- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
annem demişti ki kardeşlerinden birinin göbeği düşmüş ama ucu kuruyup orda bi yere yapışmış. bunlar senin gibi korkuyla ellememiş daha düşmedi diye boşu boşuna günlerce beklemiş.seninkide böyle bişey olabilir. verdiğin bilgiler çok işimize yarayacak gibi görünüyor. dediğin gibi her birimiz bişeyi kafaya takıyoruz. ben süt olayına taktım kafayı. oğlum her seferinde üç gündür açmış gibi emmek istiyo. memeden emdiği sütü bilemediğim için aç kalıyor herhalde diye üzülüyorum. göğsümü sıkıp bakıyorum sütüm var. ama yine de içim rahat etmiyor.geceleri uyandığında en az 1 saat uyumuyor. gündüz uyandığındaysa emip direk yatıyor. onlarda biz de bu düzene uyum sağlayamadık daha. Allah yardımcımız olsun.
kızlar hayırlı olsun bebişleriniz....
bende ocak annesi olucam inş..
sizlere sormak istediğim bir konu var:26: emzirmede göğüs çatlağı oldumu ne yaptınız fikri olan varsa cevap verirse memnun olurum:26:bazı kremler var şimdiden alıp kullansak mı die düşünüorum:26:
Kizla benim kusum emerken gep sutu genzine kaciriyo ne yapmaliyim???
Bi de cok hickirik tutuyo kuzumu geciremiyorum kus gibi otuyo
Kizla benim kusum emerken gep sutu genzine kaciriyo ne yapmaliyim???
Bi de cok hickirik tutuyo kuzumu geciremiyorum kus gibi otuyo
Cabim panikliyoruz heralde(( simdide beninki uyudukca uyuyo uyandiramiyorum emzirmek icin normal mi bu???
slm kızlar nasılsınız
kızım kabız oldu 2 gün kakasını yapmamıştı perşembe gecesi hastaneye götürdük lavman yaptılar kakasını hemen yaptı yine 2 gün oldu hala kakasını yapmıyor ne yapacağımı bilmiyorum çok huysuzlaştı iyice kakasını yapamadığı için doktor ilaçda veremiyo çok küçük olduğu için zeytinyağı içiriyorum bende inşallah işe yarar
her ikisi de sütünün çok olduğnu gösterir üzülme .kaçınca hemen yan çevir
15 dkdan fazla emzirmemek gerekiyormuş hem gazıda önlermiş.
En baslarda oyle oluyorlar ama kesinlikle uyandirmak gerekiyor. Bana 3 saatte bir emzir demislerdi, eger uzun sure uyursa kan şekeri düşermiş o zaman daha da uykulu hale gelirmiş hic uyandiramazsin bu sefer. Ayak tabanının ortasını ovmak-dürtmek, cene altını dürtmek, kol altını dürtmek onlarda olmuyorsa yüzünü ıslak pamukla silmek veya poposunu yıkamak gerekebiliyor. İnsan kıyamıyor ama kıymak lazim.
Sut boğazına kaçında da yüzüne üflemek, olmazsa hemen omuza dogru kaldırıp sırtına vurmak etkili oluyor. Yoksa galiba ters cevirip sırtına vurmak gerekirmiş ama bunu denemedim bilmiyorum. Ya da aglatmak lazimmis.
Dun galiba bi rahatsizligi vardi uyudu da uyudu benimde midem yaniyodu nane limon ictim sonra kizimi emzirdim galiba ona da gecti gozunu acti yavrucak...
Aksam ilk banyosunu yaptirdik dogumdan sonra yikamayin dediler koktu melegim :)) kafasinda kan pihtisi cok kurumus yukadiktan sonra baktik hala var ve islak bezle sildik uyudu bi sure sonra kalkti emziririken kafasinda sislik oldugunu farkettim bu neden oldu acaba anlmadim... Onceden var miydi onu da bilmiyorum??? Kizlar yorumlarinizi bekliyorum..,,, kafasini silmekle sismez heralde......
geçmiş olsunn kuzuma,poposuna azcık zeytinyağı sür cnm,iyi gelir.Emiyorsa sen lifli gıdalar ya ki sütünden o da alsın.
Muhtemelen normal doğumdan olmustur. Gecen gun hastanede doktor birine oyle söylüyordu kafasında sislik gördüm ama onemli degil doğumda olmustur demisti ama sorabiliyorsan sor istersen doktoruna. Sildiğin icin oldugunu zannetmiyorum.
Bu arada bizim oğlanı hastanede yikamislardi, 2. Gun yıkanacaktı da hemşirenin yoğunluğu yuzunden taburcu olacağımız gun yikamislardi. Cok rahat olmustu bizim icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?