2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

duzenler hep degisiyo malesef ama senin elinde duzene sokmak kendi nildigini yapmasina hic izinn vermiyorum ben.. nev guzel disari cikabilmissin ben kimseye birakamiyorum esim bakamaz disarisi soguk kaldim yine evde adet de olmadim habire terliyorum psikolji gitti benim yine: -((((

adet olcakmisim gibi ara ara sancim oluyo ama ya offf neyse bu ara da safi mezhebine gore lousalik 60 gun canim yani kanamanin 60 gun olmasi normal 60 tan. sonra eger olursa o zaman dusunursun

ay canım benim ki çok düzensiz oldu ama kafama taktım... şuanda şakır şakır kanamam var resmen kendimi hep halsiz uykulu ve keyifsiz hissediyorum gece terlemeleri de cabası...

slm kızlar ne zamandır giremedi nasılsınız .
umut uyumuyodu hiç annem köy beşiğine atalım bakalım ne yapıcak dedi sevdi köy beşiğini kızlar onda uyuyo şuan :))))))))))))))))

Bugun kuafordeyken bizim kiz mizmuzlanmus kahasiyla babasi 90 cc mama vermisler mamadan 1 saat sonra yine mizmizlanmis gekdigimde 90 cc mama vrriyo halasi yine 40 dakika uyudu yine meme ariyo emzirdim sibra yataga ters yatirdik pispislarken uyudu tam 3 saat ya karni iyice doydu uyudu yada uykusuzlugu yuzunden sizdi anlamadim bende 2 posta camasur yikadim kek cay keyfi ile film izledik esimle ay ne guzeldi oyle hergun 3 saat uyusa keske kesintisiz simdi kucagimda emziriyorum 2 saattir arada gaz cikarma masajlari bakalim kacta uyucak. bende 45 gunde 3 gun adet olur gibi oldum ama adetmiydi anlamadim 4 gun incesine kadar arada kan leke halindeydi. bakalim ne zaman olucak

Slm kizlar nasilsiniz yaa bisey sorcam sizleri yardimci olursaniz sevinirim beim kirkim ciktiktan 12 gün sonra reql oldum ve 23 gundur devam ediyo endiseleniyorum artik pazartesi doktora gitcem ama sizlerin dusuncelerini ogrenmek istedim

Herkese merhaba,
Uzun zamandır giremedim umarım tüm bebişler ve sizler iyisinizdir.

Regl olmaktan behsedilmiş, ben henüz olmadım. 40ım çıkınca doktora gitmiştim, smear testi örnek aldı bu arda da sezaryen olmama ramen alttan muayene etti. En az 1 ay adet olmazsın demişti. O süre bitiyo, korunma derdi başlicak yine ((((

Son düzenleme:
Benim oglan sapitti bugun. Ne guzel yemek aralari acilmisti, 3-4 saatte bir emziriyordum ama ne olduysa sabahtan beri saatte bir acikiyor, 10 daikadan fazla uyumuyor! İnsanin sutu birdenbire biter mi? Aslinda emiyor da, hatta emerken uyuyakaliyor yatagina yattigi anda gozlerini aciyor. Esim dayanamiyor o agladikca bana catiyor, simdi de gitti yatti zaten ne yapicagimi bilemiyorum. Sozde gezecektik bugun...

Slm kizlar nasilsiniz yaa bisey sorcam sizleri yardimci olursaniz sevinirim beim kirkim ciktiktan 12 gün sonra reql oldum ve 23 gundur devam ediyo endiseleniyorum artik pazartesi doktora gitcem ama sizlerin dusuncelerini ogrenmek istedim

ben de aynı durumdayım 40 ım çıkınca 10 gün daha kanamam oldu sonra 10 gün sonra tekrar adet oldum ama nasıl bir kanamaydı çok fazlaydı şimdi geçti ben doktora gitmedim ilaç verir kanama az olsun diye ben istemedim bu düzensizlik olacak doğum sonrası gereksiz yere ilaç kullanmaya gerek yok

ya ben doğumdan sonra hiç hastalanmadım 3 ay oldu

canım benimkide öyle uyuyor bazen 10 gibi yatıyor 4 te kalkıyor bazen 12 de 1de yatıyor 4 buçuk gibi kalkıyor 6 ya kaar yattığı da oluyor ben hiç kaldırmıyorum uyusun .çünkü uyandırınca saatlerce uyumuyor.kalkıyor kendiliğinden acıkınca ağlıyor da zaten.emiyor uyuyor hemen yatıyor .uyurken büyüme hormonları çalışır çocuğun büyümek için süt kadar uykuya da ihtiyacı var.aç bıraktım diye düşünmemek lazım bence bizimki 40 ından önce de öyleydi.maşallah uykusu çok iyi iki pışpışa uyur yavrum uyudumu da hemen kalkmaz çokşükür sese de alışkın hatta çok sessiz ortamda daha az uyuyor ille ses istiyor uyumak için

kızlar benim oğlumda 2 ay 3 günlük oldu kilosu 4600 gr. 15 gün sonra tekrar kilo ölçümü için çağırdılar az almış diolar offfff 3300 doğmuştu maşallah. sizce az mı?
canım bizim perşembe günü 2 ay doluor.4.200 dü 1 aylıkkken aşıya gittiğimizde 3500 doğmuştu şimdi ne oldu bilmiyorum ama aylık 600 gr alsa bile sadece anne sütüyle beslenen bebekler için normalmiş.ama en az 600 gr almış olması lazım aylık.sen sık sık emzir

kızlar oğlum 7 gündür kaka yapmıyor sizce ne yapmalıyım.ilk kaka yapmadığı gün muzlu pasta yemiştim sanırım ondan yapamadı dedim.çünkü o güne kadar hergün 2kere yapıyordu birden kesildi.ama bu gün oldu daha yapmadı.zorlanmıyor ve ıkınmıyor.ağlamıyor da kızarmıyorda .arada popo deliğinnin kenarlarına bulaşmış kaka oluyor bazen bezini açtığımda görüyorum .ama bezi lekendirmiyor bile sadece deliğin etrafında çok az .neden acaba? bu durumda olan var mı ? zeytin yağı içireyim mi?yada ne yapmalıyım fitil mi yapayım yoksa bekleyeyim mi zorlanmıyor çünkü

zorlanmiyo ve rahatsiz olmuyorsa bence mudahale etme sadece'sut mu veriyorsun sutun cok yagliysa kabiz oluyomus bebek 40 i/ciktiysa zeytinyagi pek ise yaramiyo gaz problemi yoksa kuru/kayisi ye biraz seni ishal yapacak seyler ye ama fitil falan verme tembellesmesin alisiyorlarmis cunku

cnm valla icim rahatladi ama sendemi sadece emziriyorsun degilmi mama felan veriyormusun???
acab kotu bir annemiyim diye korktum..

sadece anne sütü veriyorum doğduğundan beri hiç mama vermedim. zeytinyağı yaramazmı o zaman vermiyim.sen denedinmi.gaz problemim yok da kayısı gaz mı yapıyormuş :26:ben sık sık yiyorum ve hoşafını da içiyorum:26:zaten işin tuhafı ben kabız hiç olmadım.incir yiyorum kuru üzüm yiyorumgeçen ishal oldum bir günde 2 kilo verdim o zaman bile yapmadı kakasını.fitil vermek istemiyorum zaten. insallah yapar.geç yapsın yapmasına da ama korktuğum tek şey kabız olmasın top top ve katı yapar diye aklım çıkıyor

cnm valla icim rahatladi ama sendemi sadece emziriyorsun degilmi mama felan veriyormusun???
acab kotu bir annemiyim diye korktum..
yok canım mama vermiyorum çok güzel emiyor.seninkinin emmesi nasıl.sütün nasıl.seninkinde kaka problemi var mı? benimki bir haftadır yapmıyor da.merak etme kötü bir anne değilsin canım .uykusunu bölmeyerek uyuma düzenini geliştiriyoruz bence.

cnm valla iki gogsumude bosaltiyor goguslerim hemen oyle sizlayacak kadar dolmuyor ama emerken cokur cokur sesler cikartiyor...gece uzun uyudugu icin gece sisiyor goguslerim..

gecen gun kizim kan kusmustu ve hacettepe acile goturduk oda galiba benim gogsumde yara vardi kanamis kan emmis ondan kanli kusmus.. yavrum baya perisan oldu hortum felan attilar serum verdiler midesi bos kalsin diye ultrason ve rontgen cekildi allahtan oyle kanama ile ilgili birsey cikmadi.... ama rontgende bagirsaklari tikali gibi gormusler kaka yapiyormu dedi cocuk cerrahi bende yapiyor gunde 3-4 kere dedim bezine bakti kakasina bakti tamam sorun yok gorunuyor dedi gonderdi tekrar ayni kusma olursa kanli veya fiskirir sekilde kusma oldugunda mutlaka getir dedi...

ama aklima su bagirsaklari neden tikali gornuyor ona takildim bazen kendini cok sikiyor kizariyor felan acaba bundanmi diyorum ama bezini dolduruyor bu hafta takip edicem olmassa tekrar rontgen cektiricez..

sence uzun uyumalari ile ilgili olabilirmi????

Son düzenleme:

canim gecmis olsun okuyunca baya tedirgiin oldum. mutlaka birdaha kontrole gidin. Allahtan su KK varda haber alabiliyoruz birbirimizden. Diskapi SSKda Atilla cifci var o da cok iiyi bir cocuk doktoru istersen mhrsden randevu alin pediatri 4 te. ama cok kalabalik oluyor ona göre ama biz ondan memnun kaldik ailecek ona götürüyoruz.aklinda bulunsunda.
uyku konusuna da o kadar takilma zeynebim kendine göre düzeni kurmus bile masallah yawruma kimseyede anlatma gercekten nazar deger. sonra kayra gibi sabahlara kadar ayakta tutar sizi. beni habersiz birakma merak ederim simdi sizi, faceden mesaj atarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…