2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

o kadr sikintinin ustune bi esin bole yapiyosa Allah yardimcin olsun o kv den de kina yaksin sinir oldum valla tekrar git doktora iltihap icin ihmal etme

kizlar benim kizda coook kusuyor yaaa dr.gittik 47 gunluk oldu 4400 olmus dr. problem yok cok fazla sut urunleri tuketme daha cok et agirlikli beslen ve cocugu 30 derecelik aciyla yatir dedi...ama bir gorseniz valla her gun bir makina dolusu camasir atiyorum hemen kurusun diye kalorifer peteklerinin ustu onlukle pijama dolu bazen utulemeden giydiriyorum...cok islaniyor usuyecek diyede korkuyorum degistiriyorum bir daha...sizce ne zamana kadar surer bu kusma...

bu arada burda cogu kisi kw.sikayteci ben ayni evde oturuyorum o kadar zitizki anlatamam gozunun icine bakiyorum gorumceme kalmaya gitsin diye aylardir gitmedi gitsede biraz kafami dinlesem yanlizken daha rahat ediyorum...birturlu sevemedim her halde bu gidislede olmaz...cocugada bektigi yok aslinda ben firsat vermiyorum biliyorum cunku bakamaz diger torunlarina bakmadiki benimkine bakacak bakmasini istemiyorum zaten...allahim ayri ev istiyorum...

kızlar bu kusma olayı kendi sırtınızı üşüttüğünüzdede oluyor ayaklara ve sırta çok dikkat edin ben muhakkak yelek giyiyorum sırtım üşüyünce ogün kusması çok oluyor.birde emzirdikten sonra hemen yatırmayın 15 dak yada yarım saat gazını aldıktan sonra dik tutuyorum kucağımda öyle yatırıyorum yatağa.uzman tv de dr dan dinledim gerçektende çok işe yarıyor.

Son düzenleme:

la havle.......

hasbinallah ne diyeceğimi şaşırdım. eşin artık baba oldu... bunun farkına varması için al karşına sakin sakin konuş bence. artık o ailenin birlik ve beraberlik içinde olması o masum kız için ŞART. emek vermesi lazım ... öyle her tartışmanın sonunda boşanalım denir mi yaa... hayret bir şey. sanki gidip başkasıyla evlenince rahata erecek. illa ki kahır çekecek bari kızının anasının kahrını çeksin. hoş esas kahır çeken hep kadınlardır ama yani eşin biraz olgunlaşsın yapıcı olsun şu dönemde en azından azıcık. yazık günah ya loğusalık yeni bitmiş bir de ameliyatlısın şu zamanında nazını çekemeyecek de ne zaman fedakarlık yapacakmış beyefendi?

Allah akıl fikir versin ona.

ama sen de başka adamlar çok farklı zannetme... çoğu ancak bu kadar işte sakın üzülme... ah canım ya ne kadar eza cefa dolu oldu senin bu doğum sonrası yaaa ama inşallah sonra güzel şeyler olacak hep onları anacaksın :)

Gecmiş olsun canım. Allah kocana da onun ailesine de azıcık akıl fikir versin, dangalaklık etmesinler. Yahu ne biçim insanlar var... Hem de böyle bir döneminde... Anlamak zor valla!

bu kadar sağlık sıkıntın ve yenidoğan bebeğin varken boşanma lafı edebilmiş ne kadar vicdansızca bir davranış

mdrcnn moralini bozma canım,kayınvaliden kına yaksın,cins kadın

kayazelha baz bebekler çok kusuyor.Kerem de kusuyor ama anlattığın kadar değil.Büyümesinde sıkıntı oluşturmuyorsa çok da önemseme

cnm yaa nekdr cocukca sddavranmıs eşin yaaa
sen su durumdayken sana destek olması lazm ne yapmaya calısıyorkiiii
allah allaaaaaaa

git annene burnunu sürttür azcık madem öylee nekdr ayıp yaaaa
gitsin varsın anasıyla mutlu olsunn olablcekmi bakalım ??

sakın üzme kendi,ni bak sütte veremyrsun suan cocugunaaa
birde ameliyatlısınn yazık vallahii
kimse sana hayatınısaglıgını vermiyooo kendine bak cnmm yıpratma kimse için kendiniiiii

Ahh ahh kızlar kusma problemı hepimizde var , kusmuk kokusuyla yaşamaya alışmak lazım heralde.
Çamaşırları yıkayıp kurutmaya yetişemiyorum. Galiba annemın dediği gibi kurutma makinesı şart oldu.

Ahh ahh kızlar kusma problemı hepimizde var , kusmuk kokusuyla yaşamaya alışmak lazım heralde.
Çamaşırları yıkayıp kurutmaya yetişemiyorum. Galiba annemın dediği gibi kurutma makinesı şart oldu.

imkanın varsa al canım.kış bebekleri için şart ve çok büyük rahatlık.3-4 saatte yıkayıp kurutuyorsun.mis gibi oluyor çoğu zaman ütü bile gerekmiyor.bir de filtresinde biriken tüyleri görsen bir daha hiç asmazsın çamaşırlarını.

valla öyle de bu bebişlere aldığımız şeyleri ben biryerlere sığdırmakta zorlanmaya başladım ana kucağı ayrı bebek arabası araba koltuğu bebek taşıma çantası kangurusu derken zaten odası tıklım tıkış heryeri işgal etmeye başladı onu alsam nereye koyacağım bilmem

aynen bizde de mekan problemi var.
Ama düşünüyorum çünkü baya baya zorlanmaya başladım.

konuyla lakasız ama imzanı nasıl yaptığını da sorabılır mıyım neseliyasmin

aynen bizde de mekan problemi var.
Ama düşünüyorum çünkü baya baya zorlanmaya başladım.

konuyla lakasız ama imzanı nasıl yaptığını da sorabılır mıyım neseliyasmin

profilim yazan yere tıklayıp hakkımda ya giriyorsun orada evlilik panosu var kalem işaretinin yanına tıklayınca yazman gerekenleri görebilirsin

kızlar bu arada birşey soracağım hep içim rahattı ama 2,5 aylık oldu benim oğlan daha göremiyor gibi geliyor bana nesneleri takip edemiyor bir de elimi yüzüne doğru götürünce gözünü kırpmıyor göremiyor mu acaba sizin bebekleriniz görmeye başladı mı paniklemeye başladım

cnm benim bebis 49 gunluk ve bazen tepki vermiyor ama ani tepkilerde el hareketlerine gozunu kirpistiriyor istersen dr.kontrolune goturdugunde sor bakalim..bence goruyordur yaa panik yapma...

ay benim oğlan resmen oyun istiyor sabahtan beri herşeyi yapıyorum karnını doyurdum altını açtım gazı çıktı bir türlü susmadı mızık mızık evde çıngırak vardı deneyeyim ne yapcak dedim onun sesine hayran kaldı sabahtan beri hiç sesi çıkmıyor sıkılmış mı ne?

ee bebisler artik buyuyor bizimkisi bile bugun besigindeki muzikli donen oyuncagi actim nasil dikkatini cekti cok uzun bakmiyor ama en azindan dikkatini cekmeye basladi....ah ah ne cabuk buyuyorlar..onceden uykudan gozunu acmaya hali olmazdi hep uyurdu simdide kucak istiyor karsina alip konusmamizi istiyor..bizi bir dinliyor nasil

evet dönence mi alsak ne ben ilk oğlumda zekaya olumsuz etkisi var demişlerdi almamıştım ama o da bu oğlum kadar hareketli değildi bu resmen benden başka bir işle uğraşma diyor

evet dönence mi alsak ne ben ilk oğlumda zekaya olumsuz etkisi var demişlerdi almamıştım ama o da bu oğlum kadar hareketli değildi bu resmen benden başka bir işle uğraşma diyor

naska biseyle ugrasinca da dudagini buzup agliyo bugun cok yoruldum ya dudagini buzup buzup agladi hep/simdi ayagimda uyuyo on dkb sonra kalkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…