- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
kızlar aranızda göğüs uçları yara olan varmı? ben lansinoh kullandım zeytinyağı kullandım doktorum garmastan verdi ama acıyo göğüs uçlarım
Malesef bennnn..
Cuma sezeeyan oldum hala ayni goguslerim catladi kurudu offf işkence resmenn.
Lansinoha devam bakalim ne zaman gecicekk.
Arkadaşlar merhaba 6 aylık evliyim. Fakat şu aralar maddi durumlardan dolayı asla hamile kalmak istemiyorum. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. Fakat 2 aydır adet olmadım. En son 1 aralıkta 1 gün adet oldum. Kahverengi kan karışıktı sonra kesildi. Aradan 2 ay sonra idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bende hiç hamilelik belirtileri yok. Hatta regl öncesi iştahım kapalı olurdu. Regl öncesi belirtileri var biraz. Ama hamilelik belirtileri hiç yok. Idrar testi de negatif çıktı . Ama korkuyorum yine de. 3 eylül ayında tatile çıkmıştık. Çok geciktiri ictim ama eylülden sonra 2 kez adet oldum. Onun etkileri olabilir mi diyorum. Birde son 1 haftadır idraririmi yaparken pembe kan geliyordu. Ama son 2 gündür daha yoğun parça parça kan geliyor sökülüyor gibi. Malesef şu an kan testi yaptırmam mümkün değil. Ssk yok ve maaşımizi almadık. Dediğim gibi hiç hamilelik belirtisi yok. Biri yardım eder mi lütfen çok stres yaptım
Gunaydin herkese.
Bildiginiz gibi oglum enfeksiyon nedeniyle hastanedeydi. 12. Gun yatirmistik, 6 gun yogunbakimda kaldi, sonra odaya ciktik beraber. Cok sukur enfeksiyonu yendi. Bobreginde bir leke gormuslerdi o da kuculmus, enfeksiyon kaynakliymis. Tam gecmemis ama kuculmus olmasi iyiye isaret, ileride tekrar kontrol edilecek. Simdilik bir sure daha hastanedeyiz, gunde 3 kez aldigi antibiyotigin tedavi suresinin tamamlanmasini bekliyoruz. Buyuk ihtimalle cumartesi gece bitecek. Diger antibiyotigini eve ciktiktan sonra gunde 1 kere hastaneye gelerek almaya devam edecek. Cok mutluyum, oyle cok agladim uzuldum ki ama neyse ki hepsi gecti. O kadar minikler ki insan kiyamiyor, her 2-3 gunde bir damar yolu degisiyor cani nasil aciyordur kim bilir ama baska care yok ne yazik ki. Allah kimseye onlarin acilarini, uzuntulerini, hastaliklarini gostermesin. Hep gulsunler.
kızlar aranızda göğüs uçları yara olan varmı? ben lansinoh kullandım zeytinyağı kullandım doktorum garmastan verdi ama acıyo göğüs uçlarım
Malesef bennnn..
Cuma sezeeyan oldum hala ayni goguslerim catladi kurudu offf işkence resmenn.
Lansinoha devam bakalim ne zaman gecicekk.
Emzırmedıgınız zamanlarda delıklı göğüs kalkanı kullanın kızlar ben oncedende söyletmiştım cıcıbısı hatta sen emzırıken kullanılandan sanmıştın. Onu kullanınca göğüs hava alıyo yara hemen ıyıleşıyor
Kizlar bebegim kusuyo zaman zaman vu kusmugu eksi eksi kokuyo( huzursuz geceden beri be yapmaliyim
Kusmasi nasil, fiskirir gibi mi, cok mu yani cay bardaginin ne kadarlik kismini doldurur, yoksa gegirmeyle veya gazla gelen az bir miktar mi? Benimki de surekli kusuyor artik, cok asiri yerse daha cok kusuyor genelde, yoksa bir corba kasigini gecmez herhalde kusmugu. Kokusuna hic dikkat etmedim. Eger surekli ve fazlaca kusuyorsa doktora danis derim.
Ben lansinoh kullandim, arada bir de emzirmek yerine sagip verdim gecti yaralar. Hala lansinoh kullaniyorum. İlginc bir sekilde kalkanlarin goguse degen silikon parcasina sanirim alerjim var, taktiktan 5 dakika sonra kasinmays basliyor.
Kusmasi nasil, fiskirir gibi mi, cok mu yani cay bardaginin ne kadarlik kismini doldurur, yoksa gegirmeyle veya gazla gelen az bir miktar mi? Benimki de surekli kusuyor artik, cok asiri yerse daha cok kusuyor genelde, yoksa bir corba kasigini gecmez herhalde kusmugu. Kokusuna hic dikkat etmedim. Eger surekli ve fazlaca kusuyorsa doktora danis derim.
selam kızlar. benm bebişim bütünn gün uyuyor gece 1 den sonra hiç susmuyor. bacaklarını vura vura ağlıyor. dr kontrolümüz vardı , gaz için bişey mi verseniz dedik 9 günlük bebeğin o kdar gazı olmaz dedi. sizde nasıl durumlar ne yapabiliriz.
bu gün 14. günümüz bir hafta sürekli uyudu bebeğim iki kere doktora götürdük sarılık testi yapılmadı vücudu sarı değil diye sonra uykusuda normale dönmüştü en azından kendi kendine uyanıyordu ama dün geceden beri yine sürekli uyuyor emzirmek için zorla uyandıyorum 2 satte bir emmesi lazımmış Allahım uyandırmak çok zor...korkuyorum bi şey olacak normal değil bu kadar uyuması değil mi?
Canim bizde de buna benzer bi durum var bebegim ayaklarini karnina cekerek agliyodu ne kadar yok deselerde sut ictigi icin gazi oluyo biz aci elma yagi ile atlatiyoruz.. Bebegim dogali 13 gun oldu acayip gazi var yukardan cikaramiyo topuklarina aci elma yagi suruyorum o zaman rahatliyo ve uykuya daliyo uyku arasinda da gazini cikariyo. Karnina da gobek deligine gelmeyecek sekilde suruluyomus ama ben daha surmedim hic cunku gobegimiz duseli 1 hafta oluyo kendini iyice toparlamasini istiyorum
canm cevapladığın için çok sağol, çok zor durumdayız inan ki. gece o ağladıkça ben napıcağımı şaşırıyorum. zaten 9. gün kontrolümüzde de kilo almadığımızı öğrendik. sabah süt sağıyorum 60 ml çıkıyor, hgem göğüsler boşalsın yenisi gelsdin diye hem de süt var mı diye bakmak için sağıp atıyorum dolaba gün içerisinde çok ağlayıp memeyi tutumadığında onu içiriyorum biberonla. bu gaz sorununu ne yapıcaz bilmiyorum. dr gaz olmaz demesdin mi bide çıldırıcaktım neyi var o zaman da ayaklarını çeke çeke inletiyo tüm gece.. yarın başka dr a randevu aldık oraya götüreceğiz bakalım..
canm cevapladığın için çok sağol, çok zor durumdayız inan ki. gece o ağladıkça ben napıcağımı şaşırıyorum. zaten 9. gün kontrolümüzde de kilo almadığımızı öğrendik. sabah süt sağıyorum 60 ml çıkıyor, hgem göğüsler boşalsın yenisi gelsdin diye hem de süt var mı diye bakmak için sağıp atıyorum dolaba gün içerisinde çok ağlayıp memeyi tutumadığında onu içiriyorum biberonla. bu gaz sorununu ne yapıcaz bilmiyorum. dr gaz olmaz demesdin mi bide çıldırıcaktım neyi var o zaman da ayaklarını çeke çeke inletiyo tüm gece.. yarın başka dr a randevu aldık oraya götüreceğiz bakalım..
Canim uyumasi normal benimki de surekli uyuyo ama 2 saatte bir mutlaka uyandir. Uyandirmak icin enguzel yontem altini acmak islak mendili poposuna vurunca gozleri aciliyo hemen :)))) bunu bi dene istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?