2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

canım ya bu durumda ne denir bilemiyorm ama allh sabır versin acın gerçekten çok büyükmüş son ayda ne olmuştu ki tabi yazmak istersen

canım ya bu durumda ne denir bilemiyorm ama allh sabır versin acın gerçekten çok büyükmüş son ayda ne olmuştu ki tabi yazmak istersen

amin inş.dualarınıza ihtiyaccım var psikolojikmen çok kötüyüm son aylarda ani bebek ölümü olabilirmş normal dediler 9.ayda risk çok muş 100 bebekten 1.inde görülürmüş oda nasip yaaaa beni buldu işte allahıma hep dua ediyorum hemen hamile kalayım şu 6 ay geçsinde diye ve bugün gttm dr herşeyin normal olduğunu hemen kalabilcegimi söledi 4.5 ay oldu artık sezeryan olmuştum çünkü önümüzdeki ayın 19 undan sonra korunmayı bırakçam ama benim oğlum melek yaaaa şimdi hürü kızları onu emzirmk isitorlarmış oda emmem diyormuş annemi beklicem benim annem var nasıl olsa gelcek ben hiç büyümicem annemin can aytuğu su benek aytuğusu olarak kalcam diyomuş hz ibrahimin yanında cennette koşup oynuyorlarmış anneciğini bekliyormuş annesinden de bir rica varmış annecim benim şefatimi aşan günahlar işlemeki seni cenentime alabileyim rabbime yalavarayım cenete annemle girelimdiye ama anne eger agır günah işlersen sen nasıl eve boynu bükük kucağı boş geldin hastaneden bende seni alamadan günahların yüzünden cennete sensiz boş grersem senin yaşadığın o acı acıyı ben yaşarım diyomuşşşşş

Yasadıgın sey cok acı gercekten, umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve yavrunu kucagına alırsın.
Toplamda 4 tane bebek kaybetmiş biri olarak soyluyorum, elbette benim kayıplarım erken donemdeydi senin yasadıgın daha buyuk bir acıdır eminim, ama yine de ben de zor zamanlar yasadım. Bana kan pıhtılasması teshisi kondu, Kendi hastalıgımla ilgi li cok okudum arastırdım lutfen sen de baktır kan pıhtılaşmasına. Benim gibi ilk aylarda kaybeden de var son haftalarda kaybeden de erken dogum yapanlarda, o yuzden kontrol ettir eger bu yuzdense onlemini alırsın en bastan.

amin canım inş.en hayırlı zamanda sağlıcakla bende kucağıma alırım yavrumu çok şükür bir neden yok inş.olmazda

Ben başlamadım ek gidaya.

Canım nasılsın,insallah sıkıntılarını atlatmissindir.
Bebeğin nasıl oldu.

Canım sıkıntılı donemler gecırmem nedenıyle bebegıme takvıyeye devam edıyorum ben bu mamayı arastırdım anne sutune en yakın olanmıs bı de sızlere sorayım dedım..

Bebegım ıyı masallah ben yedıklerıme dıkkat edıyorum ona alerjı yapan seylerı yemıyorum cıldı de baya duzeldı Allah a sukurler olsun ınsallah daha da ıyı olacak..
Esımle aramıza gelınce hala aynı o da bende nerelerde yanlıs yaptıgınızı dusunuyoruz oyle karar verdık bu surecte de bırbırımızı etkılemıyoruz bakalım sonuc ne cıkacak ???
Allahım yavrumuzun yuzune bakar ınsallah da bırbırını seven ıkı ınsanı baskaları yuzunden ayırmaz...

İnşallah herşey düzelir ve problemlerinizden bir an önce kurtulursunuz canım benim.
Bebişinde ,evliliğinde Allah a emanet olsun.

face olunca buranın eski tadı da kalmadı,uğrayan yok,sayfalar yerinde sayıyor maalesef

face olunca buranın eski tadı da kalmadı,uğrayan yok,sayfalar yerinde sayıyor maalesef

ewet herkes orda face daha kolay telden girilio her dakika beraberiz hepimiz orda buraya girilmio nerdeyse sende gelebilsen keşke

Facedense burası daha güzel bence ama dediğiniz gİbi kimseler uğramaz oldu tabi bebiklerden giremeyenlerde vardır

canım Allah sabır versin çok üzüldüm

kızlar hepinizi çok özledim.ben kasım ve burda dolaşıyorum.face de bakıyorum ama ne bileyim eski günlerdeki gibi saatlerce geçmişi okumak istiyorum.
tüm bebişlere öpücükler...

kızlar hepinizi çok özledim.ben kasım ve burda dolaşıyorum.face de bakıyorum ama ne bileyim eski günlerdeki gibi saatlerce geçmişi okumak istiyorum.
tüm bebişlere öpücükler...

duygularıma tercüman olmuşsun be canım:) hamilelikten beri o kadar alışmıştım ki burdaki sohbete yazamasam bile açıp açıp okurdum. ben de öperim tatlı bebişini:)

gerçekten buranın tadı çok başkaydı, ne heyecanlıydı.. bazen bişeyler soracak oluyorum ama malesef kimseler kalmadı burda üzülüyorum

Slm kızlar nerde o eskı kkulübü sayfa safya dert yazardık ya kımse kalmamıs ben face kullanmıyorun kım cıkardı bu face olayını ???? Neyse gerıde kalanlar kımse yok dıye ugramamazlık yapmayın bız hala burdayız ....

Bebıslerı cok cok öpün :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…