- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #1.441
benim kız eşimin yeğenlerine benziyor ne eşime ne bana :))) ama daha türü tam belli olmadı biraz daha büyüsün öyle belli olurMerhaba arkadaslar bende uykusuz yorgun gergin aralik annesiyim. Kizimi aygimda salliyorum neredeyse butun gun bu yuzden gecmisi okudum da butun dertlerimiz ayni kv, uykusuluk, gaz v.s .
Kizlar bebekleriniz kime benziyor? Benim kizim ne bana nede babasina benziyor. Cok farkli bir tip herkes bizim bebegimizi merak ederdi cunku esimle cok farkli tiplerimiz var kizimizda apayri bi tip oldu. Kimseye benzetemiyorum. Bazende herkese benziyor. Konuyu biraz dagitiyim gecmiste hic bundan bahsedilmemis:)
eşine söyle çocuk hasta olacak napalım ki falan diye dön diye o der belki ?? yani benim eşim ne annemler ne sizinkiler direk kendi evimiz derdi herhal:)))Kızlar gecen cumartesınden berı kvdeyım. Esım soykemıs galıba gıdın karımı alın dıye annemlere geldıler hadı hazırlanda bırazda bızde kal dedıler mecbur ısın ıcınde esım olunca geldık kızımla. Amaaaaa kalorıferler gece ve gunduz sonuyo kızımı kalın gıydırsem pısık oluyo ınce gıydırsem usuyecek dıye korkuyorum. Dun kbaba bızım yattıgımız yerın buz gıbı oldugunu gorunce bızı oturma odasına tasıdı onda da tv ızlemek ıcın gelıp sesı acıyolar kızım sese uyanıyo..
Vel hasıl kızlar 6 gun oldu kvgılde annemlere gerı donsem mı bugun??
Sızlerın fıkrı ne????
Annemlerın evı kombılı her zaman sıcak ve annemlerde 15 gun kaldık kızımın pisik gıbı bı sorunu olmadı boynunun altı ve dız kapaklarının arkası kıpkırmızı olmus durumda..
Kızlar gecen cumartesınden berı kvdeyım. Esım soykemıs galıba gıdın karımı alın dıye annemlere geldıler hadı hazırlanda bırazda bızde kal dedıler mecbur ısın ıcınde esım olunca geldık kızımla. Amaaaaa kalorıferler gece ve gunduz sonuyo kızımı kalın gıydırsem pısık oluyo ınce gıydırsem usuyecek dıye korkuyorum. Dun kbaba bızım yattıgımız yerın buz gıbı oldugunu gorunce bızı oturma odasına tasıdı onda da tv ızlemek ıcın gelıp sesı acıyolar kızım sese uyanıyo..
Vel hasıl kızlar 6 gun oldu kvgılde annemlere gerı donsem mı bugun??
Sızlerın fıkrı ne????
Annemlerın evı kombılı her zaman sıcak ve annemlerde 15 gun kaldık kızımın pisik gıbı bı sorunu olmadı boynunun altı ve dız kapaklarının arkası kıpkırmızı olmus durumda..
canım dön artık ya,yeter bence.Niye kendi evine dönmüyorsun? İnsanın evi gibisi yok
eşine söyle çocuk hasta olacak napalım ki falan diye dön diye o der belki ?? yani benim eşim ne annemler ne sizinkiler direk kendi evimiz derdi herhal:)))
Eve niyd gtmynz ben olsam gtmzdm eşın niye almdı hem eve gdlm demyr mu? Eşinin aileside sormuyomu kızım ev sıcakmı diye sen söyle ev soğuk dıye hasta olsa sen uğraşıcn
benim miniğim hastalandıkızlar faceye de gelsenize
benim miniğim hastalandıkızlar faceye de gelsenize
bizde hastalandık oğlumlabi kuzum hapşırıyo bi ben ...
geçmiş olsun ,biz de hastayız malesef
Merhaba arkadaslar bende uykusuz yorgun gergin aralik annesiyim. Kizimi aygimda salliyorum neredeyse butun gun bu yuzden gecmisi okudum da butun dertlerimiz ayni kv, uykusuluk, gaz v.s .
Kizlar bebekleriniz kime benziyor? Benim kizim ne bana nede babasina benziyor. Cok farkli bir tip herkes bizim bebegimizi merak ederdi cunku esimle cok farkli tiplerimiz var kizimizda apayri bi tip oldu. Kimseye benzetemiyorum. Bazende herkese benziyor. Konuyu biraz dagitiyim gecmiste hic bundan bahsedilmemis:)
canım biz de seni özledik epeydir yoksun benim kızçe iyi çok şükür Umutcuk nasıl?slm kızlar nasılsınız umuttan fırsat bulum giremiyorum hiç özledim sizi bebişleriniz nasıl
evet faceye gitmis arkadaslar burasi bos kaldi herkes mi orda eski arkdaslar yok hic dogumdan sonra pek sesleri cikmadi. ben telden goremiyorum chorome de yuklemiyo cep bilgisayari acmaya firsat birakmiyo cadi kizim.
gunaydin kizlar bebisim uzun uyumaya basladi derken eskisindende beter oldu 5 gundur gece zorla uyutuyorum sabahin korunde kalkiyo butun gun uykulu ve mizmiz ayagimda salliyorum yere koydugum anda uyaniyor. bi ara ne guzel sabah 1 saatte olsa beraber uyuyorduk. sinirlerim tepemde yine cildirmak uzereyim. boyle uyku zoru bi cocuk. uyuyan bebekleri coook kiskaniyorum masallah. butun gun uyku mizmizligi beni cok yoruyor. bi igne olsa yapivericem uyusun diye
aynen canım ben de aynı durumdayım, elimde ayagımda ana kucagında sürekli bir uyutmaya calısma hali tam daldı derken 15 dk sonra ya emziği duser ya ilkilir ve uyanır ve en bastan tekrar aynı seyler...uykusuzlukta inanılmaz sinir yapıyor hem bende hem bebekte sürekli mız mız ağlayan çocuk cok zor..bakalım su oyun halılarından sipariş ettim belki oyalarsa kendime ne azından biraz zaman ayırabilirim...bazı cocuklarda sevmezmiş sizler aldınız mı? insallah sever ve oyalanır bizimkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?