- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
Bastan hic farketmedim canim ya dun annem yikadiktan sonra basina baktim sis esime soyledim kvalidemlerde hemen silindi ya ondan oldu dediler esim de tabiki anasinin siyledigini onayladi sinir oldum.. Annem hasta hasta geldi kuzumu yikadi anasi hic bi sey yapmadi bizim anamiz kotu oldu... Anlamiyorum ben bu erkeklerdeki analarina olan bagliligi ya....bi hayirlisiyla evime gitseydim rahat etcem tabi benimle gelmeye kalkmazlarsa ... ( allah korusun fikri bile kotu )
kötüymüş valla üzüldüm..
emin ol en iisi bile bi yerden sonra yalnız kalsam mı diye düşündürtüyor..[/QUOTE
kadın torununa bir çeyrek alıp çıkmış gelmiş ki o da eşim her ay para yolluyo o parayla daha da bana battaniyesi niye şöyle değiilmiş niye önden çıtçıtlı badi almamışım yandan mış yaaa bi de oğlu eve gelince mutfağa giriyo o da sanıyo annesi yapıyo yemekleri ağzında yemek varken konuşmalar sözde şeker hastası ama ne bulsa götürüyo tv kumandası hanımefendi de ben de diğer o da da pc takılıyorum ayy cidden ben bu kadını boğazlıycam.
kızlar şimdiden kafanızı şişireceğim için özür dilerim ama gerçekten çok bunaldımmm...
4 aralıkta kızımı kuçağıma aldım eve geldik evde annem, anneannem, kaynanam ve arkadaşımın annesi vardı her biri ayrı telden çalıyo ve benim sütüm gelmedi sürekli kaynanam bu çocuk aç dedi durdu sanki ben farkında değilim. Anneannem su içme iyi gelmez, biri bi çorba öbürü başka çorba komposto ve daha neler neler içirdiler.
1 hafta böyle geçti sonra annem işe başladı sadece kaynanam kaldı aman Allahım bu ne mıymıntılık kadın hiç bişey yapmıyo sabah bir pirinç çorbası veriyo bana akşam 7-8 kadar açım sezeryan olduğum için canımın yanması cabası birde tam bebeği uyutoyorum elimden kapıyo uyandırıyor elleri buz gibi çocuğu alıyo, sürekli gegiriyo çocuğu bi hıçkırıyo yan daireden duyulur, severken kızım annesinin babasıının gözünü oyacak bilmem neresine koyacak falan salak salak şeyler söylüyo ve kızım gece uyumuyo bu hanımda horul horul horlayarak karşı çekyatta uyuyo yaw zaten gözümden uyku akıyo git yan oda da uyu. bir de kızımın altını temizliycem diye elime saldırıyo 10 dk alıyo kızım donuyo yaw valla kafayı yiycem. yawrum aç kurt gibi meme saldırıyo yeeter diye elimden alıyo çocuk ağlamaya devam edince bu çocuk aç diyo :) 2 gündür ayaklandım yemeği ben yapıyorum değilse açız insanın kendi annesi gibi varmı ya annem pervane oluyo sabır diyorum 4 gün kaldı gidicek.
kızlar şimdiden kafanızı şişireceğim için özür dilerim ama gerçekten çok bunaldımmm...
4 aralıkta kızımı kuçağıma aldım eve geldik evde annem, anneannem, kaynanam ve arkadaşımın annesi vardı her biri ayrı telden çalıyo ve benim sütüm gelmedi sürekli kaynanam bu çocuk aç dedi durdu sanki ben farkında değilim. Anneannem su içme iyi gelmez, biri bi çorba öbürü başka çorba komposto ve daha neler neler içirdiler.
1 hafta böyle geçti sonra annem işe başladı sadece kaynanam kaldı aman Allahım bu ne mıymıntılık kadın hiç bişey yapmıyo sabah bir pirinç çorbası veriyo bana akşam 7-8 kadar açım sezeryan olduğum için canımın yanması cabası birde tam bebeği uyutoyorum elimden kapıyo uyandırıyor elleri buz gibi çocuğu alıyo, sürekli gegiriyo çocuğu bi hıçkırıyo yan daireden duyulur, severken kızım annesinin babasıının gözünü oyacak bilmem neresine koyacak falan salak salak şeyler söylüyo ve kızım gece uyumuyo bu hanımda horul horul horlayarak karşı çekyatta uyuyo yaw zaten gözümden uyku akıyo git yan oda da uyu. bir de kızımın altını temizliycem diye elime saldırıyo 10 dk alıyo kızım donuyo yaw valla kafayı yiycem. yawrum aç kurt gibi meme saldırıyo yeeter diye elimden alıyo çocuk ağlamaya devam edince bu çocuk aç diyo :) 2 gündür ayaklandım yemeği ben yapıyorum değilse açız insanın kendi annesi gibi varmı ya annem pervane oluyo sabır diyorum 4 gün kaldı gidicek.
Valla canim sana da bana da Allah kolaylik versin bi degisik versiyonu da benim basimda var. Hastaneden ciktik aman bi hizmet bi hizmet 8. Gun oldu simdi sabah bi kahvalti aksam 6-7 aksam yemegi o kadar oglu evdeyse ayri muamele suratlar asik zaten. Cocuk niye uyuyomus kalkip onlarla tv filan izleyecek zannediyolar bagirarak konusmalar cocuk uyuyo demiyolar tam uyutuyorum ver bi sevelim yeni uyudu demiyolar ya.... Dun de sinir oldum bugun sutum az geliyo bunlar yuzunden cocugum rizkindan da olacak. Allah akil fikir versin diycem baska bisey degik yani..
Kizlar sutumu artirmak icin ne yapayim bi akil verin ondan once sutu durduramiyodum simdi az geliyo...
Dun galiba bi rahatsizligi vardi uyudu da uyudu benimde midem yaniyodu nane limon ictim sonra kizimi emzirdim galiba ona da gecti gozunu acti yavrucak...
Aksam ilk banyosunu yaptirdik dogumdan sonra yikamayin dediler koktu melegim :)) kafasinda kan pihtisi cok kurumus yukadiktan sonra baktik hala var ve islak bezle sildik uyudu bi sure sonra kalkti emziririken kafasinda sislik oldugunu farkettim bu neden oldu acaba anlmadim... Onceden var miydi onu da bilmiyorum??? Kizlar yorumlarinizi bekliyorum..,,, kafasini silmekle sismez heralde......
çok zor bir durum Allah yardımcın olsun.neyse az kalmış sabret azıcık.insan böylelerine bir sürü şey söylemek istiyor saygıdan susuyoruz napalım.kızlar şimdiden kafanızı şişireceğim için özür dilerim ama gerçekten çok bunaldımmm...
Doğumu yapmak stres sonrası daha bi stres. HEr kafadan bi ses çıkıyo. O yüzden hepimize allah kolaylık versin kızlar.
Bizde 32 günlük olduk. sarılığımız hala geçmedi. bebek doğduğunda bembeyazdı şimdi esmer mi sarılıktan mı öyle anlamıyorum. derecemiz 6 ya düştü ama hala devam ediyor. uzamış sarılıkmış. neler yapmadım sarı giydir,tenine altın değdir,şekerli su içir,yıkarken suyuna altın koy,baş ucuna ayva koy,koy allah koy çocuk hala sarı.. bazı anneleri okudum 2-3 gün anne sütünü kesmiş mamayla tedavi etmişler.anne sütü sarılığı olabiliyormuş. ne yapacağımı şaşırdım.Allah bebeklerimize şifa versin..
kızlar bebeğimiz bugün 19 günlük oldu 2 gündür gaz problemi yaşıyoruz az önce eczaneye gittim sab diye bi damla aldım, emzirmeden önce 6 damla kaşığa damlaıp verdim emdikten sonra hemen gazını çıkardı şimdi mışıl mışıl uyuyor tesadüf mü yoksa ilacın etkisi mi bilmiyorum inşallah işe yarar, siz kullandınız mı bu damladan sizde de işe yaradı mı?
kızlar bebeğimiz bugün 19 günlük oldu 2 gündür gaz problemi yaşıyoruz az önce eczaneye gittim sab diye bi damla aldım, emzirmeden önce 6 damla kaşığa damlaıp verdim emdikten sonra hemen gazını çıkardı şimdi mışıl mışıl uyuyor tesadüf mü yoksa ilacın etkisi mi bilmiyorum inşallah işe yarar, siz kullandınız mı bu damladan sizde de işe yaradı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?