- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #1.281
kızlar dün ateşim 38.9 a çıktı sol göğsüm çok acıyodu..sanırım süt ateşi denen şey oldu o gösümü emzirmeye çalıştıkça ağladıı bende iki gundur sağıyorum bugun ateşim yok..dün çok halsizdim sadece bebeği emzirdim babası altını deiştirip uyuttu
kızlar dün ateşim 38.9 a çıktı sol göğsüm çok acıyodu..sanırım süt ateşi denen şey oldu o gösümü emzirmeye çalıştıkça ağladıı bende iki gundur sağıyorum bugun ateşim yok..dün çok halsizdim sadece bebeği emzirdim babası altını deiştirip uyuttu
benmki boy olarak kısa cıktı 55 cm kilosuda 5.700du
anamm şişko ve kısa olcek tosunum :)))))))))))
saglıklı olsundaa
ben saglık ocagında ası bittiği için mecbur etfal de yaptırdım ve hiç öyle birsy demediler bana yaaaa.
kolunada gecen baktım birsy yoktuu
birde bana 2 gün banyo yaptırma dedilerr.pazartesi oldu asıyı bu aksam yaptırcamm yinede
size ne dediler
canım hakkaten cok zordur bilirimç..
ben sarılık oldugunda mahvoldum düşün yanii agla agla içim çıkmıştııı
allah birdaha yasatmasın hiçç biran önce saglıgına kavussun
çok geçmiş olsun
ya kızlar benm kızıma verem asısını sag koldan yapmıslar yaaa(
normalde sol kol olmuyo mu
bugün doktora gitcezz inşş birsey olmazzz
kızlar dün kuran okuttum allah kabul ederse oğluma çok güzel oldu ama bizim huysuz hiç durmadı ağladı ağladı ağladısırtımdan terler aktı hiç durmadı hiçbirşeyle ilgilenemedim deli dana gibi dolandık ortada sanırım bizim bebiş kalabalığı sevmiyo çünkü geçen günde öyle yapmıştı misafirim gelmişti ve hiç durmadı.kulaklarım çınladı resmen akşam nasıl yattığımı bilemedim ve dünden hiçbişey anlamadım.....
bugun kizimla yalniz kaldigimiz 5. gun cok zor oluyor bir gunu digerini tutmuyor yalniz bakmak ne zormus gece 11 hala uyumamisti bayilacaktim uykusuzluktan esime verdim ayaginda salladi bende uyumusum. ya bide bebegim 2 gundur sabahlari emdikten sonra gazini cikartirken gegirirken kusuyo oldugu gibi sutu hic yapmiyordu gaz cokmu birikiyo cok mu emiyo anlamadim batmadik ne kiyafet kaliyo ne yatak. uzuluyorum icitigi sutler bosa gidiyor diye. insallah yarin oyle bisey olmaz.
bizim kusma isi hep oyle ve ben fitil opuyordum bu duruma en son artik gazini cikarmiyorum emdikten sonra egik bi sekilde tutuyorum geceyse yatiriyorum gunduzse ana kucagina dire yoksa emdigini pat diye cikariyo daha sonra cikariyorum gazini sut kalmiyo diger turlu emdigini kusunca ac kaliyo malum sen de dene
deniyim bende geceleri cok sut biriktigi icin sabahlari cok iciyo bogazinda kaliyo rahatsiz oluyo o yuzden gazini cikarsin istiyorum. ugrasmiyim gazi ile yoksa sut ziyan oluyor. sabah yapabilsem sagip kalani emziririm ama gunde 4 saat iyuyabiliyorum oda gece zaten
masallah subhanallah gece az uyumana ragmen sutun cok oluyo benim kiz gce uyudugu icin sutum oluyo yoksa sanmam sutumun olacagini. sabah da benim ac kendini kaybediyo emerkenvdoydugunu anlamiyo sonra daha kucagimda yatarken kusmaya basliyo sinir oluyorum. ama bu kusma isi 4. ayda tavan yapacakmis oyle okumustum
masallah subhanallah gece az uyumana ragmen sutun cok oluyo benim kiz gce uyudugu icin sutum oluyo yoksa sanmam sutumun olacagini. sabah da benim ac kendini kaybediyo emerkenvdoydugunu anlamiyo sonra daha kucagimda yatarken kusmaya basliyo sinir oluyorum. ama bu kusma isi 4. ayda tavan yapacakmis oyle okumustum
cok cok gecmis olsun canim ya sanki kendi bebegimmis gibi uzuldum insanin cigeri yaniyor burnunun doregi sizliyor Allah acil sifa versin dermansiz dert vermesin insallah
çok geçmiş olsun canım,çok üzüldüm rabbim şifa versin..
Çok geçmişolsun:S Annelik çok başka birşey insan mahvolur allah bir daha hastalık yüzü göstermesin
üzüldüm canım ya,çok erken başlamışsın.5 haftayı aktarmak iyi oldu benim için.Rapor da alabilirsem bu dönemi kapatmayı düşünüyorum
çok geçmiş olsun canım
benmki boy olarak kısa cıktı 55 cm kilosuda 5.700du
anamm şişko ve kısa olcek tosunum :)))))))))))
saglıklı olsundaa
ben saglık ocagında ası bittiği için mecbur etfal de yaptırdım ve hiç öyle birsy demediler bana yaaaa.
kolunada gecen baktım birsy yoktuu
birde bana 2 gün banyo yaptırma dedilerr.pazartesi oldu asıyı bu aksam yaptırcamm yinede
size ne dediler
canım hakkaten cok zordur bilirimç..
ben sarılık oldugunda mahvoldum düşün yanii agla agla içim çıkmıştııı
allah birdaha yasatmasın hiçç biran önce saglıgına kavussun
çok geçmiş olsun
Çok çok geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın sağlık sıhhat versin kuzucuklara.
nur222 ve neseliyasmin çok çok geçmiş olsun size Allah dermansız dert vermesin.. nur222 ne demek istediğni çok iyi anlıyorum öyle masum ve savunmasızlar ki ağızları dilleri yok gariplerin... bazen kızıma bakınca gözlerim doluyor
geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım.
bizde de inmemiş testis durumu var umarım iner de ameliyat olmak zorunda kalmayız.
canım çok çok geçmiş olsunn çok üzüldüm gerçekten ne kadar basit olursa olsun çok çok zor olmuştur eminim anne olduktan sonra insan daha iyi anlıyor aşı olunca bile gözünden akan yaş içimi acıtıyo sen ne kadar yıpranmışsındır ama neyseki çıkmışsınız bununla geçmiş olsun allah başka dert vermesin herkesin evladını bağışlasın
çok geçmiş olsun ,rabbim şifa versin..
teşekkür ederim kızlar,çok saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?