- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #1.061
bebeğime içiriyorum canım önceden ben kendim içiyodum şimdi ona yapıyorum.rahatlatıyor biraz,bu gaz sancısına hiç bişey fayda etmiyor herşeyi deniyorum elma yağı sürüyorum karnına kasıklarına ayaklarına,sıcak tutuyorum ayaklarına termofor koyuyorum falan öyle öyle azaltmaya çalışıyorum...
merhaba arkadaşlar nezamandır giremedim annem ameliyat oldu bende kalıyo eeee bide guguş var herkes bu nasıl bebek diyo :) karnı tok altı temiz ama uyumuyo ağlıyo hep kucakta gezmek istiyo eee bide gaz sancısı var tabi neyse kıslar size bişey sorucam ben gece sütümü sağıyorum 60cc saat 1 de veriyorum 3-4 gibi uyanıyo 50cc daha veriyorum sabah 7 de uyanıyo ozaman da emziriyorum gündüz ağladıkça emziriyorum ama emzirince korkuyorum doyup doymadığını anlamıyorum çünkü göğsümü sıkıyorum süt geliyo içiyo demekki ama nedense gözüme minnacık geliyo hala guguşum ya kıslar siz saatte nekadar veriyosunuz süt ? cvp bekliyorum nütfennnnnnnnnn
kendime güvenip bebekle dışarı hiç çıkamadım. dışarda ağlamaya başlar da çaresiz kalırım diye korkuyorum. dış dünyayla bağlantım şu internet.
o da olmasa ne yaparım bilmiyorum
canım bizimkininde kaka problemi var.8 gün yapmayınca mecbur yarım fitil koydum fitil hemen dışarı çıktı geri ve kakasını yaptı krem gibi yaptı .seninkinde ıkınma varmı sen nasıl yaptırıyorsunbenim bebiş tam bir kucakçı oldu. bütün gün ya kucağımda ya ayağımda.. şu anda da ayaklarımda sallıyorum. uyudu deyip bırakıyorum yemek yapmaya gidiyorum 5 dakka geçmiyo başlıyor ağlamaya..yemek yapmaya ,,yemeye hiç fırsatım olmuyor. siz kendinize pratik neler yapıyorsunuz.neler yiyorsunuz?
pratik tarifleriniz varsa yazsanız. ben de yapsam..
bir de kaka sorunumuz var. hala kendi başına yapamıyor.
Gunaydın kızlar benım basıma gelenlerı bı duyusanız......
Cuma aksamı karın agrısı sıkaYetıyle doktora gıttık apandıst cıktı apar topar ıle gonderdılerr... Palunun pratısyen hekımı apandıst dedı Elazıg fıtat unıversıtesının akıllı uzman doktorları bısey yok dedı eve gonderıyolardı kı esım ıkna olmadı medkal parka gıttık genel cerrrah bı muayne ıle apandıst dedı tomografı ıle destekledı hooopppppp gece 1:30 da amelıyata ........
3:00 da amelıyattan cıktım annemler ve kvler geldıler memeleketten.... Annemın gelmesı ıyı oldu da kv yı zor atmıstım basımdan gerı geldı cıktı...
Cumadan berı kızımı emzıremıyorum katı yıyecekler yasak sadece sıvı o da zaten benı ayakta zor tutuyo kızıma cok az sut yapıyo mama verıyoruz... Annem babam hem benle hem kızımla ılgılenıyo kv ortada dolanıyo ogluna ıs yapıyomus gıbı gorunmeye calısıyo.....
Heyet raporu nasıl alcam dıyodum amelıyat sonrası doktor 20 gun heyet verdı 20 gun sonra kontrol yazdı bakalım alabılırsek 20 gun daha heyet alırım heralde.. Özel hastanede amelıyat oldum ben ozelın heyetı de gecerlı yanı....
Kuzularnıza ıyı bakın bıze de dua edın cok ıyıleseyım kuzum mamadan kurtulsun......
gazi olmaynca insan seytana uyuyo herhalsogan dokunuyo kakaolu puding?? farkli olarak bunlari yedim ama lafhana sarmasini ve kuru fasulyeyi coook ozledimm ben de ne guzel artik gazini cikariyo yapiim de yiyek diyodum ii ki yapmamisim,. hayir kendimi de anlamiyorum gunduz birer saat uyuy diye sikayet ediyodum oglen onikide yatti ucte kalkti acaba niye cok uyudu/diorum simdi?? ve bir saat ayakta durdu simdi yine uyuyo uyku duzeni degisti sizce bu gece uyur mu yaa cok uydu bugun???
canım bizimkininde kaka problemi var.8 gün yapmayınca mecbur yarım fitil koydum fitil hemen dışarı çıktı geri ve kakasını yaptı krem gibi yaptı .seninkinde ıkınma varmı sen nasıl yaptırıyorsun
Gunaydın kızlar benım basıma gelenlerı bı duyusanız......
Cuma aksamı karın agrısı sıkaYetıyle doktora gıttık apandıst cıktı apar topar ıle gonderdılerr... Palunun pratısyen hekımı apandıst dedı Elazıg fıtat unıversıtesının akıllı uzman doktorları bısey yok dedı eve gonderıyolardı kı esım ıkna olmadı medkal parka gıttık genel cerrrah bı muayne ıle apandıst dedı tomografı ıle destekledı hooopppppp gece 1:30 da amelıyata ........
3:00 da amelıyattan cıktım annemler ve kvler geldıler memeleketten.... Annemın gelmesı ıyı oldu da kv yı zor atmıstım basımdan gerı geldı cıktı...
Cumadan berı kızımı emzıremıyorum katı yıyecekler yasak sadece sıvı o da zaten benı ayakta zor tutuyo kızıma cok az sut yapıyo mama verıyoruz... Annem babam hem benle hem kızımla ılgılenıyo kv ortada dolanıyo ogluna ıs yapıyomus gıbı gorunmeye calısıyo.....
Heyet raporu nasıl alcam dıyodum amelıyat sonrası doktor 20 gun heyet verdı 20 gun sonra kontrol yazdı bakalım alabılırsek 20 gun daha heyet alırım heralde.. Özel hastanede amelıyat oldum ben ozelın heyetı de gecerlı yanı....
Kuzularnıza ıyı bakın bıze de dua edın cok ıyıleseyım kuzum mamadan kurtulsun......
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğin benimde 02.01.2013 de doğacak olan bebişim 12.12.2012 de çıkıverdi aynı günde doğmuş bebişlerimiz her geçen gün alışıyoruz birbirimize oyüzden daha sabırlı oluyoruz canım
gece uyur bence çünkü benim oğlan pazar günü saat 4 de yattı banyo yaptırmıştım akşam saat 10 kadar uyumuştu hatta ben gece uyumaz dedim napcam şimdi keşke uyutmasaydım falan dedim ama gece yine aynı saatinde uyudu endişelenme...
tsk ederim canim yani fazla bi çaresi yok buyumesini bekliyecem demekkigeçen gorumcem nane kaynat bi çay kasigi ver demisti yapmistim ama oda fazla ise yaramadi gibi
dün bnmki oyleydi sonra gece 9:30dan 1:30 a kdr uyutamadım..
bugunde gunduz çok huysuzdu hep kusardı ama bugun extra ne yese kustu ..
tabiki anlatırım ayıpsın:)) sağ üst yerde profilim olan yer var ya oraya gir orda aşağılarda şu kısım var benim yeri aynen kopyaladım
evlenme veya nişan tarihinizi takip etmek için bu alanı kullanabilirsiniz.
Hitap şeklinizdeğeri düzenle
bi tanem
özel gün türüdeğeri düzenle
3-düğün
özel gün tarihideğeri düzenle
19-07-2011
görseldeğeri düzenle
1
sütün yeterli gelmediği için ağlıyor olabilir..dene canım 90ml mama hazırla ver bakalım içacak mi...benim bebeğim gündüzleri emdikten yarım saat veya 1 saat sonra basıyordu çığlığı bizde gaz sancısı diye düşünüyorduk..yanılmışız sütüm yeterli değilmiş..mama takviyesi yapıyorum şimdi ağlamıyor çok şükür..2 gün öncesine kadar kaşıkla veriyordum şimdi biberona geçtim..ben üzüldükçe sütüm azaldı canım..ne yapalım sağlıklı olsunlarda tek mama takviyesi yapalım..
ya canım ben bulamadım ya...
Bide canım ne istiyo biliyomusunuz kızlar şöle bi hamam yapıp missler gibi temizlenip kremdikten sonra tertemiz pijamalarımı giyip bembeyaz çarşaflı yatağıma uzanıp karşımda tv portakal suyumu içerken sızıp kalmak derin deliksiz bi uyku çekmek artık hayal olarak kalacak sanırım(
Bide canım ne istiyo biliyomusunuz kızlar şöle bi hamam yapıp missler gibi temizlenip kremdikten sonra tertemiz pijamalarımı giyip bembeyaz çarşaflı yatağıma uzanıp karşımda tv portakal suyumu içerken sızıp kalmak derin deliksiz bi uyku çekmek artık hayal olarak kalacak sanırım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?