2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

benim kızımda az da emse balon gibi oluyo ve kendini sıkıyo kakasını yapamıyor zeytinyağı ile karnını ovuyorum rezene kakasını yaptırıyorum hiç çare olmadıysa zararlı olduğunu bilsemde ağlamasına dayanamayarak sabunu çok çok ince kesip zeytinyağına batırıp poposuna koydum mecbur kaldım ama hemen yaptı.

canım sen kendin yesen,sütüne geçer mutlaka.Kuru erik,dut ve incir iyi gelir,bebişin de tuvalete çıkmasını sağlar belki.1 çay kaşığı zeytinyağ da verebilirsin.

ya ben doğumdan sonra hiç hastalanmadım 3 ay oldu

çok normal canım,ben ilkinde 8.ayda hastalanmıştım.1 yıl adet görmeyenler de oluyor.

hala adet olmadim ben!!! doktora bir bir anlattim devlet hastanesine gittik kan tahliline bakacaz gebelik yoksa alttan muayene edrim dedi ciktim saglik ocagina gidelim dedim gittik idrardan baktik hemsiremle Tek cizgi buyk ihtimal degilsin dedi ama kan sonuclari daha onemli saat 3 e kadar bekleyecem maalesefn

merhaba kıslar

uzun zamandır yazamadım çünkü meme hastası bir kızım var bu bir haftaya kadar nerdeyse saatte bir emmiyor geceleri de iki saatte bir emiyor saat 5 e kadad 5 ten sonra yine saatte bir kilo almasa doymuyor diyeceğim neyse bu günlerde biraz daha iyi uzadı emme saatleri

yarın karma aşı olmaya gidiyoruz. sizlerin nasıl oldu bebislerin atesi çıktımı? esime surup aldırcam bugün sabahta gitmeden tok karna vericem, asıdan sonra gece atesi çıkarmı hiç uyumasammı? görüsleri bekliyorum simdiden teşekkürler

çok gecmiş olsun canım.kanlı süt içmiştir göğüslerin kanadığından bence birşey yok korkma ama yine de o bağırsak tıkanıklığı ile ilgili gidin derim evham yapılmıycak gibi değil.bizimkinde kendini sıkma yok ama kaka yapmıyor bizimkininde mi tıkalı acaba korktum bak şimdi ama öyle olsa bir hafta öncesinde yapıyordu :26f allahım zeytinyağı vericem insallah yapar fitil yapmak istemiyorum.bence uykusuyla onun bir alakası yoktur.hem rahatsız olsa ağlar devamlı uyumaz

canım ben 25 günlük felandı 4 gün kaka yapmamıştı yarım fitil koydum ama fitil içinde durmadı girdiği gibi çıktı ama işe yaradı boşalttı ne varsa içinde .ondan sonra doktora sorduk normalmiş 4 gün keşke yapmasaydın 1 haftaya kadar normal dedi.hem ıkınma ağlama yoksa problem yok bekleyebilirsin dedi.bende fitil yaptığıma pişman oldum keşke yapmasaydım dedim.perşembe günü 2 aylık oluyoruz şu zamana kadar böyle birsorun yaşamadım taki bir hafta öncesine kadar ne yapacağımı şaşırdım

bizde hAfif ateş olmuştu,ama gece uyumayacak kadar değil,endişelenme o kadar.

slm kızlar bugun aşımız vardı dr kontrolumuzde..
kızım bu ayda azx kilo almış..doğduğundan beri 1400 gr almış..bu at 750 gecen ay 650 gr
dr mama verdi günde 3 öğün ama ben sadece 1 öğün o da gece vermeyi düşünüorum..aşı yapılırken ağladı ama kısa sürdü..ateşide çıkmadı 4 saattir inş çıkmaz..

sağlıklı olsunlar da kuzucuklar,ne yapalım,bazı bebekler az kilo alıyor.Mamayı bence de öyle başla canım,olmadı 1 hafta sonra bir daha tarttır,kilo almaza ikiye çıkarırsın

hamile degilimmmmmm

test elimde ama 3 kere sordum doktora var mi diye adam yok demekten bi hal oldu cok sukur

kızlar bir tane abla var rota aşıyı yaptırmadı haberleri olmamış bilmiyorlarmış.çocuk ishal üstüne ishal ishal üstüne ishal ilaçlar fayda etmemiş doktorlar rota virüsü bulaşmış demiş.tabi vücut direnemiyince ishal olmuş.evden dışarı çıkaramıyorlar çocuğu artık.yani rota aşı çok önemli kızlar mutlaka yaptırın bulaşmaz demeyin.6. aya kadar yapılabiliyor ama 7. ayda olmuyor artık.142 lira ve ağızdan yapılıyor.ateş yapmıyor genelde

Son düzenleme:
kızlar dün bahsettiğim oğlumun rahatsızlığı için doktora gittik. bronşit olmuş ama zatürre yok dedi. bir iğne verdi (duocid) bir de iğneden sonra kullanmak üzere antibiyotik verdi (macrol) bir de hava verdi.

siz ne dersiniz? antibiyotik ağır mı gelir? başka doktora da göstersem mi?

geçmiş olsun canım dr ne diyosa onu yap bence ama için rahat etsin istiyorsn başka dr göster tabi

yeni topiğimiz hayırlı olsun

sarılık konusu olmuş biz oğlumun doğduğu ilk gün aralıklı olarak akşama kadar şekerli su verdik ve sarılık hiç olmadı şükür...

bugün 2 ay 1 günlüğüz ve gece uykumuz maşallah düzene girdi ama bazı akşamlar ağlama krizleri tutuyor,kriz tuttuğunda susturmanın formülünü bulduk elimizde sallamaya başlayınca susuyor

diğer topikte gece uykusuyla ilgili konu vardı :
mesela oğlumu 11 de altını açıp pijama giydirip emziriyorum zaten memede uyumaya başlıyo ince kundak yapıp yatırıyorum bazen sabah 5 veya 6 da uyanıyo bazende çok acıkınca gece 1 kere uyanıyo,bence uzun uyuması problem olmaz demekki iyi emiyo ve doyuyoki uyuyo.

canım bence başka bir dr daha göster ikiside ağır antibiyotikler

kızım hasta olmuş çok kötü öksürüyor faranjit olmuş,kardeşiyle aynı ortamda ister istemez inşallah kardeşine hastalık bulaştırmaz.yoksa çocukların hastalığı çok zor onlar olmasada ben hasta olsam.

Geçmiş olsun öncelikle şifa olsun bebişine,
750 gr almış bebişin gayet iyi değil mi,neden az dedi ki dr.Mamaya neden gereksinim duydu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…