2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

canım bence değilsindir ama yine de için rahat etsin bir test yap.10 gün geçtiyse ilişkiden sonra çıkar diye biliyorum.

canım bence değilsindir ama yine de için rahat etsin bir test yap.10 gün geçtiyse ilişkiden sonra çıkar diye biliyorum.

esim test almis oglen getirecek nefes alamiyorum ya o kadar kotuyum ki: -( annemlere falan soyleyemem off ne zormus yaa

kizlar negatif cikti pzti yine yapacam sonra doktora gdecem gelmezse hala tedirginim ama biraz rahatladim yine de

kizlar negatif cikti pzti yine yapacam sonra doktora gdecem gelmezse hala tedirginim ama biraz rahatladim yine de

Canım çok sevindim,inşallah p.tesi de aynı sonucu alırsın.
Sıkıntı yapmamaya çalış hamile olsaydın çıkardı testte büyük ihtimal.

Sorma canim dun aksam ben bi sinir krizi gecirdim cildirtti beni artik bir bagirmisim. dun kizim hic uyumadi gunduz yine sinirlerim tepeme cikmis yorulmusum ayagimdan besige aldim salliyorum agliyo aldim kucagima benden almaya calisiyo dedim vermicem odalarda geziyoruz arkamdan geliyo oda demezmi sende kotu anneler gibi dovme bebegi dedim nediyosun anne nebicim laf o. neyse salona gectik yere oturdu ver ayagima dedi al o zaman dedim ayaklarona biraktim demez mi annen attimi seni annen atti mi seni bende filim kopmus o an bir bagirmisim sinirlerim bizuldu esim geldi ustune diyo saka yapmis oyle saka mi olur densiz git dedim cocuk buyumeden gelme sinirlerim el vermiyo onu artik cekmeme. kizina gitti aksam. hala sinirlerim tepemde.

kendini sıkma canım.sonra sütün etkilenir Allah korusun.ilk zamanlar adet düzensizliği çok normal öyle olmuştur.eşini de biraz zorla dikkatli olsun.gerçi onlara göre hava hoş.mesela bizimkisi sezeryanda en çok 3 sanıyordu geçen gün bir tanıdığın 4. duyunca şimdi 4ü istiyor.oysa ben 2.bile zor yaptım pt iznim bitiyor ne yapıcaz deyince aval aval bakınıyor sonra.gerçi iyi ki doğurmuşum canım kızımı o da ayrı tabii...ama daha çok erken bebişlerimiz daha minicikler.

Konuyla ılgılı bende danısayım barı gecen bızde de farklı bı durum oldu esım dısarı bosaldı sonra tekrar ılışki yasadık ama bu sefer bosalmadı ben hemen vajınal yıkama yaptım hatta ıcımı doktorum dıkısler için verdiği alkollu suyla yıkadım yandım kavruldum resmen. Tek korkum 1. Bosalmadan sonra içine gırınce ucunda kalan spermler içeri kacmıs olmasın (( 2. Defada bosalmadı ama..... Yıkandım alkolle temızledım yasamazlar herlade olsalar bıle alkolden içim yandı resmen gozumden yas geldı... Sımdı prezervatıfle korunuyoruz taktırmadan yanıma yaklastırmıyorum napım bebeklere bakanlar bızız onlar degıll..
Kızlar bısey olmaz degıl mı ???

Umarim degilsindir cok zor olur bakmasi. bizim hep ev dolu oldugu icin daha yapamadik bile :)))

Canım çok sevindim,inşallah p.tesi de aynı sonucu alırsın.
Sıkıntı yapmamaya çalış hamile olsaydın çıkardı testte büyük ihtimal.

sıkıntı yapmayaya çalışıyorum ama aklımın bi kenarından da gitmiyor prof oldum valla o kadar çok şey okudum ki anneme söylemeyecektim güya kadın telefonda alo dememden anladı ben de söyledim o da inşallah değilsindir ama mutlaka spral taktır dedi kadın olmak ne zor yaa çocuk yapmaya gelince erkeklerde sıkıntı yok çileyi çeken kadınlar ben şu anda kızımı işe başlayınca nereye vereceğimi düşünürken bi de bu çıktı o kocam denen hain de bi daha zor yanaşır yanıma ve eğer hamile olsaydım bugün tam 4 haaftalık olacaktı yani çıkardı çünkü ben kızımda da 4 haftalıkken idrar testinden öğrenmiştim şak diye çıktı çift çizgi o zaman da sevinemedim çünkü eşim istemiyodu ben istiyodum karnıma yastıklar koyduğum zamanları bilirim hadi yapalım diye kepaze ettim ve zaten ben kandırdım da oldu kızım :))) ama bu öyle değil pazartesiye kadar inşallah olurum siz siz olun şiddetle KORUNUN

adet olmuşmuydun sen 40 ından sonra

sıkma canını inşaallah bişey olmaz.

Malesef oldum ama az surdu 5 gun fılan 23 unde adet oldum daha zamanına var eger duzenlı olursam ama sen dıyınce benımde ıcıme bı kurt dustu ne yalan soyleyım

ben pazartesi yeniden test yaptiracam icimden hic bisi ymak gelmiyo esimi opesim bile yok: ((((

annene çok geçmiş olsun canım.rabbim şifa versin.bu büyükler ne çok şey biliyo ben anlamıyorum.benim kv grip oldu çocuğa yaklaşamıyor bence bebeklerimizin bu en güzel zamanlarında annelerinden başka kimseye ihtiyaçları çok diye düşünüyorum insallah izin alabilirsin

evet canım izmirliyim sen nersindensin.ben de sakaryada yaşıyorum 1 senedir .izmirimi çok özledim arkadaşlarımı ailemi...kv felan iş felan yapar ama benistemiyorum çok söylüyor yaptım ettim diye

sağol canım iyiyim artık.canım ben de senin gibi uyutuyorum ama benimki 1 saati bulmuyor 15dk ya uyukluyor eğer gözleri aralıklı ise ve mayışmışsa yüzüstü yatağına yatırıyorum ağzına memesini veriyorum poposuna 10 sefer felan pış pış yapıyorum vurark kendiliğinden uyuyor.en fazla 2 saat uyanık kalıyor uyanınca sonra hemen uyutuyorum uyanık olduğu süre 2 yi geçmiyor öyle alıştı çok şükür
bence hamile değilsin stres yapma bak test te yapmışsın zaten ama tedbiri elden bırakma eşini de biraz korkut.emzirirken hamile kalan çok felan diye .eşin baştan takmıyo yani boşalacağında mı takıyo benceöyle alışmasın canım yine sen bilirsin de

vajinal duş çok tehlikeli diye biliyorum uzmanlar kesinlikle önermiyor canım.birde alkol vajinanın florasını mafediyor kendini çok fena yapmışsın keşke bunları yapacağına -ertesi gün hapı-(norlevo adı.) alsaydın en azından şüphen kalmazdı zaten sperm girdiyse yıkamanla çıkmaz onlar çok hızlılar çünkü.canım dinimizde her ilişki arasında bir kere erkeğin de kadının da tuvaletini küçük abdestini yani yapması ve normal abdest alması var .abdest alamıyorsanız bile en azından tuvalete giderseniz bu ucunda sperm kalma olayı olmaz .sadece ufak bir tavsiye vermek istedim affına sığınarak canım.

Son düzenleme:
kızlaaar bebiş ayın 16 sında 60 günlük olacak benim hala kanamam devam ediyor

hamilelik şüphesi yaşayanlar, boşyere kendinizi yıpratmayın... bence değilsiniz... gecikme vücut eski düzenine geçene kadar olabilir. hem bildiğim kadarıyla hamilelik öncesi hormonal dengeye ancak 2 yılda ulaşılabiliyormuş vücut.

adet olcakmisim gibi ara ara sancim oluyo ama ya offf neyse bu ara da safi mezhebine gore lousalik 60 gun canim yani kanamanin 60 gun olmasi normal 60 tan. sonra eger olursa o zaman dusunursun

ay canım ya cok terbiyesizmiş seninkide öyle seymi olur yaaaaaaaaaaaa ((
allah yardımcın olsun iyi yapmısınn
muhatapda olma bnce

canım keske korunsaydınızzda olan oolmus artıkk
birsy cıkmamıs bak yinede birsy olmaz sıkma içiniii

İmdaaaaaaat kizim yine gunduzleri uyumuyor geceleride 12 uyumaya basladi yine ne guzel 3-4 gun erken uyuyordu gunduz uuyuyordu eski duzeni geri geldi daha iyi olacak derkeeen sozde bi arkadasa soyle boyle yap derken benim kiz kendi bildigini yapiyor. Gorumceme biraktim kuafore geldim tuylerimden arinmaya zora kalirsa mama verecek artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…