2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

aynı sorunları dertleri ve güzellikleri yaşadığımız bi kardeşimi var demeekk demir meselesi aklımı karıştırdı şimdi verip vermemekte kararsızım ama doktor kilosu boyu yerinde gerek yok dedi olmazsa beş bitsin yavaş yavaş vermeye başlayayım aşıya gittiğimiz zaman verdiler demir damlasını zaten koydum dolaba şimdilik acdyi hiç aksatmadım ama onu sürekli kullanıyorum... dışarı çıkma mevzusuna gelince ben dışarı tek başıma çıkınca perişan oluyorum hanfendi bebek arabasına binmek istemiyo kucakta gezecekmiş kucakta da ben artık telef olma noktasına geliyorum bi de bizim mahallede meraklılar ve çok karışanlar var onlara da sinir oluyorum çıkmak istemiyorum tek başıma bakkalımız var mesela niye çıkardın hava soğuk çok uzun dolaştırma bilmem ne kadına büyük dye bişi diyemiyorum ama sırf o görmesin diye kaç kere yolumu değiştirdim yarın cumartesi ve inşallah burası güzel olur babayla dışarı çıkarız hoş bizim inat rananın bi günü bi gününe uymuyo ki dün 2 saat kesintisiz uyuyan hanım bugün 10 dakika uyudu şimdi de mmmmm lıyo türkizin resmini bekliyorum öptüm seni ve meleğini

Sağol canım malesef herşeyi yaptık ayakta kucakta beşikte heryerde aynı. sırf yatmak için değil ama ağlaması sinirleniyor ağlıyor. çıta pıta herşeye işte. ama Allah'a şükür bugün güzel geçti sakindi maşallah. bakalım umarım böle devam eder. kardeşim ev taşıdı. taşındığı sıra huysuzlukları başladı onun öncesi bu kadar değildi. artık o ara ilgilenemedik fazla alındı mı ne anlayamıyoruz da. belki dişleri kaşınıyordur felan diyoruz gerçi erken galiba ama ne biliyim işte düşünüp duruyoruz :)))

Kizlar yine geldim yoksunuz Lutfen buralari. Bosbirakmayiniz bu arada benim kizcok huysuz mama bi Turlu icmek istemiyo memeyi hep emmek istiyo napacagimi sasirdim sizce ne yapabilirim

bugünün güzel geçmesine sevindim canım bu bebeklerin her günü değişik oluyo bugün benim cadı onar dakika uyudu ya deli etti beni beşiğinde salladığım için şimdi o kadar kollarım ağrıyo ki anlatamam yani tutmuyo bi gün uslu bi gün yaramaz çözemedik bu bebişleri diş işini de doktora kontrole gittiğimizde sorduk biz 2 ay daha yokmuş bizim rahatım o konuda olmazsa siz de bi sorun boşuna ağrı çekmesin bebiş
Kizlar yine geldim yoksunuz Lutfen buralari. Bosbirakmayiniz bu arada benim kizcok huysuz mama bi Turlu icmek istemiyo memeyi hep emmek istiyo napacagimi sasirdim sizce ne yapabilirim

sütünü artırmaya çalış bol bol su için canım 4 litre iç günde helva falan ye

Canim herseyi denedim su iciyorum AMA olmayinca olmuyo galiba biraz da yapi meselesi helva HIc denememistim esime aldiriyim denerim olmazsa bi

Canim herseyi denedim su iciyorum AMA olmayinca olmuyo galiba biraz da yapi meselesi helva HIc denememistim esime aldiriyim denerim olmazsa bi

bi kere sütüm gitti benim canım sıkılmıştı bişeye.. tahin helvası.. tahin pekmez karışımı aynı anda yedim bi sürü kusacaktım yani o derece yedim üstüne bi temiz su yarım saat sonra iniyo zaten süt öyle yırtmıştım.. haklısın birazda yapı meselesi ama dene yine de hiç aç kalma sürekli ye tamam mı

Aslinda haklisin sut yapan seyler hep yiyorum AMA Bazen oluyo Bazen olmuyo Melike HIc agzindan cikartmazki emzik agzinda gogusum vallahi ne yapacagimi sasirdim. canim bu arada nasilsin bebesin nasil.

evet canım minik kızçelerimiz kk kardeşi oldular pazartesi aşımız var demiri ben de bir sorayım aile hekimine bakalım o ne diyecek? tamam herşey bebişler için ama içgüdüsel olarak kimyasal bişeyler vermeme derdindeyim. valla canım ben d vitaminini çok aksatıyorum hem unutkanlık hem de isteksizlik, bizim bebişte böbrek taşı var ya o bazen fazla vitaminden de olurmuş nedense bazen cahilliğim tutuyor kocakarılar gibi "amaaan eskiden şu bu mu vardı" diyorum:) canım yaaa haklısın o millet var ya o millet hamileyken hepsi jinekologtu bi baktım çocuk doğunca hepsi pediatrist olmuş
bundan bir ay kadar önce eşimle markete gittik bebiş kucağımda slingin içinde uyuyor slingde olduğu için gayet rahatım ellerim serbest kasada ufak ufak eşime yardım ediyorum poşetleme işinde... ilerden bi yerden bi kadın geldi "kızım sen dur bebeğe zarar verirsin eşyalar bebeğe değer dur ben yapayım" diye baktım eşyaları poşetlemeye çalışıyo "tamam teyze sağol" diye uzaklaştırdım bi baktım beni gözlüyo öyle durdum ben de... şimdi eşime sorsan " ne var kadın seni düşündü" diyor ama insan sinir oluyor teyzecim sanane ya sananeee ben bebeğime zarar verecek birşeyi bile bile yapar mıyım ne üstüne vazife??? bazen şu örf ve adetler fena halde asabımı bozuyor bir 40 mevlüt maceram var ki evlerden ırak adamı dinden soğuturlar
sorsan hepsi iyiliğini istiyor ama bir kadının yaşlı ve çocuk sahibi olması onun herşeyi çok iyi bildiğini göstermiyor bence... 4 aydır ne cahilce öneriler duyuyorum ayrı bi topic lazım onları konuşmaya
inşallah bugün bir güzel gezmişsindir minik melekle:) biz birazcık dolaştık yorgun düşürdük kuzuyu:) ben bir bakıma gezmeye mecburum canım çünkü ilaç kullanmaya başladım zehirli tiroid dendi, ilaç süte çok az geçiyormuş bu yüzden aldıktan 3-4 saat sonra emzirmem gerekiyor ilacı almadan önce süt de sağıyorum onu veriyorum ama yine de memenin yeri kızçemde başka:) inşallah havalar güzel gider de biz de çıkabiliriz....

canım benimki de hiç sevmiyor mamayı ben sütümü sağıp veriyorum anladığım kadarıyla seninki çok sık emiyor sütün ondan dolmuyor, biberon almakta sorunu var galiba, benimki de öyleydi ben nuk'un kauçuk emziğini verebildiğim için biberon emziğini de kauçuk aldım ona alıştı bugün kendi sütümü hiç durmadan 70-80cc içti bu bizim için bir ilk:) ayrıca süt sağmak da sütü arttıran birşey ben gıda konusunda kendimde bir değişiklik pek göremedim bana sorarsan su, uyku, iyi moral bende süt yapıyor bir ara benim de ozcanan gibi moral bozukluğundan sütüm azalmıştı o ay bebişim sadece yarım kilo almıştı her ay 1 kilo 1 kilo aldığı halde...

merhaba kızlar....

merhabalar miskokulum. nasılsın? bebişlerin nasıl?:)

carmenares iyiyim canım,kuzular da iyi.Abisi ufaklığı bazen ağlatsa da geçinip gidiyorlar.

işte benim keltoş prensesim:) ben hala ara kabloları aramaya üşenip makineden ve telefondan resim aktarmadığım için arkadaşların gönderdikleriyle idare ediyorum:)
kızlar siz bakın kaldırıcam babası çok kızıyo resim yayınlamaya:)

carmenares iyiyim canım,kuzular da iyi.Abisi ufaklığı bazen ağlatsa da geçinip gidiyorlar.

oyy kıyamam kuzucuklara:)) senin işin iki kat zor be canım hem iki çocuk hem de kardeşlik dengesi, anlat bize nasıl başettiğini çünkü Allah verir mi bilmem ama beni şimdiden ikincinin stresi sardı:))

inşallah ikinci de nasip olur canım.Zor da olsa çok güzel.Abisi çok kıskanmadı şükür ama yine de az da olsa var,o kadar da normal gerçi.Miniği severken mutlaka abisini de seviyorum,öptüğümde gidip onu da öpüyorum.

Amin canım inşallah... Tabi ki kardeşi kıskanmak çok doğal bir duygu, olmasa garip olur önemli olan senin yaptığın gibi kontrollü davranmak.

eveeeet nerden başlayacağımı bilemedim herşeyden önce o ne tatlılıktır yarabbi maşallah subhanallah nasıl bi güzellik Allah nazarlardan saklasın inşallah aynı sen aynı tabiri caizse hık demişsin senden almış güzelliğini

demir ilacını aile hekimi kullanmaya başla diyecek çünkü bana öyle dediler başla dedi ben başlamadım hata mı yapıyorum bilmiyorum ama 4 bitsin az buz başlayacam galiba zaten kilosun göre herhal damla sayısı bize dört damla demişler 6 kilo olmamıza rağmen... sen de sor bakem ne diyecek kaç damla diyecek..
d vitaminini eksik etme ya başka herşeyi eksik edebilirsin ama onu damlat sabah akşam önemli değil hatırladığın anda damlat.. bi de çok geçmiş olsun trioit sonradan mı çıktı babam da zehirlisinden tedavi oluyo hap falan kullanıyor.. ilaç süte çok az geçiyosa sorun yok hem artık bebeğin de büyüdü yeni doğan değil ki çok etkilensin sıkıntı etme o kadar çünkü ne kadar sıkıntı edersen o kadar azalıyo süt kendimden biliyorum.. dış kulak iltihabı geçirdim sırf süte geçecek diye antibiyotik damla bile kullanmadım.. ama baktım iş ciddi sağır oldum resmen duymuyodum ağladığını falan ( bazen iyi oluyodu ) sonra kullandım ama geçti geçmedi diye düşünmekten sütü azalttım bu süt performansa dayalı onu anladım
bizden başka meraklı kadın çok canım çocuk konusunda ama sabredecez artık yapacak bişi yok
gelelim bize rana hanım saat 7 de kalktı aldım yatağın ortasına yatırdım uyumuşum mmmmmmmm laya mmmmmmmmm laya saat 8 i ettik biraz oyaladıktan sonra yat kalk yaptık ve güzel havanın tadını çıkardık çıktık gezdik hiç ses etmedi hayret diyecem demiyorum babası vardı ben tek çıksam kepaze ederdi beni eminim gezdik geldik.. hadi dedim artık elma suyuna alıştı havuç suyu vereyim zor bela havuç suyunu rendeledim cam rendede içirdim içirmez olaydım sindirim sistemi çöktü kızın ıkınıyo ıkınıyo yok bişi dudak büzüp ağlamalar ağrısı oldu baya hemen rezene verdim biraz hoppala falan derken 40 dk oluyo yatalı ses seda yok maşallah şimdilik bakalım gece kalkarız herhal işte bölee ben de resmimi koyiim kasım annelerinin topiğinde var kaldıramadım süresi varmış yani teşhir olduk ranayla çoktan burda da olsun resmimiz değil mi yalnız bırakmayalım sizi rana 20 günlük

Eklentiler

• $181220122600.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…