- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #1.401
canım direk dalıyorum konuya ama, doğumdan sonra 1 hafta sonra filanda çağırmadı mı ? sadece 2 ay sonra mı gittin ? bugün konusu geçtide blmiyorum bende.bizimde doğum yakında 10 martta hatta..sorcaklarımı sorayım.. bebeğin ve sen nasılsınız ?
sıkma canını be gülüm kendinide yerlerede atsan erkekler annelerinitutuyorlar sen yıprandığınla kalıyorsun o yüzden sende kv gibi siyasetci olucaksın saman altından götürceksin bizler gennciz onlar kadar tecrübeli olmadığımızdan onlar neyi nasıl alacaklarını biliyorlar benin kv deden biliyorum ben benimkide oğlunu çok kıskanırdı hatta hamile kaldığımda küsmüşdü bana eşimde annem yaşlı bugün var yarın yok takma dedi durdu sen üzülmüşsün kimin umurunda canım bak mesels enbasit örnek eşimle ilk evlendiğimizde 9 günlük evliydik eşim işe giderdi devamlı eve sessiz telefon gelirdi ozamn telefonun numara göstergesi kapalıydı bende safım nerden bilyim 1 ay devam etti ama kaynanamdeamlı soruyordu kızım tefon göstergeniz çıkmı diye bende saftirik yok açık değil anne diyordum aklım gelmezdiki eşim evdeykende sessiz telefonlar gelmeye başşladı annesine söyledi kv bana sen varkende bu telefonlar geliyormu demişti bende evet anne dedim kafayı salladı sonra ben kimseye demedim açtırdım telefonun numara göstergesini bi baktımki telefon çaldı kv teleefonu yine şüphe yok bende konduramadım beni çağırcakdedim açtım tlf pat kapandı tlf sonra ogün7 kez yaptı kv bunu sapık oymuş ben eşime demedim bişey o varken oldu aynısı ve anesinin tlf ettiğini şahit oldu ne yaptı biliyormusunuz hiç bişeyyyyy annem yaşlı bana boşver geçen sene kv öldü eşim bana cenazeden sonra neden ağlıyon bu kadar annem sana ne kötülükler yaptı dedi ben hep polyanacılık oynamışım eşim herşyin farkındaymış 10 senelik evliyiz 10senedir hep görmezden gelmiş ne kadar acı bişey değilmi... oyüzden diyorum anneleri haklıdır onlar için sen bebeğinle ilgilen canım kv allaha havale et
Canım ne demek istediğini çok iyi anladım ama maalesef bazen erkekler baksalarda görmüyorlar ya da görmek istemiyorlar.Sen direk dile getirip ,görmesini sağlayıncada kötü sen oluyorsun.Çaktırmadan farkettirmeye çalışmalısın.
Bu nedenle sadece kendi duygularına ilgili konuş ,kv yi direk suçlama demek istedim.üstü kapalı olarak bahset kv den diye öneride bulunmak istedim.
Herkesi en iyi sen tanırsın.
Allah yardımcın olsun umarım halledersiniz .
ya o agrı sanki bende de oluyo ara ara sezeryan dikişlerini etrafı gibi batıyo giibi cız ediyo içten gibi acayip birsey
vucut toparlıyo sanırım kendini ondan oluyordurr
valla kızlar bu kv lerle sorunlar hiç bir zaman bitmez,evlendiğim günden itibaren başladılar tek erkek evlat benimkiside,ne badireler atlattım anlatsam bitmez,roman olur ne zorluklar yaşattılar bana ama yılmadım,kafayı sıyırmak üzereyken psikoloğa gittim,takmamayı öğrendim amaaaaaaaaan salla gitsin demeyi öğrendim,kendi değerimi öğrendim oysa hep yalnış yapıyomuşum kendimi yıpratıyomuşum,,,inanırmısınız şimdi benden değerlisi yok,psikoloğun tavsiyelerine uydum ve başardım...hayat bir tiyatrodan ibaret bende tiyatroda oynuyorum....
valla kızlar bu kv lerle sorunlar hiç bir zaman bitmez,evlendiğim günden itibaren başladılar tek erkek evlat benimkiside,ne badireler atlattım anlatsam bitmez,roman olur ne zorluklar yaşattılar bana ama yılmadım,kafayı sıyırmak üzereyken psikoloğa gittim,takmamayı öğrendim amaaaaaaaaan salla gitsin demeyi öğrendim,kendi değerimi öğrendim oysa hep yalnış yapıyomuşum kendimi yıpratıyomuşum,,,inanırmısınız şimdi benden değerlisi yok,psikoloğun tavsiyelerine uydum ve başardım...hayat bir tiyatrodan ibaret bende tiyatroda oynuyorum....
ya o agrı sanki bende de oluyo ara ara sezeryan dikişlerini etrafı gibi batıyo giibi cız ediyo içten gibi acayip birsey
vucut toparlıyo sanırım kendini ondan oluyordurr
Be bilmiyorumdum doğumdan sonraki 2.ayında kontrolu. benim yumurtalıklarım ağrıyor sizdede oluyor mu. sanki kopartıyolarmıi gibi. çocuğu yattığım yerden birlikte kalkarken hissediyorum genelde.
ay keşke bende nrmale dönebilsem çıldırmak üzereyim snnunda bende kafayı sıyıracam dün bile annemin babamın yanında benimle kavga ettiler nedir dertleri anlamıyorum ama Allah'a havale ediyrum
tabiki paylaşırım canımPskologun tavsiyelerini bizimle paylaşır mısın cnm. :))
aynen bende de oluyor bunlar ama ayaklarımı üşüttüğümde daha fazla oluyor...
dünürüm o ağrı hava her soğuduğunda üşüdüğünde oluyormuş haberin olsun üşütmemeye dikkat et tatlım
çok çok geçmiş olsun, gitsin gelmesin böyle sıkıntılar..
kızlar bakan Fatma ŞAHİN açıklama yapmış doğum iznini 15 gün içinde 6 aya çıkartıcaklarını söylemiş, benim doğum iznim 14 martta bitiyor
ya lütfen yetişsin yazık bize kuzucukları bırakmayalım
Slm kızlar bebişten fırsat bulup pek aranıza dahil olamadım ama bir şey soracaktım 31 aralıkta doğum yaptım normal doğum oldu normal doğum yapanlar ilişki esnasında ağrı hissediyormusunuz cvp yazarsanız sevinirim
inşallah.. belki 8 mart kadınlar gününde bize süpriz yaparlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?