2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

Be bilmiyorumdum doğumdan sonraki 2.ayında kontrolu. benim yumurtalıklarım ağrıyor sizdede oluyor mu. sanki kopartıyolarmıi gibi. çocuğu yattığım yerden birlikte kalkarken hissediyorum genelde.

Vayy bee rahmetli ne tilkiymiş. Böylesinide yeni duyuyorum. Zaten kv.ler oğullarını kıskanır gelinlerden bu bir gerçek,paylaşamazlar. Kocalar bize bir şey alsa surat bükerler,içten içe hasetlenirler. Ben evin tek oğlunun tek geliniyim. Malesef bu tekliğin nimetlerini hiç göremedim. Evlenirken ne bilezik,ne altın yapıldı. Hiçbirşeyle ilgilenmediler. HAtta kv. bana oğlum beni bıraktı seni tercih etti der sürekli..Düğününde yapamadım altın dedi kaynanam doğum yap sana kalın bir bilezk alıcam dedi. Kocam bana doğumda bilezik taktı,o bileziği görünce vaz geçti,hasetlikten eridi resmen.Ne lahosalıkta gelip yardım ettiler,misafir gibi gelip çocuğu haftada 1 saat görüp gittiler. Ne biliyim insan bekliyor bi yemek gelsin,süt yapar desin..Ama bende kv. olucam bu eksiklikleri ben gelinime yaşatmıycam kesinlikle. BEnim bekleyipte yaşamadıklarımı ben yaşatacağım inş. Ama beterin beteri var diyorum,şükr ediyorum gene. Alalh uzun ömürler versin,Allah affetsin onu.

Nurlum sen bayağı tecrübelisin gördün geçridin 6 yıl maşallah.Allah daha uzun yıllarda mutlu kılsın. İnsan ilk iki sene evliliğinde bu durumlara tahammül etmesi çok zor geliyo. Ama insan zamanla alışıyo. Aldırış etmiyo bunu öğrendim. Heralde nasırlaşıyo artık duygular ,üzülmüyor artık. Susmayı ve sabrı çok iyi öğreniyosun. Rabbim gösterdiğimiz sabrın karşılığını ahirette verir inşallah..

ya o agrı sanki bende de oluyo ara ara sezeryan dikişlerini etrafı gibi batıyo giibi cız ediyo içten gibi acayip birsey
vucut toparlıyo sanırım kendini ondan oluyordurr

valla kızlar bu kv lerle sorunlar hiç bir zaman bitmez,evlendiğim günden itibaren başladılar tek erkek evlat benimkiside,ne badireler atlattım anlatsam bitmez,roman olur ne zorluklar yaşattılar bana ama yılmadım,kafayı sıyırmak üzereyken psikoloğa gittim,takmamayı öğrendim amaaaaaaaaan salla gitsin demeyi öğrendim,kendi değerimi öğrendim oysa hep yalnış yapıyomuşum kendimi yıpratıyomuşum,,,inanırmısınız şimdi benden değerlisi yok,psikoloğun tavsiyelerine uydum ve başardım...hayat bir tiyatrodan ibaret bende tiyatroda oynuyorum....

ay keşke bende nrmale dönebilsem çıldırmak üzereyim snnunda bende kafayı sıyıracam dün bile annemin babamın yanında benimle kavga ettiler nedir dertleri anlamıyorum ama Allah'a havale ediyrum

Pskologun tavsiyelerini bizimle paylaşır mısın cnm. :))

herkesin başı dertte bu kv ler le benimkiler hiç sormuyorlar beni çok şükür ben kv gittiğinden beri yani doğum yapalı 15 gün olalı beri hiç telefonda konuşmadım arada bir esimi arayıp konuşuyor kayınbabam yok eşim çok küçükken olmuş yani aslında kv yi bağlayan herhangi bir neden yok bebeğime bakmaması için ki bekar görümce de var iki tane de büyük bekar kaynım ama gel hoş ki rahatkarı bozulacak diye gelmiyorlar hepsi ıstanbulda kalıyor kırkim çıkmadan gittiler aman böyle daha iyi galiba

ya o agrı sanki bende de oluyo ara ara sezeryan dikişlerini etrafı gibi batıyo giibi cız ediyo içten gibi acayip birsey
vucut toparlıyo sanırım kendini ondan oluyordurr

dünürüm o ağrı hava her soğuduğunda üşüdüğünde oluyormuş haberin olsun üşütmemeye dikkat et tatlım

Be bilmiyorumdum doğumdan sonraki 2.ayında kontrolu. benim yumurtalıklarım ağrıyor sizdede oluyor mu. sanki kopartıyolarmıi gibi. çocuğu yattığım yerden birlikte kalkarken hissediyorum genelde.

2 kez kontrole gelceksin demişti banada doktorum
kontrollerimin ilki doğumdan 15 gün sonraydı diğeride doğumdan 40 gün sonraydı
rahmin ne durumda olduğuna baktı allaha şükür hiçbirşey çıkmadı
ondan sonra gelmene gerek yok dedi adet olduğunda adetin eğer 7 günden uzun sürerse gel ilaç vercem dedi sadece
ama ben hala adet olmadım bekliyorum bakalım
bence vakit kaybetmeden git doktoruna canım

ay keşke bende nrmale dönebilsem çıldırmak üzereyim snnunda bende kafayı sıyıracam dün bile annemin babamın yanında benimle kavga ettiler nedir dertleri anlamıyorum ama Allah'a havale ediyrum

seni çok iyi anlıyorum çok zor allah yardımcın olsun canım

Pskologun tavsiyelerini bizimle paylaşır mısın cnm. :))
tabiki paylaşırım canım

Burdamıydınız siz ya diğer sayfadan linki gördüm de geldim bende diyorum herkes çok yoğun heralde gelen giden yok meğer burdaymışsınız

Son düzenleme:
aynen bende de oluyor bunlar ama ayaklarımı üşüttüğümde daha fazla oluyor...

dünürüm o ağrı hava her soğuduğunda üşüdüğünde oluyormuş haberin olsun üşütmemeye dikkat et tatlım

evet kızlarr yaa
benim anneannem 36 sene önce sezeryan olmuş hala derki agır birsey kaldırdıgımda,üşüdüğümde,birden zıpladıgında yatktan fln hep orda bir agrı olurmusss
birde onunki dikey dikiş yeri belli bilee bir görsenizzzz
kadın köyde 6 tane cocuk dogurmus hepte ters gelirmiş ve cok zor dogum yaparmıs 3-4 ebe basına toplnırmısss.hatta annemi ilk cocugu dogurdugunda ebeler kafasında taş kırmıslar tas bile kırıldı artık dogum yap ddiye köy usulü iştee.annemni dogurmus 2 gün baygın yatmıs kadınn..en son teyzem fransada hamilyken işte ters diye sezeryana almıslarrr..öyle iştee
yanii nerden nereye geldim :)))
köyde ebeler ceviriyomus ama fransada doktorlar hemen sezeryana almıslar..
yine dagıttım konuyuuu:)))

evet sezeryan yeri yıllar gecsedee muhtemelen arada bir sızlayacak gbii görünüyorr

Son düzenleme:
günaydın....

sezaryen yeri ağrı yapmayabilir kızlar,benim ilk sezaryenimde hiç öyle bir sorun yaşamadım yıllarca.

Slm kızlar bebişten fırsat bulup pek aranıza dahil olamadım ama bir şey soracaktım 31 aralıkta doğum yaptım normal doğum oldu normal doğum yapanlar ilişki esnasında ağrı hissediyormusunuz cvp yazarsanız sevinirim

ben sezaryen yaptım ama ağrı oluyor nedense

inşallah.. belki 8 mart kadınlar gününde bize süpriz yaparlar :)

inşallah ya,Allahın izniyle bir olsa benden mutlusu olmayacak.11 mart iş başı benimde,dr araştırıyorum heyet için (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…