- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #1.221
Merhaba benimde 57 günlük yaramaz mı yramaz bir oğlum var karahan ares. Sürekli kollarımda durmak bimiyor kolikdönemdeyiz 10 gündürbir düzelip bir ağrlaşıyorbanyo bile yapamıyorum eşim anlayışlı allahtan senbebekle ugrasta başka bir şey yapma diyor zor şeymiş annelik
Kızlar kilolar ne alemde?
Benim 10 kilo fazlam var ve veremiyorum.
O kadar çok iştahlıyım ki ben bile şaşırıyorum,nasıl bu kadar yiyebiliyorum diye
Kontrollü yiyeyim diyorum ama nafile .
nasıl kurtulacağım bilemiyorum.
O kadar çok iştahlıyım ki ben bile şaşırıyorum,nasıl bu kadar yiyebiliyorum diye
benzer sıkıntıları bende yaşıyorum , bu arada kuzucukların uyku düzenleri nasıl kızlar? ben hala belli bi düzene oturtamadım, bazen yarım saat uyuyup uyanıyo bazen iki saat hiç uyanmadan uyuyo :) şimdide gaz çıkarta çıkarta uyanmaya çalışıyor yanımda :) çok tatlılar yaa :)
mrb kızlar
bebişinde taş olan ark çok üzüldüm bebeğin canı yanmıosa çok da yıpratma kendini boyutu önemsizmiş baksana..
kilolara gelince benim de 10 kg fazlam var 9.5 gitti kaldı 10 :) hamileyken çok kilo almışım ..
ben denemiorum bile kıyafetlerimi 10 kg fazlayla içine gircek halim yok :)
ben bir kaç gundur koşu bandına çıkmaya çalışıyorum evde biri olur da bebeğe 30 dk bakarsa ..
eşim ders çalıştığı için akşmlrı da ben ilgilenmek zorundaım ..bu ara kayınvalidem kalmaya başladı ben de ona bırakıorum akşamları 30 dk terliyorum koşu bandında..sonra duşa 1 saat sonra kızımı geri devralıyorum..220 kalori felan yakıyorum yememden kısamayacağıma göre bu kilolar ole oturmakla emzirmekle felan gitmio kızlar..1 yıla normale dönersin diyorlar ama mayıs sonu gibi işe başıcam ne giycem ? 40-42 beden kıyafet almak istemiyorum ..
doktorumla görüştüm mekiği sezaryenli olduğum için 6 aya kdr yapma dedi..soran bir ark vardı ..6 ay mekik yok cnm sakın yapma ama koşu bandında yürüyebilirsin en azından sıkılaşırız ve 1-2 kilo ayda gider benim hedefim işe başlayana kdr 6 kg gitmesi 3 ay içinde..inşallah..
benzer sıkıntıları bende yaşıyorum , bu arada kuzucukların uyku düzenleri nasıl kızlar? ben hala belli bi düzene oturtamadım, bazen yarım saat uyuyup uyanıyo bazen iki saat hiç uyanmadan uyuyo :) şimdide gaz çıkarta çıkarta uyanmaya çalışıyor yanımda :) çok tatlılar yaa :)
Benim oğlumda şöyle bir sıkıntı var mama takviyesi alıyordu kilo alımı azdı doktor normale dönmüş mama verme dedi bitir kullanma dedi bende bir ikigün sadece anne sütü ile besledim bu seferde ürat kristalleri denen şey cıktı:O bebeklerde sıvı alımının az olmasıyla ortaya çıkarmış acaba fazla alamıyor mu besleyemiyormuyum diye düşünüyorum:S Bebeğim sürekli memede mama vermezsem öyle fazlada yemek yiyemiyorum haliyle:SBirde saatlerce memede kaldırıyorum mesela üç saat emdi bugün göğüslerime baktım sıktım süt çıkıyor.SD Acaba ememiyor mu diyorum aklım çok karışık:;;;;;;;;;SD Sizce ben ne yapayım:S
kızlar malum bölgeye sezeryanlı arkadaslar hiç agda yaptınız mı yaaa
umarım herkeslerin keyifler yerindedir,yaramaz bebişler üzmüyordur:)bende uzun zamandır bakamıyorum önce kızım hastaydı o düzeldi şimdi oğluş hasta az bir fırsat buldum geldim,oturduğum bu vakitler sonra bana yol,yemek olarak geri dönücek:):)
oğluş öksürüyor sarı sarı da sümüğü çıkıyor, 3 gündür geçer diye doktora da götürmedim götürsem mi ki ilaç veriyorlar mı şuncacıklar bebelere?
Benimde bebeğimin başlarda kilo alımını dr az buldu günde bir defa ver diyodu bende gece 60cc verydm ama baktım kilo alımı iyi mamayı kestm hem doymasa ağlar zaten uyumz diye düşünyrm kilo alımı iyiyse mama verme dicemde sıvı azalımı çıkmş bebişinde bence dr konuş öyle hareket et derım
benim 3 kg fazlam var ama eteklerimin içine sığamıyorum. düşük bel etekler yüksek bel,yüksek bel etekler göğüs altı gibi oluyo :) bende biraz göbek ve çevresi kaldı o yüzden sanırım.ben de sütüm azalmasın diye spor yapmıyorum günde 15 dk yürüyüş yapıyorum sadece okula giderken o da son bir haftadır.
umarım herkeslerin keyifler yerindedir,yaramaz bebişler üzmüyordur:)bende uzun zamandır bakamıyorum önce kızım hastaydı o düzeldi şimdi oğluş hasta az bir fırsat buldum geldim,oturduğum bu vakitler sonra bana yol,yemek olarak geri dönücek:):)
oğluş öksürüyor sarı sarı da sümüğü çıkıyor, 3 gündür geçer diye doktora da götürmedim götürsem mi ki ilaç veriyorlar mı şuncacıklar bebelere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?