- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #1.261
cok cok gecmis olsun canim ya sanki kendi bebegimmis gibi uzuldum insanin cigeri yaniyor burnunun doregi sizliyor Allah acil sifa versin dermansiz dert vermesin insallah
slm kızlar bizde aşı yaptırdık sabah. oğluşum ağladı ama hemen sustu,ağrısını alsın diyede eve gelir gelmez calpol verdim uyuyo kuzucum.bugün inşallah huzursuz olmaz....
slm kızlar bgn oğluşum kasık fıtığından dolayı ameliyat oldu...kolay bi ameliyattı ama ben mahvoldum resmen çok üzüldüm,ağladım..içim yandı,onu öle savunmasız görmek başka ellere teslim etmek,yarı uyanık elime almak of of of
çok şükür şimdi evimizdeyiz ve uyuyor..allahım hepimizin yavrusunu esirgesin böle acılardan,hastalarada acil şifa versin inş..
canım bende 20 gün sonra işe başlıycam sütle besliyorsan süt konusunu nasıl hallettin geceden sağıp mı bırakıyorsun biberonda mı süt poşetinde mi muhafaza ediyorsun ve ne kadar içiyor şimdiden kara kara düşünüyorum benim eşim polis memuruydu istifa etti öğretmenlik için kpss hazırlanıyor bebeğe o bakıcak bakalım başedebilecekmi ben süt iznini öğleden sonra kullanmayı düşünüyorum sabah uyuyo.
evet canım sütle besliyorum süt pompası aldım ben öğretmeni ve öğleden sonra okula gidiyorum. gece çocuk emmek için kalktığında tek göğsümü ona veriyorum tekini de sağıyorum 150 ml süt çıkıyo. sabahta gece emzirdiğim göğsümü sağıyorum bi 100 ml de öyle çıkıyo. onları bırakıyorum.150 ml lik biberon kesin bitiyo diğeri bazen bitiyo bazen 50 ml falan kalıyo.ben 5 saatliğine bırakıyorum. sütü de pompanın saklama kapları var onlarda saklıyorum. bu arada 5 saat okula gittiğimde de göğüslerim bebek emmedği için doluyo okulda da 2 kez sağıyorum. orda da 120 ml çıkıyo. sütleri biriktirmiyorum günlük veriyorum artanı döküyorum. işe başlıycan zaman hafta sonundan süt sağmaya başla vücudun ona göre süt üretsin. sütüm yeter mi yetmez mi diye düşünme zaten vücut fazla fazla üretiyo. Allah yardımcın olsun. bu arada pompamın markası Wollex ultra soft çok güzelbi pompa sessiz ve hem elektrikle hem pille çalışıyor ve hiç acıtmıyor.
sen okula başladın mı ?
evet başladım maalesef çünkü rapor alamadık.tek maaşla da geçinemeyeceğimiz için okula başladım2 hafta olacak nerdeyse
üzüldüm canım ya,çok erken başlamışsın.5 haftayı aktarmak iyi oldu benim için.Rapor da alabilirsem bu dönemi kapatmayı düşünüyorum
slm kızlar bgn oğluşum kasık fıtığından dolayı ameliyat oldu...kolay bi ameliyattı ama ben mahvoldum resmen çok üzüldüm,ağladım..içim yandı,onu öle savunmasız görmek başka ellere teslim etmek,yarı uyanık elime almak of of of
çok şükür şimdi evimizdeyiz ve uyuyor..allahım hepimizin yavrusunu esirgesin böle acılardan,hastalarada acil şifa versin inş..
çok geçmiş olsun canım
üzüldüm canım ya,çok erken başlamışsın.5 haftayı aktarmak iyi oldu benim için.Rapor da alabilirsem bu dönemi kapatmayı düşünüyorum
evet yaa öyle oldu. ben ankarada yaptım doğumumu uçağa binebilmek için erkenden ayrıldım izne. zaten 2 haftası 15 tatile denk gelirdi ayrılsaydım da.inşallah alırsın rapor.sen de öğretmen misin? ben erzurumda öğretmenim burdaki hiç bir özel hastane vermedi rapor
Neyne.net - Boy - Kilo - Baş Çevresi Persentiller
kızlar şu siteye bir göz atın derim boyu kilosunun oranını falan hesaplıyo.
netten baktım da 1-2 ayı buluyormuş canım iltihabın akıp yara olması.Daha zamanı var yani tutup tutmadığını öğrenmenin
ben su veriyorum canım pek sevmiyor bizim ki zorla içiyo işte.oğluşumda çok az konak var tepesinde sadece onuda banyodan önce yağlıyorum iyice, yıkanınca süngeriyle hafif siliyorum,bugün ebemiz karbonat kaldırıyor dedi ama nasıl yapılacağını sormadım aklıma gelmedi,bizim oğlan pek huysuz ben herşeyi deniyorum emzirirken ağlamasın diye ama bizimkine hiçbişey fayda etmiyor.
geçmiş olsun benim de bebeğim 3 haftalıkken kasık fıtığından ameliyat oldu allah daha büyük sıkıntı göstermesin bebeklerimize hakikaten ameliyathane kapısında beklemek çok zor doktor beni ameliyathaneye çağırdığında herşeyin yolunda olduğunu biliyordum ama annelik işte çok erken çıktılar acaba bir sorun mu var bebeğime bir şey mi oldu diye endişelenmekten kendimi alamadım halbuki ameliyatın başarılı geçtiğini söylemek için çağırmış
evet yaa öyle oldu. ben ankarada yaptım doğumumu uçağa binebilmek için erkenden ayrıldım izne. zaten 2 haftası 15 tatile denk gelirdi ayrılsaydım da.inşallah alırsın rapor.sen de öğretmen misin? ben erzurumda öğretmenim burdaki hiç bir özel hastane vermedi rapor
evet canım,öğretmenim.Tanıdık olmazsa zor rapor işi,bakalım ben ne yapacağım
bu topiği nasıl kaçırırımm aralık annesi olarak :)
gerçi bebişten fırsat kalırsa giriyorum pc ye..
neysee bende varımmmmmmm
hoşgeldin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?