini özledim bilmemne.

canım heyeti nerden alcan.kendi doğum doktorundan mı?yoksa başka bir özel veya devletten mi?ben de düşünüyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum.iznim maalesef pt itibariyle bitmiş oluyor.

ben geceleri mama yedirmek ve altını temizlemek haricinde beşiğinden çıkarmıyorum ağladığı zaman emzik veriyorum o atıyor ben veriyorum bu şekilde 10 kere falan atıyor sonra ışık kapalı ve alanda olmayınce mecburen uyuyor ama tabi gazı olursa mecburen alıyorum çünkü o zaman çok ağlıyor

Eki Görüntüle 626024

işte benim bitanecik rana 'cım kızlar maşallah deyin nolur :)

hay Allahım her bri ayrı bir melek
maşallah ona :)

canım geçmiş olsun şimdi nasılsın...

canım ben en geç akşam 8 gibi kızımla odamıza çekiliyorum... konuşuyorum agucuklar gülücükler falan sonra emziriyorum... sonra altını değiştiriyorum. hala laf bekliyorsa az daha konuşuyorum kızımla ama loş ışıkta. sonra o zaten mızırdanmaya başlıyor ışığı tamamen kapıyorum. veriyorum emziğini kundak yapıyorum sol kolumu daha çok seviyor kucağımda pış pış pış yapıp uyutuyorum. bazen 1 saatte bazen maksimum 2 saatte derin uykuya dalmış oluyor. (maşallah) çok gazı varsa sıcak su torbası yapıyorum bir de rezene çayı veriyorum anasonlu çok yoruluyorum eşimle hiç doğru dürüst vakit geçiremiyorum ama olsun gece uykusu çok kıymetli napalım bir süre böyle artık

canım heyeti nerden alcan.kendi doğum doktorundan mı?yoksa başka bir özel veya devletten mi?ben de düşünüyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum.iznim maalesef pt itibariyle bitmiş oluyor.

valla devlet hastanesinden alacaz kimseleri tanımıyoruz buralarda rica minnet artık kendi doğum doktorum merkez devlet hastanesinde ben ilçede oturuyorum burdaki devlet hastanesinden de eşimin bi tanıdığı rica edecek bakalım hastane müdürü tanıdık mı ne öyle yoksa vermiyolar ya tanıdık bulman lazım hastaneden yani alacam diyorum ama bilmiyorum olacak mı gerçi heyet raporu için oturduğun yerden almak şart değil eğer başka bi ilde tanıdık falan varsa bi dene çünkü ben burdan bulamazsam memleket olmadığı önce çalıştığım ildeki hastanelere falan artık çocuk için yapacaz bişiler o zamana kadar da para biriktiriyorum işte 2 ay aylılacam ücretsiz izne temmuzda çalışmaya başlayacam o zamana kadar ek besine de başlar biraz daha büyür senin iznin ne çabuk bitiyo ( benim 7 martta bitecek heyeti hemen alamazsan önce bi aile hekiminden al 10 günlük rapor ben önce heyret raporu sonra 10-10 normal rapor sonra 30 gün iznim var sonra 2 ay ücretsiz izin sen de bi an önce hallet bebişin daha çok küçük

kızlar ben bişi soracam ;
bizim kırkımız taaa 5 ocakta çıktı ve ben 11 ocakta adet oldum 7 gün normal sürdü sonra ayın 22 sinde kanamam oldu ve ağrılıydı çok değil leke leke 3 gün sürdü sonra kesildi 8 şubatta adet olmam gerekiyo karnım ağrıyo kasıklarım da ağrıyo ama bişi yok ki ben hamilelikten önce 26 günde bi adet olurdum.. emzirme gebeliği önlermiş tamam ama ben bebişi hıçkırık tutunca 1 çay kaşığı su verdim sonra rezene verdim yani korumuyo bi de eşimle prezervatifle korunuyoruz ama eşim baştan takmıyo ben hamile olacağım zaman da böle ağrılarım olmuştu şimdi asıl korkulan soruya gelelim sizce HAMİLE MİYİM testi zaman yaptırmalıyım çok korkuyorum yaa

slm kizlar deli olacam benim oglum emince 5 dakika bile emmiyo cok az emiyo ama sik sik emmek istiyo anlamiyorum neden normal degil demi sik emiyo deyince uyuyunca yarim saate bir uyaniyo emiyo uyanik olunca daha sik niye acaba bu sefer az emiyo diye uzuluyorum acaba bu ay kilo aldimi hersey aklima geliyo

Yok artık

Umarım hamile değilsindir.Bir test alıp dene şimdiden.biraz olsa rahatlarsın bence,bizi de haberdar et lütfen merak ettim bende.
çünkü 22 sinde kesik kesik olmuşsun :44:
Emzirme gebeliiği önlemez,süt korur falan derler ama maalesef yok öyle bişey.Emzirirken gebe kalan tanıdıklarım vardı.

bugun yapsam belli olur mu ki

slm kızlar uzun zamandır görüşemedik kuzucuğum hasta daha dğrusu gaz gaz diye delirdiğimiz şey meğer idrar ylu enfeksiynuymuş çiş yaptığı yer biraz darmış [dar derken delik nkta kadarmış genişlettiler] keserek biraz açtılar tabi bebeğim çk ağladı klavye bzuk umarım yazdıklarım anlaşılıyrdur dr. çk iyi hemen idrar enfeksiynu için ilaç yazdı dr. aralayıp fıstığına bakmasaydı bilmiyrduk umarım ilacı kullanınca srunlarımız çözülecek günlerdir ağlamaktan helak ldu geçmişe göz atamadım umarım hpiniz iyisinizdir sizi çk özledimm

bu arada idrar ylu enfeksiynu gazla aynıymış aynı tepkileri veriryrmuş bebişler ağlama ayakları kasma kaka yapamama karnının davul gibi lması vs.vs.

kızlar çalışmaya başlayan varmı aranzda ben başladım arkadaşımla birlikte işletiyruz kırtasiye dükkanımız var evime yakın kızıma annem bakıyr annemde kalıyruz zaten sabah sıcak yatağından çıkarıp yllara düşmek istemiyrum sabah güzel emziriyrum arada gidip emziriyrum ev yakın ama yinede mamaya başladık ( kuzucuğumu çk özlüyrum

sağol canım cevabın için.ben 32.haftada ayrıldım bir tanede 7 yaşında oğlum var o okula başlamıştı şimdiye kadar tam gün kreşle idare etmiştik ama 1.sınıf olunca öğlene kadar bakacak kimsem yoktu bi de bana okulda ders vermemişlerdi öyle oldu.pt başlıyorum aslında okulumda ihtiyaç yok o açıdan rahatım biraz rapor alıcam.idaremde sağolsun yardımcı o konuda.o arada heyet araştırıcam .burda devlet zor özel hastane de az var.öyle olunca sıkı denetleniyormuş.bakalım artık olmazsa ücretsiz izin alırım.çok haklısın bebişim çok küçük

çok geçmiş olsun canım,inşallah bir daha tekrarlamaz da minik rahat eder.

bugun yapsam belli olur mu ki

amannn,inş değildir canım ya,kandan belli olur sanırım

canım daha zamanı var,çok küçük.Şuan pek de düzen oturmaz bence.Sabret,3.ayından sonra düzene girmeye başlar,sen de ona göre davranırsın artık.

offf ya,benim de 10 mart'ta bitiyor iznim.Hemen heyet düşünüyorum,inş 45 gün verirler de biraz rahat ederim.Doğum izninin uzayacağı yok,uzasa da sanırım biz yararlanamayacağız.

slm kızlar nasılsınız?
bebişleriniz kaç aylık oldu? kilonuz ve boyunuz ne kadar olduu???

Doğum boyu kilosu da çok önemli şimdiki kilosunu belirlemede canım.Biz 3060 gr,50 cm doğduk.2 ay 2 günlükken yani 2 gün önce 5970 gr,59.5 cm geldi miniğim

bu arada kerem çok hasta.Öksürük,burun tıkanıklığı ve hırıltısı var.Rahat uyuyamıyor ve ememiyor kuzum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…