- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
kızlar oğlum 7 gündür kaka yapmıyor sizce ne yapmalıyım.ilk kaka yapmadığı gün muzlu pasta yemiştim sanırım ondan yapamadı dedim.çünkü o güne kadar hergün 2kere yapıyordu birden kesildi.ama bu gün oldu daha yapmadı.zorlanmıyor ve ıkınmıyor.ağlamıyor da kızarmıyorda .arada popo deliğinnin kenarlarına bulaşmış kaka oluyor bazen bezini açtığımda görüyorum .ama bezi lekendirmiyor bile sadece deliğin etrafında çok az .neden acaba? bu durumda olan var mı ? zeytin yağı içireyim mi?yada ne yapmalıyım fitil mi yapayım yoksa bekleyeyim mi zorlanmıyor çünkü
kızlar oğlum 7 gündür kaka yapmıyor sizce ne yapmalıyım.ilk kaka yapmadığı gün muzlu pasta yemiştim sanırım ondan yapamadı dedim.çünkü o güne kadar hergün 2kere yapıyordu birden kesildi.ama bu gün oldu daha yapmadı.zorlanmıyor ve ıkınmıyor.ağlamıyor da kızarmıyorda .arada popo deliğinnin kenarlarına bulaşmış kaka oluyor bazen bezini açtığımda görüyorum .ama bezi lekendirmiyor bile sadece deliğin etrafında çok az .neden acaba? bu durumda olan var mı ? zeytin yağı içireyim mi?yada ne yapmalıyım fitil mi yapayım yoksa bekleyeyim mi zorlanmıyor çünkü
ya ben doğumdan sonra hiç hastalanmadım 3 ay oldu
çok gecmiş olsun canım.kanlı süt içmiştir göğüslerin kanadığından bence birşey yok korkma ama yine de o bağırsak tıkanıklığı ile ilgili gidin derim evham yapılmıycak gibi değil.bizimkinde kendini sıkma yok ama kaka yapmıyor bizimkininde mi tıkalı acaba korktum bak şimdi ama öyle olsa bir hafta öncesinde yapıyordu :26cnm valla iki gogsumude bosaltiyor goguslerim hemen oyle sizlayacak kadar dolmuyor ama emerken cokur cokur sesler cikartiyor...gece uzun uyudugu icin gece sisiyor goguslerim..
gecen gun kizim kan kusmustu ve hacettepe acile goturduk oda galiba benim gogsumde yara vardi kanamis kan emmis ondan kanli kusmus.. yavrum baya perisan oldu hortum felan attilar serum verdiler midesi bos kalsin diye ultrason ve rontgen cekildi allahtan oyle kanama ile ilgili birsey cikmadi.... ama rontgende bagirsaklari tikali gibi gormusler kaka yapiyormu dedi cocuk cerrahi bende yapiyor gunde 3-4 kere dedim bezine bakti kakasina bakti tamam sorun yok gorunuyor dedi gonderdi tekrar ayni kusma olursa kanli veya fiskirir sekilde kusma oldugunda mutlaka getir dedi...
ama aklima su bagirsaklari neden tikali gornuyor ona takildim bazen kendini cok sikiyor kizariyor felan acaba bundanmi diyorum ama bezini dolduruyor bu hafta takip edicem olmassa tekrar rontgen cektiricez..
sence uzun uyumalari ile ilgili olabilirmi????
canım ben 25 günlük felandı 4 gün kaka yapmamıştı yarım fitil koydum ama fitil içinde durmadı girdiği gibi çıktı ama işe yaradı boşalttı ne varsa içinde .ondan sonra doktora sorduk normalmiş 4 gün keşke yapmasaydın 1 haftaya kadar normal dedi.hem ıkınma ağlama yoksa problem yok bekleyebilirsin dedi.bende fitil yaptığıma pişman oldum keşke yapmasaydım dedim.perşembe günü 2 aylık oluyoruz şu zamana kadar böyle birsorun yaşamadım taki bir hafta öncesine kadar ne yapacağımı şaşırdımbenim kızımda az da emse balon gibi oluyo ve kendini sıkıyo kakasını yapamıyor zeytinyağı ile karnını ovuyorum rezene kakasını yaptırıyorum hiç çare olmadıysa zararlı olduğunu bilsemde ağlamasına dayanamayarak sabunu çok çok ince kesip zeytinyağına batırıp poposuna koydum mecbur kaldım ama hemen yaptı.
merhaba kıslar
uzun zamandır yazamadım çünkü meme hastası bir kızım var bu bir haftaya kadar nerdeyse saatte bir emmiyor geceleri de iki saatte bir emiyor saat 5 e kadad 5 ten sonra yine saatte bir kilo almasa doymuyor diyeceğim neyse bu günlerde biraz daha iyi uzadı emme saatleri
yarın karma aşı olmaya gidiyoruz. sizlerin nasıl oldu bebislerin atesi çıktımı? esime surup aldırcam bugün sabahta gitmeden tok karna vericem, asıdan sonra gece atesi çıkarmı hiç uyumasammı? görüsleri bekliyorum simdiden teşekkürler
kızlar dün bahsettiğim oğlumun rahatsızlığı için doktora gittik. bronşit olmuş ama zatürre yok dedi. bir iğne verdi (duocid) bir de iğneden sonra kullanmak üzere antibiyotik verdi (macrol) bir de hava verdi.
siz ne dersiniz? antibiyotik ağır mı gelir? başka doktora da göstersem mi?
kızlar dün bahsettiğim oğlumun rahatsızlığı için doktora gittik. bronşit olmuş ama zatürre yok dedi. bir iğne verdi (duocid) bir de iğneden sonra kullanmak üzere antibiyotik verdi (macrol) bir de hava verdi.
siz ne dersiniz? antibiyotik ağır mı gelir? başka doktora da göstersem mi?
slm kızlar bugun aşımız vardı dr kontrolumuzde..
kızım bu ayda azx kilo almış..doğduğundan beri 1400 gr almış..bu at 750 gecen ay 650 gr
dr mama verdi günde 3 öğün ama ben sadece 1 öğün o da gece vermeyi düşünüorum..aşı yapılırken ağladı ama kısa sürdü..ateşide çıkmadı 4 saattir inş çıkmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?