2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

canım duocıt de antibiyotik macrol de ikisi ağır değil mi?

6.aya kadar yapılıyor.ben tek sefer ağıdan yapılıyor diye bliyorum .bi arkadaş 3 doz demiş.o önceden öyleydi.şu an tek aşı .

Canim bu rota virus asisi 2. - 3. Ay 1. Doz ve 4 ve 5 aylarda2. Doz oluyor biz ebemizle gorustuk 2. Ayda cok asi var o yuzden 3. ayda 1. Dozu Ve 5. Ayda 2. Dozu yaptircaz senin icinde uygun olur sende 3 dolunca 1. Dozu yaptirabilirsin.
ben tek doz diye biliyorum canım doktoruna bi danış istersen

heyeti halletmene çok sevindim canım.ben 4-5 kez alacağım için ne bileyim değişik doktor olsun dedim her seferinde yine mi demesin diye.yoksa aile hekiminden de alıcam.senin ne güzel dediğin gibi yürür bile bebişin.

canım piyasada 2 çeşit aşı var.biri 2 diğeri 3 doz

inşallah biran önce sağlığına kavuşur benim oğlum düzeldi iğnelerden sonra ama bebekler balgam çıkarmadıkları için çok zor öksürüğü atıyorlar benimki öksürük nöbetine giriyordu insan nasıl panikliyor öyle olunca nefes alamıyor allah bebekleri hastalıktan korusun biz olalım onların yerine

duocit iğneden sonra macrol kullanılacak demiş. ikisi aynı anda değil yani. kafan karışmasın.

biz de macrol kullanıdık hem de antibiyotik iğne ile birlikte başında gittiğimiz doktora güvenip ilaca başlasaydık bunlara gerek kalamayacaktı bir günde inmiş ciğerlerine farklı doktorlar aynı antibiyotiği veriyorlarsa güvenmek lazım

yaptırabilrsn cnm 3 ay dolmadan yapılıyor

işte benm de eşim çalıştıgı için ben tek gitcem bakalım nasıı tutcam bende diğer asıda eşime satmısatım :))
birsy olmaz allahın izniylede insan kıyamıyo işte :))

ayy ben evlendğimde o hapı kullnmıstım okdr düzenli bir adet dönemim vardıkii beni allak bullak etti mahvetti bende bıraktım..valla ben sipiralden tırsıyorum azcıkk bilmedimkii:) ztn daha bizde bir calısma olmadıı malesef ondan rahatım ama bende şimin korunmasını isterim

saglık ocagındaki hemşire spiral mi takıyoo

Rta 2doz yapılacak, biz ikinci ay yaptırdık diğer doz dördüncü ayda olacak.

merhaba anneler nasıl alıyorsunuz heyet raporunu?ben bi sürü hastane dolaştım hiç biri vermedi heyet raporu için ciddi bir tanı koymak gerekiyormuş raporunuzda tanı olarak ne yazıyor. bi de özel hastaneden mi devlet hastanesinden mi aldınız? bi de ben devlet okulunda öğretmenim 2 gün önce okula başladım acaba önümüzdeki 2 yıl boyunca ücretsiz iznimi parça parça kullanmak gibi bi hakkım var mı? umarım sorularıma cevap bulurum

Son düzenleme:
Gunaydın kızlar benım basıma gelenlerı bı duyusanız......

Cuma aksamı karın agrısı sıkaYetıyle doktora gıttık apandıst cıktı apar topar ıle gonderdılerr... Palunun pratısyen hekımı apandıst dedı Elazıg fıtat unıversıtesının akıllı uzman doktorları bısey yok dedı eve gonderıyolardı kı esım ıkna olmadı medkal parka gıttık genel cerrrah bı muayne ıle apandıst dedı tomografı ıle destekledı hooopppppp gece 1:30 da amelıyata ........
3:00 da amelıyattan cıktım annemler ve kvler geldıler memeleketten.... Annemın gelmesı ıyı oldu da kv yı zor atmıstım basımdan gerı geldı cıktı...
Cumadan berı kızımı emzıremıyorum katı yıyecekler yasak sadece sıvı o da zaten benı ayakta zor tutuyo kızıma cok az sut yapıyo mama verıyoruz... Annem babam hem benle hem kızımla ılgılenıyo kv ortada dolanıyo ogluna ıs yapıyomus gıbı gorunmeye calısıyo.....
Heyet raporu nasıl alcam dıyodum amelıyat sonrası doktor 20 gun heyet verdı 20 gun sonra kontrol yazdı bakalım alabılırsek 20 gun daha heyet alırım heralde.. Özel hastanede amelıyat oldum ben ozelın heyetı de gecerlı yanı....

Kuzularnıza ıyı bakın bıze de dua edın cok ıyıleseyım kuzum mamadan kurtulsun......

geçmiş olsun allah acil şifalar versin

Benım bıldıgım ucretsız ıznı parca pRca kullabılıyosun canım.
Raporu da parayla veren ozeller var onlardan alcan baska care yok yoksa vermıyolar ben hamıleyken parayla almıstım

geçm,ş olsun canımmmm
bir an önce iyileşmen dileğiyleeeeeee

çok geçmiş olsun canım,en çok da kayınvalidenin gelmesine gıcık oldum,yeni kurtulmuştun cidden

canim benim sok oldum resmen cok gecmis olsun ya iyiki esin inanmamis o doktorlara da gitmisiniz valla Allah yar ve yardimcin olsun kv i takma bi an once ayaga kalkip bebisinle ilgilenmeye bak heyeti nasil alacam diyodun nasip boyle almakmis cok cok gecmis olsun..

canım ben de öğretmenim.heyet raporu için ciddi bir tanı veya ciddi bir tanıdık şart.şaka bir yana dediğin gibi hastaneler verme taraftarı değil ama tanıdığın varsa hallediliyor.keza çok alan tanıyorum.ücretsiz iznini de parça parça kullanabiliyorsun diye biliyorum.

canım çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…