- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #1.201
ve mutlu son...
sonunda siprali taktırdım yattım yine o çatalatakılırken hiç ağrı çekmedim sağolsun ebe hemşire çooook iyiydi Allah razı olsun ondan ya acıdı mı ağrı dı mı diye sormaktan bi hal oldu kadıncağız rahimin uzunluğuna baktı önce 7 cm çıktı herhal takılmazsa kadın doğuma yönlendirecem seni dedi inşallah takarım dedi takma aşamasını anlatmayacağım taktırmak isteyenler bizzat yaşasın alet edevat falan filan çok kolay oldu takılması hiç canım acımadı neticede takan insan önemliymiş onu anladım sağlık ocağında takdırdım sipralimi kendim aldım taktı şimdi biraz karnım ağrıyo o da normal adet sancısı gibi anlayacağınız sütüm beni korumuyo taktırmasaydım ben bu yumurtalarla kesin bi daha hamile kalırdım şimdi 1 ay sonra kontrol edecek inşallah kaymaz da tutar kendini ondan sonra 5 sene rahatım :26::26::26:
ben spiralden çok korkuyorum hissedilecek gibi geliyor sen hissediyor musun bir de ilişkide hisseden var mıdır acaba olumsuz etkisi oluyor mu isteksizlik falan yapıyor mu acaba ben de daha korunma yöntemi bulamadım geri çekilmeyi kullanıyorduk onda da internette hamile kalanlar olmuş duydum aklım yerinden oynadı içime bir şüphe girdi kafayı yicem doğum kontrol hapı bende kuruluk ve isteksizlik yapıyor kondom tahriş ediyor acaba spiralin yan etkisi var mıdır?
Bu arada bizde cumartesi aşı oduk 3 tane.
Bebeğimde maalesef 39 derece ateş ve aşırı sıkıntı yaptı,uyuyamadım gece 2 kez fitil vermek zorunda kaldım ateşi için.
Dün sabahtan itibaren normale dönmeye başladı çok şükür.
Bebeği sonradan süt içmemeye başlayan anneler ,bebeğin ağzına baktınız mı pamukçuk çıkmış olabilir?
Bende sıkıntı yaşıyordum karbonatlı su ile sildim şimdi alıyor,inşallah sorun bundan kaynaklıdırda bırakmaz benim ki.
Bebişlerimiz sütten mahrum kalmasın inşallah.
cok geçmiş olsun canım ya normale dönmesine sevindim niye ateş yaptı acaba bi seni duydum ben genellikle huzursuzluk ön plandaydı neyse geçtiyse sıkıntı yok bu arada benim kızın ağzında pamukçuk falan yok çirkefliğinden almıyo memeyi sakinken keyfi yerindeyken ve acıktıysa alıyo ama ağlarken imkanı yok veremiyorum.. bi de diyolarki ağladığında emzir sakinleşsin benim ki daha beter oluyo ya anlamadım ben bu kızı
çok teşekkürler canım
3 tanesi birden ağır geldi sanırım .
Senin kide nazlı bebiş anlaşıldı.
sağol canım sizin de mi bi böbrek sorunu vardı öyle hatırlıyorum sankiçok geçmiş olsun canım
sağol nurlum çok teşekkür ederim araştırdım internet bazen rahatlatıyo bazen daha da evhamlandırıyo:) eşim tanıdığı doktorlara danışmış geçer demişler bir ay sonra kontrol var inşallah büyümezÇok geçmiş olsun carmenarescim,haklısın umursamamak zor tabi ama dr sorun yok dediyse stres yapmamaya çalış.Netten biraz araştırdın mı ?
Olmadı başka dr ada danış.
Tez zamanda şifa bulur inşallah.
canım çok sağol sancı yok olsaydı anlardınız dedi doktorlaröncelikle çok geçmiş olsun taş içinbu bebişinde sancıya yol açmıyosa sıkıntı yok demekki ama ihmal etme yine her zaman kontrollerini yaptır böbrek taşının olduğunu ultrasonda mı baktılar özele mi gidiyorsun devlete mi ?? bi de uyku meselesinde kesinlikle haklısın uyuma saatini bi aksat vay haline hem uyumuyo hem ağlıyo hem de emmiyo insan ne yapacağını şaşırıyo ayaığıma aldım ben sallaya sallaya bi de yüzünü örttüm emziğini de istiyo hanfendi dilini çıkara çıkara uyudu çok şükür akşam nolacak bakalım
sağol canım çok teşekkürler inşallah geçer ne diyeyim...geçmiş olsun canım biran önce geçsin inşallah ağrı falan yapmazsa doktorlar geçer diyorsa problem değil demektir
kızlar biz akşama kadar kucakta evin içnde dolaşıyoruz kollarım ağrıyor artık yardımcı hiç kimsem yok çok yoruluyorum acaba diyorum şu bebek salıncakları var ya ondan mı alsak eşime söyledim akşam eve gelmeden bakcak. kullanan var mı bu salıncaktan kullanışlı olur mu acaba? 6,5 kilo olmuş oğlum kollarım ağrıyo valla birde başka iş falan yapamıyorum bebek büyütmek ne zor işmiş yaaa depresyona girdim galiba((
ve mutlu son...
sonunda siprali taktırdım yattım yine o çatalatakılırken hiç ağrı çekmedim sağolsun ebe hemşire çooook iyiydi Allah razı olsun ondan ya acıdı mı ağrı dı mı diye sormaktan bi hal oldu kadıncağız rahimin uzunluğuna baktı önce 7 cm çıktı herhal takılmazsa kadın doğuma yönlendirecem seni dedi inşallah takarım dedi takma aşamasını anlatmayacağım taktırmak isteyenler bizzat yaşasın alet edevat falan filan çok kolay oldu takılması hiç canım acımadı neticede takan insan önemliymiş onu anladım sağlık ocağında takdırdım sipralimi kendim aldım taktı şimdi biraz karnım ağrıyo o da normal adet sancısı gibi anlayacağınız sütüm beni korumuyo taktırmasaydım ben bu yumurtalarla kesin bi daha hamile kalırdım şimdi 1 ay sonra kontrol edecek inşallah kaymaz da tutar kendini ondan sonra 5 sene rahatım :26::26::26:
Bu arada bizde cumartesi aşı oduk 3 tane.
Bebeğimde maalesef 39 derece ateş ve aşırı sıkıntı yaptı,uyuyamadım gece 2 kez fitil vermek zorunda kaldım ateşi için.
Dün sabahtan itibaren normale dönmeye başladı çok şükür.
Bebeği sonradan süt içmemeye başlayan anneler ,bebeğin ağzına baktınız mı pamukçuk çıkmış olabilir?
Bende sıkıntı yaşıyordum karbonatlı su ile sildim şimdi alıyor,inşallah sorun bundan kaynaklıdırda bırakmaz benim ki.
Bebişlerimiz sütten mahrum kalmasın inşallah.
Kızlar kilolar ne alemde?
Benim 10 kilo fazlam var ve veremiyorum.
O kadar çok iştahlıyım ki ben bile şaşırıyorum,nasıl bu kadar yiyebiliyorum diye
Kontrollü yiyeyim diyorum ama nafile .
nasıl kurtulacağım bilemiyorum.
canım benim de on kilo fazla var ama hamilelik değil evlilik kilosu:)) 15. gün hamilelik öncesi kiloma dönmüştüm şimdi üstüne iki kilo almışım hatta... emzirmeye vücut alıştı eskisi kadar yakmıyoruz anlaşılan
amaaaan boşver sen yeni annişsin bahar gelsin düşünürüz bişeyler:)
herkese merhaba güzel anneler.uzun süredir yazamıyordum malum fırsat olmuyor.bugün bizde aşılarmızı olduk çok fazla ağlamadı yavrum llahtan işallah ateşide çıkmaz.boyuna kilosunada baktı ebe 59cm 6400 kilo oğlum maşallah sadece anne sütü veriyorum.sütü az gelen arkadaşlar tavsiyem dut kurusu hoşafı kendi dereotu,incir,süt laktozsuz gaz yapmıyor bunları yiyin için çok işe yaradı bende sütüm arttı bide bol su tabi.
meme ucu çatlaklarından bahsedilmiş ben tam bir ay çektim ilk hafta emdi yara oldu sağ göğsüm yeni iyileşti sayılır ucu kopmuştu nerdeyse ilk başta tutamadı yavrum sonra lasinoh uç çıkartıcıyla çeke çeke çıkardım. yaklaşık bir ay sütümü sağıp biberonla verdim dr brown biberonun adı allahtan yavrum memeyi unutmadı.ne denediysem iyileştirmedi en sonunda genel ceraha gittim antibiyotikli bir krem verdi bide fito ikisini kullandım iyileşti.çok şükür herşey düzene girdi şimdi:)
kızlar bu arada bebişimde böbrek taşı çıktı2 mm. doktorlar pek önemsemiyor geçer diyorlar ama gel de umursama
kızlar biz akşama kadar kucakta evin içnde dolaşıyoruz kollarım ağrıyor artık yardımcı hiç kimsem yok çok yoruluyorum acaba diyorum şu bebek salıncakları var ya ondan mı alsak eşime söyledim akşam eve gelmeden bakcak. kullanan var mı bu salıncaktan kullanışlı olur mu acaba? 6,5 kilo olmuş oğlum kollarım ağrıyo valla birde başka iş falan yapamıyorum bebek büyütmek ne zor işmiş yaaa depresyona girdim galiba((
O kadar çok iştahlıyım ki ben bile şaşırıyorum,nasıl bu kadar yiyebiliyorum diye
çok geçmiş olsun.canım sen normal mi yapmıştın sezeryanmı?ve mutlu son...
çok geçmiş olsun.canım sen normal mi yapmıştın sezeryanmı?
ve mutlu son...
benim 3 kg fazlam var ama eteklerimin içine sığamıyorum. düşük bel etekler yüksek bel,yüksek bel etekler göğüs altı gibi oluyo :) bende biraz göbek ve çevresi kaldı o yüzden sanırım.ben de sütüm azalmasın diye spor yapmıyorum günde 15 dk yürüyüş yapıyorum sadece okula giderken o da son bir haftadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?