2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

canım en iyi damlalardan biridir.işe yaramsına çok sevindim.güzel uykular bebişine.

canım çok geçmiş olsun.iyileşmenize çok sevindim.Allah daha büyük dert vermesin

canım Allah acil şifalar versin bebeğine. Allah kimseyi evladıyla sınamasın hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin inşallah

Ah anneligin tadini cikaracakken ben nelerle uylgrasiyorum ((

8 aralikta dogum yaptim ve kvalidemlere geldik esim izne ayrildi geldi. 10 gundur buradyiz... Hamilelik surecinde ben annemlerde kaldim zaman zaman kvalidemlere geldim kaldim ama az bi zaman yalan soylemiyim simdi :)))
Neyse esime annemlerde kalalim biraz dedim yer yerinden oynadi.. Zaten hamilelikte ben annemlerde kLmisim gerek yokmus annemler ber aksam gelip gitmeye calisiyolar bu arada.. Ayip dedim onlari da bi cevresi var onlarinda torunu dedim dinletemedim..
Napcam simdi annem rahatsiz cok fazla sogukta kalmamasi gerekiyo malum havalar soguk ber aksam sadece bi iki saat torununu goruyo geri eve gidiyolar...

Ah bu erkekleri anlayamıyorum. Hele ki hamilelik sonrası kanaman olacak dikişlerin olacak rahat oturup kalktığın rahat olduğun bir yerde lohusalığını geçirmen en mantıklısı. Doğum yapasaya kadar o kadar çile çekiyorsun bir de doğum sonrası rahat etmen gerekirken bunları düşünüyorsun canım. tabi ki annende kalman en mantıklısı. hamilelik öncesi de sonrası da kendi annen gibi senin nazını çekicek, seni rahat ettirecek başka biri var mı? kayınvaliden ne kadar iyi olursa olsun annenin yerini tutmaz. biz benim ve eşimin ailesine 10 saatlik uzak başka bir şehirde yaşıyoruz. annem babam bir ay önceden geldiler bana yardımcı olmaya ve sağolsunlar onlar sayesinde her işimi tamamladım rahat ettim. kayınvalidem yarın gelicek ve sanırım uzun süre kalamayacak. doğum sonrası annemler ben toparlanasaya kadar kalacaklar ve eşim Allah razı olsun daha hiçbir şeyin şikayetini etmiş değil. Ki bence olması gereken de bu. sonuçta şuan hamileyim, annem babam her işime koşuyor. doğum sonrası yine yardımcı olacaklar. Senin eş bence bencillik yapmış :/. senin rahatlığını ve bebeği düşünmesi gerekirdi lohusalık zamanı senin annenler benim annemler değil, kimin evinde daha rahatsan orada kalman iyidi. bence en iyisi kendi evin aslında. kendi evine gitsen, annenler o zaman daha rahat gidip gelirler.

Canim zaten farkli bi ilde Oturuyoruz biz ama dogumu zorunluluktan kvalidemlerin ve annemlerin oldugu ilde yaptim. Eve donucez ama daha iznin bitmesine 10 gun var. Vemde diyorum biraz annemlerdede kalalim diye ama ben yeterince kalmisim orda offf offf bu erkekler niye boyle

doğumuma annem gelemedi kardeşimin okulu yüzünden biz çanakkaledeyiz annemler mersinde kayınvalidemler de istanbulda.. doğumdan iki gün önce geldiler doğuma kadar sıkıntı yoktu çünkü ben hiç oturmadım son halime kadar hiç iş göstermedim kaynanama ve görümceme.. doğum oldu ve ben sadece 1 gün yattım yemek işi falan yaptılar ama bebeğe çok karıştı kaynanam zaten loğusalığın ilk günleri çok kötüydü benim için annem yanımda yok die çok kötüydüm bi de kaynanamın her lafı batıyodu ya kadın doğru söylese bile iğneli söylüyodu sinir oluyodum sağlık ocağına gittik topuk kanı için.. hemşire biraz öğüt verdi ben ve eşime düşünme sakın loğusalık döneminde sıkıntı etme kendine hiç bişeyi falan dedi büyükleri takmayın dedi çekirdek aile olarak kalın dedi ben başladım ağlamaya tabi.. sonra eve geldik ben biraz uzandım içim geçer gibi olmuş o ara görümcem eşime ben gideyim bu hafta sonu dedi ( ki geleli 15 gün olmuş). eşimde saçmalama falan derken ben uyandım konu kapandı.. sonra eşime gitmek istiyosa gitsin dedim o da o zaman annem sıkılır dedi o da gitsin dedi (HEMŞİRE SAĞOLSUN) anında biletleri alındı ve gittiler.. biz çekirdek aile olarak çok mutluyuz.. çocuğu yıkama konusunda korkularım vardı ama çok şükür o da kötü geçmedi eşim ve ben yıkıyoruz bebişi bu arada göbeği hala düşmedi yaa doktora gittik sabret dedi ama ben de sabır taşı çatladı.. uykularım kaçıyo:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Herkeste mi ayni dert var ya ne bu kvalidelerden cektigimiz ya.... Benim bide ustune lafini sozunu bilmeyen kaynatam var sagolsun kadin gibi herseye karisir...
Esim malesef hala bizim bi aile olmamiz gerektiginin farkinda degil.. Aile sirri denen bisey yok herseyi anasina soyler...
Borclar nedeniyle kredi cektik ve ben soylemeyelim dedim.. Soylemedik..
2 gun once kaynatam esime paranin hesabini bilmiyosun karina kredi cektirmissin dedi sok oldum gozlerim yerinden cikti resmen odadam ciktim o arada esimle ailesi fisirdastilar... Kaynatam sesli olarak biliyoruz iste dedi sir neymis dedi.. Esime nerden biliyolar dedim ben soylemedim sen soylemissin dediler 2. Soku yasadim... Kaynatamla kvalidem sen soyledi. Dediler isin icinden ciktilar gozumun icine baka baka yalan soylediler esimde buna ortak oldu.. Bende esime dedim yalan soyluyolar seni korumak icin dedim olay bana kaldi.....

Bu ailede 1bucuk yilim oldu kim melek kim seytan anlamadim ben...

Annemler geldi aksam babamda annemde artik bizede gelin dediler esim tamam geliriz dedi bakalim ne yapacak annem torunumu evime getirmeden mi goturcen dedi esime. :))) kaldi oyle bizimki :)))

kıyamam bebeğine yaa. çok üzüldüm inan. biz ufak tefek şeyleri dert edip üzülüyoruz şükretmeyi bilmiyoruz.seninde hepimizin de haline şükürler olsun.

durumun çok zor Allah yardımcın olsun. karı kocanın kafası-lafı bir olmayınca böyle dertler çok oluyor malesef.

canım çok çok geçmiş olsun, o kadar miniklerki ağlamaları içimizi parçalıyor.. en kısa zamanda eve dönersiniz inşallah bebişine ve sana çok çok geçmiş olsun

malesef oğluşum hasta oldu,boğazı çok kötü,hırlıyor,öksürüyor,daha minincik ya

Rabbim şifa versin en korktuğum şey ya çünkü hazırda bekliyolar mübarekler hastalığı.. benim de kızımın burnu arada tıkanır gibi oluyo ben kaloriferden kaynaklanıyo diye kendimi bavutuyorum normal nefes almasında sıkıntı yok çok şükür ama ağlayınca oluyo hırıltı gibi o da beni çok korkutuyo.. bir an önce oğluşun iyileşir annesi çok geçmiş olsun

Canım çok geçmiş olsun oğluşuna rabbim aćil şifalar versin evlr soğudu iice dikkat etmek lzım ben yatak odamda katelitik yakıyorum buhar mak çaliştiriyorum yoksa yatak odam soğuk oluyo minişine tekrar geçmiş oldun canım

oy kuzum kıyamam geçmiş olsun

iyi olmanıza sevindim canım dualarım sizinle

kızlar aranızda göğüs uçları yara olan varmı? ben lansinoh kullandım zeytinyağı kullandım doktorum garmastan verdi ama acıyo göğüs uçlarım

kızlar aranızda göğüs uçları yara olan varmı? ben lansinoh kullandım zeytinyağı kullandım doktorum garmastan verdi ama acıyo göğüs uçlarım

Malesef bennnn..
Cuma sezeeyan oldum hala ayni goguslerim catladi kurudu offf işkence resmenn.
Lansinoha devam bakalim ne zaman gecicekk.

Arkadaşlar merhaba 6 aylık evliyim. Fakat şu aralar maddi durumlardan dolayı asla hamile kalmak istemiyorum. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. Fakat 2 aydır adet olmadım. En son 1 aralıkta 1 gün adet oldum. Kahverengi kan karışıktı sonra kesildi. Aradan 2 ay sonra idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bende hiç hamilelik belirtileri yok. Hatta regl öncesi iştahım kapalı olurdu. Regl öncesi belirtileri var biraz. Ama hamilelik belirtileri hiç yok. Idrar testi de negatif çıktı . Ama korkuyorum yine de. 3 eylül ayında tatile çıkmıştık. Çok geciktiri ictim ama eylülden sonra 2 kez adet oldum. Onun etkileri olabilir mi diyorum. Birde son 1 haftadır idraririmi yaparken pembe kan geliyordu. Ama son 2 gündür daha yoğun parça parça kan geliyor sökülüyor gibi. Malesef şu an kan testi yaptırmam mümkün değil. Ssk yok ve maaşımizi almadık. Dediğim gibi hiç hamilelik belirtisi yok. Biri yardım eder mi lütfen çok stres yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…