- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #1.421
kızlar bebek mevlütünde hangi dualar okunndu sizde?
Canım onu gelen hoca ayarlıyo. Ama genelde YAsin,Tebareke,Amme,Fetih,Rahman okunur sırasıyla sonunda da kısa sureler ve duası yapılır.. Gelen hoca sohbet tarzı bi konuşmada yapabilir.Çocukların nasıl eğitmesi gerektiğiyle alakalı,anne baba hakkıyla alakalı..
Kızlar ya ben ameliyattan sonra sutumu bı duzene sokamadım yemem de ıyı ıncır fılan da yıyıp su icıyorum baska ne yapabılırım
Slm kızlar bebişten fırsat bulup pek aranıza dahil olamadım ama bir şey soracaktım 31 aralıkta doğum yaptım normal doğum oldu normal doğum yapanlar ilişki esnasında ağrı hissediyormusunuz cvp yazarsanız sevinirim
valla kızlar bu kv lerle sorunlar hiç bir zaman bitmez,evlendiğim günden itibaren başladılar tek erkek evlat benimkiside,ne badireler atlattım anlatsam bitmez,roman olur ne zorluklar yaşattılar bana ama yılmadım,kafayı sıyırmak üzereyken psikoloğa gittim,takmamayı öğrendim amaaaaaaaaan salla gitsin demeyi öğrendim,kendi değerimi öğrendim oysa hep yalnış yapıyomuşum kendimi yıpratıyomuşum,,,inanırmısınız şimdi benden değerlisi yok,psikoloğun tavsiyelerine uydum ve başardım...hayat bir tiyatrodan ibaret bende tiyatroda oynuyorum....
Kızlar ya ben ameliyattan sonra sutumu bı duzene sokamadım yemem de ıyı ıncır fılan da yıyıp su icıyorum baska ne yapabılırım
bızım gece uykularımızyok
Merhaba arkadaslar bende uykusuz yorgun gergin aralik annesiyim. Kizimi aygimda salliyorum neredeyse butun gun bu yuzden gecmisi okudum da butun dertlerimiz ayni kv, uykusuluk, gaz v.s .
Kizlar bebekleriniz kime benziyor? Benim kizim ne bana nede babasina benziyor. Cok farkli bir tip herkes bizim bebegimizi merak ederdi cunku esimle cok farkli tiplerimiz var kizimizda apayri bi tip oldu. Kimseye benzetemiyorum. Bazende herkese benziyor. Konuyu biraz dagitiyim gecmiste hic bundan bahsedilmemis:)
canım ben birkaç gündür tahin pekmez yiyorum ve arpa suyu içiyorum 5 6 bardak. hangisi iyi geldi bilmiyorum ama elhamdülillah işe yaradı gibi
arpa suyu içinde şöyle iki avcunu birleştirip hani kap gibi yaparsın ya elini işte öyle öyle iki kere dolduruyorum elimi arpa ile sonra düdüklü tencereye koyuyorum. üstüne bol su. düdük ötünce 45 dk daha pişiriyorum. tadı fena bişey ama süt kanallarını açıyormuş. açtı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?