2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

benim kız eşimin yeğenlerine benziyor ne eşime ne bana :))) ama daha türü tam belli olmadı biraz daha büyüsün öyle belli olur
eşine söyle çocuk hasta olacak napalım ki falan diye dön diye o der belki ?? yani benim eşim ne annemler ne sizinkiler direk kendi evimiz derdi herhal:)))

Eve niyd gtmynz ben olsam gtmzdm eşın niye almdı hem eve gdlm demyr mu? Eşinin aileside sormuyomu kızım ev sıcakmı diye sen söyle ev soğuk dıye hasta olsa sen uğraşıcn

Sut sorunU yasayan arkadaslar benimde cok sorun olmustu ben bol bol dereotu yedim ayrica doktorum su sekilde bir yontem onerdi. Mesela solu emzirdiniz bitti ordaki ki sut saga gectiniz azicik emdi biraktiya eger mumkunse bitmeyen gogusu sagin, vucuda mesaj gidermis daha cok sut uretmem lazim diye. Emildikce artarmis sut .ben bu sekilde bu sorunu cozdum cok sukur.hem elinizin altinda her an sut bulunuyor. Stress ve uzuntuden uzak durmayi ve bol bol dinlenmeyi soylemiyoum bile, ama bebislerle ve bu sorunlarla cok zir farkindayim

Selam kızlar nasılsınız bebekler nasıl. Emir bey çok mizmiz bi bebek hep ağlıyo malesef çok yoruldum şimdiden.

canım dön artık ya,yeter bence.Niye kendi evine dönmüyorsun? İnsanın evi gibisi yok

eşine söyle çocuk hasta olacak napalım ki falan diye dön diye o der belki ?? yani benim eşim ne annemler ne sizinkiler direk kendi evimiz derdi herhal:)))

Eve niyd gtmynz ben olsam gtmzdm eşın niye almdı hem eve gdlm demyr mu? Eşinin aileside sormuyomu kızım ev sıcakmı diye sen söyle ev soğuk dıye hasta olsa sen uğraşıcn

Valla bende bıktım bı annemlerde bj kvde elımde valız gezıyorum ya esım rapor alacak ıse baslamam için, yogunda calıstıgından memlekette kal bebek buraz daha kendını toplasın dıyo... Bızım bebegımız bıraz sorunlu malesef ınek sutu alerjısı ve atopık dermatıt var kontrol altında olması gerekıyo... Oturdıgumuz yerde devlet hastanesınden baskası yok onlarda bısey anlamıyolar...

günaydın annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bebişlerimizz büyüdü bilee
daha ne kadar oldukii ahh nasıl olcakk ahh nezaman büyüyecek,nezman dogum olucakk
alın işteee
meleklerimiz artık kollarımızdas

ayy cok mutluyum ben a
canım kızım çok seviyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar hepimiz facede 2012 aralık anneleri grubunda toplandık.sizi de bekliyoruz. orda yazışmak, yazılanları daha kolay oluyor.

bir süredir yazamıyorum artık eskisi kadar kimse yazmıyor ne yapalım malum... bebişler:))

canım Allah yardımcın olsun öncelikler... güzel bir konu açmışsın bizim kız da herkesten bir parça almış hatta doğunca önce eşimin anneannesine benzettiler yuh dedim ona gelene kadar:) başlarda bana daha çok benziyordu şimdi babaya dönmeye başladı esasında yüz şekli ağzı çenesi elleri bana, gözü kaşı alnı babasına benziyor bu bölüşümden çok mutluyum çünkü en güzel yerlerimizi almış:))) amaan ne olursa olsun hepimizin bebişleri dünya güzelleri kızlarrr bahtları güzel olsun..

slm kızlar nasılsınız umuttan fırsat bulum giremiyorum hiç özledim sizi bebişleriniz nasıl
canım biz de seni özledik epeydir yoksun benim kızçe iyi çok şükür Umutcuk nasıl?

buraya yazsaydınız daha memnun olurdum açıkçası,benim face yok çünkü.Neyse,herkes iyi madem,sorun yok

gunaydin kizlar bebisim uzun uyumaya basladi derken eskisindende beter oldu 5 gundur gece zorla uyutuyorum sabahin korunde kalkiyo butun gun uykulu ve mizmiz ayagimda salliyorum yere koydugum anda uyaniyor. bi ara ne guzel sabah 1 saatte olsa beraber uyuyorduk. sinirlerim tepemde yine cildirmak uzereyim. boyle uyku zoru bi cocuk. uyuyan bebekleri coook kiskaniyorum masallah. butun gun uyku mizmizligi beni cok yoruyor. bi igne olsa yapivericem uyusun diye

evet faceye gitmis arkadaslar burasi bos kaldi herkes mi orda eski arkdaslar yok hic dogumdan sonra pek sesleri cikmadi. ben telden goremiyorum chorome de yuklemiyo cep bilgisayari acmaya firsat birakmiyo cadi kizim.

evet faceye gitmis arkadaslar burasi bos kaldi herkes mi orda eski arkdaslar yok hic dogumdan sonra pek sesleri cikmadi. ben telden goremiyorum chorome de yuklemiyo cep bilgisayari acmaya firsat birakmiyo cadi kizim.

ewet burası boşaldı iyice ama telden girebiliyorz facede daha iyi oldu

aynen canım ben de aynı durumdayım, elimde ayagımda ana kucagında sürekli bir uyutmaya calısma hali tam daldı derken 15 dk sonra ya emziği duser ya ilkilir ve uyanır ve en bastan tekrar aynı seyler...uykusuzlukta inanılmaz sinir yapıyor hem bende hem bebekte sürekli mız mız ağlayan çocuk cok zor..bakalım su oyun halılarından sipariş ettim belki oyalarsa kendime ne azından biraz zaman ayırabilirim...bazı cocuklarda sevmezmiş sizler aldınız mı? insallah sever ve oyalanır bizimkisi

Canım Allah sabır versin inşllah en kısa sürede üzene girer bebeğinin uykusu ben 2. aydan bu yana kullanıyorum oyun halısı çok memnunum ilk hiç hareket etmiyordu (sanırım üzerindeki oyuncaklarda tedirgin oldu) daha sonra alıştı bu gün tam 3 aylık oyun halısına yatırdığımda gülüyo sesler çıkartıyo bağırıyo ve en önemlisi tepinip enerjisini atıyo ve sana yarım saat zaman tanınmış oluyor ama ilk zamanlar yanlız bırakıverme bebişi yanında ol alışınca bırakıp dinlenebilirsin

Burda sohbet,paylaşımlar falan güzel gidiyordu kızlar.Kaçmışsınız çoğunuz.
Ben face ten anlamıyorum bir de burayı seviyorum,uprayın buraya da kızlar .

Benim kuzum bugün de çok huzursuzdu,2 gün gündüz hiç uymadı.Saat 10:30 da büyüğünü yatırıken bende uyakalmışım.Bi uyandım saat 1
Eşim saolsun oyalamış bebişi sonra da uyutmuş.son günlerde çok uykusuz kaldım uyayım diye uyandırmamış beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…