- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #1.641
sana bir tek tavsiyem var canım sar sarmala dışarı çık, kapının önüne bile çıksan susacak bak gör, ve ne kadar gezdirip hava aldırırsan o kadar sakinleşecek ve uykusu gelecek, bazı günler ben de çıldıracak gibi olurdum ağlarken bırakırdım yatağa odadan çıkıp birkaç saniye sakinleşip geri dönerdim sonra vicdan azabı... ama sıkılıyorlar onu anladım şimdi havalar güzel bizim dışarı çıkmadığımız gün yok ya slinge koyup civarda gezdiriyorum ya da oto koltuğunda arabayla annemlere arkadaşlara filan gidiyoruz bir gün okula bile götürdüm:) artık hem hava almaları hem sosyalleşmeleri hem de ev dışı ortamlara bağışıklık kazanmaları gerek
selam canım artık burdayız inşallah eski sohbetlere devam:) canım Rana'cık pek keyifli bir bebişe benziyor Allah bağışlasın:) şu demir hakkında yazdıklarını okuyunca sevinmiştim çünkü bizim tosun 7 kiloya merdiven dayadı on gün önce 6.600 tarttılar geçen ay da boyu 66 cm olmuştu p.tesi aşıya gidicez bakalım uzamış mı? alanında çok iyi bir eczacı arkadaşa sordum "yok sen ver ilerde demir eksikliği ciddi sıkıntı çıkarabilir" dedi. doktor da kilosunu bldiği halde başlayın dedi off bu doktorlar arasında hiç ortak fikir diye bişey yok o yüzden bişey oldu mu 3-4 dr gitmek lazımcanım uyku konusunu da sordum "her bebek farklıdır kasmayın gece uyuyorsa ne güzel işte" dedi geçiştirdi. zaten artık iyice ustalaştık uykusu gelince anlayıp uyutuyorum yoksa da yoruyorum ki uykusu gelsin:)
şu en son anlattığın şeyi ben de yaşıyorumbazen sabır kalmıyor ama Oflu'ya verdiğim tavsiyeyi sana da vereyim canım gün içinde yorulursa daha huylu oluyor bizimki.
Ranacığı ve sen öpüyorum:)
şu konuda da aynıyız canım bi erkek tipli keltoş da bende varbecerebilirsem eklerim resmini
Rana ile Türkiz kardeş olabilir:)))
Ranacığı ve sen öpüyorum:)
Allah bağışlasın canım öncelikle.. minik kızımız belki yattığı yeri sevmiyordur yattığı yeri değiştirin atıyorum beşikteyse ayakta sallamayı bi dene olmazsa ana kucağında uyutmayı dene... benim kız ayakta yatmıyo beğenmiyo ayağımı illa beşiğinde yatacak yani ayağımda da uyuyo ama çok cabuk uyanıyo.. bi de emzik kullanıyo mu benim kız hayatta emziksiz uyumaz.. yazmam var onu da örtecez emziği de takacaz öyle uyuyacaz yatırdğım anda yırtıyo o da kendini ama emziği ve yazmamı veriyorum susuyo sonra başlıyo kendi kendine eeee eee eee demeye komedi yaaneyse bi de bunları dene canım zaten iyice uykusu gelince kendi kendine uyur doğduğundan beri nasıl uyutuyodu kardeşin
Sutumde az ne yapacagimi bilemiyorum
slm canım mama verebilirsin bence yazık kuzucuk aç kalmasın
bugünün güzel geçmesine sevindim canım bu bebeklerin her günü değişik oluyo bugün benim cadı onar dakika uyudu ya deli etti beni beşiğinde salladığım için şimdi o kadar kollarım ağrıyo ki anlatamam yani tutmuyo bi gün uslu bi gün yaramaz çözemedik bu bebişleriSağol canım malesef herşeyi yaptık ayakta kucakta beşikte heryerde aynı. sırf yatmak için değil ama ağlaması sinirleniyor ağlıyor. çıta pıta herşeye işte. ama Allah'a şükür bugün güzel geçti sakindi maşallah. bakalım umarım böle devam eder. kardeşim ev taşıdı. taşındığı sıra huysuzlukları başladı onun öncesi bu kadar değildi. artık o ara ilgilenemedik fazla alındı mı ne anlayamıyoruz da. belki dişleri kaşınıyordur felan diyoruz gerçi erken galiba ama ne biliyim işte düşünüp duruyoruz :)))
Kizlar yine geldim yoksunuz Lutfen buralari. Bosbirakmayiniz bu arada benim kizcok huysuz mama bi Turlu icmek istemiyo memeyi hep emmek istiyo napacagimi sasirdim sizce ne yapabilirim
bugünün güzel geçmesine sevindim canım bu bebeklerin her günü değişik oluyo bugün benim cadı onar dakika uyudu ya deli etti beni beşiğinde salladığım için şimdi o kadar kollarım ağrıyo ki anlatamam yani tutmuyo bi gün uslu bi gün yaramaz çözemedik bu bebişleridiş işini de doktora kontrole gittiğimizde sorduk biz 2 ay daha yokmuş bizim rahatım o konuda olmazsa siz de bi sorun boşuna ağrı çekmesin bebiş
sütünü artırmaya çalış bol bol su için canım 4 litre iç günde helva falan ye
Canim herseyi denedim su iciyorum AMA olmayinca olmuyo galiba biraz da yapi meselesi helva HIc denememistim esime aldiriyim denerim olmazsa bi
bi kere sütüm gitti benim canım sıkılmıştı bişeye.. tahin helvası.. tahin pekmez karışımı aynı anda yedim bi sürü kusacaktım yani o derece yedim üstüne bi temiz su yarım saat sonra iniyo zaten süt öyle yırtmıştım.. haklısın birazda yapı meselesi ama dene yine de hiç aç kalma sürekli ye tamam mı
aynı sorunları dertleri ve güzellikleri yaşadığımız bi kardeşimi var demeekk demir meselesi aklımı karıştırdı şimdi verip vermemekte kararsızım ama doktor kilosu boyu yerinde gerek yok dedi olmazsa beş bitsin yavaş yavaş vermeye başlayayım aşıya gittiğimiz zaman verdiler demir damlasını zaten koydum dolaba şimdilik acdyi hiç aksatmadım ama onu sürekli kullanıyorum... dışarı çıkma mevzusuna gelince ben dışarı tek başıma çıkınca perişan oluyorum hanfendi bebek arabasına binmek istemiyo kucakta gezecekmiş kucakta da ben artık telef olma noktasına geliyorum bi de bizim mahallede meraklılar ve çok karışanlar var onlara da sinir oluyorum çıkmak istemiyorum tek başıma bakkalımız var mesela niye çıkardın hava soğuk çok uzun dolaştırma bilmem ne kadına büyük dye bişi diyemiyorum ama sırf o görmesin diye kaç kere yolumu değiştirdim yarın cumartesi ve inşallah burası güzel olur babayla dışarı çıkarız hoş bizim inat rananın bi günü bi gününe uymuyo ki dün 2 saat kesintisiz uyuyan hanım bugün 10 dakika uyudu şimdi de mmmmm lıyo türkizin resmini bekliyorum öptüm seni ve meleğini
Kizlar yine geldim yoksunuz Lutfen buralari. Bosbirakmayiniz bu arada benim kizcok huysuz mama bi Turlu icmek istemiyo memeyi hep emmek istiyo napacagimi sasirdim sizce ne yapabilirim
merhaba kızlar....
carmenares iyiyim canım,kuzular da iyi.Abisi ufaklığı bazen ağlatsa da geçinip gidiyorlar.
oyy maaşallah prensese ,çok tatlı bir bebek
inşallah ikinci de nasip olur canım.Zor da olsa çok güzel.Abisi çok kıskanmadı şükür ama yine de az da olsa var,o kadar da normal gerçi.Miniği severken mutlaka abisini de seviyorum,öptüğümde gidip onu da öpüyorum.
evet canım minik kızçelerimiz kk kardeşi oldularpazartesi aşımız var demiri ben de bir sorayım aile hekimine bakalım o ne diyecek? tamam herşey bebişler için ama içgüdüsel olarak kimyasal bişeyler vermeme derdindeyim. valla canım ben d vitaminini çok aksatıyorum hem unutkanlık hem de isteksizlik, bizim bebişte böbrek taşı var ya o bazen fazla vitaminden de olurmuş nedense bazen cahilliğim tutuyor kocakarılar gibi "amaaan eskiden şu bu mu vardı" diyorum:) canım yaaa haklısın o millet var ya o millet hamileyken hepsi jinekologtu bi baktım çocuk doğunca hepsi pediatrist olmuş
bundan bir ay kadar önce eşimle markete gittik bebiş kucağımda slingin içinde uyuyor slingde olduğu için gayet rahatım ellerim serbest kasada ufak ufak eşime yardım ediyorum poşetleme işinde... ilerden bi yerden bi kadın geldi "kızım sen dur bebeğe zarar verirsin eşyalar bebeğe değer dur ben yapayım" diye baktım eşyaları poşetlemeye çalışıyo "tamam teyze sağol" diye uzaklaştırdım bi baktım beni gözlüyo öyle durdum ben de... şimdi eşime sorsan " ne var kadın seni düşündü" diyor ama insan sinir oluyor teyzecim sanane ya sananeee ben bebeğime zarar verecek birşeyi bile bile yapar mıyım ne üstüne vazife??? bazen şu örf ve adetler fena halde asabımı bozuyor bir 40 mevlüt maceram var ki evlerden ırak adamı dinden soğuturlar
sorsan hepsi iyiliğini istiyor ama bir kadının yaşlı ve çocuk sahibi olması onun herşeyi çok iyi bildiğini göstermiyor bence... 4 aydır ne cahilce öneriler duyuyorum ayrı bi topic lazım onları konuşmaya
inşallah bugün bir güzel gezmişsindir minik melekle:) biz birazcık dolaştık yorgun düşürdük kuzuyu:) ben bir bakıma gezmeye mecburum canım çünkü ilaç kullanmaya başladım zehirli tiroid dendi, ilaç süte çok az geçiyormuş bu yüzden aldıktan 3-4 saat sonra emzirmem gerekiyor ilacı almadan önce süt de sağıyorum onu veriyorum ama yine de memenin yeri kızçemde başka:) inşallah havalar güzel gider de biz de çıkabiliriz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?