- 17 Nisan 2012
- 1.896
- 2.559
- 358
- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #1.501
canım böyle akıl öğretir gibi olacak özür dilerim ama suyun ısısıyla ilgili olabilir mi? benimki üşüyünce de ağlıyor onu farkettim bi keresinde suyu hazırlarken ellerim ıslanmış çocuğu soğuk elle kavrayınca çığlığı bastı bir de kışın elektirikli soba karşısında yıkasam da evimiz serin olduğundan üşüyordu sanki su değer değmez ağlıyordu suyu daha sıcak hazırlamaya başladım annem bile bu su sıcak değil mi demişti ama o sıcak suda hiç ağlamadı... bununla ilgisi yoksa bazı bebek suyu sevmiyor napalımablamın kızı 3 yaşında doğduğundan beri banyoda ağlıyor ama bence bunda ablamın da suçu var aklı erince oyuncaklarla filan banyoyu sevdirebilirdi uğraşmadı önümüz yaz bebişler oyuncaklardan anlar hale gelecek belki öyle sevdirebilirsin
kızlar bu arada ben salı günü işe başlıyorum((
aslında rapor yıllık izin filan uzatabilirdim ama bi duruma bakıcam annemin eviyle işyerim arası mesafe arabayla 2 dk. işim de çok sıkıntılı değil mesai konusunda sıkboğaz etmezler hele bu durumda bana anlayış göstereceklerinden eminim yaza kadar idare edicem sınav dönemlerinde izin kullanıcam hem üç saat süt izni de var.
yeni hamileydik doğum izni 6 ay dediler dediler bebişler kocaman oldu icraat yok
işe başlayan anneler durumlar nasıl? bebişler alıştı mı? kim bakıyor? anlatın bize
canım estağfirullah sonuçta bilgi amaçlı burdayız değilm i ?? suyun ısısıyla alakası olduğunu düşünmedik ama bi keresinde su sıcaktı herhalde biraz ağladı sonra soğuttuk ama işe yaramadı kız ağlamaya başlamıştı bi kere ( ki ağlamaya başlayınca feriştahı gelse susturamıyo) :)) sonra hep ılık yaptık yıkadığımız oda çok sıcak oluyo bi de tepesinde ufo yakıyoz ama korktu bi kere annem de korkuyu öğrendiği için olabilir dedi çünkü önceden her zamanki sıcak suyuyla gayet iyi yıkıyorduk eşimle.. suyu hep eşim hazırlıyor sıcaklık hep sabit yani ama anlayamadık işte huy değiştiriyor galiba ilk başta çok çığlık atarak ağladı hatta eşim yıkamaktan vazgeçiyordu nerdeyse korktu baya ama şimdi istemedeiği belli çünkü dudağını büzüp ağlıyo ve çok tatlı oluyo :) dediğin gibi biraz büyüyünce oyuncak falan unuttururuz korkuyu inşallah:)
bu arada erken başlasanda sıkıntı yok ki arkanda kapı gibi annen var :) şimdi özenme sırası bende galiba çünkü ben çok garibim bu konuda bebeğimi kendim büyüttüm kv 15 günlükken gitti herşeyiyle ben ilgilendim ben yaptım o yüzden bakıcıya veremem şimdi yoksa ben taaa martın 5 inde başlıyordum.. 5 gün ve 10 gün olmak üzere rapor aldım perşembe bitiyo rapor 30 gün yıllık iznim var ve sonrasında ücretsiz izne ayrılacam ama sadece 2 ay sen içini ferah tut annen var yanında ve sıkıntı olmayacakmış işin ne güzel ben adliyede çalışıyorum sabah 8 akşam 5 süt izni var ama yürüyerek 15dk mesafe arabayla da her zaman eşimden beni getirip götürmesini isteyemem araba kullanmayı da öğrenmedim işte hala da düşünmüyorum:)) bugün sn. başbakan çanakkaleye geldi gitmeyi düşündüm bak bu gördüğün bebek karnımdaydı sen 6 aya uzatacağız dediğinde bak şimdi nerdeyse yürüyecek hala yasa ortada yok diye ama hava çok soğuk üşendim:))))
artık herşeye akılları eriyor senin minik huy edinmiş belli ki:)) ya o dudak büzerek ağlamak hakkaten çok tatlı bazen susturmayıp izliyorum birkaç saniye sadist gibi:) yaz sıcağında bak nasıl koşacak banyoya görürsün:)
senin durumun zormuş canım ya ama izinlerle birlikte bebiş de iyice büyür sonra gönül rahatlığıyla bırakabilirsin k.valdene, bakıcı konusunda katı mısın bilmiyorum ama kimisi anneden k.valdeden iyi senin sözünden çıkmıyor anneler bizi çocuk görüyor ya sormadan herşeyi yapıyorlar kaç defa ayakta sallarken gördüm ben çcuğu alıştırmak istemiyorum sonra oyuna döküyo uyumuyo çocuklar ayakta dedim pek takmadılar:) ablam k.valdesi üst katında olduğu halde bakıcı tuttu k.valde bakmamak için herşeyi yaptı çünkü, içi rahat etmemiş eve casus kamera da koymuş bakıcı gayet iyiymiş.
naçizane tavsiyem araba kullanmak büyük rahatlık bağımsız oluyorsun ben doğuma 5 gün kalana kadar bile kullandım şimdi de bebişi koltuğuna koyup öyle gidicem aslında keyfi değil mecburi eşim bankacı nefes aldırmıyorlar beni getir götür diyemem, bu arada ben çanakkalede de araba kullandım yollar şehri kaldırmıyor sanki trafik sorunluydu belki o yüzden istemiyorsundur. (elazığda da çok farklı değil ya neyse)
ay iyi ki gidip söylememişsin boş yere yorulmuş olurdun başbakan muhakkak bir laf cambazlığıyla üste çıkardı hep kendilerine çalışıyorlar valla...
slm arkadaslar ya bi sorum olacak akil verirmisiniz ben bugun gidip ogluma dönence almayi düsünüyorum daha yeni 3 aylik oldu ama acaba diyorum dönence deilde oyun halisi mi alsam kararsiz kaldim yoksa ikisinide mi ? akil verin ltf tskler
iki banyo arası bizim iki günde bir yatmaya yakın yaptırıp uyutuyoruz ama her banyomuz kabus ne zaman ki banyo işi bitip havluya sarsam sesleri çıkarmaya başllyo laf atıyo bana sırıtıyo falan tek derdimiz su küvete koyunca nefes alış verişi hızlanıyo çok üzülüyorum ya
canım böyle akıl öğretir gibi olacak özür dilerim ama suyun ısısıyla ilgili olabilir mi? benimki üşüyünce de ağlıyor onu farkettim bi keresinde suyu hazırlarken ellerim ıslanmış çocuğu soğuk elle kavrayınca çığlığı bastı bir de kışın elektirikli soba karşısında yıkasam da evimiz serin olduğundan üşüyordu sanki su değer değmez ağlıyordu suyu daha sıcak hazırlamaya başladım annem bile bu su sıcak değil mi demişti ama o sıcak suda hiç ağlamadı... bununla ilgisi yoksa bazı bebek suyu sevmiyor napalımablamın kızı 3 yaşında doğduğundan beri banyoda ağlıyor ama bence bunda ablamın da suçu var aklı erince oyuncaklarla filan banyoyu sevdirebilirdi uğraşmadı önümüz yaz bebişler oyuncaklardan anlar hale gelecek belki öyle sevdirebilirsin
kızlar bu arada ben salı günü işe başlıyorum((
aslında rapor yıllık izin filan uzatabilirdim ama bi duruma bakıcam annemin eviyle işyerim arası mesafe arabayla 2 dk. işim de çok sıkıntılı değil mesai konusunda sıkboğaz etmezler hele bu durumda bana anlayış göstereceklerinden eminim yaza kadar idare edicem sınav dönemlerinde izin kullanıcam hem üç saat süt izni de var.
yeni hamileydik doğum izni 6 ay dediler dediler bebişler kocaman oldu icraat yok
işe başlayan anneler durumlar nasıl? bebişler alıştı mı? kim bakıyor? anlatın bize
Kızlar ben küvet filesini takıp öyle yıkıyorum.Bir sorun yaşamıyorum
İlk bebeğimi de öyle yıkardım sadece başına su dökünce huysuzlanırdı.
Yapıylada alakalı olabilir her bebek sevmeyebiliyor banyoyu.
6.aydan sonra oturtmaya başlayınca fileyi atıp küvette yıkadım.Şimdi de öyle yaparım heralde.
Siz küvetin içinde mi yıkıyorsunuz.
Süpersin ya canım kuş kadar bişeyler zaten nasıl kopsunBen filede yikayamiyorum canim ya korkuyorum file kopcak diye yerinde durmuyo ki kiz
slm arkadaslar ya bi sorum olacak akil verirmisiniz ben bugun gidip ogluma dönence almayi düsünüyorum daha yeni 3 aylik oldu ama acaba diyorum dönence deilde oyun halisi mi alsam kararsiz kaldim yoksa ikisinide mi ? akil verin ltf tskler
Süpersin ya canım kuş kadar bişeyler zaten nasıl kopsun
Bence oyun halısı almalısın. Benim de bebeğim 3 aylık dönence aldım ama sonra da pişman oldum. Çünkü beşiğini salladığım zaman dönencede sallanıyor. Sürekli tak çıkar yapmaktan sıkıldım. Kullanmıyorum şimdi. Oyun halısı daha mantıklı hem gelişimi için de faydalı.
kızlar biz de burdayız oğluşumla beraber biz de 16 12 2012 de doğduk şimdi 3 aylığız ama emerken deli gibi çırpınmaya başladık bu aralar. daha önce hiç olmamıştı. siz de de böyle durumlar var mı ?[/QUO
Aman cnm dikkat et bebekler bu aylarda yaparmis benimkide 2 haftadir yani 2,5 ayliktan beri oyle, gece gunduz fark etmiyor uyutuyorum yari uykulu halde emzigi cikartip zorla veriyorum.
kızlar biz de burdayız oğluşumla beraber biz de 16 12 2012 de doğduk şimdi 3 aylığız ama emerken deli gibi çırpınmaya başladık bu aralar. daha önce hiç olmamıştı. siz de de böyle durumlar var mı ?
Canım benım basıma gelen pısmıs tavugun basına gelmemıstır. Önceleri kv ve kbb derdı oğullarını doldurdu doldurdu üzerime gönderdıler yetmedı kendılerı butun pıslıklerını ortaya koydular...
Yetmedı apandıst amelıyatı oldum 1 hafta emzıremedım bebegımı bebegım mamaya basladı. Bu arada kv kbb hala basımda dır dır dır bıtmedı...
Simdi de bebegım atopık dermatıt artı ınek sutu alerjısı 1 aylıkken basladı. Tum vucudu pul pul dokuluyo. Nemlendırıyorum bu sefer de boyun koltukaltı ve bezının oldugu yerlerde pısık olusuyo hıpokortu sürmeden gcıremıyorum ama oda kortızonlu napcamı sasırdım kaldı...
Selam kizlar yorgun bir anneden. Sanirim bizim jenerasyon kof cikti veya buyukler abartmayi cok seviyor) bir kisi daha yorgunum, hicbir seye yetisemiyorum dedigimde amaaan canim bizim zamanimizi gorecektin sizin yaptiginiz ne derse huni takacagim!!
Sizin bebislerin uykulari nasil? Benimkinin basbayagi duzene girdi sanki 12'de yatiyor sabah 6.30'a kadar uyuyor:)) mutluluktan aglayabilirim:)) tabii felaket tellallari yine ay o cok huy degistirir dur sen deyip odumu kopariyorlar :-S
canım benim kızda da öyle oldu ağzı pamukcuk olduysa acıyor olabilir, ben soda ve su yapıp tülbentle sildim sanki biraz durdu gibi dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?