- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #1.661
kizlar yine geldim yoksunuz lutfen buralari. Bosbirakmayiniz bu arada benim kizcok huysuz mama bi turlu icmek istemiyo memeyi hep emmek istiyo napacagimi sasirdim sizce ne yapabilirim
Eki Görüntüle 683372
bu benim hoppala
[video=youtube;plYZxzjV9j4]http://www.youtube.com/watch?v=plYZxzjV9j4[/video]
bu da videosu canım çok güzel ya
Saol canım ,bende yok hoş alsam da büyüğü küçüğüne fırsat vermez
Anne güzel kucağındaki melek nasıl olmasın ki.Allah bağışlasın gel de yeme demiEki Görüntüle 684897 Eki Görüntüle 684896
işte benim keltoş prensesim:) ben hala ara kabloları aramaya üşenip makineden ve telefondan resim aktarmadığım için arkadaşların gönderdikleriyle idare ediyorum:)
kızlar siz bakın kaldırıcam babası çok kızıyo resim yayınlamaya:)
eveeeet nerden başlayacağımı bilemedim herşeyden önce o ne tatlılıktır yarabbi maşallah subhanallah nasıl bi güzellikAllah nazarlardan saklasın inşallah aynı sen aynı tabiri caizse hık demişsin senden almış güzelliğini
demir ilacını aile hekimi kullanmaya başla diyecek çünkü bana öyle dediler başla dedi ben başlamadım hata mı yapıyorum bilmiyorum ama 4 bitsin az buz başlayacam galiba zaten kilosun göre herhal damla sayısı bize dört damla demişler 6 kilo olmamıza rağmen... sen de sor bakem ne diyecek kaç damla diyecek..
d vitaminini eksik etme ya başka herşeyi eksik edebilirsin ama onu damlat sabah akşam önemli değil hatırladığın anda damlat.. bi de çok geçmiş olsun trioit sonradan mı çıktı babam da zehirlisinden tedavi oluyo hap falan kullanıyor.. ilaç süte çok az geçiyosa sorun yok hem artık bebeğin de büyüdü yeni doğan değil ki çok etkilensin sıkıntı etme o kadar çünkü ne kadar sıkıntı edersen o kadar azalıyo süt kendimden biliyorum.. dış kulak iltihabı geçirdim sırf süte geçecek diye antibiyotik damla bile kullanmadım.. ama baktım iş ciddi sağır oldum resmen duymuyodum ağladığını falan ( bazen iyi oluyodu) sonra kullandım ama geçti geçmedi diye düşünmekten sütü azalttım bu süt performansa dayalı onu anladım
bizden başka meraklı kadın çok canım çocuk konusunda ama sabredecez artık yapacak bişi yok
gelelim bizerana hanım saat 7 de kalktı aldım yatağın ortasına yatırdım uyumuşum mmmmmmmm laya mmmmmmmmm laya saat 8 i ettik biraz oyaladıktan sonra yat kalk yaptık ve güzel havanın tadını çıkardık çıktık gezdik hiç ses etmedi hayret diyecem demiyorum babası vardı ben tek çıksam kepaze ederdi beni eminim gezdik geldik.. hadi dedim artık elma suyuna alıştı havuç suyu vereyim zor bela havuç suyunu rendeledim cam rendede içirdim içirmez olaydım sindirim sistemi çöktü kızın ıkınıyo ıkınıyo yok bişi dudak büzüp ağlamalar ağrısı oldu baya hemen rezene verdim biraz hoppala falan derken 40 dk oluyo yatalı ses seda yok maşallah şimdilik bakalım gece kalkarız herhal işte bölee ben de resmimi koyiim kasım annelerinin topiğinde var kaldıramadım süresi varmış yani teşhir olduk ranayla çoktan burda da olsun resmimiz değil mi yalnız bırakmayalım sizi rana 20 günlük
Güzel annayede ,güzel fındığada maşallah,kuzum nasıl bakıyor öyle kıayamam.Allah bağışlasın canım.
eveeeet nerden başlayacağımı bilemedim herşeyden önce o ne tatlılıktır yarabbi maşallah subhanallah nasıl bi güzellikAllah nazarlardan saklasın inşallah aynı sen aynı tabiri caizse hık demişsin senden almış güzelliğini
demir ilacını aile hekimi kullanmaya başla diyecek çünkü bana öyle dediler başla dedi ben başlamadım hata mı yapıyorum bilmiyorum ama 4 bitsin az buz başlayacam galiba zaten kilosun göre herhal damla sayısı bize dört damla demişler 6 kilo olmamıza rağmen... sen de sor bakem ne diyecek kaç damla diyecek..
d vitaminini eksik etme ya başka herşeyi eksik edebilirsin ama onu damlat sabah akşam önemli değil hatırladığın anda damlat.. bi de çok geçmiş olsun trioit sonradan mı çıktı babam da zehirlisinden tedavi oluyo hap falan kullanıyor.. ilaç süte çok az geçiyosa sorun yok hem artık bebeğin de büyüdü yeni doğan değil ki çok etkilensin sıkıntı etme o kadar çünkü ne kadar sıkıntı edersen o kadar azalıyo süt kendimden biliyorum.. dış kulak iltihabı geçirdim sırf süte geçecek diye antibiyotik damla bile kullanmadım.. ama baktım iş ciddi sağır oldum resmen duymuyodum ağladığını falan ( bazen iyi oluyodu) sonra kullandım ama geçti geçmedi diye düşünmekten sütü azalttım bu süt performansa dayalı onu anladım
bizden başka meraklı kadın çok canım çocuk konusunda ama sabredecez artık yapacak bişi yok
gelelim bizerana hanım saat 7 de kalktı aldım yatağın ortasına yatırdım uyumuşum mmmmmmmm laya mmmmmmmmm laya saat 8 i ettik biraz oyaladıktan sonra yat kalk yaptık ve güzel havanın tadını çıkardık çıktık gezdik hiç ses etmedi hayret diyecem demiyorum babası vardı ben tek çıksam kepaze ederdi beni eminim gezdik geldik.. hadi dedim artık elma suyuna alıştı havuç suyu vereyim zor bela havuç suyunu rendeledim cam rendede içirdim içirmez olaydım sindirim sistemi çöktü kızın ıkınıyo ıkınıyo yok bişi dudak büzüp ağlamalar ağrısı oldu baya hemen rezene verdim biraz hoppala falan derken 40 dk oluyo yatalı ses seda yok maşallah şimdilik bakalım gece kalkarız herhal işte bölee ben de resmimi koyiim kasım annelerinin topiğinde var kaldıramadım süresi varmış yani teşhir olduk ranayla çoktan burda da olsun resmimiz değil mi yalnız bırakmayalım sizi rana 20 günlük
Anne güzel kucağındaki melek nasıl olmasın ki.Allah bağışlasın gel de yeme demi
Güzel annayede ,güzel fındığada maşallah,kuzum nasıl bakıyor öyle kıayamam.Allah bağışlasın canım.
Kızlar ben 15 günlükten beri vitamin kullanıyorum.
Bugün aşımız vardı,3 tane aşı oldu miniğim,şuana kadar ateşi çıkmadı ama çok huzursuz.İnşallah bu kez ateşsiz atlatırız ,geçen ayki aşıdan sonra çok gece boyu ateşlenmiş,çok huzursuzlanmıştı kuzum.
Demir bizim doktor 6.ayda başlatacak.
Ne değişken şey bu böyle her doktor farklı zamanlarda neden başlatıyor ki anlamadım.Yokmu bunun bir standardı?
Kızlar sizlere de sorayım,doktorunuz bebeklerinize menenjit aşısını önerdi mi,yaptırdınız mı?
Kızlar sizlere de sorayım,doktorunuz bebeklerinize menenjit aşısını önerdi mi,yaptırdınız mı?
Canım bebegın atopık galıba pekı vucudunu nemlendırmek için ne kullanıyosun neler yapıyosun ırtıbatı koparmayalım bırbırımıze bılgı ve akıl verelım
biz yaptırmadık.....
ben de senden duyuyorum nurlum valla yaptırmadık rotayı da yaptırmamıştık zaten bunu da yaptırmayız herhal sen yaptıracak mısın
carmenares;
pazartesi aşıdan sonra yaz olur mu merak ediyorum bi de ilaç vereceksen aşı olduktan sonra ver gitmeden vermiştim ben bi işe yaramaz çünkü aşı 2 saat sonra etkisini göstermeye başlıyo dedi hemşire şimdiden geçmiş olsun canım benim
günaydın tatlı annişler ve melek bebişleri:)
kızlar menenjitten bahsettik ama ben dün aşı takvimine bakıyordum hangi aşı var diye, menenjit de içlerinde var yani bakanlığın dayattığı aşılardan.. onları reddetme lüksümüz var mı ki? ben mecburi biliyordum. menenjit çok riskli bir hastalık... ona karşı koruyorsa neden olmasın zararı ne olabilir ki?
ozcanancım aşıdan sonra annemlere gidicem gece yazarım. tavsiyene çok teşekkürler geçen sefer ben de bizim hemşirenin tavsiyesiyle (!) bir saat önce vermiştim pek bir anlam ifade etmedi versem mi vermesem mi diye düşünürken kararımı pekiştirdin sağol canım:)
öpüyorum sizleri inşallah miniğim çok ağlamaz
günaydın tatlı annişler ve melek bebişleri:)
kızlar menenjitten bahsettik ama ben dün aşı takvimine bakıyordum hangi aşı var diye, menenjit de içlerinde var yani bakanlığın dayattığı aşılardan.. onları reddetme lüksümüz var mı ki? ben mecburi biliyordum. menenjit çok riskli bir hastalık... ona karşı koruyorsa neden olmasın zararı ne olabilir ki?
ozcanancım aşıdan sonra annemlere gidicem gece yazarım. tavsiyene çok teşekkürler geçen sefer ben de bizim hemşirenin tavsiyesiyle (!) bir saat önce vermiştim pek bir anlam ifade etmedi versem mi vermesem mi diye düşünürken kararımı pekiştirdin sağol canım:)
öpüyorum sizleri inşallah miniğim çok ağlamaz
evet canım atopik.. dermatop kullanıyorum alerjileri için nemlendirmek içinse mustelanın stelatopia..sen neler kullanıyosun
Ben rota asını da yaptırmadım rota canlı bı asıymıs yanı bebegın vucuduna rota vırusu verılıyo ve bebegın savunma mekanızması olusurması saglanıyo.
bende aynı dertten muzdarıbım benim kızda atopik alerjik reaksiyon oluoo nemlendirici kullanmıyorum ne kullanıymCanım benım kızım aynı zamanda alerjık oldugu için her kremı kabul etmedı vucudu kımısı nemlendirdi üstüne pişik yaptı kimisi de hiç nemlendırmedı. Kızarıklıkları olursa (cok zorda kalmadıgım müddetce kullanmıyorum ) hıpokort , nemlendırmek içinde emolium kullandık iyi geldi mustela stelatopia sıda ıyı geldı ama pul pul derısının dölülmesine manı olamadı sımdı yenı bı krem aldık onu kullanacaz bıde bıodermanın o napcak artık pullanmalarını bu gecırırse ıyı olacak bızım için. Gunde nerdeyse 3-4 defa nemlendırıyorum. Doktorun sanad soylemıstır belkı ama yıne de soyleyım ben
1. Çamasırlar sabuntozu ıle yıkanacak
2. Yumusatıcı kullanılmayacak.
3. Çift durulama yapılacak.
4. Çamaşırlar tersten ütülenecek.
5. Odası sık sık havalandırılacak.
6. Kalorıferlı ise ev nem olması sağlanacak.
7. Her banyoda sampuan ve sabun kullanılmayacak.
Sana bısey sorcam benım kızımın sac derısı de kepek gıbı dökuluyo senınkınde boyle bı durum var mı
bende aynı dertten muzdarıbım benim kızda atopik alerjik reaksiyon oluoo nemlendirici kullanmıyorum ne kullanıym
ağlarsa bile annen yanında canım yalnız değilsin merak etme ikinci bu aşı yani vurunduğunun ikinci dozu çok sıkıntı yapmıyo
Bahsettiğim menactra aşısı.
Mart ayında sağlık bakanlığı tarafından ruhsat verilmiş ve isteğe bağlı.
Bunun dışında zaten pnömokok ve karma aşılarda aynı zamanda menenjit aşısı.
Menejite sebep olan birden fazla mikrop var,2 çeşidine karşı zaten aşı oluyordu çocuklar bu ise Türkiye ye yeni geldi normal aşı takviminde yok isteğe bağlı dedi bizim doktor.
teşekkür ederim canım, haklısın çok az ağladı ilkinde ağlamadı bile ne ateş ne huzursuzluk, Allah başka birşey vermezse 2 ay rahatız:)
canım bu arada demiri mutlaka verin dediler, demir rezervinin kiloyla ilgisi yokmuş, bir yaşına kadar devam edilecekmiş günde 7-8 damla...
bilmiyordum canım, muhtemelen yaptırmayız.
aynen ben de kızarıklık olduğu zman dermatopu kullanıyorum malum kortizonlu.. ama doktorum bana bukadar sınırlandırma getirmedi..ben dalin sıvıyla yıkıyorum yumuşatıcıda kullanıyorum..ama mantıklı tabiki bu sınırlandırmalar. buarada doktor kontrolümüz vardı ek gıda konusunda henüz erken dedi alerjik bi bünyesi olduğu için geç başlatma taraftarı.alerjileri çok artar ilerde astım hastası olma ihtimalini doğurur deyince bişey diyemedim istiyodum halbuki yoğurt falan başlayım diye.Canım benım kızım aynı zamanda alerjık oldugu için her kremı kabul etmedı vucudu kımısı nemlendirdi üstüne pişik yaptı kimisi de hiç nemlendırmedı. Kızarıklıkları olursa (cok zorda kalmadıgım müddetce kullanmıyorum ) hıpokort , nemlendırmek içinde emolium kullandık iyi geldi mustela stelatopia sıda ıyı geldı ama pul pul derısının dölülmesine manı olamadı sımdı yenı bı krem aldık onu kullanacaz bıde bıodermanın o napcak artık pullanmalarını bu gecırırse ıyı olacak bızım için. Gunde nerdeyse 3-4 defa nemlendırıyorum. Doktorun sanad soylemıstır belkı ama yıne de soyleyım ben
1. Çamasırlar sabuntozu ıle yıkanacak
2. Yumusatıcı kullanılmayacak.
3. Çift durulama yapılacak.
4. Çamaşırlar tersten ütülenecek.
5. Odası sık sık havalandırılacak.
6. Kalorıferlı ise ev nem olması sağlanacak.
7. Her banyoda sampuan ve sabun kullanılmayacak.
Sana bısey sorcam benım kızımın sac derısı de kepek gıbı dökuluyo senınkınde boyle bı durum var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?