2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

Maşallah miniğine Bi ayaklansın çok koşturacak sizi peşinden anlaşılan .

Merhaba kizlar sizleri uzun zamandir takip ediyordum kismet buguneymis bende 2012 aralik annesiyim bir tane dunyalaar tatlisi kizim var gec oldu AMA benide araniza alirsaniz sevinirim

ama ben dedim bizim kız bu saçlarla bu tiple aynı erkeğe benziyo dedim de kimse tınlamadı beni

pardon canım ya,fotoğrafta öyle sanmışım,güzel bir kız gördüm diyerek durumu kurtarayım bari :)

Merhaba kizlar sizleri uzun zamandir takip ediyordum kismet buguneymis bende 2012 aralik annesiyim bir tane dunyalaar tatlisi kizim var gec oldu AMA benide araniza alirsaniz sevinirim

hoşgeldin canım

Ooooo ortalık senlenmıs ben görmeyelı :))))

Herkese merhabalar bızde ek gıdaya basladık cunku cadı kızımın kılo alımını az buldu doktor. Yavas yavas da oturtabılecegımızı soyledı kucakta oturtuyoruz bızde. Alerjı durumu aynı yumurta yok bugday az var. Atopıgı de toparlıyo zaman zaman ıyı zaman zaman kotu oluyo alıstım galıba bende bu duruma cok üzülüyordum basları...
İşe başlıcak arkadaslara Allah kolaylıklar versın benımde ızın bıttı sureklı rapor alıyorum 18 nısanda heyet bıtecek bakalım bı daha alabılırsem iyi olacak. Bu gıdısle meb benı kapının onune koyacak 2012 eylülden berı hıc okula gıtmedım :))) istanbulda cok calısmıstım onun yerıne saysınlar ne yapayım..
Meleklerınızı opün kızlar.....

toparlamasına sevindim miniğin,sen de iyileşmişsindir epey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…