2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

slm kızlar bizde aşı yaptırdık sabah. oğluşum ağladı ama hemen sustu,ağrısını alsın diyede eve gelir gelmez calpol verdim uyuyo kuzucum.bugün inşallah huzursuz olmaz....

ben su veriyorum canım pek sevmiyor bizim ki zorla içiyo işte.oğluşumda çok az konak var tepesinde sadece onuda banyodan önce yağlıyorum iyice, yıkanınca süngeriyle hafif siliyorum,bugün ebemiz karbonat kaldırıyor dedi ama nasıl yapılacağını sormadım aklıma gelmedi,bizim oğlan pek huysuz ben herşeyi deniyorum emzirirken ağlamasın diye ama bizimkine hiçbişey fayda etmiyor.

ben de vermek istiyorum ama vermiyorum ben bi ton iciyorum zaten sutum de var hersey sen de 3 kasiktan fazla verme nasilsa sutunde var konak biz de hic olmadi ama zeytinyagini duymustum

ben su vermiyorum canım ama bitki çayı içtiği günlerde almış oluyor tabii.Konak maalesef bizde de var,son zamanlarda oldu ama ben tara maya çekiniyorum,daha çok küçük ya,bıngıldağına zarar vermekten korkuyorum.

bende vermeye çalışıyorum benim oğlan pek içmiyor zorlada olsa 2 çay kaşığı veriyorum malum benimki mama yiyor konak bizdede var bende banyodan önce zeytinyağı sürüyorum emzirme konusunda ben ne yapsam emmiyor bakalım ne kadar sürecek emzirme maceramız pek uzun süreceğe benzemiyorya hayırlısı artık

bende veriyorum canım , benimki önce beni emiyor sonra sütüm yetmediği için mama veriyorum, her nekadar suyu zorla içsede ağızında pamukçuk olmasın diye mamadan sonra su veriyorum. konak problemimiz bizim de var, banyodan önce zeytinyağı sürüyorum bende inşallah geçer bi an önce bu arada ayın 13 'ünde aşı olduk kızlar. hemşireler eğer aşı tutarsa aşı yerinin yara olup kabuklanacağını söyledi ama 7 gün geçmesine rağmen sadece kırmızılık var... azıcık su değmişti yanlışlıkla ilk 3 gün içinde acaba tutmamış olabilir mi ? çok üzülüyorum aşısı tutmayıp tekrar aşı olacak diye

bizim de aşının üstünden çok zaman geçti ama kabuklanma yara olmadı.Tutmamış mı demekmiş,bilmiyordum.

netten baktım da 1-2 ayı buluyormuş canım iltihabın akıp yara olması.Daha zamanı var yani tutup tutmadığını öğrenmenin

bnm bebişte konak olmuştu saf zeytinyağıyla saçlı deriye masaj yapıp ince uçlu tarak ile bıngıldağa dikkat ederek tarayıp bi anlamda kazıyarak kepekleri çıkarttım.. banyo yaptırdım ikinci kez de düzeldi

slm kızlar bgn oğluşum kasık fıtığından dolayı ameliyat oldu...kolay bi ameliyattı ama ben mahvoldum resmen çok üzüldüm,ağladım..içim yandı,onu öle savunmasız görmek başka ellere teslim etmek,yarı uyanık elime almak of of of
çok şükür şimdi evimizdeyiz ve uyuyor..allahım hepimizin yavrusunu esirgesin böle acılardan,hastalarada acil şifa versin inş..

cok cok gecmis olsun canim ya sanki kendi bebegimmis gibi uzuldum insanin cigeri yaniyor burnunun doregi sizliyor Allah acil sifa versin dermansiz dert vermesin insallah

çok geçmiş olsun canım,çok üzüldüm rabbim şifa versin..

canım dr konak için zeytinyağı süreyimmi dediğimde sakın hiç birşey yapma daha çok küçükler ve bir zararı yok kaşıntı ya da yanma yapmaz dokunma dedi. kaşında da vardı onu karbonat ve zeytinyağını karıştırıp sürdüm geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…