- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #1.001
hamile degilimmmmmm
test elimde ama 3 kere sordum doktora var mi diye adam yok demekten bi hal olducok sukur
kızlar dün bahsettiğim oğlumun rahatsızlığı için doktora gittik. bronşit olmuş ama zatürre yok dedi. bir iğne verdi (duocid) bir de iğneden sonra kullanmak üzere antibiyotik verdi (macrol) bir de hava verdi.
siz ne dersiniz? antibiyotik ağır mı gelir? başka doktora da göstersem mi?
Çok çok sevindim,gözün aydın.
Allah olmayan isteyene nasip etsin inşallah.
hamile degilimmmmmm
test elimde ama 3 kere sordum doktora var mi diye adam yok demekten bi hal olducok sukur
kızlar günaydın
doktora sordumdaa
bu 2.aşıyla rota aşısını aynı gün yaptırıp yaptırmama konusunda
doktorum yaptırabilrsin dedi,.
eger ateşi cıkarsada p ila baslayan bir fitil varya onu koyarsın dedi..
şimdi o aşı günü yaklastıkca stresim daha da artıyooo benim((
sagol canimm .
korma asidan hic bisi olmuyo eskidenmis onlar atesi cikani/hic duymadim en fazla biraz daha aglar ona da aliskiniz ben koluna dokunma deyince ondan korkmustum biraz ama hic bisi olmuyo bu arada sence rota asisi icin biz gec kalmisolabipir miyiz ki 25 subatta 3 ay dolacak...
kilo alımını az buldu ..iki ayda toplam 1400 civarı kilo alınca..Geçmiş olsun öncelikle şifa olsun bebişine,
750 gr almış bebişin gayet iyi değil mi,neden az dedi ki dr.Mamaya neden gereksinim duydu anlamadım.
biz dün olduk aşıyı korkmakızlar günaydın
doktora sordumdaa
bu 2.aşıyla rota aşısını aynı gün yaptırıp yaptırmama konusunda
doktorum yaptırabilrsin dedi,.
eger ateşi cıkarsada p ila baslayan bir fitil varya onu koyarsın dedi..
şimdi o aşı günü yaklastıkca stresim daha da artıyooo benim((
merhaba kıslar
uzun zamandır yazamadım çünkü meme hastası bir kızım var bu bir haftaya kadar nerdeyse saatte bir emmiyor geceleri de iki saatte bir emiyor saat 5 e kadad 5 ten sonra yine saatte bir kilo almasa doymuyor diyeceğim neyse bu günlerde biraz daha iyi uzadı emme saatleri
yarın karma aşı olmaya gidiyoruz. sizlerin nasıl oldu bebislerin atesi çıktımı? esime surup aldırcam bugün sabahta gitmeden tok karna vericem, asıdan sonra gece atesi çıkarmı hiç uyumasammı? görüsleri bekliyorum simdiden teşekkürler
kızlar bende hastalanmadım korkmayın
normalmiş birseycik olmazz
hamile degilimmmmmm
ya kızlar bu arada dün rapor almak için bir kadın doğumcuyu gittim.5 günlük raporu isterken bile utanıp sıkılıyor insan heyet nasıl alınır bilmem.neyse ben spiral taktırmak istiyorum dedim sezeryan doğum yapanlara kesinlikle önermiyorum dedi.bunu ilk defa duydum ve çok canım sıkıldı.rahim delinmesine sebep oluyormuş eşin korunsun dedi ama ben eşime kesinlikle güvenmiyorum.3 gün sonra ben yok prezervatiften sıkıldım yok zevk alamıyorum deyip baskı yapar bana.peki başka ne önerirsiniz emziriyorum dedim yasmin kullanabilirsin dedi.ama bence bu hap süte geçiyor.ne olur fikir verin sizler ne yaptınız veya yapacaksınız
ya kızlar bu arada dün rapor almak için bir kadın doğumcuyu gittim.5 günlük raporu isterken bile utanıp sıkılıyor insan heyet nasıl alınır bilmem.neyse ben spiral taktırmak istiyorum dedim sezeryan doğum yapanlara kesinlikle önermiyorum dedi.bunu ilk defa duydum ve çok canım sıkıldı.rahim delinmesine sebep oluyormuş eşin korunsun dedi ama ben eşime kesinlikle güvenmiyorum.3 gün sonra ben yok prezervatiften sıkıldım yok zevk alamıyorum deyip baskı yapar bana.peki başka ne önerirsiniz emziriyorum dedim yasmin kullanabilirsin dedi.ama bence bu hap süte geçiyor.ne olur fikir verin sizler ne yaptınız veya yapacaksınız
canım benim hemen ilaçları kullan ben bilmişlik yaptım antibiyotik vermeyeceğim diye çocuğum neler çekti artık doktor ne derse o yavruna boşuna eziyet etme ver antibiyotiği rahatlasın başka doktora göstereceksen de zaman kaybetmeden göster çünkü bronşit bir günde ilerliyor saatler çok önemli
neden kadin dogumcuya gittin aile hekiminden alsana biz heyet isini ayarladik gibi sonra ozel hastaneden alacaz bi heyet daha aile hekiminden on+on alcam sonraaa 30 gun izin ve 2 ay ucretsiz izinbizim kiz o zamana yurur herhalde ayrica saglik ocagindaki hemsire adet olunca gel spral takalim dedi kondoma guven yok tak diyorum takmiyo o kadar strese biz girmedik sanki!!! cerezetta mi ne o varmis sute gecmeyen ama ben hap kullanmayacam annem tak diye beni kepaze etti hap isi/sakat sipral mantikli
canım bu altta çıkan "Bİ TANEM ile evleneli 1 yıl 6 ay 24 gün oldu :)" şeysini nasıl yapıcam bir anlatır mısın :)
Hayırlı geceler çoktandır giremiyorum inşallah hepiniz iyisinizdir
bebişlerinizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?