2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

benimki yine coştu kusmada sınır tanımıoz ayaktaa yatrkrn

evet ne büyük nimetmiş..

ben de 5. günde fitille yaptırdım. ıkınma arada oluyor. arada pırt yapıyor. niye böyle oldu ne zaman geçer bilmiyorum.zeytinyağı içirmeye cesaret edemiyorum

cnm bnm oğlumdada sıkıntı başladı ben zeytinyağı verdim 2 gün üst üste sonunda altını açınca kendi rahatlayıp yaptı.fitil yerine zeytinyağı ver bence..birde dün dr a götürdüm dr da ilaç yerine zeytinyağı önerdi mama veriorsan eğer,mamanın içine karıştırpta verebilirsin dedi...

birakip gidecek kimsem yok esim srabayla gezdireyim diyo istemiyorum yurumek istiyorum hapiste gibi bacaklarim acilsin diye evde yuruyorum: -(( hava bi iyilessin kizimla eve girmeyecez valla

uzun bır geçmişi okudum ve ben de birseyler yazayım dedim benim oğluşum bora da kırkını cıkardıktan sonra epey akıllandı gaz problemini metsille çözdük dıyebılırım evham yapmayınca kafaya takmayınca oglum da rahat oluyor kesınlıkle benden aldıgı elektrıkle bebegım de ogun oyle oluyor

benim de bırakıcak kimsem yok. sabah 7 den beri yapışık ikiz gibiyiz. sallaya sallaya bir hal oldum. bir ara uyudu diye bırakıp kahvaltı yapayım dedim 5 dakka geçmedi. ağlamaya başladı. zarzor iki lokla bişey yedim gene sallıyorum..

eeee böyle olursa yemek nasıl hazırlancak , ev nasıl temizlencek,

zaten göğüslerimin ucu sanki bıçakla kesmişsin gibi 2 ye ayrıldı...ne sürdüysem fayda etmiyo...

sağol cnm da bugün dr a gittim çok kusutugu için 3550 olmuş daha kilo almamış yaaa dr süt ürünleri tüketme dedi napıcağımı şaşırdım artık çok bunaldım acı çeke çeke emziriyorum ama kilo almamış

geçmiş olsun canım,iyileşir kısa sürede inş.

canım senin minik 2 ayı geçmiştir artık değil mi? Yanlış mı yazdın,3550'yi ?

Selam guzellerr
Herkes iyidir umarim.bizde duzen surekli degisiyo,bi ara 3-4 gibi uyuyan kizimin uykuya dalma saati 12-1 hatta dun gece 11;30a kadar düstu.veeee iki gecedir bu saatlerde uyuyup sabah 6 -7ye kadar deliksiz uyuyo..2 ayimizi bitiriyoruz bugun biz bideeee
Gunduzleri cok mizmizligi yok,karni tok alti kuruysa agu bugu keyifli.ama aksam saatleri hep kucakta,taaki uyuyana kadar iste.boyle boyle buyucekler artik yapcak bise yok..

kızlar bu gögülerinizde zonklama oluyormu hiç?
benim 2 gündür zonkluyoo birde eskisi gibi şişmiyo emziriyorum geliyo süt ama şişme olmuyoo

annemde zamnla artık gösüler şişmeden dolucak kızım dediii

canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin ... en kısa zamanda umarım kızını yeniden emdirmeye başlarsın

hiç vazgeçme tekrar dene... sadece eve alışırsa sonra çok zor olur... bir ağlar iki ağlar sonra alışır. benim kız da kalabalığı çok sevmiyor ama ben 6 kardeşim ve kendileri 6. torun oluyor canı isterse alışacak kalabalığa yani

canım milupadan gelen kitapçıda bir bebeğin günde ilk aylar için en az 750 ml süt emmesi lazım diye bir şey okudum...

oy oy oy ben de en çok 1 saat süren banyo kese keyfimi özledim. kirli gibi çıkıyorum sanki banyodan çünküüüü maksimum 5 dk sürüyor. kızçem sağolsun da gerisi mühim değil.

ya kizlar benim kiz 2. ayin basinda kendi kendine soyleniyordu aguduk maguduk ama simdi hic konusmuyor korkuyorum ikinci ay nerdeyse bitecek onceden ses cikaran kiz zerre kadar ses cikarmiyo cok mu evham yapiyorum????

geçm,ş olsun canımmmm
bir an önce iyileşmen dileğiyleeeeeee

çok geçmiş olsun canım,en çok da kayınvalidenin gelmesine gıcık oldum,yeni kurtulmuştun cidden

canım çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun ..

Kızlar cok ama cok sagolun.... Iyılesemıyorum Bı turlu cunku dıkısten 2 gundur ıltıhap akıyo ((( dunde kocısle bırbırımıze gırdık aılesı yuzunden bosanalım dedı bende tamam dedım aılesı bu sefer annemlere yalvarmaya baslAdı ayrıntıları sona anlatırım artık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…