2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

canım benim hemen ilaçları kullan ben bilmişlik yaptım antibiyotik vermeyeceğim diye çocuğum neler çekti artık doktor ne derse o yavruna boşuna eziyet etme ver antibiyotiği rahatlasın başka doktora göstereceksen de zaman kaybetmeden göster çünkü bronşit bir günde ilerliyor saatler çok önemli

kızlar günaydın
doktora sordumdaa

bu 2.aşıyla rota aşısını aynı gün yaptırıp yaptırmama konusunda
doktorum yaptırabilrsin dedi,.
eger ateşi cıkarsada p ila baslayan bir fitil varya onu koyarsın dedi..

şimdi o aşı günü yaklastıkca stresim daha da artıyooo benim ((

sagol canimm .
korma asidan hic bisi olmuyo eskidenmis onlar atesi cikani/hic duymadim en fazla biraz daha aglar ona da aliskiniz ben koluna dokunma deyince ondan korkmustum biraz ama hic bisi olmuyo bu arada sence rota asisi icin biz gec kalmisolabipir miyiz ki 25 subatta 3 ay dolacak...

Canim bu rota virus asisi 2. - 3. Ay 1. Doz ve 4 ve 5 aylarda2. Doz oluyor biz ebemizle gorustuk 2. Ayda cok asi var o yuzden 3. ayda 1. Dozu Ve 5. Ayda 2. Dozu yaptircaz senin icinde uygun olur sende 3 dolunca 1. Dozu yaptirabilirsin.

Geçmiş olsun öncelikle şifa olsun bebişine,
750 gr almış bebişin gayet iyi değil mi,neden az dedi ki dr.Mamaya neden gereksinim duydu anlamadım.
kilo alımını az buldu ..iki ayda toplam 1400 civarı kilo alınca..
3 öğün mama dedi ama ben dün hiç vermedim
bi 10 gun daha anne sütü yada sadece gece mama vererek gidicem

biz dün olduk aşıyı korkma
ilk yapıldığı an ağlıo için bi garip oluyor..
kan alınırken felan hep ben klonu tutmuştum bu sefer dayanamadım eşime sen tut dedim 3 iğne olunca
ama hemen sakinleşti kucaıma alınca..
eve gelince 3 kez ve bu sabah bir kez yarım ölçek ateş düşürücü ağrı kesici verdim ateşi çıkmadı zaten ama akşam çok huysuzlanmıştı ağrı kesiciden sonra rahatladı..

bizde o üç aşımızı olduk hiç ateş yapmadı yavrumda ateş düşürücüde hiç kullanmadım almadık bile korkmayın kızlar şimdiki aşılar ateş yapmıyor rota aşısı felanda bana hiç dr söylemedi ben gerek duymuyorm yaptır derseler yaptırırım ekstra özel aşılara gerek yok bence hem bebek bağışıklık kazanamaz öyle

canım bizim iyi geçti ateşi de olmadı.bence ateşi çıkarsa şurup ver.önceden verilmesi bana gereksiz geliyor.

kızlar bende hastalanmadım korkmayın
normalmiş birseycik olmazz

ya kızlar bu arada dün rapor almak için bir kadın doğumcuyu gittim.5 günlük raporu isterken bile utanıp sıkılıyor insan heyet nasıl alınır bilmem.neyse ben spiral taktırmak istiyorum dedim sezeryan doğum yapanlara kesinlikle önermiyorum dedi.bunu ilk defa duydum ve çok canım sıkıldı.rahim delinmesine sebep oluyormuş eşin korunsun dedi ama ben eşime kesinlikle güvenmiyorum.3 gün sonra ben yok prezervatiften sıkıldım yok zevk alamıyorum deyip baskı yapar bana.peki başka ne önerirsiniz emziriyorum dedim yasmin kullanabilirsin dedi.ama bence bu hap süte geçiyor.ne olur fikir verin sizler ne yaptınız veya yapacaksınız

ben bir kere yasmin kullandım adet sonrası kanamam bitmek bilmedi. bi daha da kullanmadım. bende spiral kullanmak istiyordum bakalım benim doktorum ne diyecek. yoksa condoma devam.

neden kadin dogumcuya gittin aile hekiminden alsana biz heyet isini ayarladik gibi sonra ozel hastaneden alacaz bi heyet daha aile hekiminden on+on alcam sonraaa 30 gun izin ve 2 ay ucretsiz izin bizim kiz o zamana yurur herhalde ayrica saglik ocagindaki hemsire adet olunca gel spral takalim dedi kondoma guven yok tak diyorum takmiyo o kadar strese biz girmedik sanki!!! cerezetta mi ne o varmis sute gecmeyen ama ben hap kullanmayacam annem tak diye beni kepaze etti hap isi/sakat sipral mantikli

teşekkür ederim canım biz de az önce 3üncü iğnesini vurduk zaten 7 iğne kaldı. ayrıca 6 saatte bir hava da veiyoruz. şimdi işte burundan biraz akıntı geldi galiba işe yaradı temizliyor. bakalım çabuk iyileşir inşallah dua edin...

canım bu altta çıkan "Bİ TANEM ile evleneli 1 yıl 6 ay 24 gün oldu :)" şeysini nasıl yapıcam bir anlatır mısın :)

canım bu altta çıkan "Bİ TANEM ile evleneli 1 yıl 6 ay 24 gün oldu :)" şeysini nasıl yapıcam bir anlatır mısın :)

tabiki anlatırım ayıpsın:)) sağ üst yerde profilim olan yer var ya oraya gir orda aşağılarda şu kısım var benim yeri aynen kopyaladım
Evlenme veya nişan tarihinizi takip etmek için bu alanı kullanabilirsiniz.

Hitap şeklinizDeğeri Düzenle
Bİ TANEM

Özel gün türüDeğeri Düzenle
3-Düğün

Özel gün tarihiDeğeri Düzenle
19-07-2011

GörselDeğeri Düzenle
1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…