2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

kızlar bebek mevlütünde hangi dualar okunndu sizde?

Canım onu gelen hoca ayarlıyo. Ama genelde YAsin,Tebareke,Amme,Fetih,Rahman okunur sırasıyla sonunda da kısa sureler ve duası yapılır.. Gelen hoca sohbet tarzı bi konuşmada yapabilir.Çocukların nasıl eğitmesi gerektiğiyle alakalı,anne baba hakkıyla alakalı..

kızlar facebooktaki grubu bulamayanlar var. bende bulamamıştım, internet explorerdan facebooku açınca grup görünmüyordu. ama google chromadan facebooku açıp aratınca çıktı direk.sizde google chrome veya mozilla firefoxdan facebook sayfanızı açıp 2012 Aralık anneleri yazıp aratın. bir deneyin belki işe yarar.

Kızlar ya ben ameliyattan sonra sutumu bı duzene sokamadım yemem de ıyı ıncır fılan da yıyıp su icıyorum baska ne yapabılırım

bende istek gönderdim face sayfasına telden falan bakabilirim burdan zor giremiyorum iki çocukla malesef

Kızlar ya ben ameliyattan sonra sutumu bı duzene sokamadım yemem de ıyı ıncır fılan da yıyıp su icıyorum baska ne yapabılırım

geçmiş olsun ne ameliyatı oldun bilmiyorum ama ayva kompostosu yedğimde benim sütüm hep akıyor maşallah ben çok faydasını gördüm azalır gibi geldikçe yapıp yiyorum kesinlike tavsiye ederim

benim sezeryan ama benimde ağrım oluyor

en iyisini yapıyorsun gelin kvsine kuma resmen malesef insan önce kendine kıymet vermeli bence

Canım bence en iyi yapabileceğin şey aile içi meselelere kafanı takmamak, kafan rahatlamadan olmayacak bu iş. Benim oglum hastaneye yattıgında azalmış iyileştikten ancak 10-15 gun sonra tekrar artmaya baslamıstı, sut yerine goz yaşı uretiyordum herhalde :) o yuzden kafanın rahat olması, mutlu olman cok onemli.
Onun dışında ben maltana içmeye başladım, bol su, sogan, tahin helvası iyi geliyor sanırım bana.

Gunaydın ....
Bugun kı 3 sefer uykuya dalma gırısımım bırazdan baslayacak... Kızım sabah 5 te uyandı namaza gıdecektı galıba :))))
Kv de son gunum 5. Gun oldu yeter bence :))) sırf esım kırılmasın dıye uzulmesın dıye geldım malesef planlarım cumartesı annemlere gıtmektı ya galıba yarın gıdıcem 1 gun daha dayanamam gıbıme gelıyo..

Merhaba arkadaslar bende uykusuz yorgun gergin aralik annesiyim. Kizimi aygimda salliyorum neredeyse butun gun bu yuzden gecmisi okudum da butun dertlerimiz ayni kv, uykusuluk, gaz v.s .
Kizlar bebekleriniz kime benziyor? Benim kizim ne bana nede babasina benziyor. Cok farkli bir tip herkes bizim bebegimizi merak ederdi cunku esimle cok farkli tiplerimiz var kizimizda apayri bi tip oldu. Kimseye benzetemiyorum. Bazende herkese benziyor. Konuyu biraz dagitiyim gecmiste hic bundan bahsedilmemis:)

Oğlum babasının bebekliğnin fotokopisi herkes genelde babasına benzetio

benim kızım da tamamen baba tarafı :) sadece gözleri ve dolayısıyla da bakışları aynı ben bir de saçları bana benzesin istiyorum bakalım şuanda kel uzayınca anlarız onu artık

canım ben birkaç gündür tahin pekmez yiyorum ve arpa suyu içiyorum 5 6 bardak. hangisi iyi geldi bilmiyorum ama elhamdülillah işe yaradı gibi

arpa suyu içinde şöyle iki avcunu birleştirip hani kap gibi yaparsın ya elini işte öyle öyle iki kere dolduruyorum elimi arpa ile sonra düdüklü tencereye koyuyorum. üstüne bol su. düdük ötünce 45 dk daha pişiriyorum. tadı fena bişey ama süt kanallarını açıyormuş. açtı galiba

Tahın pekmezı yıyorum canım ya oyle kasık kasık degıl ama yıyorum.. Arpa suyuna gelınce sen kendıne malt ıcecegı yapmıssın ne gızel arpayı nerden bulcaz kı ???? Apandıst amelıyatından sonra sutu bı duzene koyamadım bebegıme hala arada mama vermek zorunda kalıyorum cunku doymuyo malesef boberona da alıstı gıbı memeyı cok fazla cekmıyo ınen sutu ıcıyo gerıye kalanı cekmek zorunda oldugundan bırakıyo yaramaz....

Kızlar gecen cumartesınden berı kvdeyım. Esım soykemıs galıba gıdın karımı alın dıye annemlere geldıler hadı hazırlanda bırazda bızde kal dedıler mecbur ısın ıcınde esım olunca geldık kızımla. Amaaaaa kalorıferler gece ve gunduz sonuyo kızımı kalın gıydırsem pısık oluyo ınce gıydırsem usuyecek dıye korkuyorum. Dun kbaba bızım yattıgımız yerın buz gıbı oldugunu gorunce bızı oturma odasına tasıdı onda da tv ızlemek ıcın gelıp sesı acıyolar kızım sese uyanıyo..
Vel hasıl kızlar 6 gun oldu kvgılde annemlere gerı donsem mı bugun??
Sızlerın fıkrı ne????
Annemlerın evı kombılı her zaman sıcak ve annemlerde 15 gun kaldık kızımın pisik gıbı bı sorunu olmadı boynunun altı ve dız kapaklarının arkası kıpkırmızı olmus durumda..

canım dön artık ya,yeter bence.Niye kendi evine dönmüyorsun? İnsanın evi gibisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…