2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

tsk ederim canim yani fazla bi çaresi yok buyumesini bekliyecem demekki geçen gorumcem nane kaynat bi çay kasigi ver demisti yapmistim ama oda fazla ise yaramadi gibi

oğlumun doktoru diyoki: 2 çocuğu varmış doktor olduğum halde herşeyi denediğim halde bu gaz olayını geçiremedim ,sabredeceksin dedi gerçekten de öyle ne yapsak geçmiyo bu gaz,

evet cidden ne yapsak olmuyo sabretmek lazim evet ama onu kivraninca gormek insanin içi parçalaniyo neyse oglum buyusun bakalim kendi ogrensin gaz cikarmayi rahatlasin :) hersey onun elinde :)

benim bebiş tam bir kucakçı oldu. bütün gün ya kucağımda ya ayağımda.. şu anda da ayaklarımda sallıyorum. uyudu deyip bırakıyorum yemek yapmaya gidiyorum 5 dakka geçmiyo başlıyor ağlamaya..yemek yapmaya ,,yemeye hiç fırsatım olmuyor. siz kendinize pratik neler yapıyorsunuz.neler yiyorsunuz?

pratik tarifleriniz varsa yazsanız. ben de yapsam..

bir de kaka sorunumuz var. hala kendi başına yapamıyor.

kendime güvenip bebekle dışarı hiç çıkamadım. dışarda ağlamaya başlar da çaresiz kalırım diye korkuyorum. dış dünyayla bağlantım şu internet.
o da olmasa ne yaparım bilmiyorum

Son düzenleme:

canım bende sürekli bebeğim aç sütüm yetmiyo diye evhamlanıyodum çünkü sütüm damla damla geliyodu ve bizim ki memeden ayrılmıyodu ancak 1200 gram almış bir ayda önemli olan şelale gibi sütün akması değil besleyici olması dedi dr sen kaliteli beslen bol bol ceviz, balık, yeşillik ye gaz yapar diye yoğurt süt eksik etme ve en önemlisi kafan rahat olsun aç olsalar inan ortalığı yıkarlar kilosunu takip et mama vermek zorunda kalırsak tabi ki vericez ama anne sütünün bir damlası daha kıymetli

kendime güvenip bebekle dışarı hiç çıkamadım. dışarda ağlamaya başlar da çaresiz kalırım diye korkuyorum. dış dünyayla bağlantım şu internet.
o da olmasa ne yaparım bilmiyorum

aynen canım bir kere anneme gideyim dedim bebek çantasını taşıyamadım eziyet gibiydi anakucağı için erken geliyo arabada da üşür sanırım biraz daha evdeyiz:)

canım bizimkininde kaka problemi var.8 gün yapmayınca mecbur yarım fitil koydum fitil hemen dışarı çıktı geri ve kakasını yaptı krem gibi yaptı .seninkinde ıkınma varmı sen nasıl yaptırıyorsun

çok geçmiş olsun ..

dün bnmki oyleydi sonra gece 9:30dan 1:30 a kdr uyutamadım..

bugunde gunduz çok huysuzdu hep kusardı ama bugun extra ne yese kustu ..

ben de 5. günde fitille yaptırdım. ıkınma arada oluyor. arada pırt yapıyor. niye böyle oldu ne zaman geçer bilmiyorum.zeytinyağı içirmeye cesaret edemiyorum

çok geçmiş olsun

Yazılanları daha şimdi keşfettim siteye alışıncaya kadar ancak olacak sanırım:) Hayırlı uğurlu olsun hayırlı evlat olsunlar da değsin emeklerimize inşallah canım. Otarihte herkes sezeryan için sıraya girmiş resmen özel hastane olmasına rağmen yer bulamayacaktık neredeyse küçücük bi odaya sığıştık evime gelince oh be dedim. Dün 2 aylık olduk el kol becerileri gelişsin kavrayabilsin die ona bi oyun halısı aldım dikkatini çekti ama korktu bende yatıyorum yanına biraz bakınıp keşfetmeye çalışıyoruz. Bugün karma aşısı vardı verem dispanserde verem aşısı sağlık ocağında da karma aşı yapıldı gitmeden calpol içirdim sabah sadece mızıldandı gece ateşi yükselmez umarım sen yaptırdınmı siz ne durumdasın canım? Biz 6 kilo 60cm olmuşuz Bazen de diyorum ki kendime büyüme oğlum ( Ha bide şu pnömani aşısı varmış (menenjit zatürre ve orta kulak iltahabından falan koruyormuş) onu sordum sağlık ocağındakilere o da bu aşının içinde eskiden ücretliydi şimdi istesenizde bulamazsınız< dedi doğrumu ki?

tsk ederim canim yani fazla bi çaresi yok buyumesini bekliyecem demekki geçen gorumcem nane kaynat bi çay kasigi ver demisti yapmistim ama oda fazla ise yaramadi gibi

dün bnmki oyleydi sonra gece 9:30dan 1:30 a kdr uyutamadım..

bugunde gunduz çok huysuzdu hep kusardı ama bugun extra ne yese kustu ..

gaz problemine care ayagiimda salliyorum uyuyo yari saat sonra uyaniyo ana kucagia aliyorum hemen ve sonu gok gurultusu sagnak yagisli yapti kurtuldu amma velakin surekli onunla ugrasacam hic birakmayacam o zaman sikinti olmuuyo kucaga alinca kusuyo giyecek kiyafet kalmadi ya .! yatirinca agliyo altini ac oyna sikinti yok cok yoruldum bugun ya ama gercekten yatti derin uykuya ben de rahatladim senin bebek yatarken de mi kusuyo kaldirinca da kusuyo mu

ya canım ben bulamadım ya...

Üzülme canım hakikaten bu sütünün azalmasına yol açmaktan başka bişi yapmaz. Ben doğduğundan bu yana veriyorum mamayı tek göğsümü alıyor( diğerini bi türlü veremedim ) ama biberon kullanma kesinlikle ben doğum sonrassında kullanırım die (nerdenn:) argan yağı portakal yağı almıştım bu portakal yağının içinden damlalık gibi bişi çıktı dedimki bebeişim doğunca bununla soda versinler, sonra sütümün inmesi için bi yol keşfettim bebiş memeyi emiyodu bende ağzının kenarından mama veriyodum bölece hem o emdi süt indi hemde karnı doymuş oldu şimdide canım sıkılsın karamsalığa düşeyim onca kompostoyu içmeme, yememe içmeme dikkat etmeme rağmen sütüm az oluyor (yada biz evhamlanıyoruz bilemiyorum o memeyi emiyo ben ağzının kenarından mama veriyorum. portakal yağının markası shiffa home bi deneyin derim bu güne kadar hiç kaşık yada biberon kullanmadım. Sinirlenmesini de takma uykusu geliyo dalamadığı için ama bak bi acıksın nasıl kapıyo memeyi.

Son düzenleme:
Bide canım ne istiyo biliyomusunuz kızlar şöle bi hamam yapıp missler gibi temizlenip kremdikten sonra tertemiz pijamalarımı giyip bembeyaz çarşaflı yatağıma uzanıp karşımda tv portakal suyumu içerken sızıp kalmak derin deliksiz bi uyku çekmek artık hayal olarak kalacak sanırım(

rumuzun da hayal . bunlarin hepsi olur merak etme hep boyle kalacak dgiller ya illaki buyuyecekler yani oyleumut ediyorum .

ah ah nerde o günler bende uykumu çok özledim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…