2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

bizim gaz sil bastan oldu habire bagiriyo cok huysuz ne yapacagimi sasirdim buyudu gaz kalmadi kendi cikariyo derken ne yedim bilmiyorum gazmana donduk yine: -(((

slm kızlar bizde dün akşam alışverşe gidelim dedik ihtiyaçlarım vardı hazırlandık,avm ye girdik bizimki daha arabada mızmızdı girmemizle çıkmamız yarım saat oldu sadece oğluma emzik alabildim nuk kavçuk olandan şimdi onu tutuyor çok şükür,banka işlerimiz vardı, zor eve attık kendimizi ağlamaktan helak oldu,eve adım attık çocukda ses yok anladı eve geldiğini.ben oğlumla hiç bir yere gidemicem anlaşıldı resmen sırtımdan sular aktı ne denediysem susmadı hiç bişey alamadık benimde ihtiyaçlarım kaldı öyle napcam bilmiyorum kuaföre gitmem lazım alışveriş yapmam lazım kendime,milletin çocuğuna bakıyorum daha 40 günlükken geziyolar benim ki evden çıkınca ağlıyor

bizim gaz sil bastan oldu habire bagiriyo cok huysuz ne yapacagimi sasirdim buyudu gaz kalmadi kendi cikariyo derken ne yedim bilmiyorum gazmana donduk yine: -(((

canım yediğin bişey yapmıştır kesin ben denedim mesela yeşil mercimek veya sarmısak yediğimde ogün gazsancısı çok oluyor.ne yiyeceğimi şaşırıyorum oğlumun yüzünden gazmanları dürttünmü vay geldi başımıza

mavicim bu güne has bir şey olabilir,umarım bebek arabasında durur,büyük rahatlık.Sen şansını yine dene.Ben geçen kuaföre gittim,sütümü sağdım,babası kaşıkla vermiş.Geldim,vızırdanmaya başlamıştı,neyse ki ağlamadan yetiştim.Çocukla istediğin gibi olmuyor işte,az daha büyüsünlerde...

benim eşim hiç bakamaz bizim ki çok mızmız,huysuz ,anneme bıraksam yiğenim var ondan fırsat bulamıyor annem hiç yanıma gelemiyor,yiğenim hiperaktif daha 2,5 yaşında çınarı kucaklamak ellemek istiyor o yüzden bırakamıyorum,okadar çaresizim ki anlatamam,dışarı çıkmaya korkuyorum hiç durmuyor avaz avaz ağlıyor doktora giderken sağlık ocağında falan ne çektiriyo bana bir bilseniz dün eşim bana acıdı allah kolaylık versin sana canım diyor oğlumuz çok huysuz diyor,hele gazı olduğu zaman resmen delirtiyo beni,inşallah bıu günler çabuk geçer

merhaba arkadaşlar nezamandır giremedim annem ameliyat oldu bende kalıyo eeee bide guguş var herkes bu nasıl bebek diyo :) karnı tok altı temiz ama uyumuyo ağlıyo hep kucakta gezmek istiyo eee bide gaz sancısı var tabi neyse kıslar size bişey sorucam ben gece sütümü sağıyorum 60cc saat 1 de veriyorum 3-4 gibi uyanıyo 50cc daha veriyorum sabah 7 de uyanıyo ozaman da emziriyorum gündüz ağladıkça emziriyorum ama emzirince korkuyorum doyup doymadığını anlamıyorum çünkü göğsümü sıkıyorum süt geliyo içiyo demekki ama nedense gözüme minnacık geliyo hala guguşum ya kıslar siz saatte nekadar veriyosunuz süt ? cvp bekliyorum nütfennnnnnnnnn

ara ara yine tekrarlayabiliyor canım.biz de 2 gündür öyleyiz.gerçi dün 2 tanecik mercimek köftesi yedim ama daha önce dokunmamıştı.biraz daha sabredelim 3.ayı devirirsek daha rahat oluruz.

ara ara yine tekrarlayabiliyor canım.biz de 2 gündür öyleyiz.gerçi dün 2 tanecik mercimek köftesi yedim ama daha önce dokunmamıştı.biraz daha sabredelim 3.ayı devirirsek daha rahat oluruz.

gazi olmaynca insan seytana uyuyo herhal sogan dokunuyo kakaolu puding?? farkli olarak bunlari yedim ama lafhana sarmasini ve kuru fasulyeyi coook ozledimm ben de ne guzel artik gazini cikariyo yapiim de yiyek diyodum ii ki yapmamisim,. hayir kendimi de anlamiyorum gunduz birer saat uyuy diye sikayet ediyodum oglen onikide yatti ucte kalkti acaba niye cok uyudu/diorum simdi?? ve bir saat ayakta durdu simdi yine uyuyo uyku duzeni degisti sizce bu gece uyur mu yaa cok uydu bugun???

gece emmiyor mu canım,niye sağarak veriyorsun? Bebiş kaç kilo ki küçük geliyor sana?Annene de çok geçmiş olsun

gece emmiyor mu canım,niye sağarak veriyorsun? Bebiş kaç kilo ki küçük geliyor sana?Annene de çok geçmiş olsun

çok sağol cnm göğüslerim çok acıyo yara yaptığı için gece ilaç sürüyorum oyüzden sağdığım sütü veriyorum gece 2500 le hastaneden çıktık 1 hafta önce 3500 dü daha 2 aylık olmadık

canım öncelikle çoook çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bir an önce eski haline düzenine dönersin inşallah... ay mesajını okuyunca çok şaşırdım demek sen de Elazığdasın (Palu demişsin ama aynı şey) ben de Elazığdayım buralıyım canım sen boşver kayınvaldeyi gönder gitsin bebişini de al bana gel güzel güzel bakarız büyütürüz minikleri:))

gece uyur bence çünkü benim oğlan pazar günü saat 4 de yattı banyo yaptırmıştım akşam saat 10 kadar uyumuştu hatta ben gece uyumaz dedim napcam şimdi keşke uyutmasaydım falan dedim ama gece yine aynı saatinde uyudu endişelenme...

slm ya kizlar yarin tam 2 aylik oluyoruz ve oglum 2 haftadir emince 2 3 dakika dan fazla emmiyo birakiyo uyuyo yada basbas bagiriyo napacagimi bilmiyorum ayakta emzirmeyi çalisiyorum oda olmuyo neden acaba bilgisi olan yazsin lutfen bana bi akil verin lutfeeennn

belki çok sancısı vardır benim ki çok sancısı olduğunda emmek istemiyo ağlıyo, masaj ve rezene kimyon çayıyla rahatlatıp öyle emziriyorum...

belki çok sancısı vardır benim ki çok sancısı olduğunda emmek istemiyo ağlıyo, masaj ve rezene kimyon çayıyla rahatlatıp öyle emziriyorum...

peki rezene kimyon çayini sen mi içiyosun bebegine mi veriyosun ben artik bu bebege napcami bilmiyorum karnina kimyon yagi suruyorum masajla ama demekki oda fayda etmedi

peki rezene kimyon çayini sen mi içiyosun bebegine mi veriyosun ben artik bu bebege napcami bilmiyorum karnina kimyon yagi suruyorum masajla ama demekki oda fayda etmedi

bebeğime içiriyorum canım önceden ben kendim içiyodum şimdi ona yapıyorum.rahatlatıyor biraz,bu gaz sancısına hiç bişey fayda etmiyor herşeyi deniyorum elma yağı sürüyorum karnına kasıklarına ayaklarına,sıcak tutuyorum ayaklarına termofor koyuyorum falan öyle öyle azaltmaya çalışıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…