2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

benzer sıkıntıları bende yaşıyorum , bu arada kuzucukların uyku düzenleri nasıl kızlar? ben hala belli bi düzene oturtamadım, bazen yarım saat uyuyup uyanıyo bazen iki saat hiç uyanmadan uyuyo :) şimdide gaz çıkarta çıkarta uyanmaya çalışıyor yanımda :) çok tatlılar yaa :)

benimde 4,5 kilo fazlam var gobegim var pantalonlarima sigamiyorum ve cogu kazagim da dar geliyor giyemiyorum bu kis sanirim boyle gececek kisliklari bosuna cikarmisim yaza bari versem 2 sunnet 1 nisan var ne guzel elbiselerim var yeni almak istemiyorum

Ben 14-15 kg almıştım 3,5 kilo kaldı. Hamileliğimde kiloların neredeyse tamamını karın bölgeme almıştım dev gibi bir göbeğim vardı o yüzden kalan 3,5 kilo da sırf göbeğimde. Gevsek çatlak bir göbek var hiç güzel gözükmüyor ama yavaş yavaş toparlanıyor. Yeni yeni kıyafetlerime girmeye başladım, hafiften sıkıyor belleri yukarısından göbek fırlıyor biraz ama yine de giyebiliyorum. Pantalonlarıma girebildiğimi gördüğüm gün ne kadar mutlu oldum anlatamam size.
Ben de deli gibi yiyorum, tatlı yemeyen ben hamileliğimde böyle tatlı yemedim valla, sanki aşeriyorum. 3. Aydan sonra karın egzersizi yapabilirsin dedi doktor bakalım vakit bulursam yaparım tabi de işe gitmeye başlayacağım yakında neye zaman kalacak bilemiyorum. Bir bakıcı tutacağım iyi birini bulursam o zaman yapabilirim belki.

Son düzenleme:
bende kilo falan kalmadı 54 kiloyla hamile kalmıştım şu anda 53 kiloyum, uykusuzluk ve yorgunluk sonucu kilolarım kendiliğinden gitti ama göbek yumuşak, karın egzersizi yapmak istiyorum ama szeryan doğum yaptım acaba doğumdan ne kadar sonra yapılır bilmiyorum, doktora en son doğumdan bir hafta sonra gittim 40ın çıkınca gel dedi hafta 3 aylık olacak bebeğim hala gidemedim yanlız başımayım bebeğimi bırakıp çıkamıyorum işe başlama zamanıda yaklaştı ne yapıcam bilmiyorumm

Evet çoktatlılar ona aşığım.) Dün gündüz sadece 2 saat uyuduk gecede 11 de yattı şimdiden uyuyor yarım sattirbakalım bugün nasıl geçecek:S

mrb kızlar
bebişinde taş olan ark çok üzüldüm bebeğin canı yanmıosa çok da yıpratma kendini boyutu önemsizmiş baksana..
kilolara gelince benim de 10 kg fazlam var 9.5 gitti kaldı 10 :) hamileyken çok kilo almışım ..
ben denemiorum bile kıyafetlerimi 10 kg fazlayla içine gircek halim yok :)
ben bir kaç gundur koşu bandına çıkmaya çalışıyorum evde biri olur da bebeğe 30 dk bakarsa ..
eşim ders çalıştığı için akşmlrı da ben ilgilenmek zorundaım ..bu ara kayınvalidem kalmaya başladı ben de ona bırakıorum akşamları 30 dk terliyorum koşu bandında..sonra duşa 1 saat sonra kızımı geri devralıyorum..220 kalori felan yakıyorum yememden kısamayacağıma göre bu kilolar ole oturmakla emzirmekle felan gitmio kızlar..1 yıla normale dönersin diyorlar ama mayıs sonu gibi işe başıcam ne giycem ? 40-42 beden kıyafet almak istemiyorum ..
doktorumla görüştüm mekiği sezaryenli olduğum için 6 aya kdr yapma dedi..soran bir ark vardı ..6 ay mekik yok cnm sakın yapma ama koşu bandında yürüyebilirsin en azından sıkılaşırız ve 1-2 kilo ayda gider benim hedefim işe başlayana kdr 6 kg gitmesi 3 ay içinde..inşallah..

benimde doğum öncesine dönmeme 5 kilom kaldı.onuda verirsem biraz içim rahat edecek,biraz daha geçsin spora başlayacağım hedefim 65 kilo....benimde tam tersi hiç iştahım yok zorla sütüm olsun diye hep sulu şeyler yemeye çalışıyorum...

sağol canım teşekkür ederim sancısı yok çok şükür sabırsızlıkla kontrol gününü bekliyorum
inşallah kısa zamanda veririz kiloları.. benim eski kıyafetler oluyo çünkü kiloları önceden almıştım:)

bende oturtamadım daha,geceleri ve öğlenleri iyi yaqtıyor ama akşam 5 de bir kalkıyor 12 ye kadar tık yok,biraz daha sabredicez bir iki aya kadar düzene girer zannımca:)

umarım herkeslerin keyifler yerindedir,yaramaz bebişler üzmüyordur:)bende uzun zamandır bakamıyorum önce kızım hastaydı o düzeldi şimdi oğluş hasta az bir fırsat buldum geldim,oturduğum bu vakitler sonra bana yol,yemek olarak geri dönücek:):)
oğluş öksürüyor sarı sarı da sümüğü çıkıyor, 3 gündür geçer diye doktora da götürmedim götürsem mi ki ilaç veriyorlar mı şuncacıklar bebelere?

Benim oğlumda şöyle bir sıkıntı var mama takviyesi alıyordu kilo alımı azdı doktor normale dönmüş mama verme dedi bitir kullanma dedi bende bir ikigün sadece anne sütü ile besledim bu seferde ürat kristalleri denen şey cıktı:O bebeklerde sıvı alımının az olmasıyla ortaya çıkarmış acaba fazla alamıyor mu besleyemiyormuyum diye düşünüyorum:S Bebeğim sürekli memede mama vermezsem öyle fazlada yemek yiyemiyorum haliyle:SBirde saatlerce memede kaldırıyorum mesela üç saat emdi bugün göğüslerime baktım sıktım süt çıkıyor.SD Acaba ememiyor mu diyorum aklım çok karışık:;;;;;;;;;SD Sizce ben ne yapayım:S

Benimde bebeğimin başlarda kilo alımını dr az buldu günde bir defa ver diyodu bende gece 60cc verydm ama baktım kilo alımı iyi mamayı kestm hem doymasa ağlar zaten uyumz diye düşünyrm kilo alımı iyiyse mama verme dicemde sıvı azalımı çıkmş bebişinde bence dr konuş öyle hareket et derım

eğer ciğeri temizse ilaç vermiyorlar grip için serum fizyolojik öneriyorlar biz büyük oğlum sayesinde yine grip olduk önceden de 2 aylık bebeğim bronşit geçirmişti iğne ve antibiyotik kullandı 1 hafta geçti büyük oğlan yine bulaştırdı yine grip oldu bebeğim bugün doktora gittik allahtan ciğerleri temiz çıktı pazar günü de başka bir doktora gitmiştik o da ciğerleri temiz dedi ilaç vermediler burun damlalarına devam dediler ben ağır bir ilaç verirse doktorlar başka bir doktora daha götürüyorum o da aynı ilacı verirse öyle kullanıyorum

Sanırım burnuda tıkalı bir götürücem bakalım gerçi ısrarla anne sütü ver diyorlar ama tabi ilgileneyim önemli olan bebeğim ama insan yinede aklında binbir türlü soru oluşuyor:SBakalım bugün gideriz doktora bakalım ne diyecek:S

sen okula başladın mı ?

geçmiş olsun canım.Çocukların biri hastalandı mı diğeri de hastalanıyor maalesef

kızlar malum bölgeye sezeryanlı arkadaslar hiç agda yaptınız mı yaaa

40 'ım çıkar çıkmaz yaptırdım,geçenlerde bir daha yaptırdım,bir şey olmadı

kızlar malum bölgeye sezeryanlı arkadaslar hiç agda yaptınız mı yaaa

yaptirdim canim tuyler cok uzamisti onlarin acisindan bisey hissetmedim dikisler zaten kaynamisti :) gobegimdeki kahverengiden gobek deligim kirli gibi olmustu resmen orayada yapistirdi ölü deriler gitti temizlendi

arkadaşlar bebişlerinize su veriyormusunuz ben akşamları 3 çay kaşığı veriyorum iyi mi yapıyorum bilmiyorum ama kızım suya bayılıyor dahada versem içecek şapır şapır ağzını açıyo ver diye bide konak proplemi olan varmı? bizde var hemde çok fazla dün akşam hakiki zeytinyağı sürdüm saçına,1 saat sonra taradım çoğu döküldü kendi kendine geçmesini beklemiştim ama geçmedi bugün tekrarlıycam zeytinyağını bakalım hepsi dökülür inşallah.
birde emzirirken bebişi ağlayan annelere tavsiye bebeği kucağınıza almadan yatar pozisyonda neşesi yerindeyken konuşa konuşa emzirin ben denedim işe yaradı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…