2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

cok cok gecmis olsun canim ya sanki kendi bebegimmis gibi uzuldum insanin cigeri yaniyor burnunun doregi sizliyor Allah acil sifa versin dermansiz dert vermesin insallah

geçmiş olsun benim de bebeğim 3 haftalıkken kasık fıtığından ameliyat oldu allah daha büyük sıkıntı göstermesin bebeklerimize hakikaten ameliyathane kapısında beklemek çok zor doktor beni ameliyathaneye çağırdığında herşeyin yolunda olduğunu biliyordum ama annelik işte çok erken çıktılar acaba bir sorun mu var bebeğime bir şey mi oldu diye endişelenmekten kendimi alamadım halbuki ameliyatın başarılı geçtiğini söylemek için çağırmış

Çok geçmişolsun:S Annelik çok başka birşey insan mahvolur allah bir daha hastalık yüzü göstermesin

bi de eğer sınıf öğretmeniyseniz süt izninizi kullanamıyorsunuz. ben şu an 4. sınıf öğretmeniyim ve sadece branş derslerinde evde olabiliyorum o da müdürün insiyatifiyle. yani 1. sınıf öğretmeni olsaydım hiç kullanamayacaktım.

Neyne.net - Boy - Kilo - Baş Çevresi Persentiller
kızlar şu siteye bir göz atın derim boyu kilosunun oranını falan hesaplıyo.

benmki boy olarak kısa cıktı 55 cm kilosuda 5.700du
anamm şişko ve kısa olcek tosunum :)))))))))))
saglıklı olsundaa

netten baktım da 1-2 ayı buluyormuş canım iltihabın akıp yara olması.Daha zamanı var yani tutup tutmadığını öğrenmenin

ben saglık ocagında ası bittiği için mecbur etfal de yaptırdım ve hiç öyle birsy demediler bana yaaaa.
kolunada gecen baktım birsy yoktuu
birde bana 2 gün banyo yaptırma dedilerr.pazartesi oldu asıyı bu aksam yaptırcamm yinede
size ne dediler

canım hakkaten cok zordur bilirimç..
ben sarılık oldugunda mahvoldum düşün yanii agla agla içim çıkmıştııı
allah birdaha yasatmasın hiçç biran önce saglıgına kavussun
çok geçmiş olsun

:13:
Karbonatı zeytinyağı ile karıştırıp sürenilirsin,bizde de konak vardı zeytinyağı sürüyoordum dr böyle yapmamı önerdî.

Çok çok geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın sağlık sıhhat versin kuzucuklara.

nur222 ve neseliyasmin çok çok geçmiş olsun size Allah dermansız dert vermesin.. nur222 ne demek istediğni çok iyi anlıyorum öyle masum ve savunmasızlar ki ağızları dilleri yok gariplerin... bazen kızıma bakınca gözlerim doluyor

bu topiği nasıl kaçırırımm aralık annesi olarak :)
gerçi bebişten fırsat kalırsa giriyorum pc ye..
neysee bende varımmmmmmm

geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım.
bizde de inmemiş testis durumu var umarım iner de ameliyat olmak zorunda kalmayız.

canım çok çok geçmiş olsunn çok üzüldüm gerçekten ne kadar basit olursa olsun çok çok zor olmuştur eminim anne olduktan sonra insan daha iyi anlıyor aşı olunca bile gözünden akan yaş içimi acıtıyo sen ne kadar yıpranmışsındır ama neyseki çıkmışsınız bununla geçmiş olsun allah başka dert vermesin herkesin evladını bağışlasın

çok geçmiş olsun ,rabbim şifa versin..

kızlar dün ateşim 38.9 a çıktı sol göğsüm çok acıyodu..sanırım süt ateşi denen şey oldu o gösümü emzirmeye çalıştıkça ağladıı bende iki gundur sağıyorum bugun ateşim yok..dün çok halsizdim sadece bebeği emzirdim babası altını deiştirip uyuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…