2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

malesef canim ya gaz oyle bisey ben bi gun saydim ard arda 15 defa pirtladi hala ikindi hoh be dedim ne gazmis o kadarcik bagirsakta olusan gaza bak. benim bebiste hep miz miz hep agliyodu sabah ikinmalari cogaliyordu en son sab simplex verdi doktorumuz bu aralar fena degildi azalmisti sanki bugun krizi tuttu yine calpol surup verdim fon makinesini calistirdim yanina koydum sustu. bazen aglamalar koliklesiyor sende dene istersen su fon makinesi olayini

gunaydin annisler ben 2 gun boyunca kimyon tohumu cayi verdim kizima guzelusten gazini cikartiyodu ancak sabahlari gegirirken kusmustu dun vermedim bu sabah gazini cikarirken kusmadi sanirim kimyon cok gaz cikartiyo

ayy bi de misafir mi gelecek masallah ben bnm canavarla hayatta kimseyi kabul edemem elektrik supurge ile bebesi supurdu ben de sildim o ara kiz makine sesiyle uyudu simdi yine ana kucagina salliyor babasi hic ayagima almadim inatsa ben ondan beterim gece gazi vardi yine ya pat pat cikariyo ama yine de sancilaniyo garibim sabahin nurunda calistirdim kurutma makinesin ben de sonra yine ikinip aglayinca yapamiyo diye metsili verdim saniyesine yapti kakasini bosu bosuna verdm gaz ilacini bi buyuseler ne dertleri oldugunu bi anlatsalar da kurtulsak

gunaydin annisler ben 2 gun boyunca kimyon tohumu cayi verdim kizima guzelusten gazini cikartiyodu ancak sabahlari gegirirken kusmustu dun vermedim bu sabah gazini cikarirken kusmadi sanirim kimyon cok gaz cikartiyo

kimyon hep ustten cikariyo demi ben onceleri veriydum simdilerde vermiyorum

eh haklisin kokumla uyumayi seviyo . yahu ne garip benm kokumla uyuyan bi guzellik oyuncaga hic dokunmuyo ben eline vermeye kalktica itekledi sallamiyo simdilik

bu yazma olayı bnm yeğenimdede vardı 6 yaşına kdr onsuz uyuyamıyordu..
acaba bende versem mi die düşünüyorum ama yüzüne kapanır nefes alamaz diede korkuorum sen nasıl veriosun

bu yazma olayı bnm yeğenimdede vardı 6 yaşına kdr onsuz uyuyamıyordu..
acaba bende versem mi die düşünüyorum ama yüzüne kapanır nefes alamaz diede korkuorum sen nasıl veriosun

ayagimda salladigim zaman yuzunu kapatiyordum baktim kendi elleriyle ortuyo yuzunu. hep gozmun onunde oldugu icin nefessiz kalmasina izin vermiyorum zaten nefes alamazsa car car bagiriyo oyle bi huyumuz var cok sukur bakici zamaninda da benim kokum diye uyur diye dusunuyorum ama 6 yas da cok fazlaymis ya okula da yazmayla gidecem derse yandk

ayy canım ya seninde nasıl sıkıntılı zamanında birde misafir geliyooo
az kladı sanırım biraz daha sabretmek gerekiyoooo

kimyonu sen yesen daha iyi olur ben öyle yapıyorum
birde bu kaka sorunu önceden benm kıımdada herbezinde muhakkak olurdu ama artık geceleri olmuyoo günde 4 defa fln yapıyoo
sanırım oda zamanla azalıcak korkmayalım bencee

günaydın kızlar

benim çocuklar yine hastalandı.Büyük ateşler içinde,küçük burnu tıkalı olduğundan zor emiyor (

sagolsun cok yardimci oldu gelen arkadas kizlari var kucuk 2 tane baya oyalandi kizim iyi oldu. onumuzdeki hafta esim sehir disinda olacak 3-4 gun falan bende gorumceme gidecem gezmege yalniz kalmiyim bari gece diye hem bana iyi olur hava degisimi burdan daha sicak orasi donuste bir hafta sonrada anneme gidicem cunku cok zor oluyo esim gec geliyor zaten dogru duzgun gorusemiyoruz bebegime bakmaktan kendime bakamaz oldum.

bende kendim yiyordum kimyonu dun verdim bi kac kasik yine sabah kustu yine gazini cikarirken icirmicem ben iciyim bari. su kaka olayini halletsek bi ikinmalar bitse sabah aglamalari

cok gecmis oksun canim ya kiyamiyo insan cocuklarin hastalanmasina tezczamanda iyilesirler umarim

cok gecmis olsun canim ya rabbim sifa versin iki cocuk olunca hastalik daha cok oluyo herhalde

geçmiş olsun cnm..şu kışı bi atlatsaydık çok fena salgın var..

geçmiş olsun canım

çok sağolun kızlar,büyüğün boğazında iltihap varmış,bir sürü ilaçla geldi babası.Okula başladığından beri kaçıncı antibiyotiği oldu bu,iyice direnç kazanmıştır bakteriler

Arkaaslar aranizda sterilizator kullanan var mi ben arzum bebbe buharli pisirici ve sterilizator olandan almak istiyorum kullanan var mi acaba

propolis icirmeyi dusundun mu hic buyuk olana antibiyotik yerine geciyor arinin yaptigi dogal eczanelerde damla seklinde bile satiliyor artik. bende bebegim buyugunce dusunuyorum hasta olmadan yada baslangicinda kullanilabiliyor. esimde kullaniyor ben icmedim emziriyorum diye acikcasi arastirmadim bile emziren anneler icebilirmi diye aklima gelmisken bakayim.

lezginka ne zamandır aklımda aslında.Bir ara kullanmıştım ben.Ama dolapta saklanması gerekiyormuş,çoğu eczanede dışarda görüyorum,bakayım,bulursam alayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…