2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

cok gecmis olsun canim masallah bebisine saglikli olsunlarda kilolari onemli degil zaten aldiklari kiloyu dis cikarmada ve yurumeye baslayinca veriyorlar.

biz de bugun 2 ay aşılarımızı olduk ve aynı zamanda doktor kontrolumuz de vardı boyu 60 cm kilosu 5700 olmuş oğluşumun ama ben bu kadar sevınırken bebeğimde kasık fıtığı çıktı şimdi çocuk cerrahi bakıyoruz moralim altüst oldu daha ufacık oğlum ameliyat olması gerekirse napıcaz küçücük bedenine anestezi vericekler belki de ooff allahım sen yardım et bizim durumumuzda olan var mı varsa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim hepinizin bebeklerini öptüm kızlar

cnm 2 gün önce ameliyat ettirdim oğlumu..çok üzülüp ağladım hatta burdada paylaştım..çok basit bi ameliyat 30dk felan sürdü..o gün 4-5 tane bebek ameliyat oldu fıtıktan..ameliyat sonrası bnm oğlum bolca uyudu diğer bebeklerden ağlaynlar oldu açlıktan dolayı ameliyat öncesi 3 saat,sonrasıda 2 saat bişi vermiosun bebeğe bu biraz sorun oluo..bebeği oyalamk zor çünkü.ertesi güne bi sıkıntı yaşmadık..korkmadan ameliyatını çabucak yaptır annesi boş yere sıkıntı yaşamasın..

geçmiş olsun canım umarım hemen iyileşir.kiloyada takma sağlıklı olsunda, bazı anneler kiloyu bişey sanıyo böbürleniyolar.sağlıklı olsun hasta olmasın bizim için o önemli

kızlar eşleriniz bebeklerinizi kıskanıomu sizden????
bnm eşimde değişimler başladı.ilk zamnlarda bana yardımcı oluodu,ilgileniodu daha sabırlıydı..
şimdi ise oğlumuzu çok sevio biliorum ama..artık eski ilgisi de tahammülüde kalmadı..oğlum biraz huysuz tüm gün uyumuo,kucakta ve gezme istiyor.hep..haliyle evde hiç bi işe yetişemiorum akşamada çok yorgun oluorum, eşimlede ilgilenemiorum ne yalan söyleyim..az oğlumuzla ilgilensin dinleneyim derken sorun çıkarmaya başladı

çok şükür öyle bi sıkıntımız yok şimdilik ben ne dersem onu yapıyo sağolsun eşim akşamları uyudğu için ikimizde dinleniyoruz bazen ağladığı zaman benden önce o koşuyo hemen ilerde değişir mi bilmiyorum

çok geçmiş olsun canım bi an önce yaptır ameliyatı sonradan sıkıntı olmasın Allah şifa versin

gecmis olsun canim bir an once iyilessin bebisin sagligina kavussun

gecmis olsun canim once bebegine Allahim baska hastalik vermesin. bende hic ilgilenemiyorum adam cagiz 8 gibi geliyo eve yemegi ayri yiyoruz bebegimize donusumlu bakiyoruz sonrada zaten bebegi uuutmak icin cirpiniyoruz ayagimda salliyim dedi cigrinyo kizim emerek kucagimda durcakmis uyumuyo carsafla salladik ellerim agridi hiic esimle vaktimiz yok ilgilenecek bizim kiz 12 de uyuyo bende pil bitiyor.

Kızlaaarrrr merhabaaa, ben bu topiği neden hiç görmedim yaa, ohh hep bizim hatunlar burda maşallah, demek artık burdan devam edicez hee.
Ben bi geçmişi okuyayım da ona göre dahil olurum konuya hemen :) muckssss

Allah şifa versin , çok çok geçmiş olsun bir an önce atlatırsınız umarım.

Bizim 3 yaş ve 2,5 aylık bebişlerimiz var,eşim saolsun akşam işten gelince elinden geldiğince ilgilenmaya çalışır çocuklarla ama arada ben kaynıyorum.:105:

teşekkür ederim cnm..rabbim hepimizin evladını korusun,hastalarada şifa versin inş..
bizim yaramazda sürekli kucakta gezmek istior sabahtan başlıoz gece uyuyana kadar..hiç halim kalmıo kendimede eşimede vakit ayıramıorum,bebeğim bi düzene girene kadar böyleyiz malesef..2 gündür konuşmuoruz eşimle çok canımı sıktı..ben sabah 6,30dan akşama kadar sabırla bakıorum oğluma 1 saatliğine bakmak zoruna gitti ki o 1 saatte ben boş durmuodum misafir gelcekti hazırlık yapıodum..yorgunluksa ben ondan kat kat yorgundum çok kırıldım

kizima sol kolundan yapti canim sor bakalim doktor ne diyecek

bu arada bu bebisler cok zorluyo sanirim annislerini cogu arkadaslari goremiyorum hamilelikte ne cok konusuyormusuz bos vaktimiz varmis sayfalari oku oku bitmiyordu.
canım sordum hiç problem olmaz dedi ilerde hiçbir zaman unutma ama sag kolunda oldugunu dedi.

yaa o abana lohusalık dönemnde olmustuuu normal duruyrken bir titrme geldii amannnnnn peşinden bir terlemeee
öyle bir korktum kii bilemeim bendde yattım uyudum bayılmısım zaten

geçmiş olsun cnm yaa aman ihmal etmee

benim oğlumda 3 haftalıkken ameliyat oldu kasık fıtığından çok basit bir ameliyat ama ertelenmemesi gerekiyor gerçi ne kadar basit desekte annelere hiçbir teselli fayda etmez çok üzülüyor insan ama hemen unutuluyor zor günler allahtan bir de ameliyat yeri çok küçük dışardan görünmüyor bile ilerde iz de kalmıyor ve en önemlisi bebek de rahatlıyor bizimki ameliyat olamdan önce 24 saat uyumamıştı bir keresinde çok sıkıntılıydı ama sonra düzene girmeye başladı gerçi bizimki gazlı bir bebek ama ameliyat öncesine göre fark var biraz

genelde erkeklerde bu huy var galiba sıkıntılı anlarda yardımcı olduk şimdi herşey düzene girdi bizim görev bitti hop televizyonun karşısına.koltuğa uzanıp televizyon izlerken bebek evi yıkmış kimin umurunda çünkü anneler akşama kadar gebermiş bile olsalar bebekle ilgileniyorlar ya erkekler nasıl olsa yapan var bana gerek yok mantığı yürütüyorlar

geçmiş olsun miniğe

eşim ilgilenir sağolsun,yoksa bir iş yapamam

geçmiş olsun canım,biran önce iyileşir umarım

slm kızlar benim kız bugün beni çoook şaşırttı su an da ama kucağında uyuyo bugün hiç ağlamadı ayağımda sallamadım evinichnde özgürüm 3 ayını doldurmasına 2 gün kaldı onun verdiği olgunluk mu acaba? Bi de benim kırmızı yazmama sarılıp uyuyacakmiş bizde madem öyle ona bi uyku arkadaşı alalım dedik babası küçük bi ayı almış yumuşacık rengi mavi ama olsun cook tatlı bi dahaki uyumasında yanına verecem bakalım uyuyacak mi onunla dün akşam en son saat dokuzda emdi sonra sabah saat beş buçukta emmeye kalktı tabi o uyuşada ben sürekli kalktım rüyamda hep uyanmış görüyordum altıma falan yapıyordu sonra saat dokuzda kalktı böyle anneliğe can kurban maşallah bu arada darısı sizlerin başına

çok geçmiş olsun

canım bir kaç haftadır şu bloğu takip ediyorum

Bebek Yapım Bakım Onarım: Tomris’in Emzirme Notları – 4: Temel Bilgiler

özellikle Tomris'in yazıları çok faydalı. Yani bebeğimi besleme sütümün artması v.s gibi konularda özgüvenimi geri kazandım sayesinde
son yazısında bebeğin göğsü doğru kavramasına değinmiş... bir bak istersen

kızlar bu erkekler hep aynı cins galiba...

ben 60 gün boyunca tek başıma uyudum bebeğimle. Eşim işi bahane edip yanımda uyumadı, sezaryenli halimle bile yalnız baktım kızıma, bebeğim ağladığından dikişlerim acıya acıya yataktan zar zor kendi başıma doğrulup alıp emdirdim hep. kimsenin umrunda olmadım. hayır bari annemin evine gitmeme müsade edilseydi. nerdeyse sütüm kesiliyordu hep negatif düşünceler yüzünden... neyse eski mevzu oldu artık bunlar.

şimdi de ağlamasına hiç tahammülü yok. ve bence bebeğim bunu hissediyor çünkü akşamları ağlıyor gündüzleri ise genelde sakin. çünkü ağlasa bile annesi (yani ben ) sakin

ay çok uzattım, demem o ki bu bebişleri maalesef tek başımıza büyütüyoruz

Senin kız da mi çabayı görünce agliyo ben üzülüyorum ya babasının sesini duyunca dudağını buzuyor görmediği için o da belki aslında üzülmemek gerek barcelonadaki messiyi bizden daha çok seviyor kumam diyorum zaten sinir oluyorum

evet ya bide utanmadan 3.yü istiyorlar ben kesin bir dille istemediğimi söyledim sürekli gündeme getiriyordu ben de bütün işler üzerime kaldı 3.yü yaparsam onun sorumluluğu da bende olacak istemiyorum dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…