- 3 Nisan 2008
- 873
- 0
- 116
- 47
- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #1.341
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canim kasiklarinda sorun yok dr bakti sadece bi gunluk degil nerdeyse hergun ayniyiz tam uyutuyorum yerine koyuyorum 5dk sonra sanciyla uyaniyo ayagimdacsallarken bile sanciyla kivraniyo yavrum gaz sancisi bu kadar olurmu gaz cikar cikar bitmiyo bide kakasini yaptigindacrahatlamasi gerekmezmi biz hic rahatlamiyoz
a
yaa gaz sancisi bitsin derken kakayami engel oluyoruz ama ben doktora soyledim kaka yapamiyo diye gun icerisinde az az yapiyo o yuzden verdi damla surup. sabah yine aglama krizlerine girdi 2 saat ikinma ve aglama calpol verdim agrisi varsa alsin diye fon makinesini calistirdim banyoda sustu kapattim banyodan ciktik agliyo yataga yatirdim fonu calistirdim benimle konusuyo oh dedim be sonra bi hickirik tuttu tovbee sinir oluyoruz onada :) emzirdim artik gecsin diye. ana kucagina yatirdim kahvalti edeyim diye surati degisiyo oraya oturunca sevmiyo sanirim az durdu agladi koydum tekrar yataga yine fon caliatirdim bende kahvaltimi yaptim simdi ayagimda uyumak istiyo ama uyumamak icinde sanki cebellesiyo. bugun misafirde gelicek dunden pasta yaptim bugunde ic hazirlicam pide yaptirticam bu cadi bana yemek falan hazirlatmaz babasida yok bugun. merakettim senin bebisin uyudumu bugunde
gunaydin annisler ben 2 gun boyunca kimyon tohumu cayi verdim kizima guzelusten gazini cikartiyodu ancak sabahlari gegirirken kusmustu dun vermedim bu sabah gazini cikarirken kusmadi sanirim kimyon cok gaz cikartiyo
eh haklisin kokumla uyumayi seviyo. yahu ne garip benm kokumla uyuyan bi guzellik oyuncaga hic dokunmuyo ben eline vermeye kalktica itekledi sallamiyo simdilik
kimyon hep ustten cikariyo demi ben onceleri veriydum simdilerde vermiyorum
bu yazma olayı bnm yeğenimdede vardı 6 yaşına kdr onsuz uyuyamıyordu..
acaba bende versem mi die düşünüyorum ama yüzüne kapanır nefes alamaz diede korkuorum sen nasıl veriosun
bu yazma olayı bnm yeğenimdede vardı 6 yaşına kdr onsuz uyuyamıyordu..
acaba bende versem mi die düşünüyorum ama yüzüne kapanır nefes alamaz diede korkuorum sen nasıl veriosun
gunaydin canim
ayy canım ya seninde nasıl sıkıntılı zamanında birde misafir geliyooo
az kladı sanırım biraz daha sabretmek gerekiyoooo
kimyonu sen yesen daha iyi olur ben öyle yapıyorum
birde bu kaka sorunu önceden benm kıımdada herbezinde muhakkak olurdu ama artık geceleri olmuyoo günde 4 defa fln yapıyoo
sanırım oda zamanla azalıcak korkmayalım bencee
günaydın kızlar
benim çocuklar yine hastalandı.Büyük ateşler içinde,küçük burnu tıkalı olduğundan zor emiyor(
günaydın kızlar
benim çocuklar yine hastalandı.Büyük ateşler içinde,küçük burnu tıkalı olduğundan zor emiyor(
günaydın kızlar
günaydın kızlar
cok gecmis oksun canim ya kiyamiyo insan cocuklarin hastalanmasina tezczamanda iyilesirler umarim
cok gecmis olsun canim ya rabbim sifa versin iki cocuk olunca hastalik daha cok oluyo herhalde
geçmiş olsun cnm..şu kışı bi atlatsaydık çok fena salgın var..
geçmiş olsun canım
çok sağolun kızlar,büyüğün boğazında iltihap varmış,bir sürü ilaçla geldi babası.Okula başladığından beri kaçıncı antibiyotiği oldu bu,iyice direnç kazanmıştır bakteriler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?