- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #1.521
bi reklam var biliyo musum anne oglunu giydiriyor hava gayet guzel olmasina ragmen annenin gozunde havada firtina yagmur ne ararsan var ben biraz oyle anneyim galliba fileden ses ciksa irkiliyordum sonra esim takmayalim dedi benim halimi gorunce hem kuvette aglayacam diye kendini yirtsa da usumediginden emin oluyorum onceden filede yikiyordum kus gbiyken ama simdi kusluk seviyesini gecti benim kuzu daha agir teyzesi
bugü kalça çıkıklığı için ultrason ile baktırmaya dr a gittik. gaz sancısı için zinco,biogaia,nurse harvers,laktazm kullandık bugüne dek.bitki çaylarımız da cabası. bugünkü
gittiğimiz uzman dr daaguline tavsiye etti,bakalım sonuç ne olacak?
Kızlar oyun halısı almayı düşünüyorum bende. Emirde de ise yarar mi acaba ya. Baya aklıma yattı
Günaydın kızlar emirin bacaklarnda sivilce gibi şeyler çıktıbaya da var kırmızılık belli oluyo. Emirin cildi beyaz pamuk gibi. Doktor cildi de çok hassas dedi. Niye böyle oldu anlamadım bacaklarni görünce moralim bozuluyo
ben kullanıyorum ve gayet memnunun... hem oyalanıyo hemde bence gelişimine çok katkısı oluyo... çünkü benim oğlum biberonunu kendi tutuyo neredeyse... sesler çıkarıyo tepkileri arttı... Artık eline bişeyleri tutturmuyorum kendi tutuyo zaten bırakmıyo...
ben kullanıyorum ve gayet memnunun... hem oyalanıyo hemde bence gelişimine çok katkısı oluyo... çünkü benim oğlum biberonunu kendi tutuyo neredeyse... sesler çıkarıyo tepkileri arttı... Artık eline bişeyleri tutturmuyorum kendi tutuyo zaten bırakmıyo...
Çok geçmiş olsun canım ya,inşallah geçici bir durumdur ,bizim yüzümüzde çıktı kırmızı sivilceler daha 1 aylıkken ve kaşıntı yapıyordu,eli sürekli yüzünde ,kulaklarındaydı.Kaşlarında ve kafasında konak çıktı. doktorumuz alerjik olabilir dedi.
Bana bi süre süt ve süt ürünlerini azaltmamı ,kaynatılıp soğutulmuş su ile günde bir kaç kez silmemi söyledi,vediği kremi de kullanınca 3-4 günde geçti sivilceler.
Doktor söylemedimi neden olabileceğini.Emirini raharsız etmiyorsa çok üzülme canım ,geçer inşallah.
Benim ki beyaz değil ama beyaz tenliler daha hassas olurmuş.
Kızlar ben küvet filesini takıp öyle yıkıyorum.Bir sorun yaşamıyorum
İlk bebeğimi de öyle yıkardım sadece başına su dökünce huysuzlanırdı.
Yapıylada alakalı olabilir her bebek sevmeyebiliyor banyoyu.
6.aydan sonra oturtmaya başlayınca fileyi atıp küvette yıkadım.Şimdi de öyle yaparım heralde.
Siz küvetin içinde mi yıkıyorsunuz.
kızlar biz de burdayız oğluşumla beraber biz de 16 12 2012 de doğduk şimdi 3 aylığız ama emerken deli gibi çırpınmaya başladık bu aralar. daha önce hiç olmamıştı. siz de de böyle durumlar var mı ?
benim annem de birgün uğradı akşam 5 gibiydi hala yemek yapamamıştım ay sen ne yaptın ki akşama kadar bir yemek bile yapamadın dedi bu arada benim iki oğlum var biri o zaman 2 aylık öbürü 4 yaşındaydı biz sizin gibi iki çocukluyken her şeyi yapar üstüne de misafir ağırlardık falan dedi ben de ertesi gün iki çocuğu aldım annemin kapısını çaldım sabahtan iki çocuğu bıraktım akşama da yemeğe gelcez dedim gezdim işlerimi hallettim 5 te bir geldim ki aman kızım sen bunlarla nasıl başediyorsun bunlara yetişmekten namazlarım bile geçti dedi o yüzden takılmayın siz denilenlere
geçmis olsun canım benim bebisimdede atopik dermatit var vücudu kıpkırmızı benek benek oldu, kaslarında da konaklar oluştu, birde sürekli pişik önleyici sürmeyeyim dedim bir iki kez sürmedim hemen pişik oldu, birde olduktan sonra geçmedimi, çok üzüldüm
ben hastanede çalısıyorum bizim hastanedeki doktoruna götürdüm verdiği ilaçlardan çok memnunum verdiği kremle pişikleri hemen 1 günde geçti, simdi pişik önleyici ile devam ediyorum,
kızarıklıklar içinde bize lanolin diye bir sampuan verdi ben çok memnunum bu ersağın şampuanını da kullandım hiç bir ise yaramıyor bu sampuanı kullanırsan hiç bir kremi kullanmana gerek kalmaz fazla köpürmüyor ama çok etkili hemen geçirdi, konakları bile geçirdi, ben çok memnunum, tavsiye ederim.
Günaydın kızlar emirin bacaklarnda sivilce gibi şeyler çıktıbaya da var kırmızılık belli oluyo. Emirin cildi beyaz pamuk gibi. Doktor cildi de çok hassas dedi. Niye böyle oldu anlamadım bacaklarni görünce moralim bozuluyo
Çok geçmiş olsun canım ya,inşallah geçici bir durumdur ,bizim yüzümüzde çıktı kırmızı sivilceler daha 1 aylıkken ve kaşıntı yapıyordu,eli sürekli yüzünde ,kulaklarındaydı.Kaşlarında ve kafasında konak çıktı. doktorumuz alerjik olabilir dedi.
Bana bi süre süt ve süt ürünlerini azaltmamı ,kaynatılıp soğutulmuş su ile günde bir kaç kez silmemi söyledi,vediği kremi de kullanınca 3-4 günde geçti sivilceler.
Doktor söylemedimi neden olabileceğini.Emirini raharsız etmiyorsa çok üzülme canım ,geçer inşallah.
Benim ki beyaz değil ama beyaz tenliler daha hassas olurmuş.
rahatsız etmiyo aslında. Dün oldu bu ışte. Çok hassas gerçekten dokundugun yer kızarıyo. Ama bugüne kadar olmadı ya o bakımdan endişelendim. Bakım kremi vardı sudocrem ondan sürdüm. Bebek yağı sürdüm ama nafile. Hala aynı
KIZLAR;MERHABA
Uzun zamandır giremiyordum. İşe başladım cuma günü artık iş yerinden girer takip ederim sizi... benim küçük oğluşum çok şükür iyi...Tam tosbik oldu 3. ay kontrolünde 6.700 gr dı boyuda 65 cm di. Çok huzursuz bir bebek değil çok şükür... acıkmadığı ve giyinmediği sürece pek ağladığı söylenemez... gece uykuları çok şükür düzene girdi bile akşam 10 gibi yatıp sabah 5.30 gibi kalkıyo kesintisiz... banyoya bayılıyo küvete sokar sokmaz ellerini bacaklarını sallamaya başlayıp gülücükler saçıyo etrafa... oyun halısını da yaklaşık 1 aydır kullanıyoruz... ortada bir kedisi var kediyi tokatlayıp duruyo bayılıyo... yaklaşık 30 dk kadar kendini oyalayabiliyo... onun dışında bakıcısı var bakıcıyla birlikte 4 gündür şimdilik sanırım herşey yolunda ... sabahları bakıcısını gördüğünde gülücükler atıyo ona gitmek için heyecanlanıyo...
rahatsız etmiyo aslında. Dün oldu bu ışte. Çok hassas gerçekten dokundugun yer kızarıyo. Ama bugüne kadar olmadı ya o bakımdan endişelendim. Bakım kremi vardı sudocrem ondan sürdüm. Bebek yağı sürdüm ama nafile. Hala aynı
Canım bızım cıldımız cok kuru pul pul dokuluyo malesef.. Pişikler oluyo hıpokorttan baskası gecırmıyo. Vucudu nemlendırmezsem daha beter oluyo ama uygun nemlendırıcıyı daha bulamadık malesef. Ne surduysem vucudu benek benek kızardı. En son dermatalog vazelın lanolın karısım verdı o bıle vucudunu kızarttı boynunun altını sulandırdı. Sımdı mestela aldım onu denıyorum tek kolunda ıyı gıbı ama bakıp gorucem artık. Konqk ıcınde mustelanın sampuanını aldım daha denemedım. Dermatalog gazla yıkama bebegı dedı acaba sen nasıl yapıyosun banyo olayını ???
Gecmıs olsun canım dıkkat et nemlı tutmaya calıs bızımkıde oyle baslamıstı vucudu kupkuru oldu sımdı nemlendıremıyorum sımdı her urunu kabul etmıyo..
maşallah bebeğinebakıcı ile ilgili birkaç şey soracam açıcı genç mi yaşlı mi tanıdık mi değil mi ve ne kadara bakıyor ben daha başlamayacam ama bilgim olsun lazım olacak. Bi de oyun halısı almayacam ben çünkü rana hayatta sırt üstü yatmiyo kafayı kaldırıyo kalkmak istiyor beceremeyince yan dönmeye çalışıyor oyun halısı gibi bir kaç oyuncağı oklavaya dizdim uzunlu kısali bağladım yere battaniye serdim iki sandalye arasına oklavayi koydum ve sonuç sadece on dakika o da elleriyle değil ayaklarıyla vurmaya çalışıyor çünkü benim kızın elleri sürekli ağzında
maşallah de kız kimseye söyleme öyle :) nazar değmesin :) bende alayım fiyatı ne kadr peki
canım bana hediye geldi ama fiyatı 50-60 tl civarında bence al bi tane
Acık tenlıler malesef daha hassas. Dun kızıma ılk defa prımanın hassas cıltlıker ıcın olan ızlak mendılını kullandım surmemle kızımın poposunun kabarması bır oldu anında alerjı yaptı. Sımdı sadece sıcak su ıle sılıyorum. Bende sut urunu yemıyorum ınek sutu alerjısı olabılır dedı doktor bakalım sımdı cumaya cocuk alerjıden randevumuz var onlar ne dıyecekler bu gıttıgımız 6. Doktor olacak malesef(( alerjı testı fılan yaparlarsa ona gore kendımızı ayarlıcaz artık. Cok can sıkıcı bı durum
Allah herkese sıfalar versın dermansız dert vermesın
Acık tenlıler malesef daha hassas. Dun kızıma ılk defa prımanın hassas cıltlıker ıcın olan ızlak mendılını kullandım surmemle kızımın poposunun kabarması bır oldu anında alerjı yaptı. Sımdı sadece sıcak su ıle sılıyorum. Bende sut urunu yemıyorum ınek sutu alerjısı olabılır dedı doktor bakalım sımdı cumaya cocuk alerjıden randevumuz var onlar ne dıyecekler bu gıttıgımız 6. Doktor olacak malesef(( alerjı testı fılan yaparlarsa ona gore kendımızı ayarlıcaz artık. Cok can sıkıcı bı durum
Allah herkese sıfalar versın dermansız dert vermesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?