- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #1.081
canim basta ben de bulamamistim profilime gir tek tek bak gorecksin
gaz problemine care ayagiimda salliyorum uyuyo yari saat sonra uyaniyo ana kucagia aliyorum hemen ve sonu gok gurultusu sagnak yagisliyapti kurtuldu amma velakin surekli onunla ugrasacam hic birakmayacam o zaman sikinti olmuuyo kucaga alinca kusuyo giyecek kiyafet kalmadi ya .! yatirinca agliyo altini ac oyna sikinti yok cok yoruldum bugun ya ama gercekten yatti derin uykuya ben de rahatladim senin bebek yatarken de mi kusuyo kaldirinca da kusuyo mu
Bide canım ne istiyo biliyomusunuz kızlar şöle bi hamam yapıp missler gibi temizlenip kremdikten sonra tertemiz pijamalarımı giyip bembeyaz çarşaflı yatağıma uzanıp karşımda tv portakal suyumu içerken sızıp kalmak derin deliksiz bi uyku çekmek artık hayal olarak kalacak sanırım(
ben de 5. günde fitille yaptırdım. ıkınma arada oluyor. arada pırt yapıyor. niye böyle oldu ne zaman geçer bilmiyorum.zeytinyağı içirmeye cesaret edemiyorum
canım bende sürekli bebeğim aç sütüm yetmiyo diye evhamlanıyodum çünkü sütüm damla damla geliyodu ve bizim ki memeden ayrılmıyodu ancak 1200 gram almış bir ayda önemli olan şelale gibi sütün akması değil besleyici olması dedi dr sen kaliteli beslen bol bol ceviz, balık, yeşillik ye gaz yapar diye yoğurt süt eksik etme ve en önemlisi kafan rahat olsun aç olsalar inan ortalığı yıkarlar kilosunu takip et mama vermek zorunda kalırsak tabi ki vericez ama anne sütünün bir damlası daha kıymetli
benim de bırakıcak kimsem yok. sabah 7 den beri yapışık ikiz gibiyiz. sallaya sallaya bir hal oldum. bir ara uyudu diye bırakıp kahvaltı yapayım dedim 5 dakka geçmedi. ağlamaya başladı. zarzor iki lokla bişey yedim gene sallıyorum..
eeee böyle olursa yemek nasıl hazırlancak , ev nasıl temizlencek,
zaten göğüslerimin ucu sanki bıçakla kesmişsin gibi 2 ye ayrıldı...ne sürdüysem fayda etmiyo...
sağol cnm da bugün dr a gittim çok kusutugu için 3550 olmuş daha kilo almamış yaaadr süt ürünleri tüketme dedi napıcağımı şaşırdım artık çok bunaldım acı çeke çeke emziriyorum ama kilo almamış
bugun bebişimi kayınvalideme satıp eşimle dışarı çıkıcaz..
biraz kafam dağılır..
Gunaydın kızlar benım basıma gelenlerı bı duyusanız......
Cuma aksamı karın agrısı sıkaYetıyle doktora gıttık apandıst cıktı apar topar ıle gonderdılerr... Palunun pratısyen hekımı apandıst dedı Elazıg fıtat unıversıtesının akıllı uzman doktorları bısey yok dedı eve gonderıyolardı kı esım ıkna olmadı medkal parka gıttık genel cerrrah bı muayne ıle apandıst dedı tomografı ıle destekledı hooopppppp gece 1:30 da amelıyata ........
3:00 da amelıyattan cıktım annemler ve kvler geldıler memeleketten.... Annemın gelmesı ıyı oldu da kv yı zor atmıstım basımdan gerı geldı cıktı...
Cumadan berı kızımı emzıremıyorum katı yıyecekler yasak sadece sıvı o da zaten benı ayakta zor tutuyo kızıma cok az sut yapıyo mama verıyoruz... Annem babam hem benle hem kızımla ılgılenıyo kv ortada dolanıyo ogluna ıs yapıyomus gıbı gorunmeye calısıyo.....
Heyet raporu nasıl alcam dıyodum amelıyat sonrası doktor 20 gun heyet verdı 20 gun sonra kontrol yazdı bakalım alabılırsek 20 gun daha heyet alırım heralde.. Özel hastanede amelıyat oldum ben ozelın heyetı de gecerlı yanı....
Kuzularnıza ıyı bakın bıze de dua edın cok ıyıleseyım kuzum mamadan kurtulsun......
slm kızlar bizde dün akşam alışverşe gidelim dedik ihtiyaçlarım vardı hazırlandık,avm ye girdik bizimki daha arabada mızmızdı girmemizle çıkmamız yarım saat oldusadece oğluma emzik alabildim nuk kavçuk olandan şimdi onu tutuyor çok şükür,banka işlerimiz vardı, zor eve attık kendimizi ağlamaktan helak oldu,eve adım attık çocukda ses yok anladı eve geldiğini.ben oğlumla hiç bir yere gidemicem anlaşıldı resmen sırtımdan sular aktı ne denediysem susmadı hiç bişey alamadık benimde ihtiyaçlarım kaldı öyle napcam bilmiyorum kuaföre gitmem lazım alışveriş yapmam lazım kendime,milletin çocuğuna bakıyorum daha 40 günlükken geziyolar benim ki evden çıkınca ağlıyor
merhaba arkadaşlar nezamandır giremedim annem ameliyat oldu bende kalıyo eeee bide guguş var herkes bu nasıl bebek diyo :) karnı tok altı temiz ama uyumuyo ağlıyo hep kucakta gezmek istiyo eee bide gaz sancısı var tabi neyse kıslar size bişey sorucam ben gece sütümü sağıyorum 60cc saat 1 de veriyorum 3-4 gibi uyanıyo 50cc daha veriyorum sabah 7 de uyanıyo ozaman da emziriyorum gündüz ağladıkça emziriyorum ama emzirince korkuyorum doyup doymadığını anlamıyorum çünkü göğsümü sıkıyorum süt geliyo içiyo demekki ama nedense gözüme minnacık geliyo hala guguşum ya kıslar siz saatte nekadar veriyosunuz süt ? cvp bekliyorum nütfennnnnnnnnn
Bide canım ne istiyo biliyomusunuz kızlar şöle bi hamam yapıp missler gibi temizlenip kremdikten sonra tertemiz pijamalarımı giyip bembeyaz çarşaflı yatağıma uzanıp karşımda tv portakal suyumu içerken sızıp kalmak derin deliksiz bi uyku çekmek artık hayal olarak kalacak sanırım(
ohh dağıt kafanı, silkin vee evrene ben dünyanın en harika annesi olduğum gibi en harika eşiyim de güzelce hazırlan canım
geçm,ş olsun canımmmm
bir an önce iyileşmen dileğiyleeeeeee
çok geçmiş olsun canım,en çok da kayınvalidenin gelmesine gıcık oldum,yeni kurtulmuştun cidden
canim benim sok oldum resmen cok gecmis olsun ya iyiki esin inanmamis o doktorlara da gitmisiniz valla Allah yar ve yardimcin olsun kv i takma bi an once ayaga kalkip bebisinle ilgilenmeye bak heyeti nasil alacam diyodun nasip boyle almakmis cok cok gecmis olsun..
canım çok geçmiş olsun
canım öncelikle çoook çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bir an önce eski haline düzenine dönersin inşallah... ay mesajını okuyunca çok şaşırdım demek sen de Elazığdasın (Palu demişsin ama aynı şey) ben de Elazığdayım buralıyım canım sen boşver kayınvaldeyi gönder gitsin bebişini de al bana gel güzel güzel bakarız büyütürüz minikleri:))
çok geçmiş olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?