2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

selam benim de kızım atopik.alerji testimi yaptırdınız nasıl yapılıyo.. pazartesi gidicez doktora.başlatmayı henüz düşünmüyorum ek gıdaya atopik olduğu için demişti geçen ay. ama buara kızım çok zor emiyo kilo alımı muhtemelen azdır neler vererek başladın,miktarı ne kadar

Bu arada kocişte akıllandı gıbı kızlar su cümleyı kurdu

" Annemler senı çekiştirirken ben sustum ve buna musade ettım benım en buyuk hatam senı korumamak ve onların senın hakkında konusmasına izin vermek oldu "

Yanı annesının doldurusuna geldıgını ıtıraf ettı sonunda ve akıllanmıs buna bı daha musade etmeyecekmıs.. Evımdeyım huzurluyum Allah a sükür..

Iyi canim cok sevindim Allah kimse huzursuz etmesin

Çok çok sevindim senin adına inan.
Allah bozmasın

Canım bebegın atopık galıba pekı vucudunu nemlendırmek için ne kullanıyosun neler yapıyosun ırtıbatı koparmayalım bırbırımıze bılgı ve akıl verelım

kızlar günaydın, kardeşimde aralıkta doğum yaptı şimdi 4 aylık kızımız var maşallah. fakat ne sabah ne akşam uyku zamanı uyumak istemiyor ağlıyor hatta yırtıyor kendini bi başlayınca durmuyor. sizinde benzer sorunlarınız olduysa ve çözüm bulduysanız paylaşabilir misiniz. şimdiden teşekkür ederim.

Allah bağışlasın canım öncelikle.. minik kızımız belki yattığı yeri sevmiyordur yattığı yeri değiştirin atıyorum beşikteyse ayakta sallamayı bi dene olmazsa ana kucağında uyutmayı dene... benim kız ayakta yatmıyo beğenmiyo ayağımı illa beşiğinde yatacak yani ayağımda da uyuyo ama çok cabuk uyanıyo.. bi de emzik kullanıyo mu benim kız hayatta emziksiz uyumaz.. yazmam var onu da örtecez emziği de takacaz öyle uyuyacaz yatırdğım anda yırtıyo o da kendini ama emziği ve yazmamı veriyorum susuyo sonra başlıyo kendi kendine eeee eee eee demeye komedi yaaneyse bi de bunları dene canım zaten iyice uykusu gelince kendi kendine uyur doğduğundan beri nasıl uyutuyodu kardeşin

sana bir tek tavsiyem var canım sar sarmala dışarı çık, kapının önüne bile çıksan susacak bak gör, ve ne kadar gezdirip hava aldırırsan o kadar sakinleşecek ve uykusu gelecek, bazı günler ben de çıldıracak gibi olurdum ağlarken bırakırdım yatağa odadan çıkıp birkaç saniye sakinleşip geri dönerdim sonra vicdan azabı... ama sıkılıyorlar onu anladım şimdi havalar güzel bizim dışarı çıkmadığımız gün yok ya slinge koyup civarda gezdiriyorum ya da oto koltuğunda arabayla annemlere arkadaşlara filan gidiyoruz bir gün okula bile götürdüm:) artık hem hava almaları hem sosyalleşmeleri hem de ev dışı ortamlara bağışıklık kazanmaları gerek

selam canım artık burdayız inşallah eski sohbetlere devam:) canım Rana'cık pek keyifli bir bebişe benziyor Allah bağışlasın:) şu demir hakkında yazdıklarını okuyunca sevinmiştim çünkü bizim tosun 7 kiloya merdiven dayadı on gün önce 6.600 tarttılar geçen ay da boyu 66 cm olmuştu p.tesi aşıya gidicez bakalım uzamış mı? alanında çok iyi bir eczacı arkadaşa sordum "yok sen ver ilerde demir eksikliği ciddi sıkıntı çıkarabilir" dedi. doktor da kilosunu bldiği halde başlayın dedi off bu doktorlar arasında hiç ortak fikir diye bişey yok o yüzden bişey oldu mu 3-4 dr gitmek lazım canım uyku konusunu da sordum "her bebek farklıdır kasmayın gece uyuyorsa ne güzel işte" dedi geçiştirdi. zaten artık iyice ustalaştık uykusu gelince anlayıp uyutuyorum yoksa da yoruyorum ki uykusu gelsin:)
şu en son anlattığın şeyi ben de yaşıyorum bazen sabır kalmıyor ama Oflu'ya verdiğim tavsiyeyi sana da vereyim canım gün içinde yorulursa daha huylu oluyor bizimki.
Ranacığı ve sen öpüyorum:)

ama ben dedim bizim kız bu saçlarla bu tiple aynı erkeğe benziyo dedim de kimse tınlamadı beni

şu konuda da aynıyız canım bi erkek tipli keltoş da bende var becerebilirsem eklerim resmini

Rana ile Türkiz kardeş olabilir:)))
Ranacığı ve sen öpüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…