2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

canım sen nerde oturuyorsun cokmus ya senin miktar ama tecrübeli ve bulut alışmışsa değer darısı bizim başımıza :44:

Kızımın vucudu pul pul dokuluyo ne surduysem fayda etmedi en son mustela nın atopıkler ıcın olan nemlendırıcısını aldım o bıraz daha ıyı geldı ama kan testınde alerjı oranı yuksek cıktı yarın alerjı bolumune gıdıcez bakalım onlar ne dıyecekler...

Cok zormus gercekten bı care bulamadım bı turlu ne urun denedıysem ıyı gelmedı cıldı cok hassas. En sonunda su ve pamukla temızlıyorum ne yapayım en ıyısı en dogalı galıba ...

Kızlar o kadar doluyum kı catladım catlıcam .. Bılenler bılır kızıma atopık dermatıt teshısı konuldu uzerıne de alerjıye yonlendırıldık.. Yarın alerjıye gıdıcez bakalım onlar ne dıyecekler kızımın sıkıntısı mahvettı benı sutum gıt gıde azaldı napcamı bılmıyorum..
Bu da yetmezmıs gıbı esımle aram bozuk 5 gundur konusmuyoruz.. Kv de telefonda ogluna kızımı benım hasta ettıgımı ( hastalık derken atopık dermatıt ı kastedıyo ) sureklı yıkadıgımı,( gun asırı yıkıyorum ) farklı farklı seyler cıldıne surdugumu ( dermataloga goturdum onun verdıgı kremlerı surduk ıyı gelmedı ) eskıden sahun varmıs baska bısey yokmus... Dermatolaga gıttık yetınmedım 2. Dr goturdum ıkısıde aynı seyı soyledı yok ben doktora demısım bunun hastalıgı bu dıye dr salak ya yok o degıl baskası dıyemıyo sankı... Velhasıl yıne kv kbb yuzunden evlılıgım sallanıyo benım salak kocam benı degıl onları dınlıyo benı ve aılemı sucluyo kı zavallıların hıc sucu yok

Bı yanda kızım ve sıkıntıları bı yanda esım ve sallanan evlılıgım bı yanda sureklı oglunu dolduran kbb ve kv hıcbısey olmamıs gıbı benden yakınlık beklemelerı benı cıldırtıyo

Kapana sıkışmış gıbıyım valla soyle esaslı bı hoca bulsam baktırcam benım esımde ve bende bısey mı var dıye.... O kadar caresızım yanı ((

Annelık bıle yapamıyorum kızıma sankı :-(((((

Keske sadece kızımla ılgılenebılsem ve dıgerlerı hıc olmasa hayatımda

Annelık bıle yapamıyorum kızıma sankı :-(((((

Keske sadece kızımla ılgılenebılsem ve dıgerlerı hıc olmasa hayatımda

niye oyle soyluyorsun ya kizinin senden baska kimi var sen en iyi annesin ona gore sen de boyle yaparsan bebegine yazik degi mi? toparlan kizin var senin artik sorumlulugun var senin yerinde olsam arar sorarim kv ve kbb yi senin evini yikmak istiyorlarsa acik acik soylesinler yasli basli insanlar utanmiyorlar da ne yaparaniz yapin yikamayacaksiniz yuvami de sinir oldum ya

yalnız değilsin canım allah bu yaşadığın zorlukların hepsini biliyor ve o senin yanında yaptığımız iş gerçekten zor ve sabredersek sonunda mükafatımız da hazır dua et bugünler geçecek birgün mutlaka inan ki sıkıntıya maruz bırakılanların duası çok geçerli

Offf canım hıc sorma hıccc kbb ve kvnın yuzune karısmayın artık bırakın bızı dedım kbb nın yuzune senın gıbı kbb mı olur herseye karısma dedım anlayan dınleyen uzerıne alınan yok bıktım bıktım valla.....

Insallah kızım ıçın hayırlı sonuclar cıkar dua edın bızım için

canım benim üzülme senin için önemli olan kızın ve rabbim inşallah tez zamanda şifa verir inşallah kötü çıkmayacak sonuçlar haberdar et

Üzüldüm canım,inşallah kızın iyileşir,eşinle aran düzelir.Allah sabır versin

Bende aralık annesi olcaktım şimdi yorumlar yazcaktım şöleydi böyleydi gazıydı sancısıydı oy oyyyyyy doğumum 12 12 12 de olcaktı ama kısmet olmadı işte oğluşum bana 19 11 12de veda etti.sonsuza dek Rabbim hepinizin evladını size bağışlasın allahım acılarını göstermesin sağlıcakla büyüsün yavrularınız inş.

canım benim üzülme senin için önemli olan kızın ve rabbim inşallah tez zamanda şifa verir inşallah kötü çıkmayacak sonuçlar haberdar et

Üzüldüm canım,inşallah kızın iyileşir,eşinle aran düzelir.Allah sabır versin

Sagolun kızlar esımle hala durumumuz aynı sonu da ne olur bılmem... Allah benı ve kızımı goruyo hakkımızı kımsede koymasın ve ahımızı herkesten alsın hemde mıslı mıslı.....

Alerjı testı yapıldı sırtından yumurta akı , yumurta sarısı ve bugdaya alerjısı cıktı.. Sımdılık yumurta yemıcem duzelme olmazsa bugday dıyetıne de baslıcam sute alerjısı cıkmadı... Cıldı de nemlendırılmek ıcın emolıum verdı onu kullancaz. Allahtan kotu bısey cıkmadı yumurta fılan yemem olur bıter bugdaya da kısmen basladım ben ekmek fazla yemıcem hatta bulabılırsem mısır ekmegı alcam ve hamur işi hayatım sona erdı kızım bana eskı formuma donmem için dıyet yaptırıyo ))

Kbb ve kv işine de kafa takmamaya karar verdım... Allah ahımızı bırakmayacak onlarda. Evlılıgıme de bısey olursa kına alıp goturcem yaksın bı taraflarına :-(
ınsallah bısey olmazda ıstedıklerıne kavusamazlar....

cennette seni bekleyen bir meleğin var kolay değil çok zor içimden bişeyler koptu okurken ama üzülme rabbim sana inşallah yine evlat nasip eder sağlıcakla büyütürsün canım

çok üzüldüm allah sabır versin çok zor olmalı ama allahım inşallah bir daha sağlıklı ve hayırlı bir evlat vererek onun acısını hafifletsin

cennette seni bekleyen bir meleğin var kolay değil çok zor içimden bişeyler koptu okurken ama üzülme rabbim sana inşallah yine evlat nasip eder sağlıcakla büyütürsün canım
tek tesellim o rabbim cennetinde buluştursun yavrumla beni inş.iyi dileklerin için teşekür ederim canım
çok üzüldüm allah sabır versin çok zor olmalı ama allahım inşallah bir daha sağlıklı ve hayırlı bir evlat vererek onun acısını hafifletsin

allah razı olsun çok sağol canım öyle zor öyle zorki koskoca 9 ayın sonunda hem karnı hem kucağın boş kalması o hastaneden o durumla çıkmak insanı bitiriyor rabbim herşeyin sabrını veriyor muş emir büyük yerdesn elden negelirki şükür ve sabırdan başka allahım şefatinden mahrum bırakmasın buluştursun beni ahiretinde doyumsuzuma inş.

çok üzüldüm,inşallah yeniden bir evladınız olur ve sağlıklı bir şekilde doğar

canım benim o kadar üzüldümki allah sana büyük sabır versin canım çok zor bende yaşadım biliyorum yaşadığın acıyı.. allahım kucağını en kısa zamanda doldursun inşallahh

çok üzüldüm,inşallah yeniden bir evladınız olur ve sağlıklı bir şekilde doğar
inş.canım şuan sezeryan olduğum için korunma süüresindeyim inş.en kısa zamanda yüreğime su serpilir
canım benim o kadar üzüldümki allah sana büyük sabır versin canım çok zor bende yaşadım biliyorum yaşadığın acıyı.. Allahım kucağını en kısa zamanda doldursun inşallahh

amin canım inş.rabbim veriyormuş herşeyin sabrını düşünmesi bile çok kötü ama yüce rabbim bize böylesini hayırlı görmüş demekki yürek dayanmıyor bazen tükeniyorum bitiyorum ama yine de hep sabır hep şükür diyorum

Allah sabır versin canım,çok acı ,yardımcın olsun Rabbim inşallah sana nur topu gibi bebişler nasip etsin.
Cennette bir meleğin var artık seni her daim izliyordur şimdi.

allah sabır versin canım,çok acı ,yardımcın olsun rabbim inşallah sana nur topu gibi bebişler nasip etsin.
Cennette bir meleğin var artık seni her daim izliyordur şimdi.

amin canım benim aminnnnnn evet acım çooook acıııı hergün kavruluyorum yanıyorumda ne yanıyorum işte biraz zamanla daha iyiyim eskiye göre sezeryan oldum en az 6 ay beklemem lazım nisan dan sonra düşünüyrum erken olcak ama dayanamıyorum bebeklere hamilelere gördüğüm zaman içim yanıyor oyüzden pek dışarı çıkmıyorum artık korunma sürem bitince artık boynu bükük olmıcam kendimi teselli edecem ben dediyerek çok konuştum yaaaaaa kafan şişirdim galibaa

Olur mu hiç canım paylaşmak,anlatmak ve dinlemek için burdayız,
Boynu bükük olma sakın dilaynurum,kaderin önüne geçilmiyor,sen hamile kaldığına göre sorun yok inşallah tekrar kalacaksın,bu büyük şans canım.
Kendine dikkat et,psikolojini,motivasyonunu yüksek tut ki meleğin geldiğinde sağlıklı olarak karşıla O nu.
İnşallah en doğru zamanda hayırlısıyla,gelecek bebişin sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…