2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

Kızlar dogum izni 6 ay olmadı degıl mı

hayir olmadi ve benim bu hafta son 10+10+10 rapor sonr a30 gun izin sonra da mecbur 2 ay ucretsiz izin alacam heyet raporunu alamadim bashekim degismis bugun gittik ve elimiz bos donduk cok uzgunum ya madem 6 ay olacak neden taa ekimden beri bizi oyaliyolar ben kizimdan ayrilmak istemiyorum daha cok kucuk

08.02.2012 de apar topar apandıst amelıyatına alındım annemler ve kvalıdeler geldıler kı bı 15 gun önce kvlıdeler benden gıtmıstı olaylı sekılde....

neyse amelıyatta ıltıhap olustugu için dikişlerimden iltihap akmaya basladı ve bu ıltıhap ates yapmaya basladı.. esim işten yemege geldı benım atesım var ama ben donuyorum battanıyenın altında yatıyorum.. atesımı olctu 39.5 cıktı. amelıyatıyım, dikişlerimden iltihap akıyo, bebegımı emzıremıyorum bebegım mamam ıle beslenıyo, atesım 39.5 olmus ama ben donuyorum, amelıyat olalı 1 hafta olmus bısey yıyemıyorum bagırsaklarda hareket olmadıgı ıcın vucut dırencım dustu veeeeeeee kvalıde geldı uzerımden battanıyeyı cekerek oglum sana naz yapıyo bıseyı yok.... bende ıpler kotu ve o an kvalıdeye sınırlı sınırlı baktımmmm
esım mutfaha gıttı agzına gelenı soyledı annesıne ne nazı 39.5 derece atesı var gıbısındennnnn ve ıse gıttııı

gece tekrar geldı surat bı karsı ne oldu dedım kvalının yalan yanlıs anlttıklarını duuydum... annem ben ve bebegımle ılgılenıyodu o yemeklerı fılan yapıyodu.. yok annemle ben odaya cekılıp kapıları kapatıyomusuz. yok babam ınternet basından kalkmıyomus kı babası geldıgı gunden gıttııgı guna kadar facde batak oynadı.... yok kendı aılesı sıgıntı gıbıymıs bu evde odalarına cekılıyolarmıs bu yuzden kı yalan annesı ıs yapmamak ıcın odalarına cekılır yatar bebem bana çorba yapar...

bende ailesının yalanlarından bıktıgımı soyledım ve yeter artık dedım esımde bosanalım o zaman dedı bende gıt bosan o zaman dedım.... olay buyudu de buyudu kı esım zaten eskı kız arkadasıyla ılk evledıgımız zamanlarda gorustugu için vukaaatlı babam yeter artık dedı.... neyse bızı basırtırdılar...

ben ertseı gun annemlerle bırlıkte gitmek ve kafa dınlemek ıstedıgımı soyledım ve annemlerle bırlıkte geldık. 10 gundur annemlerrdeyım kızımda yanımda ve kvalılerle annemler arasında 2 sokaka var kvalıde sadece 2 gun aradı benı nasılsın dedı bı kere gelııp benım aramam uzerıne torununu gördüüüü....
şimdi esim benden gıdıp annesıgılde kalmamı beklıyo ama cok bekler yalanlılarıyla benım yuvamı yıkılma noktasına getıren kıslerın 10 gundur bı kere benı gectım torunlarını gormeye gelmeyen kısılerın yanına gıdıp kalcakakmısım......

siz olsanız ne yapardınız kızlar.....

annelığı bıraktım bunlar yuzunden bunlarla ılgılenıyorum cocuguma bıle duzgun ılgı gosteremedım bu olaylar yuzunden Allah bunların hesabını sorumlulularından sorsun...

sakin gidip de kalayim deme esin de kabahat o kadar sey olmus hala onpara gitmeni bekliyo!! annelik zaten zor ameliyat olmusun bebegin emmiyor bi de ustune KV!! Allah yardimcin olsun.

günaydın kızlar

benim çocuklar yine hastalandı.Büyük ateşler içinde,küçük burnu tıkalı olduğundan zor emiyor (

çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda düzelirler Allah sana güç kuvvet versin...

canım geçmiş olsun hem bebek hem ameliyat bir de üstüne fesat bir kayınvalide çok üzüldüm güçlü olmalısın canım ben olsam ben de gitmem kadında pişmanlık da yok ne ödüllendireceksin boşver Allah eşine de sağduyu versin biraz göremiyor mu? aslında görüyor da bir noktada bu erkekler annelerinin çiğliklerini kabullenemiyorlar... ne olursa olsun bence sen onurlu bir duruş sergile eşinin tahriklerine de kapılma haklıyken haksız duruma düşme canım

geçmiş olsun canım,gitme bence,aranız daha beter olur

cok gecmis olsun canim ya zor gunler yasiyosun Allahim yardimcin olsun. Bencede gitme canim temelli sinirlerin bozulacak sanada bebeginede yazik. Allahim sabir ver ki brn kesinlikle sinitlerime yenik dusup kiyameti koparirdim kendime hakim olamam ama sen sakin ol canim sen sakinligini ve olgunlugunu koru esinede annesine ondan dolayi saygi gosterdigini ve kirmak istemedigini anlasamadigini aciklarsin eger israr ederse. cunku bende kv dengesizkiklerine katlanamadigim icin onu kirmak istemedigimi bebegin beni cok yordugunu sinirlerime hakim olamayacagimi aciklayip evden gondermistim.

kızlar merhaba,yiğenime bugün 2 aylık aşılarını ve rota aşısını yaptırdık..bu aşı ateş kusma yapar mı..kaç gün sürüyor bu rahatsızlıklar paylaşırsanız sevinirim..kıyamam Berenim habire kusuyordu..

offf offff nedir bu kaynanalar? bunlar hiç öteki dünyayı düşünmüyor mu? gitme canım. sana senin annenden başka kimseden hayır gelmez hele kayınvalideden hiç gelmez. birde senin 39.5 ateşin var ve eşin işe gitti öyle mi?

iki aylık aşısını bende yaptırdım bugün. kızım ağlayarak uyanıyor. calpol verdim sabah akşam. rahatladı uyudu. sabahtan beri yokluyorum ateş yapmadı henüz. kusma bilemiyorum. benimki normalde de kusan bir bebek olduğu için. rota aşısını üç hafta sonra yaptıracağım.

ay canım alamadın mı çok üzüldüm.ben de 5+5+5 aldım haftaya 10 gün daha alıp 2 ay ücretsize ayrılıp 6.ayı tamamlamayı planlıyorum.sağlık olsun herşey bebişlerimiz için

sakin gidip de kalayim deme esin de kabahat o kadar sey olmus hala onpara gitmeni bekliyo!! annelik zaten zor ameliyat olmusun bebegin emmiyor bi de ustune KV!! Allah yardimcin olsun.

geçmiş olsun canım,gitme bence,aranız daha beter olur

Ve aklıma gelen basıma geldı esımle bıraz once konustuk anası ben onu 2 gun aradım o benı aramadı bende o yuzden aramıyorum demıs doldurmus bı guzel esımı salmıs ustume....
Amelıyat olan benım ben onu arayacakmısım.. Hadı benı merak etmedın torununuda mı merak etmedın kı telefonda hergun bılgısayarı acıp resımlerıne bakıyoruz dıye nagme yapıyodu torunu 2 sokak ustten 10 gundur gelıp gormedı bıle yaaaaa.....

Benım esım kadar kör birini tanımıyorum ben yaaaa.. Bı kadın ne yapmıs da kendıne bu kadar baglamıs anlamıyorum.....

cnm aynı durumun benzerini bende yasadımm
hiç tavişz vermeeeee
sakın eşinde cok ayıp etmiş
tek çocukmu yoksa bnmki gibi
sen takma

erkekler anneleri söz konusu olduğunda kör ve sağır olurlar canım,inşallah bizler iyi kayınvalide oluruz.

esine kv hakkinda hic yorum yapma canim sadece bebegin cok zamanini aldigini yordugunu bugunlerin gecici oldugunu seninde iyilesecegini belirten hep olumlu seylerden bahset sen ne kadar olumlu olursan esin sana daha yakin olur anneside ne kadar olumsuz seyler yaparsa ondan uzaklasacaktir. kisacasi he de gec uzulen sen olacaksin yoksa.

ay canım alamadın mı çok üzüldüm.ben de 5+5+5 aldım haftaya 10 gün daha alıp 2 ay ücretsize ayrılıp 6.ayı tamamlamayı planlıyorum.sağlık olsun herşey bebişlerimiz için
ben de 6 ayi tamamlayacam ama cok uzuluyorum elimde degil tamam beni cok yoruyor cok hareketli ama aksam uyuyo ve ben onu ozluyorum onu nasil birakip gidecem bilmiyorum
kesinlikle lezginkaya katiliyorum sen icinde hep iyi seyler dusun yani kv yi aklina getirme esine de guzel seyler soyle o da anlasin annesinin ne yapmaya calistigini

allah bu zor günleri atlatmana yardımcı olsun inşallah eşin de kıymetini anlar ve yaptıklaına pişman olur sağlıklı birine kapris yapılır ama hasta ve de yeni anneye de bu yapılmaz ama demek ki herkes duyarlı ve düşünceli olamıyor yazık

cnm aynı durumun benzerini bende yasadımm
hiç tavişz vermeeeee
sakın eşinde cok ayıp etmiş
tek çocukmu yoksa bnmki gibi
sen takma

erkekler anneleri söz konusu olduğunda kör ve sağır olurlar canım,inşallah bizler iyi kayınvalide oluruz.

Valla bıktım kızlar laftan sozden dedıkodudan bıktım 1 bucuk yıllık evlıyım hayatımdan bezdırdıler bu hamılelık ve dogum surecınde mahvettıler benı... Stres sıkıntı bunalım kavga gurultu bıtmedı bıtmeyecek gıbı de gorunuyo sus sus sus susamıyorum artık olayları ben esıme uzulmesın dıye soylemıyorum onlarda kendı taraflarından yalan yanlıs anlatıyolar sonra ayıkla pırıncın tasını....
Kvalıdelere gıtsem sımdı bı dert gıtmesem bı dert.......
Gıtsem yuzlerıne baktıkca tukuresım gelıyo.....
Gıtmesem esımle kavga etmekten bıktım bunaldım sıkıldım artık.....
Dun aksam esım gıtme annemlere ıstemıyorum senınle kavga da etmek ıstemıyorum dıyıp telefonu kapattı...
Hafta sonu benı almaya da gelmeyecekmıs ben annemlerde kalıp ıyıce hasret gıderecekmısım bı daha da benı tek basıma memlekete gondermeyecekmıssss mıs mıs te mıs mıs yanııııı....

Seytan ac telefonu kvalıdeye agzına gelenı say kapat dıyo valla....

Ne yapayım sımdı ben kaldım yıne ortada....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…