- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #1.101
Kızlar cok ama cok sagolun.... Iyılesemıyorum Bı turlu cunku dıkısten 2 gundur ıltıhap akıyo((( dunde kocısle bırbırımıze gırdık aılesı yuzunden bosanalım dedı bende tamam dedım aılesı bu sefer annemlere yalvarmaya baslAdı ayrıntıları sona anlatırım artık ...
Kızlar cok ama cok sagolun.... Iyılesemıyorum Bı turlu cunku dıkısten 2 gundur ıltıhap akıyo((( dunde kocısle bırbırımıze gırdık aılesı yuzunden bosanalım dedı bende tamam dedım aılesı bu sefer annemlere yalvarmaya baslAdı ayrıntıları sona anlatırım artık ...
Ahh ahh kızlar kusma problemı hepimizde var , kusmuk kokusuyla yaşamaya alışmak lazım heralde.
Çamaşırları yıkayıp kurutmaya yetişemiyorum. Galiba annemın dediği gibi kurutma makinesı şart oldu.
imkanın varsa al canım.kış bebekleri için şart ve çok büyük rahatlık.3-4 saatte yıkayıp kurutuyorsun.mis gibi oluyor çoğu zaman ütü bile gerekmiyor.bir de filtresinde biriken tüyleri görsen bir daha hiç asmazsın çamaşırlarını.
valla öyle de bu bebişlere aldığımız şeyleri ben biryerlere sığdırmakta zorlanmaya başladım ana kucağı ayrı bebek arabası araba koltuğu bebek taşıma çantası kangurusu derken zaten odası tıklım tıkış heryeri işgal etmeye başladı onu alsam nereye koyacağım bilmem
aynen bizde de mekan problemi var.
Ama düşünüyorum çünkü baya baya zorlanmaya başladım.
konuyla lakasız ama imzanı nasıl yaptığını da sorabılır mıyım neseliyasmin
cnm benim bebis 49 gunluk ve bazen tepki vermiyor ama ani tepkilerde el hareketlerine gozunu kirpistiriyor istersen dr.kontrolune goturdugunde sor bakalim..bence goruyordur yaa panik yapma...kızlar bu arada birşey soracağım hep içim rahattı ama 2,5 aylık oldu benim oğlan daha göremiyor gibi geliyor bana nesneleri takip edemiyor bir de elimi yüzüne doğru götürünce gözünü kırpmıyor göremiyor mu acaba sizin bebekleriniz görmeye başladı mı paniklemeye başladım
cnm benim bebis 49 gunluk ve bazen tepki vermiyor ama ani tepkilerde el hareketlerine gozunu kirpistiriyor istersen dr.kontrolune goturdugunde sor bakalim..bence goruyordur yaa panik yapma...
ay benim oğlan resmen oyun istiyor sabahtan beri herşeyi yapıyorum karnını doyurdum altını açtım gazı çıktı bir türlü susmadı mızık mızık evde çıngırak vardı deneyeyim ne yapcak dedim onun sesine hayran kaldı sabahtan beri hiç sesi çıkmıyor sıkılmış mı ne?
ee bebisler artik buyuyor bizimkisi bile bugun besigindeki muzikli donen oyuncagi actim nasil dikkatini cekti cok uzun bakmiyor ama en azindan dikkatini cekmeye basladi....ah ah ne cabuk buyuyorlar..onceden uykudan gozunu acmaya hali olmazdi hep uyurdu simdide kucak istiyor karsina alip konusmamizi istiyor..bizi bir dinliyor nasil
evet dönence mi alsak ne ben ilk oğlumda zekaya olumsuz etkisi var demişlerdi almamıştım ama o da bu oğlum kadar hareketli değildi bu resmen benden başka bir işle uğraşma diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?