- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #1.601
Allah sana da kolaylık versin ben bi tanesiyle uğraşırken sen de bi tane daha mı varve evet en fazla 1,5 saat uyanık kalması gerek sonra yine uyku benim ki çok mu uyuyo ya :26::26::26: günlük 4 saat uyuyodur ama gece de 11 saat uyuyo yani normal aslında benim galiba oturtmaya başlamadık desem yalan olur biz oturtmasak da kız kendi oturmak için o kadar direniyo ki ellerinden tutuyorum kendisi kalkıyo dönüyo zaten yattığı yerde ayaklarıyla bastırdım bugün hanfendi adım atmaya başladı çok dirençli ya doktor sorun yok dedi çok fazla kalmıyo zaten en fazla 1 dakika hemen düzeltiyorum canım
Maşallah miniğine Bi ayaklansın çok koşturacak sizi peşinden anlaşılan .
herkese günaydınEki Görüntüle 681203
biz hala kusuyoruz maalesef,demir damlasına başlayınca kusmuk lekesi de hiç geçmiyor.
evet ya bu kusmalar nezaman bitecek..zaten zor yiyor kusunca üzülüyorum valla her damlasına :)
görünmez mi,bir yakışıklı gördüm sankiAllahım esirgesin
Merhaba kizlar sizleri uzun zamandir takip ediyordum kismet buguneymis bende 2012 aralik annesiyim bir tane dunyalaar tatlisi kizim var gec oldu AMA benide araniza alirsaniz sevinirim
Hosbulduk canimHoşgeldin mariamelikem,Allah bağışlasın meleğini.
Hosbulduk canim
Nurlum senin melegin kizmi erkekmi
Benim iki meleğim var ,mariamelikem :canim Allah bagislasin size
ama ben dedim bizim kız bu saçlarla bu tiple aynı erkeğe benziyo dedim de kimse tınlamadı beni
Merhaba kizlar sizleri uzun zamandir takip ediyordum kismet buguneymis bende 2012 aralik annesiyim bir tane dunyalaar tatlisi kizim var gec oldu AMA benide araniza alirsaniz sevinirim
hoşgeldin canım buralar bu aralar sakin ama sen hep uğra ben buralardayımBenim iki meleğim var ,mariamelikem :canim Allah bagislasin sizeAllah bağışlasın bebişlerini maria ve melike herhal isimleri
Ooooo ortalık senlenmıs ben görmeyelı :))))
Herkese merhabalar bızde ek gıdaya basladık cunku cadı kızımın kılo alımını az buldu doktor. Yavas yavas da oturtabılecegımızı soyledı kucakta oturtuyoruz bızde. Alerjı durumu aynı yumurta yok bugday az var. Atopıgı de toparlıyo zaman zaman ıyı zaman zaman kotu oluyo alıstım galıba bende bu duruma cok üzülüyordum basları...
İşe başlıcak arkadaslara Allah kolaylıklar versın benımde ızın bıttı sureklı rapor alıyorum 18 nısanda heyet bıtecek bakalım bı daha alabılırsem iyi olacak. Bu gıdısle meb benı kapının onune koyacak 2012 eylülden berı hıc okula gıtmedım :))) istanbulda cok calısmıstım onun yerıne saysınlar ne yapayım..
Meleklerınızı opün kızlar.....
tabi şenlendi ama sen nerlerdesin bakem :))
ek gıdalarınız hayırlı olsun yarasın kızınane veriyosun ek gıda olarak nelerden başladın ben elma suyuyla başladım 2 kaşık veriyodum bizim hortum ağızlı kız 2 kaşığı hep az buldu şimdi bi elmanın suyunu yani nerdeyse veriyorum arada pütürlerde var tabi bana mısın demiyo beni içecek nerdeyse
insan ilk başlarda ne kadar zorlanıyo üzülüyo ama sonra alışıyo demi rabbim dermansız hastalık vermesin bunların hepsi geçecek inşallah canım.. heyet raporunu almışsın ne güzel ben alamadım o kadar uğraştım ama vermedi hainler15 gün normal rapor aldım 30 yıllık iznim vardı onu kullanıyorum şimdi 22 nisandan itibaren 2 ay da ücretsiz izne ayrılacam dilekçemi çoktan yazdım hayırlısı artık
sen de meleğini öp bizim yerimizehaa bi de arada uğra biz burlardayız
Ooooo ortalık senlenmıs ben görmeyelı :))))
Herkese merhabalar bızde ek gıdaya basladık cunku cadı kızımın kılo alımını az buldu doktor. Yavas yavas da oturtabılecegımızı soyledı kucakta oturtuyoruz bızde. Alerjı durumu aynı yumurta yok bugday az var. Atopıgı de toparlıyo zaman zaman ıyı zaman zaman kotu oluyo alıstım galıba bende bu duruma cok üzülüyordum basları...
İşe başlıcak arkadaslara Allah kolaylıklar versın benımde ızın bıttı sureklı rapor alıyorum 18 nısanda heyet bıtecek bakalım bı daha alabılırsem iyi olacak. Bu gıdısle meb benı kapının onune koyacak 2012 eylülden berı hıc okula gıtmedım :))) istanbulda cok calısmıstım onun yerıne saysınlar ne yapayım..
Meleklerınızı opün kızlar.....
hoşgeldin canım buralar bu aralar sakin ama sen hep uğra ben buralardayımAllah bağışlasın bebişlerini maria ve melike herhal isimleri
tabi şenlendi ama sen nerlerdesin bakem :))
ek gıdalarınız hayırlı olsun yarasın kızınane veriyosun ek gıda olarak nelerden başladın ben elma suyuyla başladım 2 kaşık veriyodum bizim hortum ağızlı kız 2 kaşığı hep az buldu şimdi bi elmanın suyunu yani nerdeyse veriyorum arada pütürlerde var tabi bana mısın demiyo beni içecek nerdeyse
insan ilk başlarda ne kadar zorlanıyo üzülüyo ama sonra alışıyo demi rabbim dermansız hastalık vermesin bunların hepsi geçecek inşallah canım.. heyet raporunu almışsın ne güzel ben alamadım o kadar uğraştım ama vermedi hainler15 gün normal rapor aldım 30 yıllık iznim vardı onu kullanıyorum şimdi 22 nisandan itibaren 2 ay da ücretsiz izne ayrılacam dilekçemi çoktan yazdım hayırlısı artık
sen de meleğini öp bizim yerimizehaa bi de arada uğra biz burlardayız
2 kaşık yetmez tabii,maaşallah yesin prenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?