- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #1.021
canım duocıt de antibiyotik macrol de ikisi ağır değil mi?kızlar dün bahsettiğim oğlumun rahatsızlığı için doktora gittik. bronşit olmuş ama zatürre yok dedi. bir iğne verdi (duocid) bir de iğneden sonra kullanmak üzere antibiyotik verdi (macrol) bir de hava verdi.
siz ne dersiniz? antibiyotik ağır mı gelir? başka doktora da göstersem mi?
6.aya kadar yapılıyor.ben tek sefer ağıdan yapılıyor diye bliyorum .bi arkadaş 3 doz demiş.o önceden öyleydi.şu an tek aşı .sagol canimm .
korma asidan hic bisi olmuyo eskidenmis onlar atesi cikani/hic duymadim en fazla biraz daha aglar ona da aliskiniz ben koluna dokunma deyince ondan korkmustum biraz ama hic bisi olmuyo bu arada sence rota asisi icin biz gec kalmisolabipir miyiz ki 25 subatta 3 ay dolacak...
ben tek doz diye biliyorum canım doktoruna bi danış istersenCanim bu rota virus asisi 2. - 3. Ay 1. Doz ve 4 ve 5 aylarda2. Doz oluyor biz ebemizle gorustuk 2. Ayda cok asi var o yuzden 3. ayda 1. Dozu Ve 5. Ayda 2. Dozu yaptircaz senin icinde uygun olur sende 3 dolunca 1. Dozu yaptirabilirsin.
canım duocıt de antibiyotik macrol de ikisi ağır değil mi?
neden kadin dogumcuya gittin aile hekiminden alsana biz heyet isini ayarladik gibi sonra ozel hastaneden alacaz bi heyet daha aile hekiminden on+on alcam sonraaa 30 gun izin ve 2 ay ucretsiz izinbizim kiz o zamana yurur herhalde ayrica saglik ocagindaki hemsire adet olunca gel spral takalim dedi kondoma guven yok tak diyorum takmiyo o kadar strese biz girmedik sanki!!! cerezetta mi ne o varmis sute gecmeyen ama ben hap kullanmayacam annem tak diye beni kepaze etti hap isi/sakat sipral mantikli
6.aya kadar yapılıyor.ben tek sefer ağıdan yapılıyor diye bliyorum .bi arkadaş 3 doz demiş.o önceden öyleydi.şu an tek aşı .
ben tek doz diye biliyorum canım doktoruna bi danış istersen
teşekkür ederim canım biz de az önce 3üncü iğnesini vurduk zaten 7 iğne kaldı. ayrıca 6 saatte bir hava da veiyoruz. şimdi işte burundan biraz akıntı geldi galiba işe yaradı temizliyor. bakalım çabuk iyileşir inşallah dua edin...
duocit iğneden sonra macrol kullanılacak demiş. ikisi aynı anda değil yani. kafan karışmasın.
sagol canimm .
korma asidan hic bisi olmuyo eskidenmis onlar atesi cikani/hic duymadim en fazla biraz daha aglar ona da aliskiniz ben koluna dokunma deyince ondan korkmustum biraz ama hic bisi olmuyo bu arada sence rota asisi icin biz gec kalmisolabipir miyiz ki 25 subatta 3 ay dolacak...
işte benm de eşim çalıştıgı için ben tek gitcem bakalım nasıı tutcam bende diğer asıda eşime satmısatım :))biz dün olduk aşıyı korkma
ilk yapıldığı an ağlıo için bi garip oluyor..
kan alınırken felan hep ben klonu tutmuştum bu sefer dayanamadım eşime sen tut dedim 3 iğne olunca
ama hemen sakinleşti kucaıma alınca..
eve gelince 3 kez ve bu sabah bir kez yarım ölçek ateş düşürücü ağrı kesici verdim ateşi çıkmadı zaten ama akşam çok huysuzlanmıştı ağrı kesiciden sonra rahatladı..
ya kızlar bu arada dün rapor almak için bir kadın doğumcuyu gittim.5 günlük raporu isterken bile utanıp sıkılıyor insan heyet nasıl alınır bilmem.neyse ben spiral taktırmak istiyorum dedim sezeryan doğum yapanlara kesinlikle önermiyorum dedi.bunu ilk defa duydum ve çok canım sıkıldı.rahim delinmesine sebep oluyormuş eşin korunsun dedi ama ben eşime kesinlikle güvenmiyorum.3 gün sonra ben yok prezervatiften sıkıldım yok zevk alamıyorum deyip baskı yapar bana.peki başka ne önerirsiniz emziriyorum dedim yasmin kullanabilirsin dedi.ama bence bu hap süte geçiyor.ne olur fikir verin sizler ne yaptınız veya yapacaksınız
neden kadin dogumcuya gittin aile hekiminden alsana biz heyet isini ayarladik gibi sonra ozel hastaneden alacaz bi heyet daha aile hekiminden on+on alcam sonraaa 30 gun izin ve 2 ay ucretsiz izinbizim kiz o zamana yurur herhalde ayrica saglik ocagindaki hemsire adet olunca gel spral takalim dedi kondoma guven yok tak diyorum takmiyo o kadar strese biz girmedik sanki!!! cerezetta mi ne o varmis sute gecmeyen ama ben hap kullanmayacam annem tak diye beni kepaze etti hap isi/sakat sipral mantikli
6.aya kadar yapılıyor.ben tek sefer ağıdan yapılıyor diye bliyorum .bi arkadaş 3 doz demiş.o önceden öyleydi.şu an tek aşı .
ben tek doz diye biliyorum canım doktoruna bi danış istersen
Gunaydın kızlar benım basıma gelenlerı bı duyusanız......
Cuma aksamı karın agrısı sıkaYetıyle doktora gıttık apandıst cıktı apar topar ıle gonderdılerr... Palunun pratısyen hekımı apandıst dedı Elazıg fıtat unıversıtesının akıllı uzman doktorları bısey yok dedı eve gonderıyolardı kı esım ıkna olmadı medkal parka gıttık genel cerrrah bı muayne ıle apandıst dedı tomografı ıle destekledı hooopppppp gece 1:30 da amelıyata ........
3:00 da amelıyattan cıktım annemler ve kvler geldıler memeleketten.... Annemın gelmesı ıyı oldu da kv yı zor atmıstım basımdan gerı geldı cıktı...
Cumadan berı kızımı emzıremıyorum katı yıyecekler yasak sadece sıvı o da zaten benı ayakta zor tutuyo kızıma cok az sut yapıyo mama verıyoruz... Annem babam hem benle hem kızımla ılgılenıyo kv ortada dolanıyo ogluna ıs yapıyomus gıbı gorunmeye calısıyo.....
Heyet raporu nasıl alcam dıyodum amelıyat sonrası doktor 20 gun heyet verdı 20 gun sonra kontrol yazdı bakalım alabılırsek 20 gun daha heyet alırım heralde.. Özel hastanede amelıyat oldum ben ozelın heyetı de gecerlı yanı....
Kuzularnıza ıyı bakın bıze de dua edın cok ıyıleseyım kuzum mamadan kurtulsun......
merhaba anneler nasıl alıyorsunuz heyet raporunu?ben bi sürü hastane dolaştım hiç biri vermedi heyet raporu için ciddi bir tanı koymak gerekiyormuş raporunuzda tanı olarak ne yazıyor. bi de özel hastaneden mi devlet hastanesinden mi aldınız? bi de ben devlet okulunda öğretmenim 2 gün önce okula başladım acaba önümüzdeki 2 yıl boyunca ücretsiz iznimi parça parça kullanmak gibi bi hakkım var mı? umarım sorularıma cevap bulurum
geçmiş olsun allah acil şifalar versin
Cuma aksamı karın agrısı sıkaYetıyle doktora gıttık apandıst cıktı apar topar ıle gonderdılerr... Palunun pratısyen hekımı apandıst dedı Elazıg fıtat unıversıtesının akıllı uzman doktorları bısey yok dedı eve gonderıyolardı kı esım ıkna olmadı medkal parka gıttık genel cerrrah bı muayne ıle apandıst dedı tomografı ıle destekledı hooopppppp gece 1:30 da amelıyata ........
3:00 da amelıyattan cıktım annemler ve kvler geldıler memeleketten.... Annemın gelmesı ıyı oldu da kv yı zor atmıstım basımdan gerı geldı cıktı...
Cumadan berı kızımı emzıremıyorum katı yıyecekler yasak sadece sıvı o da zaten benı ayakta zor tutuyo kızıma cok az sut yapıyo mama verıyoruz... Annem babam hem benle hem kızımla ılgılenıyo kv ortada dolanıyo ogluna ıs yapıyomus gıbı gorunmeye calısıyo.....
Heyet raporu nasıl alcam dıyodum amelıyat sonrası doktor 20 gun heyet verdı 20 gun sonra kontrol yazdı bakalım alabılırsek 20 gun daha heyet alırım heralde.. Özel hastanede amelıyat oldum ben ozelın heyetı de gecerlı yanı....
Kuzularnıza ıyı bakın bıze de dua edın cok ıyıleseyım kuzum mamadan kurtulsun......
kızlar özel hastaneden heyet raporu alabiliyor muyuz?
merhaba anneler nasıl alıyorsunuz heyet raporunu?ben bi sürü hastane dolaştım hiç biri vermedi heyet raporu için ciddi bir tanı koymak gerekiyormuş raporunuzda tanı olarak ne yazıyor. bi de özel hastaneden mi devlet hastanesinden mi aldınız? bi de ben devlet okulunda öğretmenim 2 gün önce okula başladım acaba önümüzdeki 2 yıl boyunca ücretsiz iznimi parça parça kullanmak gibi bi hakkım var mı? umarım sorularıma cevap bulurum
canım çok geçmiş olsunGunaydın kızlar benım basıma gelenlerı bı duyusanız......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?