2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

ben spiralden çok korkuyorum hissedilecek gibi geliyor sen hissediyor musun bir de ilişkide hisseden var mıdır acaba olumsuz etkisi oluyor mu isteksizlik falan yapıyor mu acaba ben de daha korunma yöntemi bulamadım geri çekilmeyi kullanıyorduk onda da internette hamile kalanlar olmuş duydum aklım yerinden oynadı içime bir şüphe girdi kafayı yicem doğum kontrol hapı bende kuruluk ve isteksizlik yapıyor kondom tahriş ediyor acaba spiralin yan etkisi var mıdır?

Bu arada bizde cumartesi aşı oduk 3 tane.
Bebeğimde maalesef 39 derece ateş ve aşırı sıkıntı yaptı,uyuyamadım gece 2 kez fitil vermek zorunda kaldım ateşi için.
Dün sabahtan itibaren normale dönmeye başladı çok şükür.

Bebeği sonradan süt içmemeye başlayan anneler ,bebeğin ağzına baktınız mı pamukçuk çıkmış olabilir?
Bende sıkıntı yaşıyordum karbonatlı su ile sildim şimdi alıyor,inşallah sorun bundan kaynaklıdırda bırakmaz benim ki.
Bebişlerimiz sütten mahrum kalmasın inşallah.

en mantıklısı spiral ben de tırsıyordum ama geçenlerde hamilelik şüphesi olunca korku morku kalmıyo o korku yeni bi bebek korkusuyla kaplıyor her yeri t şeklinde bişi yaa canın acımıyo ki sen doğum yapmış birisin spiral ne ki ha ben normal doğum yaptım doğum yaptığım gün pazar günüydü devlet hastanesinde doğum yaptım ve toplamda 6 kişi tarafından açılma var mı yok mu diye tabiri caizse ellendim :26::26::26::26: o yüzden spiral hiç bişi doğumn yanında adet sancısı bile daha ağrılı hap kullanamam emziriyorum ki sen de kullanma geri çekilme en tehlikelisi hele kondomu erkekler sevmiyo derler ama ben de hiç sevmiyorum canımı çok yakıyo bi an önce taktır yan etkisi falan da yok bi kaç gün kanamam devam edecek o kadar zaten adet olduğum için sıkıntı olmaz inşallah valla kafam rahat herşeyden önemlisi de bu bi bebek daha düşünemem bu aralar kızceğizim sağolsun

cok geçmiş olsun canım ya normale dönmesine sevindim niye ateş yaptı acaba bi seni duydum ben genellikle huzursuzluk ön plandaydı neyse geçtiyse sıkıntı yok bu arada benim kızın ağzında pamukçuk falan yok çirkefliğinden almıyo memeyi sakinken keyfi yerindeyken ve acıktıysa alıyo ama ağlarken imkanı yok veremiyorum.. bi de diyolarki ağladığında emzir sakinleşsin benim ki daha beter oluyo ya anlamadım ben bu kızı

çok teşekkürler canım
3 tanesi birden ağır geldi sanırım .
Senin kide nazlı bebiş anlaşıldı.

çok geçmiş olsun canım
sağol canım sizin de mi bi böbrek sorunu vardı öyle hatırlıyorum sanki

sağol nurlum çok teşekkür ederim araştırdım internet bazen rahatlatıyo bazen daha da evhamlandırıyo:) eşim tanıdığı doktorlara danışmış geçer demişler bir ay sonra kontrol var inşallah büyümez

canım çok sağol sancı yok olsaydı anlardınız dedi doktorlar inşallah sancılanmaz canım özele gidiyorum kalça ultrasonu için gittik çocuk doktoru sevkedecekti bi de kontrol edeyim dedi biz bi şikayetle gitmedik yani bize hiçbişey söylemeden radyolojiye gönderdi ordaki doktor niye böbrek istedi şikayetiniz mi var hamilelikte bişey söylenmiş miydi nasıl doğum yaptınız diye sorunca evham yaptım velhasıl taş çıktı tekrar doktorun yanına... adam gayet sakin bir ay sonra yine gelin 5mm üstüne çıkmadıkça sorun yok dedi sebebi de yokmuş genetikmiş
minişinin uykusu düzene girer inşallah canım bugün benimki de yapıştı memeye şu saat oldu hiçbir iş yapamadım

geçmiş olsun canım biran önce geçsin inşallah ağrı falan yapmazsa doktorlar geçer diyorsa problem değil demektir
sağol canım çok teşekkürler inşallah geçer ne diyeyim...

Kızlar kilolar ne alemde?

Benim 10 kilo fazlam var ve veremiyorum.
O kadar çok iştahlıyım ki ben bile şaşırıyorum,nasıl bu kadar yiyebiliyorum diye
Kontrollü yiyeyim diyorum ama nafile .
nasıl kurtulacağım bilemiyorum.

canım aynı sorun bende de var maalesef ... sana iki çözüm önerim var birincisi sling bi netten araştır çok çeşidi var ama önce evde ilkel bir tane yapmanı öneririm kimi bebiş sevmiyor biz annemle bi tane yaptık ilk yerleştirişimde hemen uyudu kaldı ikincide kıyamet kopardı üçüncüde sakindi yani kısaca tam anlamadım sevdi mi sevmedi mi:) google'a "pouch sling nasıl dikilir" diye yaz ben evdeki bi şaldan yaptım valla iyice alışsa ezio sling alıcam o dışarda daha rahat olur bir de 4,5 metre kumaş alıp wrap sling yapıcam bahar gelince ona sarıp yürüyüşe çıkıcam (hayaller hayaller):)
ikincisi bebişine bebek arabası aldın mı ya da ne aldın bilmiyorum ama ben şunu aldım: Graco Mirage Seyahat Sistem Bebek Arabası / Venüs - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com anakucağını arabaya oturtup kızımı yerleştirdiğimde uzun süre oyalanıyo hatta gündüz gezdirirsen ya da aspiratörü açarsan kendi kendine uyuyakalıyo

hadi hayırlısı:) senin adına sevindim darısı başıma ama daha adet olamadım ya

çok geçmiş olsun canım benimki de biraz ateşlenmişti şurupla atlattık şu aşılar ne sinir ya

canım benim de on kilo fazla var ama hamilelik değil evlilik kilosu:)) 15. gün hamilelik öncesi kiloma dönmüştüm şimdi üstüne iki kilo almışım hatta... emzirmeye vücut alıştı eskisi kadar yakmıyoruz anlaşılan

amaaaan boşver sen yeni annişsin bahar gelsin düşünürüz bişeyler:)

benim de hala 10 kilo fazlam var kıyafetlerime bakıp duruyorum bir pantolon buldum 42 beden onu giyip duruyorum durmadan

maşallah kilosuna

kızlar bu arada bebişimde böbrek taşı çıktı 2 mm. doktorlar pek önemsemiyor geçer diyorlar ama gel de umursama

canım geçmiş olsun, insan evladına hiç bir hastalığı yakıştıramıyor değil mi

maşallah kilosuna yaa
kucakta dolaş dolaş sol yanım benim de perişan ama inan tüm bebekler böyle zahmetle büyüyor yalnız değilsin yani depresyona falan gitme emi :) ben de girmeyim

benim de 7 kilo fazlam var ama 50 kiloyken aldığım her şeye girebiliyorum, nasıl iş anlamadım. Fakat 27 beden jeanim hariç. onun içinde korse sipariş ettim. sanırım korseyle daha kolay girerim içine.

ben esas karnımın yumuşaklığından şikayetçiyim ama sezaryen olduğum için biraz daha sabretmem lazım spor için. eee bir de benim süt sınırlı zaten aldığım kalorileri sporda yakmak bebişin beslenmesi açısından çok riskli sanırım

çok geçmiş olsun.canım sen normal mi yapmıştın sezeryanmı?

ohh vallahiii rahatsın
ben tırsıyorum ondan :))

yaa sorma benimde hala 10 kilo fazlam var ondanda birkaç kilo daha fazla vermem lazm ettimi sana 13 kilooo
valla takmıyım diyorumdaa işte insan hala şişko olmaktan yana rahatsız oluyoo ama vücudun tam toparlnmsı 1 senweyi bulurmuss
biz mankan değilizki anlmıyrum onların bünyeleri nasıı hemen eski haline dönüyo birde zannetmiyorum ben onların sürekli emzrdklerini yanii

dün asıdan sonraa 1-2 saat uyudu kızım sonra bir cıglık gibi aglmakii ayy sormayın perişan oldu yarumm...
kucaktan inmiyoo az asagı indirsem y,ine aynı cıglıkk
agrısı olduu surubu verdim 15-20 dkka snra kendine geldi az uyuduu nasıı içim parçalndıı yaaa

haa snra kucakta beni gezdir modu yaptı tabii ee 5.700 kg kollarım koptuu ytaaa.
aksam 5.30 gibi uyur gibi oldu koltuga bir uzanmısım gidiş o gidişşş 7 de gözlerimi actım koltukta donmusum :))

allahtan oı saate kdr uynmadan uyuduudaa acısını unuttu kızım yaa

Merhaba benimde 57 günlük yaramaz mı yramaz bir oğlum var karahan ares. Sürekli kollarımda durmak bimiyor kolikdönemdeyiz 10 gündürbir düzelip bir ağrlaşıyorbanyo bile yapamıyorum eşim anlayışlı allahtan senbebekle ugrasta başka bir şey yapma diyor zor şeymiş annelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…