- 9 Nisan 2013
- 2.170
- 556
- 398
- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #1.621
pardon canım ya,fotoğrafta öyle sanmışım,güzel bir kız gördüm diyerek durumu kurtarayım bari :)
hoşgeldin canım
ek gıdaya başladın sanırım canım,kolay gelsin.Ben de 6.ay bitiminde düşünüyorum inşallah.
Ooooo ortalık senlenmıs ben görmeyelı :))))
Herkese merhabalar bızde ek gıdaya basladık cunku cadı kızımın kılo alımını az buldu doktor. Yavas yavas da oturtabılecegımızı soyledı kucakta oturtuyoruz bızde. Alerjı durumu aynı yumurta yok bugday az var. Atopıgı de toparlıyo zaman zaman ıyı zaman zaman kotu oluyo alıstım galıba bende bu duruma cok üzülüyordum basları...
İşe başlıcak arkadaslara Allah kolaylıklar versın benımde ızın bıttı sureklı rapor alıyorum 18 nısanda heyet bıtecek bakalım bı daha alabılırsem iyi olacak. Bu gıdısle meb benı kapının onune koyacak 2012 eylülden berı hıc okula gıtmedım :))) istanbulda cok calısmıstım onun yerıne saysınlar ne yapayım..
Meleklerınızı opün kızlar.....
Hosbulduk canim aslinda Ben geliyorum sizler yoksunuz ewt canim kizimin ismi Maria melike Allah bagislasin melegini heralde kizimin ismi ranahoşgeldin canım buralar bu aralar sakin ama sen hep uğra ben buralardayımAllah bağışlasın bebişlerini maria ve melike herhal isimleri
tabi şenlendi ama sen nerlerdesin bakem :))
ek gıdalarınız hayırlı olsun yarasın kızınane veriyosun ek gıda olarak nelerden başladın ben elma suyuyla başladım 2 kaşık veriyodum bizim hortum ağızlı kız 2 kaşığı hep az buldu şimdi bi elmanın suyunu yani nerdeyse veriyorum arada pütürlerde var tabi bana mısın demiyo beni içecek nerdeyse
insan ilk başlarda ne kadar zorlanıyo üzülüyo ama sonra alışıyo demi rabbim dermansız hastalık vermesin bunların hepsi geçecek inşallah canım.. heyet raporunu almışsın ne güzel ben alamadım o kadar uğraştım ama vermedi hainler15 gün normal rapor aldım 30 yıllık iznim vardı onu kullanıyorum şimdi 22 nisandan itibaren 2 ay da ücretsiz izne ayrılacam dilekçemi çoktan yazdım hayırlısı artık
sen de meleğini öp bizim yerimizehaa bi de arada uğra biz burlardayız
Hosbulduk canim aslinda Ben geliyorum sizler yoksunuz ewt canim kizimin ismi Maria melike Allah bagislasin melegini heralde kizimin ismi rana
evet canım benim kızın adı da rana
hoşgeldin canım buralar bu aralar sakin ama sen hep uğra ben buralardayımAllah bağışlasın bebişlerini maria ve melike herhal isimleri
tabi şenlendi ama sen nerlerdesin bakem :))
ek gıdalarınız hayırlı olsun yarasın kızınane veriyosun ek gıda olarak nelerden başladın ben elma suyuyla başladım 2 kaşık veriyodum bizim hortum ağızlı kız 2 kaşığı hep az buldu şimdi bi elmanın suyunu yani nerdeyse veriyorum arada pütürlerde var tabi bana mısın demiyo beni içecek nerdeyse
insan ilk başlarda ne kadar zorlanıyo üzülüyo ama sonra alışıyo demi rabbim dermansız hastalık vermesin bunların hepsi geçecek inşallah canım.. heyet raporunu almışsın ne güzel ben alamadım o kadar uğraştım ama vermedi hainler15 gün normal rapor aldım 30 yıllık iznim vardı onu kullanıyorum şimdi 22 nisandan itibaren 2 ay da ücretsiz izne ayrılacam dilekçemi çoktan yazdım hayırlısı artık
sen de meleğini öp bizim yerimizehaa bi de arada uğra biz burlardayız
toparlamasına sevindim miniğin,sen de iyileşmişsindir epey.
2 kaşık yetmez tabii,maaşallah yesin prenses
selam benim de kızım atopik.alerji testimi yaptırdınız nasıl yapılıyo.. pazartesi gidicez doktora.başlatmayı henüz düşünmüyorum ek gıdaya atopik olduğu için demişti geçen ay. ama buara kızım çok zor emiyo kilo alımı muhtemelen azdırneler vererek başladın,miktarı ne kadar
Bende toparlandım Allah a şükür kızımda ıyı ek gıda mana süt takviyeli gıdıyoruz. Elma verdım ilk alerjı yaptı bıraktım armut verdım cam rendeden geçirerek tabıkı hem suyu hem püresi sevdi alerjı yapmadı. Bugunde yogurt verdım tadına baktı eger alerjı yapmazsa devam edıcem 3 gun.
Canım mıktarını ben degıl cadı kızın belırlıyo alıstıktan sonra yıyecegı ıstedıgı kadar yedırıyorum zaten cok yıyen bı cocuk degıl bu sebeple de hala 2 saatte bır acıkıyoruz.
Atopiklik konusu bızdede var sırtından damla yontemıyle test yaptılar yumurta akı ve sarısı bugdaya alerjısı cıktı ben yumurtayı kestım. Ekmek de az yıyorum sadece sabahları. Ek gıdada da denem yanılma ıle basladım ılk bı tatlı kasıgı verıyorum o gun tepkı gostermezse ıkıncı gun bı yemek kasıgı gözleme devam baktım bısey yok mıktarı gunden gune artırıyorum. Kılo alımı dusuk çiktıgı için basladık bız.
Heyet raporunu da özel hastaneden aldım bu arada paranın acamayacagı bı kapı yok kızlar. Ver 150 lıra al 30 gun rapor...
Bu arada kocişte akıllandı gıbı kızlar su cümleyı kurdu
" Annemler senı çekiştirirken ben sustum ve buna musade ettım benım en buyuk hatam senı korumamak ve onların senın hakkında konusmasına izin vermek oldu "
Yanı annesının doldurusuna geldıgını ıtıraf ettı sonunda ve akıllanmıs buna bı daha musade etmeyecekmıs.. Evımdeyım huzurluyum Allah a sükür..
evet canım benim kızın adı da rana
Nasil canim senin kiz yaramazmi uslumu benim kiz cok yaramaz geceleri kok sokturuyo melike hanim annesine
Bu arada kocişte akıllandı gıbı kızlar su cümleyı kurdu
" Annemler senı çekiştirirken ben sustum ve buna musade ettım benım en buyuk hatam senı korumamak ve onların senın hakkında konusmasına izin vermek oldu "
Yanı annesının doldurusuna geldıgını ıtıraf ettı sonunda ve akıllanmıs buna bı daha musade etmeyecekmıs.. Evımdeyım huzurluyum Allah a sükür..
toparlamasına sevindim miniğin,sen de iyileşmişsindir epey.
Bende toparlandım Allah a şükür kızımda ıyı ek gıda mana süt takviyeli gıdıyoruz. Elma verdım ilk alerjı yaptı bıraktım armut verdım cam rendeden geçirerek tabıkı hem suyu hem püresi sevdi alerjı yapmadı. Bugunde yogurt verdım tadına baktı eger alerjı yapmazsa devam edıcem 3 gun.
Canım mıktarını ben degıl cadı kızın belırlıyo alıstıktan sonra yıyecegı ıstedıgı kadar yedırıyorum zaten cok yıyen bı cocuk degıl bu sebeple de hala 2 saatte bır acıkıyoruz.
Atopiklik konusu bızdede var sırtından damla yontemıyle test yaptılar yumurta akı ve sarısı bugdaya alerjısı cıktı ben yumurtayı kestım. Ekmek de az yıyorum sadece sabahları. Ek gıdada da denem yanılma ıle basladım ılk bı tatlı kasıgı verıyorum o gun tepkı gostermezse ıkıncı gun bı yemek kasıgı gözleme devam baktım bısey yok mıktarı gunden gune artırıyorum. Kılo alımı dusuk çiktıgı için basladık bız.
Heyet raporunu da özel hastaneden aldım bu arada paranın acamayacagı bı kapı yok kızlar. Ver 150 lıra al 30 gun rapor...
çok sevindim senin adına valla hem kızın için hem de eşin için ama bişi sölimm mi ev gibisi yok kendi evinde olduktan sonra herşey daha iyi daha güzel oluyo eşin daha anlayışlı oluyo bebeğinle daha sakin ilgilenebiliyosun insanın psikolojisi yerinde olduktan sonra gerisi geliyo zaten çok şükür anladı sevgili eşçazın :) ama erkeklerde oluyo bzen ben artık eşime odunlaşmaya başladın diyorum gülüyo :44::44::44::44:Bu arada kocişte akıllandı gıbı kızlar su cümleyı kurdu
benim kızım maşallah diyeyim nazar değmesin geceleri gazı olmadığı sürece saat 9 dan sonra derin uykuya dalıyo bazen çok kalklıo bazen 2 kere falan sabah da babası işe gideceği için bizi uyandırıyo 7 buçuk gibi akşamları rahatım gündüzleri de büyüdükçe rahatladım birbirimizi anlıyoruz artık onunla oynuyorum kahkahaların bini bi para müzik dinliyoruz bol bol yemek yaparken özellikle gerçekten büyüdükçe farklılaşıyo yaramaz değil ama çok inatçı siniri kalktığı zaman durduramıyosun altını değiştireceğim zaman keyfine diyecek yok çünkü ben bezini alır almaz dönüyoNasil canim senin kiz yaramazmi uslumu benim kiz cok yaramaz geceleri kok sokturuyo melike hanim annesinegeri yakalayabilene aşk olsun ben çevirince sinirleniyo karışmayacakmışım ona kaç kere yorgan yıkadığımı ben bilirim ya kusuyo yada çişini yapıyo mındar olduk iyice valla yarın ya da cumartesi hoppalamız gelecek bakalım nasıl tepki verecek çok merak ediyorum senin melike kaç aylık bu arada yazmışsındır belki görmedim du bi bakayım
çok sevindim senin adına valla hem kızın için hem de eşin için ama bişi sölimm mi ev gibisi yok kendi evinde olduktan sonra herşey daha iyi daha güzel oluyo eşin daha anlayışlı oluyo bebeğinle daha sakin ilgilenebiliyosun insanın psikolojisi yerinde olduktan sonra gerisi geliyo zaten çok şükür anladı sevgili eşçazın :) ama erkeklerde oluyo bzen ben artık eşime odunlaşmaya başladın diyorum gülüyo :44::44::44::44:
benim kızım maşallah diyeyim nazar değmesin geceleri gazı olmadığı sürece saat 9 dan sonra derin uykuya dalıyo bazen çok kalklıo bazen 2 kere falan sabah da babası işe gideceği için bizi uyandırıyo 7 buçuk gibi akşamları rahatım gündüzleri de büyüdükçe rahatladım birbirimizi anlıyoruz artık onunla oynuyorum kahkahaların bini bi para müzik dinliyoruz bol bol yemek yaparken özellikle gerçekten büyüdükçe farklılaşıyo yaramaz değil ama çok inatçı siniri kalktığı zaman durduramıyosun altını değiştireceğim zaman keyfine diyecek yok çünkü ben bezini alır almaz dönüyogeri yakalayabilene aşk olsun ben çevirince sinirleniyo karışmayacakmışım ona kaç kere yorgan yıkadığımı ben bilirim ya kusuyo yada çişini yapıyo mındar olduk iyice valla yarın ya da cumartesi hoppalamız gelecek bakalım nasıl tepki verecek çok merak ediyorum senin melike kaç aylık bu arada yazmışsındır belki görmedim du bi bakayım
la ne canım ?:44:
la ne canım ?:44:
Eki Görüntüle 683372
bu benim hoppala
[video=youtube;plYZxzjV9j4]http://www.youtube.com/watch?v=plYZxzjV9j4[/video]
bu da videosu canım çok güzel ya
çok sevindim senin adına valla hem kızın için hem de eşin için ama bişi sölimm mi ev gibisi yok kendi evinde olduktan sonra herşey daha iyi daha güzel oluyo eşin daha anlayışlı oluyo bebeğinle daha sakin ilgilenebiliyosun insanın psikolojisi yerinde olduktan sonra gerisi geliyo zaten çok şükür anladı sevgili eşçazın :) ama erkeklerde oluyo bzen ben artık eşime odunlaşmaya başladın diyorum gülüyo :44::44::44::44:
Masallah rana hanim a melike canim 3 bucuk aylik bu arada artik beraber kahkaha atiyoruz melikeylebenim kızım maşallah diyeyim nazar değmesin geceleri gazı olmadığı sürece saat 9 dan sonra derin uykuya dalıyo bazen çok kalklıo bazen 2 kere falan sabah da babası işe gideceği için bizi uyandırıyo 7 buçuk gibi akşamları rahatım gündüzleri de büyüdükçe rahatladım birbirimizi anlıyoruz artık onunla oynuyorum kahkahaların bini bi para müzik dinliyoruz bol bol yemek yaparken özellikle gerçekten büyüdükçe farklılaşıyo yaramaz değil ama çok inatçı siniri kalktığı zaman durduramıyosun altını değiştireceğim zaman keyfine diyecek yok çünkü ben bezini alır almaz dönüyogeri yakalayabilene aşk olsun ben çevirince sinirleniyo karışmayacakmışım ona kaç kere yorgan yıkadığımı ben bilirim ya kusuyo yada çişini yapıyo mındar olduk iyice valla yarın ya da cumartesi hoppalamız gelecek bakalım nasıl tepki verecek çok merak ediyorum senin melike kaç aylık bu arada yazmışsındır belki görmedim du bi bakayım
Iyi canim cok sevindim Allah kimse huzursuz etmesin
Çok çok sevindim senin adına inan.
Allah bozmasın
kızlar günaydın, kardeşimde aralıkta doğum yaptı şimdi 4 aylık kızımız var maşallah. fakat ne sabah ne akşam uyku zamanı uyumak istemiyor ağlıyor hatta yırtıyor kendini bi başlayınca durmuyor. sizinde benzer sorunlarınız olduysa ve çözüm bulduysanız paylaşabilir misiniz. şimdiden teşekkür ederim.
Selam kızlar nasılsınız? Bende anlataym size. Benim oğlan da gündüzleri bazen çok iyi uyuyor bazen de hiç uyumuyor. Çıldırtıyor resmen beni. Taşımaktan artık kolum belim her taraflarm ağlıyor. Uyutmaya kalkıyorum ağlıyor. Meme veriyorum ağlıyor. Inanın kafam çekmiyo bazen. Ne bi iş yapabiliyorm. Ne kendime vakit ayırıyorm ne eşime. Bazen kafayı yiyecek duruma geliyorum. Emire bile bağırıyorm. Niye uyumuyosun niye ağlıyosun yeter artık ne olur uyu azıcık diye yalvarıyorum resmenbazen kaka yapamıyo kıyamet kopuyo. Fitil koyuyorum rahatlıyo. Akşama kadar böyle. hep ağlayan bebek huysuz bebek eşittir emir mert.. Geçmiş olaaa..
selam 2012 aralık anneleri baya yazılmış ya çok sevindim millet face gitti diye fitil olmuştum ama yine de gidip de unutmayanlar gitmeyenler var aramızdaeskiden çok güzeldi gerçekten burası hamileyken pek yazamazdım ama mutlaka uğrar bakardım okurdum ama şimdi bitti kim bu face işini getirdi orasını da anlamış değilim... telefonla girmek zor oluyo diyenler var ben gayet de güzel giriyorum telefonla kızımı beşiğinde sallarken illaki teli alıyorum sabah akşam giriyorum bilgisayar çok nadir
evet gelelim bizim küçük rana hanımakendisi cadolozun önde gideni her gün huy değiştiriyor bi sitede okumuştum 4-6 aylık bebekler gün içerisinde en fazla 1,5 saat uyanık kalması gerekiyomuş diye dedim tamam hadi uygulayalım sabahtan başladık 1 saatte bir yatırdım çünkü sabahları daha çabuk uyumak istiyo.. uyumasında sıkıntı yoktu 3 dk bilemedin 5dk ya uyyo ama gel gör ki yarım saat sonra ses duyuyorum beşikten hanfendi mırıldnıyo kendi kendine ağlama olsa sallayacam ama yok uyanıyo yine bir saat uyanık kal yine uyut uyumada sıkıntı yok ama yarım saat sonra yine aynı ses bu dün oldu bugün de hiç uyumadı ama hiç huzursuz da değil mır mır konuşuyo kahkahalar bana şebeklikler falan eliyle ayaklarını sevmeler falan artık ayaklarımızı da tutuyoruz bu arada neyse işte kusma olayı bizde yok karnı tokken oturtmadığım sürece kusmuyo bebeği çok fazla kusan anneler bence doktora götürün idrar tahlili için
ek besine başladıkama sadece elma suyuyla bizim kız kaşğı görür görmez hortum gibi açıyo ağzını doktorumuz bizim deviti değiştirdi onun yerine multitabs diye bi acd3 var onu verdi elma suyuna karıştırıyorum öyle içiyor böylelikle düzenli veriyorum kızlar bence bu damla demirden daha önemli aksatmayın
demir damlasına gelince doktorumuz bize demir için erken 6 ay bitsin öyle dedi 2660 kg 50 cm doğmuştu 6000 kg 60 cm olunca demire gerek yokmuş daha diş falan yok henüz ağzına falan baktı şimdilik rahatız
22 nisanda ücretsiz izne ayrılıyorum 2 ay heyet raporunu alamadık maalesef
rana hanım geçen gün o kadar sinirlendirdi ki çok bağırdım yeter artık sen uyumayı bilmez misin diye ben bağırdıkça o bağırdı babası aldı elimden sonradan bağırdığımı fark ettim oturdum hüngür hüngür ağladımuyansın diye çok bekledim sonra uyansın da sarılayım kızıma acaba dedim bana küstü mü ona bağırdım diye çok kötü bi gündü anlayacağınız tek başına bebek büyütmek çoook zor kimse de gelemez gelmez kimse kahrını çekmez iki ağlasa amaan al kızını derler çünkü benim kızım gerçekten yaramaz kucak hastası işte benden bu kadar haa bu arada ben genellikle kasım annelerindeyim çünkü orası burası gibi bırakıp gitmedi beni de aldılar aralarına ama keşke aralık anneleri de kasım anneleri gibi olsaydı yavrus mdrcn carmenes basak miskokulum sprint daha bi sürü vardı aklımda artık hayırlısı olsun ne diyelim çok daldan dala oldu artık kusura bakmayın biriktirmişim biraz neyse öpüldünüz
ama ben dedim bizim kız bu saçlarla bu tiple aynı erkeğe benziyo dedim de kimse tınlamadı beni
Allah bağışlasın canım öncelikle.. minik kızımız belki yattığı yeri sevmiyordur yattığı yeri değiştirin atıyorum beşikteyse ayakta sallamayı bi dene olmazsa ana kucağında uyutmayı dene... benim kız ayakta yatmıyo beğenmiyo ayağımı illa beşiğinde yatacak yani ayağımda da uyuyo ama çok cabuk uyanıyo.. bi de emzik kullanıyo mu benim kız hayatta emziksiz uyumaz.. yazmam var onu da örtecez emziği de takacaz öyle uyuyacaz yatırdğım anda yırtıyo o da kendini ama emziği ve yazmamı veriyorum susuyo sonra başlıyo kendi kendine eeee eee eee demeye komedi yaaneyse bi de bunları dene canım zaten iyice uykusu gelince kendi kendine uyur doğduğundan beri nasıl uyutuyodu kardeşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?