- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
İmdaaaaaaat kizim yine gunduzleri uyumuyor geceleride 12 uyumaya basladi yine ne guzel 3-4 gun erken uyuyordu gunduz uuyuyordu eski duzeni geri geldi daha iyi olacak derkeeen sozde bi arkadasa soyle boyle yap derken benim kiz kendi bildigini yapiyor. Gorumceme biraktim kuafore geldim tuylerimden arinmaya zora kalirsa mama verecek artik
adet olcakmisim gibi ara ara sancim oluyo ama ya offf neyse bu ara da safi mezhebine gore lousalik 60 gun canim yani kanamanin 60 gun olmasi normal 60 tan. sonra eger olursa o zaman dusunursun
slm kızlar ne zamandır giremedi nasılsınız .
umut uyumuyodu hiç annem köy beşiğine atalım bakalım ne yapıcak dedi sevdi köy beşiğini kızlar onda uyuyo şuan :))))))))))))))))
duzenler hep degisiyo malesef ama senin elinde duzene sokmak kendi nildigini yapmasina hic izinn vermiyorum ben.. nev guzel disari cikabilmissin ben kimseye birakamiyorum esim bakamaz disarisi soguk kaldim yine evde adet de olmadim habire terliyorum psikolji gitti benim yine: -((((
Slm kizlar nasilsiniz yaa bisey sorcam sizleri yardimci olursaniz sevinirim beim kirkim ciktiktan 12 gün sonra reql oldum ve 23 gundur devam ediyo endiseleniyorum artik pazartesi doktora gitcem ama sizlerin dusuncelerini ogrenmek istedim
Slm kizlar nasilsiniz yaa bisey sorcam sizleri yardimci olursaniz sevinirim beim kirkim ciktiktan 12 gün sonra reql oldum ve 23 gundur devam ediyo endiseleniyorum artik pazartesi doktora gitcem ama sizlerin dusuncelerini ogrenmek istedim
canım benimkide öyle uyuyor bazen 10 gibi yatıyor 4 te kalkıyor bazen 12 de 1de yatıyor 4 buçuk gibi kalkıyor 6 ya kaar yattığı da oluyor ben hiç kaldırmıyorum uyusun .çünkü uyandırınca saatlerce uyumuyor.kalkıyor kendiliğinden acıkınca ağlıyor da zaten.emiyor uyuyor hemen yatıyor .uyurken büyüme hormonları çalışır çocuğun büyümek için süt kadar uykuya da ihtiyacı var.aç bıraktım diye düşünmemek lazım bence bizimki 40 ından önce de öyleydi.maşallah uykusu çok iyi iki pışpışa uyur yavrum uyudumu da hemen kalkmaz çokşükür sese de alışkın hatta çok sessiz ortamda daha az uyuyor ille ses istiyor uyumak içinmerhaba guzel anneler ve kuzucuklari goruyorumki ufak tefek sikintilar haricinde herkes iyi masallah...
aralik annelerine bu yeni topik isi iyi olacak sanirim burasi cok karisik oldu,,,bunun icin bir gonullu lazim....
annler simdi gelelim size danismak istedigim konuya...simdi bizim kiz bugun tam 44 gunluk oldu ve yaklasik 10 gundur 23:30 da veya 00:30 da bir emziriyorum uyuyor taaa sabah 6 ya kadar uyuyor bazen 7 de bile uyandigi oluyor,,, bazen ben 5 te veya 6 da kalkiyorum ben uyandiriyorum emziyorum.gunduzleride 3 saatte bir gunduz sikinti yok ama gece 6-7 saat uyuyor sizce gece kalkip emzirmelimiyim?
aklima takiliyor acikmiyormu diye ama aciktigi zaman zaten hemen agliyor hemde oyle boyle degil...tecrubeli bazi annelere sordum uyusun cocuk kaliteli emiyorsa karni toksa uyanmaz hemde daha iyi gece gunduzu biliyor demekki diyorlar hem uyku beslenme kadar onemliymis gunduz iyi beslendigi surece problem olmaz dediler..ilk ayda zaten sadece anne sutu ile 1 kilo aldiysa cocogun gece duzenini bozma diyorlar...
sizin fikirlerinizide almak istiyorum..bazen gece uzun uydugunu kimseye soylemiyorum nazar degmesinden birde beni kotu anne zannetmesinler diye...ama onceden boyle degildi gece 3 te felan uyanirdi emzirirdim sonra sabah tekrar uyanirdi yani iki haftadir felan boyle....bizim kiz cabukmu buyudu neee...
canım bizim perşembe günü 2 ay doluor.4.200 dü 1 aylıkkken aşıya gittiğimizde 3500 doğmuştu şimdi ne oldu bilmiyorum ama aylık 600 gr alsa bile sadece anne sütüyle beslenen bebekler için normalmiş.ama en az 600 gr almış olması lazım aylık.sen sık sık emzirkızlar benim oğlumda 2 ay 3 günlük oldu kilosu 4600 gr. 15 gün sonra tekrar kilo ölçümü için çağırdılar az almış diolar offfff3300 doğmuştu maşallah. sizce az mı?
kız bebeği olanlaar .oyun halısı satıyorum (Tiny Love Prenses Gym Tekmele Oyna Pembe) uygun fiyata
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-...satiyorum.html (tiny love prenses oyun halısı .satıyorum)
kızlar oğlum 7 gündür kaka yapmıyor sizce ne yapmalıyım.ilk kaka yapmadığı gün muzlu pasta yemiştim sanırım ondan yapamadı dedim.çünkü o güne kadar hergün 2kere yapıyordu birden kesildi.ama bu gün oldu daha yapmadı.zorlanmıyor ve ıkınmıyor.ağlamıyor da kızarmıyorda .arada popo deliğinnin kenarlarına bulaşmış kaka oluyor bazen bezini açtığımda görüyorum .ama bezi lekendirmiyor bile sadece deliğin etrafında çok az .neden acaba? bu durumda olan var mı ? zeytin yağı içireyim mi?yada ne yapmalıyım fitil mi yapayım yoksa bekleyeyim mi zorlanmıyor çünkü
canım benimkide öyle uyuyor bazen 10 gibi yatıyor 4 te kalkıyor bazen 12 de 1de yatıyor 4 buçuk gibi kalkıyor 6 ya kaar yattığı da oluyor ben hiç kaldırmıyorum uyusun .çünkü uyandırınca saatlerce uyumuyor.kalkıyor kendiliğinden acıkınca ağlıyor da zaten.emiyor uyuyor hemen yatıyor .uyurken büyüme hormonları çalışır çocuğun büyümek için süt kadar uykuya da ihtiyacı var.aç bıraktım diye düşünmemek lazım bence bizimki 40 ından önce de öyleydi.maşallah uykusu çok iyi iki pışpışa uyur yavrum uyudumu da hemen kalkmaz çokşükür sese de alışkın hatta çok sessiz ortamda daha az uyuyor ille ses istiyor uyumak için
sadece anne sütü veriyorum doğduğundan beri hiç mama vermedim. zeytinyağı yaramazmı o zaman vermiyim.sen denedinmi.gaz problemim yok da kayısı gaz mı yapıyormuş :26:ben sık sık yiyorum ve hoşafını da içiyorum:26:zaten işin tuhafı ben kabız hiç olmadım.incir yiyorum kuru üzüm yiyorumgeçen ishal oldum bir günde 2 kilo verdim o zaman bile yapmadı kakasını.fitil vermek istemiyorum zaten. insallah yapar.geç yapsın yapmasına da ama korktuğum tek şey kabız olmasın top top ve katı yapar diye aklım çıkıyorzorlanmiyo ve rahatsiz olmuyorsa bence mudahale etme sadece'sut mu veriyorsun sutun cok yagliysa kabiz oluyomus bebek 40 i/ciktiysa zeytinyagi pek ise yaramiyo gaz problemi yoksa kuru/kayisi ye biraz seni ishal yapacak seyler ye ama fitil falan verme tembellesmesin alisiyorlarmis cunku
yok canım mama vermiyorum çok güzel emiyor.seninkinin emmesi nasıl.sütün nasıl.seninkinde kaka problemi var mı? benimki bir haftadır yapmıyor da.merak etme kötü bir anne değilsin canım .uykusunu bölmeyerek uyuma düzenini geliştiriyoruz bence.cnm valla icim rahatladi ama sendemi sadece emziriyorsun degilmi mama felan veriyormusun???
acab kotu bir annemiyim diye korktum..
yok canım mama vermiyorum çok güzel emiyor.seninkinin emmesi nasıl.sütün nasıl.seninkinde kaka problemi var mı? benimki bir haftadır yapmıyor da.merak etme kötü bir anne değilsin canım .uykusunu bölmeyerek uyuma düzenini geliştiriyoruz bence.
cnm valla iki gogsumude bosaltiyor goguslerim hemen oyle sizlayacak kadar dolmuyor ama emerken cokur cokur sesler cikartiyor...gece uzun uyudugu icin gece sisiyor goguslerim..
gecen gun kizim kan kusmustu ve hacettepe acile goturduk oda galiba benim gogsumde yara vardi kanamis kan emmis ondan kanli kusmus.. yavrum baya perisan oldu hortum felan attilar serum verdiler midesi bos kalsin diye ultrason ve rontgen cekildi allahtan oyle kanama ile ilgili birsey cikmadi.... ama rontgende bagirsaklari tikali gibi gormusler kaka yapiyormu dedi cocuk cerrahi bende yapiyor gunde 3-4 kere dedim bezine bakti kakasina bakti tamam sorun yok gorunuyor dedi gonderdi tekrar ayni kusma olursa kanli veya fiskirir sekilde kusma oldugunda mutlaka getir dedi...
ama aklima su bagirsaklari neden tikali gornuyor ona takildim bazen kendini cok sikiyor kizariyor felan acaba bundanmi diyorum ama bezini dolduruyor bu hafta takip edicem olmassa tekrar rontgen cektiricez..
sence uzun uyumalari ile ilgili olabilirmi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?